GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πριν από 20 ημέρες η σύλληψη της παρουσιάστριας...‏

Από το PRESS ON ICE Όχι χθες αλλά πριν από 20 ημέρες έγινε η σύλληψη της παρουσιάστριας-δημοσιογράφου. Χθες έγινε άλλη επιχείρηση-σκούπα στη...

Από το PRESS ON ICE

Όχι χθες αλλά πριν από 20 ημέρες έγινε η σύλληψη της παρουσιάστριας-δημοσιογράφου. Χθες έγινε άλλη επιχείρηση-σκούπα στην Αθήνα και πιάστηκαν ως επί το πλείστον αλλοδαπές εκδιδόμενες. Κάποιος αστυνομικός σφύριξε την πληροφορία σε δημοσιογράφο και το νέο διαδόθηκε πιο γρήγορα και από την ταχύτητα του φωτός. Πάντως κρατήστε αυτό που σας λέμε. Η σύλληψη δεν έγινε χθες, αλλά πριν από 20 ημέρες.

6 σχόλια

  1. ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΑΣ
    ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ
    ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΕΣ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
    ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΞΙΟΙ.ΚΑΘΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΙ ΤΟΝ ΣΦΟΥΓΚΑΡΑΚΙ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ.Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πάρει το στυλό του και να πάει για ρεπορτάζ ο Λυμπερόπουλος. Άντε Δημήτρη. Από σένα περιμένουμε αποκαλύψεις για το όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί σημασία έχει ΤΟ ΟΝΟΜΑ. αφού ΟΛΕΣ τους την ΙΔΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ δεν κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ ας πάει αυτή φυλακή!
    Εμείς τήν dvd-τσόντα χρειαζόμεθα,ώς βιομηχανικό εξαγώγιμο προϊόν,διά νά μειώσουμε τό έλλειμμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PIA EINAI RE PEDIA......PARAKALO....PETHENO EDW...KAPIOS VOITHIA....PIA EINAI NA VARESO MALAKIA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση