GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνοκομείο στην ...πολιτισμένη Γερμανία

Aπό το http://animalspress.blogspot.com/ Αυτές οι εικόνες ανήκουν σε ένα από τα καθαρά και παραδειγματικά κυνοκομεία της "πολιτισμένης&...

Aπό το http://animalspress.blogspot.com/

Αυτές οι εικόνες ανήκουν σε ένα από τα καθαρά και παραδειγματικά κυνοκομεία της "πολιτισμένης" Γερμανίας, η οποία μας κάνει μαθήματα πολιτισμού και μια ολομέτωπη και αήθη επίθεση σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης , σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας και μάλιστα σε μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας...
Διαβάστε και τα σχόλια , αλιευμένα από άλλο blog. Πατήστε και το link για να τις δείτε καθαρότερα και να δείτε και χειρότερες με γαιδουράκι, σκυλιά, κατσίκες... Από πού είναι άραγε τα καημένα τα ζώα;
www.dagmars-ideen.net/gnadenhof/index.html
Κυνοκομεία στη Γερμανία
επειδή η βαρβαρότητα δεν έχει σύνορα.
επειδή χρειάζεται να καίγονται ζώα για να διαμαρτυρόμαστε για τα pet shops που πουλάνε ζώα.
επειδή ό,τι δεν φαίνεται και δεν προβάλλεται δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει.
επειδή καταντάει κουραστικό το "μάθημα πολιτισμού" των δυτικών χωρών
επειδή πολλοί "άνθρωποι" με προσωπείο φιλοζωίας βγάζουν χρήματα.
επειδή πολλές αλλοδαπές εκμεταλλεύονται το ξέφραγο αμπέλι της ψωροκώσταινας για να βγάζουν χρήματα στις...


πλάτες των δύσμοιρων ζώων (θα το λέω συνέχεια).
επειδή δεν ξέρω τελικά αν είναι καλύτερο για τον Αζώρ να πεθάνει κάποτε ελεύθερος ή φυλακισμένος σε ένα κλουβί πατώντας τα σκατά του.

6 σχόλια

  1. Το ότι οι δυτικοί είναι κτήνη,δεν περιμέναμε αυτό για να το μάθουμε.
    Το ξέραμε από τα εγκλήματα και τις λειλασίες που έκαναν στην Αφρική στην Ασία και την Αμερική.
    Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τα χάλια της ελλάδας,όπου ο πιο αποβλακωμένος λαός της υφηλίου,επί 35 χρόνια ψηφίζει εγκληματίες να διαχειρίζονται τα δανεικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τό 1980 ευρισκόμενος στό Μόναχο,ένα τράμ,πού διέσχιζε τήν πόλη,άγνωστο πώς,ετραυμάτισε ένα γατάκι.
    Μέσα σέ ελάχιστα λεπτά είχε επιληφθή ή αρμόδια υπηρεσία προστασίας ζώων,αντικατεστάθη ό οδηγός τού τράμ,οδηγούμενος διά ανάκριση,ελήφθησαν μαρτυρίες καί τό τράμ συνέχισε,τό δρομολόγιο του,μέ άλλον οδηγόν καί φυσικά τό γατάκι μετεφέρθη μέ κατάλληλο όχημα τής Υ.Π.Ζ.διά τό πλησιέστερο ιατρείο ζώων.
    Ίσως ή φωτογραφία τού σχολίου,νά αποτυπώνει εικόνες από κυνοκομείο κάπου στήν χώρα μας κι όχι στήν Γερμανία ή ό ιδιοκτήτης τού συγκεκριμένου,νά είναι.... Έλληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΩ ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΑ .ΗΔΗ ΕΜΑΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΟΙ ΣΕΦ ,ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΜΕ ΓΑΤΕΣ,ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 02 Μαρ 2010 8:47:00 μ.μ.

    Ρε ανωνυμε,μηπως τον εστειλαν και σε στρατοπεδο συγκεντρωσης,η τον εκαναν τροφη για....γατες;Δεν μας τα λες καλα.Ειπαμε ραγιαδισμος και γλυφοκωλαδα,αλλα οχι και ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε μην κανετε μαλακιες και βγαζετε φωτογραφιες με κακοποιημενα ζωα, γιατι θα ξεφτιλιστουμε εντελως.

    Μεγαλυτεροι ξεφτιλες απο τους "ελληνες" σε αυτον τον τομεα δεν υπαρχουν. Εδω και αν γινεταιτο μεγαλυτερο αισχος της ευρωπης.

    Τελευταια μαλιστα μας εφεραν ως μοδα και τις κυνομαχιες μεχρι θανατου αλβανοι βουλγαροι, και λοιποι πολιτισμενοι βαλκανιοι καφροι.

    Αν παμε κοντρα με τους Γερμανους σε αυτο θα μας ξεφτιλισουν μεσα σε λιγα μονο λεπτα, γιατι απλα μονο και μονο τις φωτο που εχουν δημοσιευτει στο press-gr να παρουν,ειναι αρκετες να ξεφτιλιστουμε για χρονια.

    Ειπαμε ο ραγιας δεν θελει λυπηση.
    Πατημα στο σβερκο θελει και κλωτσιες

    ΡΑΟΥΥΥΥΣΣΣΣ !! ΑΧΤΟΥΝΓΚ !!! ΓΙΑΒΟΛ!!

    ΗΛΕΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 03/01:31 π.μ.


    Κάτι μαλάκες σάν εσένα θά τούς έστελναν σίγουρα στά στρατόπεδα συγκέντρωσης καί θά σέ περνούσαν μετά από τούς ευάερους-ευήλιους θαλάμους,διά παραθερισμόν καί βαθειές αναπνοές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση