GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεωρίες συνωμοσίας και στην Ελλάδα του 2010...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης «Τόξερες ότι η Αννα Διαμαντοπούλου είναι εβραία»; Είχα να τον δω κάποια χρόνια. Τον συνάντησα τυχαία προχθές...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

«Τόξερες ότι η Αννα Διαμαντοπούλου είναι εβραία»; Είχα να τον δω κάποια χρόνια. Τον συνάντησα τυχαία προχθές σε έναν σταθμό του μετρό και πήγαμε σε ένα κοντινό καφέ να τα πούμε για λίγο. Όπως ήταν φυσικό, η συζήτησή μας είχε θέμα την οικονομική κρίση και τα μέτρα. «Αλέξανδρε το πρόβλημα είναι τεράστιο. Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε μια συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας με ανθρώπους που σκέφτονται ελληνικά. Πρέπει όλες οι υγιείς πατριωτικές δυνάμεις σε αυτήν τη χώρα να ανασυνταχθούμε. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στα χέρια του Τζέφρι και της Αννας, του Σόρος και των εβραίων. Ηξερες ότι ο βυθός του Αιγαίου είναι γεμάτος πετρέλαιο και χρυσάφι»;
Καθώς έλεγε αυτές τις κουβέντες χαμηλόφωνα και κάθε τόσο κοίταγε γύρω του, μην τυχόν και μας ακούνε, τα μάτια του γυάλιζαν. Ο γνωστός μου δεν είναι κανένας αγράμματος. Είναι δόκτωρ των οικονομικών και κοινωνικών επιστημών και δεν είναι ο μόνος πρώην αριστερός που νιώθει πως η χώρα μας καταδιώκεται από σκοτεινές δυνάμεις.
Τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι νιώθουν πως όλες οι...

σκοτεινές δυνάμεις αυτού του πλανήτη έχουν ενωθεί σε μια ανίερη συμμαχία με στόχο να εξολοθρεύσουν τους ΕΛ. «Αλέξανδρε δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί αλλά μόνο έλληνες. Τόξερες ότι η Ρωσική επανάσταση ήταν σχέδιο συνωμοσίας των Εβραίων»;
«Όχι ομολογώ πως αυτό δεν τόξερα. Ηξερα ότι η Γαλλική Επανάσταση, οι αστικές επαναστάσεις και γενικώς όλες οι επαναστάσεις ακόμη και εκείνη του Σπάρτακου και η επανάσταση του 21, εκτός βεβαίως εκείνης της 21ης Απριλίου, ήταν οργανωμένα σχέδια τεκτόνων και εβραίων, αλλά πως ακόμη και οι μπολσεβίκοι ήταν εβραίοι, αυτό ειλικρινά μ΄αφήνει άφωνο...». «Ναι Αλέξανδρε έτσι ακριβώς είναι...».
«Φίλε μου δεν πας να σ΄εξετάσει κανένας ψυχίατρος»; Αυτή ήταν και η τελευταία κουβέντα μας. Ξέρω ότι η αντίδρασή μου δεν ήταν η σωστότερη αλλά και η προσπάθεια να συνεχίσεις τη συζήτηση με ένα τρομοκρατημένο θολωμένο μυαλό αυτοεγκλωβισμένο στον Λαβύρινθο της απόλυτης σύγχυσης δεν είχε κανένα νόημα.
Εδώ και χιλιάδες χρόνια, σε περιόδους κρίσεων φυσικών και γεωλογικών καταστροφών, οι άνθρωποι έψαχναν και ψάχνουν πάντα κάτι για να ακουμπήσουν και να ξορκίσουν τους φόβους τους. Συνήθως κατέφευγαν στους θεούς. Όταν τους απομυθοποίησαν και τους κατεδάφισαν, πολλοί άρχισαν να ψάχνουν για υποκατάστατα και οι θεωρίες συνωμοσίας ήταν το πιο αποτελεσματικό γιατρικό της ψυχής, όχι όμως και για τα θύματα, τους αποδιοπομπαίους τράγους, που συνήθως ήταν οι πιο αδύναμοι. Κάποιοι άλλοι, πιο ανήσυχοι, πρακτικοί και σώφρονες, ψάχνοντας τις αρχικές αιτίες που τους απειλούσαν τη ζωή, βρήκαν καταφύγιο σε ιδεολογίες αναδιοργάνωσης της κοινωνίας. Σήμερα, εικοσιτέσσερις αιώνες μετά τον φιλόσοφο του ορθολογικού θετικισμού, τον Αριστοτέλη, πολλοί νεοέλληνες ψάχνουν τις αιτίες όλων αυτών που τους απειλούν, έξω από τους εαυτούς τους, σε δυνάμεις του σκότους. Με αριστερά κόμματα εγκλωβισμένα στην εσωστρέφειά τους, κόμματα που δεν πείθουν πλέον και με κυρίαρχο σύνθημα των ΜΜΕ, πως οι ιδεολογίες έχουν πεθάνει, το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για το υποκατάστατο της σύγχυσης που ευνοεί μόνον όσους ψαρεύουν σε θολά νερά. Το παρανοϊκό και γελοίο με τους οπαδούς των συνωμοσιολογικών θεωριών, είναι το γεγονός ότι αναφέρονται σε μύθους με επιχειρήματα που τις περισσότερες φορές ανατρέπουν την ίδια τη θεωρία τους. Αναφέρονται στους αρχαίους ημών προγόνους αλλά με την δική τους, την αλλοίθωρη ματιά. Βλέπουν ότι τους βολεύει. Δεν έχουν καταλάβει ότι το μεγάλο επίτευγμα των ελλήνων και αυτό που τους διέκρινε από όλους τους άλλους λαούς, ήταν η ικανότητά τους να ψάχνουν τις αρχικές αιτίες των προβλημάτων με βάση τη λογική και την απόδειξη και όχι το ένστικτο του φόβου και την προκατάληψη.
Ακόμη και στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους, όταν οι μήδοι ήταν προ των πυλών και τους απειλούσαν με την ολοκληρωτική εξαφάνισή τους, δεν κατέφυγαν σε αυθόρμητες , άλογες και δεισιδαίμονες λύσεις αλλά μετέτρεψαν τις φοβίες τους σε δύναμη δημιουργίας. Τους αντιμετώπισαν μεν ενωμένοι αλλά με δημιουργική φαντασία. Δεν έψαχναν για αποδιοπομπαίους τράγους. Ηταν ο μοναδικός λαός που δεν έχει στο ενεργητικό του κυνήγια μαγισσών και πογκρόμ. Μετέτρεψαν τις φοβίες τους σε αναζητήσεις για το νόημα της ζωής και σε έργα τέχνης δημιουργώντας τις τραγωδίες, μια μοναδική παγκόσμια κληρονομιά της ανθρωπότητας. Δεν αναζήτησαν ποτέ τις αιτίες σε ξένους δακτύλους αλλά στον εαυτό τους. Με το παραμικρό λάθος έστελναν πρώην ηγέτες σωτήρες στη φυλακή ή στην εξορία. Αντιθέτως, οι οπαδοί των συνωμοσιολογικών θεωριών πιστεύουν ότι ο εχθρός είναι έξω από αυτούς τους ίδιους και αν είναι στο εσωτερικό, ανάμεσά μας, είναι όμως ξένοι μεταμφιεσμένοι σε έλληνες. Αντιμετωπίζοντας αυτούς τους εχθρούς της πατρίδας με μοναδικό όπλο την αποκάλυψή τους, νιώθουν σαν Μικροί Ηρωες, σαν τον Δαβίδ που αντιμετωπίζει τον Γολιάθ. Στην πραγματικότητα είναι μικροί αξιοθρήνητοι δον κιχώτηδες, που παντού βλέπουν εχθρούς της φυλής μας.
Αν υπήρχε μια πραγματική παγκόσμια συνωμοσία δεν θα είχε πετύχει καλύτερα τον στόχο της από το να πληθαίνει αυτούς τους μικρούς ήρωες του τίποτα, που δίχως να το θέλουν σπέρνουν γύρω τους τον τρόμο που οδηγεί στην απόλυτη απλούστευση του πολέμου του καλού ενάντια στο κακό. Ολοένα και περισσότεροι έλληνες εγκλωβίζονται σε αυτήν παράνοια που οδηγεί σε μια αυτοκαταστροφική μανία καταδίωξης δίχως τέλος.
Βλέποντας παντού ορατούς και αόρατους εχθρούς και φαντάσματα παραλύεις και σπρώχνεσαι στην αδράνεια. Αν ήθελαν κάποιοι να εξοντώσουν έναν λαό δεν θα έβρισκαν καλύτερους συμμάχους από τους αξιολύπητους οπαδούς των θεωριών αυτών. Σε μια εποχή που απαιτεί δημιουργικότητα, φαντασία και κινητοποίηση όλων, το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι ιδανικότερο, για τους οπαδούς αυτών των θεωριών και τους δυνάμει συμμάχους τους στο εξωτερικό, τους δια βίου τοκογλύφους μας κερδοσκόπους.

34 σχόλια

  1. Καλά θα εκανες κύριε Πιστοφίδη να ακούσεις λίγο τον φίλο σου γιατί ολα φαίνονται απόμακρα αλλά ειναι πολύ κοντινά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .........Αντιθέτως, οι οπαδοί των συνωμοσιολογικών θεωριών πιστεύουν ότι ο εχθρός είναι έξω από αυτούς τους ίδιους και αν είναι στο εσωτερικό, ανάμεσά μας, είναι όμως ξένοι μεταμφιεσμένοι σε έλληνες.....

    Εδώ διαφωνώ , ειναι ντυμένοι Πακιστανοί , Αφγανοί , Αλβανοί , Νιγηριανοί και αν δεν ειναι ολοι τους τώρα εχθροί ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιά συμφέροντα εξυπηρετείς κ. Πστοφίδι και που αναφέρεσαι μόνο εσύ το γνωρίζεις. Τα μυαλά μας ευτυχώς λειτουργούν άψογα και δεν χρειαζόμαστε τις πληρωμένες σκέψεις σου για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Στην Ελλάδα άνθρωποι σαν εσένα αποτελούν θλιβερή μειονότητα και αυτό είναι που φοβίζει τους εργοδότες από τα βάθη των αιώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ - ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    Κρεμάλα θέλουν τα πασοκια για τα ελλείμματα μια ζωή έτρωγαν και έκαναν περιούσιες εγώ και ο λαός που δεν ψήφισε ποτέ πασοκ δεν φταίει σε τίποτα γιατί να πληρώσουμε και μείς εμείς μια ζωή χαμένοι ήμασταν άλλοι ήταν στη κλίκα που τα έτρωγαν και μια ζωή μας κυνηγούσαν γιατί δεν σκύβαμε το κεφάλι αυτοί που τα έτρωγαν συμφωνούν με τα μετρά και τώρα μας ζητάν να πληρώσουμε και μείς να πάνε γαμηθούν κρεμάλα θέλουν με λαϊκό δικαστήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελα να μείνεις στον Αγιο Παντελεήμονα και στις αλλες συνοικίες του κέντρου και θα δείς ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΥΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ , θα βλέπεις κύριε Πιστοφίδη τόσες "συνωμοσίες" που θα πάθεις την πλάκα σου , ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΑΣ κ. ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ΄ καλά ρε λαμόγιο δεν καταλάβες ότι τέτοιου είδους γκεμπελικές αναφορές και΄προπαγάνδα έχουν τελειώσει άντε σοβαρέψου λίγο. γιατί το έχετε παρακάνει. κοπρ...τες.ΘΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραία και κουλτουριάρικα ακούγονται αυτά Πιστοφίδη μου αλλά ειναι πολύ , πολύ μακριά απο την πραγματικότητα , εσείς φίλε μου οι κουλτουριάρηδες θα μας πάρετε ολους στον πάτο με το ζόρι θέλουμε δεν θέλουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είχα την εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός μας γυρνοβολάει στην Ευρώπη για να βοηθήσει την οικονομία της Ελλάδας.
    Μέχρι στιγμής οι διαπραγματεύσεις του εθνικού μας Αϊνστάϊν ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες.
    Κανένας δεν μας έδωσε φράγκο αλλά ο ΓΑΠ κανόνισε να αγοράσουμε φρεγάτες από τη Γαλλία και Eurofighter από τη Γερμανία.
    (το μπερδεμένο μου μυαλό . . . που έλεγε και ο Καζαντζίδης).
    Συγχαρητήρια στους συμπατριώτες μας που του έδωσαν 44%.
    Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιό ξεκάθαρα αποδεικνύεται ότι τους άξιζε το δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν Γιαχωβάς μιλάς ρε Χριστοφίδη και δεν πείθεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΧΑΜΕΝΟ [ΠΙΣΤΟ]ΦΙΔΙ, Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Η ΚΕΛΛΕΡ[ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ] ΕΒΡΑΙΑ. ΣΕ ΤΙ ΧΕΡΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ! ΣΚΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλλάζει το παραμύθι από ότι φαίνεται, πρώτα όποιος ανησυχούσε για τα προβλήματα της χώρας και αντιδρούσε σε θέματα όπως το λαθρομεταναστευτικό χαρακτηρίζονταν ακροδεξιός , φασίστας κοκ , τώρα αρχίζουν να τον βαφτίζουν δεισιδαίμονα, θολωμένο , ψυχανώμαλο κοκ . ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΑΣ, και μην το ρίξετε στην συνωμοσιολογία έτσι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σου πέρασε απο το μυαλό αγαπητέ Πιστοφίδη μήπως τελικά εσύ εσαι ο θολωμένος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κόσμος την καταλαβαίνει την κοινή λογική που εκφράζει ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
    Ναί στη μείωση της σπατάλης στο δημόσιο (αδιαφανείς προμήθειες, ανύπαρκτα εκτός έδρας, άχρηστες προσλήψεις, εικονικές υπερωρίες) αλλά όχι στη συνολική αποκαθήλωση του ρόλου του Δ.Υ.
    Εάν χρειάζονται μετατάξεις, να γίνουν μετατάξεις.
    Εάν κάποιοι Δ.Υ. σκοτώνονται και άλλοι είναι εξαφανισμένοι από την υπηρεσία εδώ και χρόνια, να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.
    Δεν λύνονται όμως τα προβλήματα με το να πετσοκόβεις τους πάντες, δηλαδή πέλεκυς επί δικαίων και αδίκων.
    Αλλά τούτοι εδώ οι ρεμπεσκέδες είναι τόσο μακάκες που δεν μπορούν ούτε τα αυτονόητα να καταλάβουν.
    Όταν βγαίνει ο Υπουργών Οικονομίας και λέει ότι θα φορολογήσει τις καταθέσεις, που βέβαια μετά ταξιδεύουν στο εξωτερικό σε χρόνο ντέ-τέ και ο ίδιος άνθρωπος πάλι αναρωτιέται γιατί έχουν πρόβλημα ρευστότητας οι τράπεζες, έ τότε ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;
    Πρόκειται για πνευματικά ανάπηρους.
    Και ένας απόφοιτος γυμνασίου μπορεί να καταλάβει αυτά που δεν βλέπουν αυτοί οι γελοίοι.
    Όλους τους ομοίους του μάζεψε γύρω του ο ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΦΥΣΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΣΟ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το 2001 στο νησί της Κω έγινε ένα σεμινάριο από την ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
    Στο σεμινάριο αυτό ενημερώθηκαν για τους πρόσφυγες - λαθρομετανάστες οι τοπικές αρχές της Κω.
    Σε ποιά αίθουσα λέτε να έγινε αυτό το σεμινάριο ?
    Ούτε στις συνεδριακές αίθουσες μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της Κω, ούτε σε αίθουσα κάποιου κινηματογράφου, ούτε σε κάποια αίθουσα του Δήμου ή σε δημόσια αίθουσα.
    Το σεμινάριο για τους πρόσφυγες - λαθρομετανάστες έγινε στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΚΩ.
    Τα συμπεράσματα ας τα βγάλει ο κ. Αλέξανδρος Πιστοφίδης αφού επισκεφθεί πρώτα κανέναν ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πιστοφίδη, πριν από μερικές βδομάδες εσύ είχες (απο)/ανα-καλύψει την εβραϊκή καταγωγή του J Ackermann, CEO της Deutsche Bank και συμπλήρωνες ότι αυτό δεν είναι τυχαίο. τώρα παραξενεύεσαι και σου κακοφαίνεται ότι και άλλοι κάνουν παρόμοιους συσχετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΑΠ είναι 50% αμερικανός και 50% Έλληνας, άρα εργάζεται συστηματικά για το καλό και των δύο του πατρίδων.
    Απλό δεν είναι;
    Δ.Ν.Τ. και ξερό ψωμί!
    Ας απολυθούν και 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι βρε αδελφέ, δεν χάθηκε και ο κόσμος, του πρότεινε ο Σπέκχαρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που πάς ρε Πισωφίδι με προπαγάνδα του 1936 ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @3.52

    if there's no conflict of interest, what's wrong with that asshole?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αγαπητέ 3:44,

    δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα ελέγχεται από το εβραϊκό λόμπυ, όπως δεν αμφισβήτησα ποτέ ότι ο Κεμάλ Ατατούρκ ήταν μια συμφορά για την Ελλάδα (εμένα μου κόστισε το μισό σόϊ της μητέρας μου)οι άνθρωποι τη δουλειά τους έκαναν και κάνουν. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς. Στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν φιλίες ούτε ηθική. Μόνο στυγνό συμφέρον. Οποιος είναι αδύναμος υφίσταται τις συνέπειες. Το θέμα είναι να κάνουμε μια χώρα ισχυρή και να διεκδικούμε, όχι να παρακαλάμε. Στη χώρα μας δύο στους τρεις φοροδιαφεύγουν, δύο στους τρεις γιατρούς παίρνουν φεκελάκι. δύο στους τρεις κλέβουν με κάθε ευκαιρία το δημόσιο. Δύο στους τρεις πετάν τα σκουπίδια τους από το αυτοκίνητο όπου κι αν βρεθούν. Δύο στους τρεις δημοσίους υπαλλήλους δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Δύο στους τρεις έχουν χτίσει αυθαίρετα. Εννιά στους Δέκα, θέλουν τα μάρμαρα του Παρθενώνα αλλά αν βρουν ένα άγαλμα θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν λαθραία σε ξένους. Μπορώ να σου αναφέρω έναν ατελείωτο κατάλογο με απαράδεκτες κοινωνικές συμπεριφορές. Αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί της Ελλάδας και αυτοί σίγουρα δεν είναι εβραίοι, ούτε οι εβραίοι και οι ξένοι φταίνε για το σύστημα υγείας, παιδείας, κ.λ.π., κ.λ.π.
    Ας κυνηγήσουμε πρώτα αυτούς τους καταργαραίους και απατεωνίσκους και μετά, αν δεν πάμε καλά να συστρατευτώ κι εγώ μαζί σας. Εγώ δεν δέχομαι ότι υπάρχουν έλληνες που θέλουν το κακό μας και αυτή είναι η διαφορά μας. Αν αρχίσουμε να βλέπουμε σε κάθε έλληνα έναν ύποπτο ανθέλληνα αλίμονό μας.

    Με εκτίμηση

    Αλέξανδρος Πιστοφίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άσε μας ρε Πουστροφρίδη σκατολαζέ (Laz people)!!! Να πας στην πατρίδα σου την Τουρκία να κάνεις τεμενάδες στον Gaymal Pasha!!! Ούστ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τα πλοία που ανήκουν σε έλληνες εφοπλιστές αποτελούν τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο. κανένας όρμος δεν ισχυρίστηκε ότι έλληνες ελέγχουν τις διεθνείς μεταφορές αγαθών, η ότι υπάρχει ελληνική συνωμοσία για τον έλεγχο του διεθνούς εμποριου....συνωμοσία χωρίς συμμετοχη αν όχι κυριαρχία ten εβραίων δεν νοείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλα γιατι οι τοσο αθωοι εβραιοι καταδιωκονται απο την αρχαιοτητα μεχρι σημερα μονο αυτοι και οχι μονο απο εναν λαο. τα θυματα του β παγκοσμιου πολεμου ηταν γυρω στα 60.000.000 νομιζω. εξ αυτων 6.000.000 εβραιοι. γιατι μεχρι σημερα θελουν να κλαψουριζουν σε λογοτεχνια, κινηματογραφο μονο αυτοι? τα υπολοιπα εκατομυρια κοσμου δεν ηταν ανθρωποι αθωοι? οι ελληνες εβαλαν το κεφαλι τους να τους σωσουν. και το αποτελεσμα ειναι να μας βριζουν οτι τουσ καταδωσαμε για να τους κλεψουμε. σας τους χαριζω τετοια φιδια ομοιε μ αυτους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μερικές αλήθειες,κατά τήν ταπεινή
    γνώμη μου:
    Yπάρχουν Πολίτες(λίγοι ή πολλοί άς
    αξιολογηθεί από εσάς)πού γιά τά
    περισσότερα δεινά φταίνε οί
    α.Κομμουνιστές
    β.Δεξιοί
    γ.Πρασινοφρουροί
    δ.Πολιτικοί γενικά
    ε.Εβραίοι
    στ.Μετανάστες
    ζ.Κεφαλαιούχοι ντόπιοι καί ξένοι
    η.Ευρωπαίοι
    θ.Αμερικάνοι
    ι.Δημοσιογράφοι καί ΜΜΕ
    κ.Μειζαδόροι
    ....κλπ,κλπ.
    Πιστεύω ότι όσο πιό πολλές κατη-
    γορίες μάς φταίνε,τόσο πιό Δημο-
    κρατικά σκεφτόμαστε.
    Αρκεί νά προστεθεί σ¨αυτές καί
    η πάρτη μας.Καθενός ξεχωριστά.
    Από τήν άλλη,άν μάς φταίει ΜΟΝΟ
    μία κατηγορία....υπάρχει μέλλον?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ είμαιμε τους Εβραίους. 120 χρόνια με τους εχθρούς γύρω τους και τους φοβούνται όλοι.
    Ενώ σε μας οι Τούρκοι ήρθαν στο Λαύριο και δεν τολμάμε να τους στείλομε ούτε έναν Πακιστανό πίσω.
    Εχθροί μας είναι οι ηγέτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΡΕ ΦΙΔΙ ΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΤΩΡΑ
    ΣΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΡΕΜΑΛΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΠΑΡΑΣΙΤΟ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟ
    ΛΑΣΠΟΛΟΓΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ
    να παραχαράζεις τα Ελληνικά ονόμτα
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ
    παράσιτο της Σοβιετίας.

    ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΤΩΡΑ ΒΡΟΜΙΑΡΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε μεγάλε, ο Νεοκλής Σαρρής είναι ο φίλος σου; Χαχαχαχα! ...Καλούς φίλους έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ. ΠΙΣΤΟΦΙΔΗ .
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΛΑΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ.
    ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ BLOGERS ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΟΤΙ Ε Μ Ε Ι Σ ΦΤΑΙΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΑΝ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΣΩΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
    Η ΕΥΚΟΛΗ ΑΤΑΚΑ ΣΤΟΥΣ 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 10 ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ.
    ΑΣ ΚΟΙΤΑΧΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΨΟΥΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μεταναστης(ελληνας)7 Μαρ 2010, 9:04:00 μ.μ.

    1.ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Εδω οι Αμερικανοι και οι Αγγλοι και οι αλλες δυτικες(καπιταλιστικες) χωρες ξοδευουν τοσα και τοσα σε στρατιωτικες δαπανες και ζωες στρατιωτων και αλλων για να "ξετρυπωσουν αυτους τους 1,2 δις μουσουλμανους" να αρχισουν να γινονται καταναλωτες εστω και σε αλλες χωρες, και εσεις θα γυρισετε αυτο το ρευμα, θα τους διωξετε...να το δω και αυτο.
    2.ΕΘΝΙΚΟΙ ΚΥΝΔΥΝΟΙ.
    Το οτι καταφεραμε με τις μαλακιες και τα αισχη μας να κανουμε τους Τουρκους απο σκορποχωρι κρατος δεν βλεπω να απασχολει και πολλους.
    Τους ειχαμε υπηρετες και δεν μας εφτανε, θελαμε να τους καψουμε και να βιασουμε τις γυναικες τους.
    Και περναγε απο πισω ο Κεμαλ και στρατολογουσε απο τα αποκαιδια.
    Παρτε το χαμπαρι...για τους Τουρκους το μισος για μας ειναι δυναμη που τους ενωνει, γιαυτο το καλλιεργουν... ειπαμε να λεμε αληθειες ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα ο έμπορος ναρκωτικών της γειτονιάς σας στο …δημόσιο

    Φτάνει πια η ανομία και η ατιμωρησία.
    Τώρα με νόμο, ο βιαστής της γειτονιάς σας θα διορίζεται στο δημόσιο ώστε να ξέρετε ότι
    9 – 15:00 μειώνονται οι πιθανότητες να δολοφονηθείτε ή να βιαστείτε.

    Συγχαρητήρια στον κύριο Καστανίδη, μπράβο στη νέα διακυβέρνηση. Πιστοί στις εξαγγελίες τους, έκαναν την ανομία Νόμο και την Ατιμωρησία, δια νόμου αθώωση.
    Με μια «ιστορική» απόφασή του ο Υπουργός Χάρης Καστανίδης, χαρίζει ποινές και άρει τις συνέπειες από καταδίκες, ανθρώπων που καταδικάστηκαν, ώστε να μπορούν να διοριστούν στο δημόσιο, να λάβουν διάφορες άδειες κ.λ.π.

    Μεταξύ αυτών και πασίγνωστη (για την ακρίβεια, η πιό γνωστή) Θεσσαλονικιά επιχειρηματίας Μ.Χ.

    Ονόματα να μην πούμε, για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας, τώρα που πήραν άφεση αμαρτιών.

    Αλλά να χαριζόμαστε σε εμπόρους ναρκωτικών;

    Το θέμα το βάλαμε, για να δείξουμε, για μιά ακόμη φορά, τη διαφορά λόγων στην τηλεόραση, όπου όλοι κραυγάζουν “θάνατο στους εμπόρους ναρκωτικών …κι άλλες παπαρδέλες” και στην πράξη.

    Γινόμαστε κατανοητοί νομίζω και να μη βάλουμε ολόκληρο το ΦΕΚ και συγχύζουμε τον κόσμο …..

    taxalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΙΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ
    ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ ΕΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ.........
    ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΨΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.......
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ.....
    ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑΝ ΑΠΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ.....
    ΚΟΙΤΑ-ΑΚΟΥ-ΨΑΧΝΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΩΣ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ....
    ΕΙΘΕ ΝΑ ΔΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εμεις δωσαμε ψευτικα στοιχεία , φταινε οι Εβραίοι..
    Εμεις κλεβουμε ασυστολα ( οχι παντως πάνω απο 500 Μ πουλεγε και ο αείμνηστος, φταινε οι Εβραίοι..
    Ο τέλειος ορισμός της παράνοιας...Οποιος λέει δεν φταίνε οι Εβραίοι, είναι Εβραίος...

    Ο Τσουκάτος, ο Χριστοφοράκος, ο Εφραίμ,οι κουμπάροι κλπ ΔΕΝ είναι Εβραίοι , είναι Ελληναράδες..

    Και ακόμα τα κεραμίδια τα κραταει ο Θεός (των Εβραίων) ξεκάρφωτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και αμα ο πατος του Αιγαιου ειναι χρυσός, γιατι δεν συνεταιριζόμαστε με τους Εβραίους να τον εκμεταλλευτούμε??
    Α, ρε Χαρδαβέλλα τι μας κάνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση