GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επενέβη το ΣΔΟΕ για την Τζούλια...

Από το http://malakistan.blogspot.com . Το ΣΔΟΕ επενέβη, κι αυτή τη στιγμή κάνει φύλλο και φτερό τα αρχεία της εταιρείας παραγωγής που κυκλο...

Από το http://malakistan.blogspot.com
.
Το ΣΔΟΕ επενέβη, κι αυτή τη στιγμή κάνει φύλλο και φτερό τα αρχεία της εταιρείας παραγωγής που κυκλοφόρησε την τσόντα με τη Τζούλια.
Και βέβαια αν όντως η εταιρεία έχει κάνει συμφωνητικό με τη Τζούλια, θα πεί πως η μικρή τσούλα τον έχει πάρει τον παρά..... και ο Θεός ξέρει αν τα δήλωσε. Εδώ βέβαια, τίθενται κι άλλα θέματα
- Αν η μικρή τσούλα θέλει να εκδίδεται είναι δικαίωμά της. Στην περίπτωση όμως αυτή, θα πρέπει η μικρή τσούλα να δηλωθεί γιά να είναι νόμιμη, να πληρώνει την εφορία και να περνάει κι από γιατρούς, γιατί πλέον αποτελεί και κίνδυνο γιά την Δημόσια Υγεία.
- Αν η μικρή τσούλα θέλει να παίζει σε πορνοταινίες, πάλι θα πρέπει να το δηλώσει στην εφορία, όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοί της.
Η μικρή τσούλα, κάθε άλλο παρά ηλίθια ή αθώα είναι.
Εχει παραδειγματιστεί από την άλλη αρχιτσούλα την Πάρις Χίλτον, άλλωστε το έχει δηλώσει κι η ίδια, πως είναι η Πάρις Χίλτον της Ελλάδας. Και με τα μεσημεριανά να την διαφημίζουν καθημερινά έχει γίνει πλούσια.
Η μικρή τσούλα όταν βρεί τα σκούρα μας επαναλαμβάνει πως είναι ένα παιδί όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της... λες και...

τα παιδιά της ηλικίας της πηδιούνται επί πληρωμή, και κάνουν τσόντες, τις οποίες φροντίζουν να κυκλοφορήσουν τη μέρα που σεξοεσώρουχα θα πάρουν τ' όνομά τους και θα τα παίρνουν κι από κεί.
Λες και τα παιδιά της ηλικίας της, όταν κάνουν παρτούζες και χώνουν στο αιδοίο τους μπουκάλες σαμπάνιας, φωνάζουν και 3-4 κάμερες να το κάνουν προϊόν προς πώληση.
Το θέμα είναι πως η μικρή Τσούλα, αν δεν είχε τα μεσημεριανά να ασχολούνται με τις αλητείες της, δεν θάχε καταφέρει όσα έχει καταφέρει, ο εισαγγελέας αλήθεια τί κάνει; το ΕΣΡ που τάβαλε με τον Λαζόπουλο και το Ράδιο Αρβύλα, δεν ευθύνεται καθόλου γιά το περιοχόμενο των μεσημεριανών που προωθούν πουτάνες και πουτανάκια και προαγωνούς - βλέπε Ρέβη;......
Και να δείτε πως η μικρή τσούλα, είναι μόνο η αρχή, ήδη άλλες μικρότερου βελινεκούς ξεκίνησαν καρριέρα, Δήμητρα + Ανθή από το Τοp Model...

15 σχόλια

  1. Αυτή τουλάχιστον δεν είναι υποκρίτρια.Αλήθεια,οι υπόλοιπες που έκαναν καριέρα σαν ηθοποιοί,μοντέλα, τραγουδίστριες,ή δημοσιογράφοι,πώς το πέτυχαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό, το "μικρή τσούλα" δε μ'αρέσει
    διόλου...σιγά-σιγά, όλη η περιρέουσα ατμόσφαιρα,εδώ και πολύ
    καιρό,εκεί οδηγεί: παραοικονομία,
    νταβατζηλίκι,ιδιωτική τηλεόραση,
    κοινωνικές σχέσεις άθλιες.....
    Μή κουνάτε το δάχτυλο, η κοπέλλα
    κάνει τη δουλειά της και ελπίζω ο
    ΣΔΟΕ τη δική του!
    "Ζ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε καλά... Τα μεσημεριανάδικα ουσιαστικά διαφημίζουν τσουλίτσες -βιζιτούδες, που διαφορετικά δεν θα τις ήξερε ούτε η μάνα τους.

    Ο εισαγγελέας τί κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η μικρή βιζιτού έχει ήδη μονοκατοικία στην Εκάλη... όπως αρκετές άλλες (Βάνα Μπάρμπα και σια)
    Εσεις τι έχετε ρε φτωχομπινέδες? Βγάλτε τις γυναίκες σας στο κλαρί για να φάτε ψωμάκι ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μάγκες, είναι "τσούλα" η κοπέλα κι εσείς που σπεύσατε με την "κατουρό...βλα" να πάρετε το DVD τι είστε? Άντε να χαθείτε όλοι που μια ζωή είναι θύμα η γυναίκα. Κομπλεξικοί, υποκριτές είστε όλοι. Όσο για τη Τζούλια έχω να της πω ότι είναι κρίμα τέτοια ομορφιά να τη βγάζει στα περίπτερα, κατά αυτό τον τρόπο. Εύχομαι οι ΄κακές επιρροές και η τάση εύκολου πλουτισμού να αποτελέσει κάποτε στη ζωή της μια κακή ανάμνηση των λαθών της νιότης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:08:00 π.μ

    Ε όχι και όμορφη. Το μαλλί της έχει μείνει μισό και καμένο, το πρόσωπο άσπρο-πλαστικό απο το σοβάτισμα ή την κόκα κόλα, το φρύδι ξυρισμένο, άσε με ρε που θα μου πεις το μπάζο όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι τυχαίο το βίντεο με τη Τζούλια.

    Είναι απλώς ένας έμμεσος τρόπος να μας δείξουν πώς έτσι ακριβώς κατάντησαν την Ελλάδα-Τζούλια οι πολιτικάντηδες της μεταπολίτευσης.

    Έτσι ακριβώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελληνα μαλακα,παιζε μαλακια με τις τσοντες της καθε ξεκωλιαρας,και οταν θα σηκωθεις ενα πρωι θα σε εχουν ξεκωλιασει και σενα στην κυριολεξια.Η Ελλαδα παραπαιει, και οι κερδοσκοποι εχουν πεσει σαν τα κορακια να φανε οτι απεμεινε,και ασχολειστε με το βρωμομουνο;Αλλα σε τετοιο μπουρδελο,ουτε καν οι εισαγγελεις δεν ασχολουνται για τα ματια του κοσμου,αφου και οι ιδιοι ειμαι σιγουρος οτι ασχολουνται με το θεμα ....χειρονακτικως.Ελληνα μαλακα,για οτι θα παθεις θα φταις εσυ.Περασε ενα καλοκαιρι ρεμουλας,σπαταλης και ασυδωσιας,και ερχεται ο βαρυς χειμωνας της μιζεριας και της ανεχειας.Ετσι ειναι καραγκιοζηδες.Οπου δεν υπαρχει προνοια ερχεται η δυσπραγια.Φατε τσοντες μαλακες.Ερχονται πιο δυσκολες ημερες.ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 04 Μαρ 2010 11:51:00 μ.μ.

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Αποκαλυψη

    Οι Γερμανοι εδειξαν το κομπλεξ τους! Λεφτα εχουν - αφου κατακλεψαν τον κοσμο- αλλα ΔΕΝ εχουν Παρθενωνες!

    Γιαυτο τα κανουν ολα...θελουν να...αγορασουν την Ακροπολη, αν ειναι δυνατον...ή κανενα νησακι...(τρεχουν τα σαλια τους και ψαχνουν για κοροιδα)

    Μα δεν καταλαβαινουν οτι δεν πουλιεται? Η Παλλας Αθηνα δεν πουλιεται που λεει και ο δρ Κουτσουκος!

    Υπαρχει και αντιπροταση...να τους δωσουμε κανενα βιντεο της Τζουλιας- που το εβγαλε μονη της στην αγορα για να αντιμετωπιση την οικονομικη-σεξουλαλικη κριση- ...να ξεχαστουν στην Γερμανια!

    Εδω που τα λεμε η Τζουλια ειναι πιο καλη απο την Αγγέλα Μέρκελ την ανεραστη που θελει και νησακια και Παρθενωνες! Δεν θυματε που πηδησε νυχτα το τειχος του αισχους?

    Αληθεια γιατι το συστημα διαφημιζει ξαφνικα Μαρξ και οχι σοσιαλισμο?

    Οπως και ναχει ο φιλος στα δυσκολα φαινεται και μονο ο Ομπαμα μας σταθηκε φιλος! Ας το σημειωσουμε!

    Τακης Πασοκ

    04 Μαρ 2010 11:53:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι δεν πιανει και τις αλλες πουτανες που κυκλοφορουν ως βουλευτινες ή ως "συζυγους" μεγαλοσχημων κρυπτονταβατζηδων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τζούλια, ωραίο το ...μπουκάλι σου!....
    Αντε να το βγάλεις και στην τηλεόραση, με το καλό!....
    (ετσι κι αλλοιώς δε χρειάζονται και πολά.... Κάποια άλλη, ελέω κάποιου πεφωτισμένου διευθυντή ειδήσεων, έχει ανοίξει το δρόμο....
    Και μας λέει τον καιρό, η μάλλον ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ !....) ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ......
    Η γενικώτερη κατάσταση/χαλάρωση βλέπεις!.....
    Η τηλεθέαση νάναι καλά, και κατά τα άλλα.... καλά τώρα!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανάρχαιος πολιτισμός είμαστε (ίσως ο αρχαιότερος) & ποιό είναι το αρχαιότερο επάγγελμα...???...!!!...
    Ο καθένας είναι άξιος των επιλογών του & δείχνει ακριβώς ποιός-ποιά είναι με τις πράξεις του,φυσικά ( & δυστυχώς ) στην Ελλάδα ο άχρηστος-ατάλαντος-ημιμαθής...& λαμόγιο είναι σε καλύτερη μοίρα απο οποιαδήποτε άλλο!!!!Όπως ακριβώς & αυτοί που μας κυβερνάνε & που τους επιλέξαμε, ΞΥΠΝΗΣΤΕ, το κακό-λάθος βρίσκεται μέσα μας....ας το βρούμε να το διώξουμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ... η "μικρή τσούλα" τον εαυτό της πουλάει φθηνά, ...

    Σε όλους τους υπολοίπους δεν πέφτει κανένας λόγος όύτε να την κρίνουν ούτε να θίγονται.

    Αλλοι είναι αυτοί που πουλάνε εμάς φτηνά, δεν λογοδοτούν παρά βγαίνουν κι από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το ερώτημα δεν είναι τι έκανε, αλλά εαν πλήρωσε τον ΦΠΑ, που τον έχει ανάγκη η οικονομική κρίση.
    Η Υπ.Ε.Ε., παρακαλείται να επεκτείνει τους ελέγχους και στις λοιπές, θα βγει λαυράκι για τα οικονομικά της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μικρη τσουλα και μικρη τσουλα.. Και εσυ τι ζορι τραβας ρε μαλακα? Ζηλεψες και βγαζεις τη πικρα σου ετσι? Ενα μπλογκ που ασχολειται με κωλους βυζια και με ποιανης το βρακι φαινεται εχεις και καθεσαι και τα βαζεις με αυτη που σου δινει υλικο?

    Προσπαθεις εκει απεγνωσμενα ρε αγαμητε να δικαιολογησεις το γιατι την βριζεις λεγοντας να παει να δηλωθει επειδη εκδιδεται και παπαριες επειδη ειναι κινδυνος για τη δημοσια υγεια. ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΔΙΝΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ? Αι φευγα ρε ψωνιο γαμω το φελεκι σου που μας πρηζεις τα παπαρια εδω με τα ζορια σου.

    Η τζουλια γαμιεται και παιρνει 1 εκατομυριο για μιση ωρα και εσενα σε γαμανε τζαμπα μια ζωη και λες και ευχαριστω. Αυτο το λεω για ολους σας που την βριζετε ενω ψηφιζατε κωστακη διπλα και σας τον φοραγε βλακες. Και τωρα που θα σας γαμαει αμερικανικα ο γιωργος παλι ευχαριστω θα λετε και θα τον ψηφιζετε ξανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση