GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα...

6 σχόλια

  1. Ησυχία και Τάξις βασιλεύει και σήμερα στην αντιρατσιστική Αθήνα.

    Έκρηξη σε γραφεία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο Αιγάλεω

    Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια εξερράγη στις 2.15 τα ξημερώματα στην είσοδο των γραφείων της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στη διασταύρωση Κορυτσάς και Κωστή Παλαμά, στο Αιγάλεω. Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην

    Βρέθηκαν τα σχέδια αστυνόμευσης που είχαν χαθεί

    Λύθηκε τελικά το μυστήριο με τα σχέδια φρούρησης των περιοχών γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου, το Προεδρικό Μέγαρο και τη Βουλή, που είχαν χαθεί από γραφείο της Αμεσης Δράσης. Τα έγγραφα βρέθηκαν σήμερα το πρωϊ, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε, στο γραφείο αρμόδιου αξιωματικού της ΓΑΔΑ, όπου είχαν αφεθεί κατά λάθος.

    Απόστρατος νεκρός σε ληστεία

    Αιματηρή ένοπλη ληστεία με έναν νεκρό και μια γυναίκα τραυματισμένη έγινε στις 3.30 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα του 7ου ορόφου στην οδό Παρασκευοπούλου 125 στην Αθήνα. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του ζευγαριού και, πιθανόν με τσεκούρι, τραυμάτισαν θανάσιμα τον άνδρα,ο οποίος ήταν απόστρατος του Στρατού, 60 ετών και ελαφρά τη γυναίκα του στο κεφάλι,άρπαξαν άγνωστα αντικείμενα και εξαφανίστηκαν.

    Ληστείες σε σουπερ μάρκετ

    Τρία σούπερ μάρκετ στην Αττική βρέθηκαν χθες στο στόχαστρο ληστών. Ένας άγνωστος εισήλθε χθες περίπου στις 19:30 στο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας «ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Σολωμού 56 στη Μεταμόρφωση και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε το προσωπικό και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
    Την ίδια περίπου ώρα, με τον ίδιο τρόπο δύο κακοποιοί λήστεψαν το σούπερ μάρκετ «ΜΕΤΡΟ», επί της οδού Π. Ράλλη 76 στο Αιγάλεω. Και σε αυτήν την περίπτωση οι δράστες αφαίρεσαν αδιευκρίνιστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία.
    Η τρίτη ληστεία σημειώθηκε στο κατάστημα «DIA» επί της λεωφόρου Θηβών 86 στο Περιστέρι στις 20:50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΤΟ ΘΕΜΑ",τού Στόκλη.
    Έτσι λεγόταν παλιά ο Θεμιστοκλής.
    Όχι..Θέμος.
    Λοιπόν Στόκλη,τίιιι έγινε μέ τήν
    500άρα?Τά δικαστήρια?
    Πώς?πώς?
    Πιό δυνατά ρέ...τίιι,τό παλεύεις?
    Σιγά μή σέ ρίξει στά 4 μόνο.
    Μετά ούτε η μπανιέρα μέ τά 15
    αφρόλουτρα καί τά 22 μαλακτικά σέ ανακουφίζουν.
    Ά ρέ Στόκλη,παράδειγμα διεφθαρμέ-
    νου μηντιά...
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αποστρατικοποίηση των νησιών ζήτησε ο Τούρκος υπουργός Μπαγίς, που συναντήθηκε στις Βρυξέλλες με τον Ελληνα πρωθυπουργό

    Με κάθε ευκαιρία, η Τουρκία επαναφέρει τις αξιώσεις της για αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών, γεγονός που θα έχει συνέπειες στην άμυνα στη χώρας
    Associated Press
    Τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για την ΝΑΤΟικών προδιαγραφών αποστρατιωτικοποίηση του Αιγαίου περιέγραψε με δηλώσεις του ο υπουργός της Τουρκίας για θέματα της ΕΕ Εγκεμέν Μπαγίς, μετά τη συνάντηση που είχε προχτές αργά το βράδυ στις Βρυξέλλες με τον Ελληνα πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

    Τη συνάντηση επιβεβαίωσε ο Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής, αλλά υποστήριξε ότι «ήταν τυχαία», γιατί συνέπεσε να διαμένει στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Τούρκο αξιωματούχο. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπουργός Επικρατείας Χ. Παμπούκης.

    -- Για όποιον δεν έχει καταλάβει ακόμα ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ:
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΜΠΟΥΚΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΦ.

    Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έδωσε εντολή στην επικεφαλής των ευρωβουλευτών του (και αντιπρόεδρο της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε στις σχέσεις της με τις ΗΠΑ) κ. Νίκη Τζαβέλα να μεταβεί στην Ουάσιγκτον και να έχει επαφές με Αμερικανούς αξιωματούχους, πριν από το ταξίδι του κ. Παπανδρέου

    «Ευτυχώς που έχουμε τον Παπανδρέου πρωθυπουργό», δήλωσε η ευρωβουλευτίνα του ΛΑΟΣ μετά τη συνάντηση Παπανδρέου – Ομπάμα
    Να τολμήσω λοιπόν κι εγώ να πω ότι όπως η κυρία Νίκη «καθάρισε» για τον Κοκκαλίνο στο Αμέρικα, «καθαρίζει» τώρα και για κάποιους άλλους;

    Και μάλλον δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κλείστε αμέσως το ρατσιστικό μουσείο Μπενάκη!
    -----------------------------
    Έλεγε ο «γιος της καλόγριας»:
    «Μοῦ γράφεις ἕνα μπουγιουρντί, λέγεις νὰ προσκυνήσω, κι ἐγώ, πασά μου, ρώτησα τὸν ποῦτζον μου τὸν ἴδιον κι αὐτὸς μοῦ ἀποκρίθηκε νὰ μὴν σὲ προσκυνήσω κι ἂν ἔρθεις κατ᾿ ἐπάνω μου, εὐθὺς νὰ πολεμήσω.» (Ν. Τζιόπας)

    Στην φωτογραφία «Τρόπαιον τῶν Ἑλλήνων κατὰ τῶν βαρβάρων»- Γεν. Ἀρχηγὸς Καραϊσκάκης – Ἀνεγερθὲν ἐν τῇ θέσει Πλόβαρμα – 1826 Νοεμβρ. 27»(Μουσεῖον Μπενάκη)

    Τι πράγματα είναι αυτά;
    Είναι δυνατόν στην εποχή της πολυπολυτισμικότητας και της πολιτικής ορθότητας να υπάρχουν στο Μουσείο Μπενάκη τέτοια εκθέματα;
    Που να δημιουργούν περίεργους και μισαλλόδοξους συνειρμούς κατά των φίλων μας των Τούρκων;
    Να το κλείσει αμέσως η κυβέρνησις.

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ... ΜΝΗΜΑ.

    ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείτε πως οι αλλοδαποί κατοχυρώνουν πλαστές συντάξεις!!!

    Ακόμη και με έναν χρόνο ασφάλισης κάποιοι αλλοδαποί κατοχυρώνουν δικαίωμα σύνταξης και ΕΚΑΣ!!
    Αναγκαία προϋπόθεση για την καταβολή της σύνταξης είναι οι μετανάστες να δηλώνουν μόνιμο τόπο κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς αν επιστρέψουν στη χώρα τους θα πάρουν από το ΙΚΑ μόλις 20 ευρώ (ποσό που αντιστοιχεί στις εισφορές τους)….
    Για τον σκοπό αυτό σημαντικός αριθμός αλλοδαπών δηλώνει ότι διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και παίρνει το σύνολο της σύνταξης, ενώ στην ουσία περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη χώρα του. Μάλιστα οι...

    αλλοδαποί που παίρνουν σύνταξη, μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν τα χαρτιά τους και για το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

    Το επίδομα -για όσους πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια- μπορεί να φτάσει μέχρι τα 230 ευρώ τον μήνα.

    Έτσι έχοντας καταβάλλει ελάχιστες εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία της Ελλάδας, η κύρια σύνταξη μαζί με το ΕΚΑΣ μπορούν να φτάσουν μέχρι 720 ευρώ!

    Το ΙΚΑ με αφορμή αντιδράσεις και ενστάσεις που εγείρουν τα συνδικαλιστικά όργανα κατά καιρούς επικαλείται ότι προχωρά σε διασταυρώσεις στοιχείων μέσα από το ολοκληρωμένο πληροφορικό του σύστημα, ωστόσο σε ολόκληρη την Ελλάδα είναι πολλοί αυτοί που ευνοούνται τελικά από το όλο σύστημα όπως λειτουργεί.

    Το φαινόμενο τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα !

    Τα ταμεία είναι μείον, αλλά οι οικονομικοί μετανάστες που έχουν έρθει στη χώρα, μόνο μερικά χρόνια, βγάζουν σύνταξη ίση με τον βασικό μισθό την ώρα που... στη χώρα τους θα έπαιρναν μόλις 100 ευρώ», τονίζουν συνδικαλιστές, που ωστόσο εμφανίζονται επιφυλακτικοί να σηκώσουν περισσότερο τους τόνους προς το παρόν, φοβούμενοι να μη χαρακτηριστούν «ρατσιστές».

    Η πραγματικότητα όμως είναι αυτή, και είναι σκληρή και άδικη για τους Ελληνες ασφαλισμένους.

    Με βάση τη νομοθεσία και με έναν μόλις χρόνο δουλειάς, όταν πρόκειται για μετανάστες, μπορούν να πάρουν σύνταξη από το ΙΚΑ σε ηλικία 60 ετών οι γυναίκες και στα 65 οι άντρες.

    Πώς λειτουργεί το «σύστημα»

    Στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, την Αλβανία και τη Γεωργία ο μέσος όρος σύνταξης δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ. Με ένσημα ενός, μέχρι και τριών χρόνων στην Ελλάδα, λαμβάνουν σύνταξη μέχρι και 600 ευρώ.

    Μάλιστα οι περισσότεροι δεν διαμένουν πλέον εδώ, αφού έχουν επιστρέψει στη χώρα τους και λαμβάνουν τραπεζικώς τη σύνταξη.

    Επιλέγουν βέβαια την Ελλάδα που ισχύει το καθεστώς της κατώτατης σύνταξης, δηλαδή περίπου 400 ευρώ, και έτσι μπορεί ένας μετανάστης συγκεντρώνοντας ένσημα 2 και 3 χρόνια να καταθέσει χαρτιά και να συνταξιοδοτηθεί.

    Υπάρχουν περιπτώσεις μεταναστών με 1.000 ένσημα στην Ελλάδα που λαμβάνουν σύνταξη γήρατος μέχρι και 600 ευρώ, αφού αντί για αναλογικό τμήμα της σύνταξης, με βάση τα χρόνια ασφάλισης στη χώρα μας, λαμβάνουν την πλήρη προνοιακή σύνταξη και αυτό δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στα οικονομικά των ταμείων.

    Σε όλες τις χώρες της Ε.Ε οι μετανάστες δικαιούνται για κάθε χρόνο παραμονής και ασφάλισης το 1/44 της κατώτατης εθνικής σύνταξης. Στην Ελλάδα όμως σύμφωνα με το ισχύον σύστημα και για ένα μόνο χρόνο ασφάλισης δικαιούνται όλη την προνοιακή σύνταξη των 486 ευρώ και αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα για το ΙΚΑ.

    Είναι μία ακόμη περίπτωση "αφαίμαξης" των οικονομικών των ασφαλιστικών Ταμείων υπογραμμίζουν οι συνδικαλιστές, αφού ουσιαστικά όσοι ευνοούνται εκμεταλλεύονται κενά της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

    Με βάση τις καταγγελίες πανελλαδικά της εύνοιας αυτής έχουν τύχει περίπου 10.000 μετανάστες που κοστίζουν στο Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα περί τα 30 με 40 εκατ. ευρώ !!!!

    Με αγανάκτηση

    Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση