GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον ισοπέδωσαν στο ξύλο...

Την Δευτέρα 22 Μαρτίου τον ισοπεδωσαν στο ξύλο και στα βασανιστήρια τον κρατούμενο Β.Π. με εντολή του Αρχιφύλακα και την άδεια του Διευθυν...

Την Δευτέρα 22 Μαρτίου τον ισοπεδωσαν στο ξύλο και στα βασανιστήρια τον κρατούμενο Β.Π. με εντολή του Αρχιφύλακα και την άδεια του Διευθυντή της φυλακής Πατρών γιατί απλώς φοβόταν να βγεί απο τον θάλαμο του να πάει μεταγωγή.
Επειδή αρνιόταν να γίνει πληροφοριοδότης.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ
Ο επόμενος ποιός θα είναι;
Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι Κ.Φ. Πατρών

9 σχόλια

  1. Προς το υπουργείο οικονομικών
    Να φορολογήσετε όλες την Μασονικές Στοές στην Ελλάδα ,
    τα Τζαμιά που είναι στην Ελλάδα και είναι πάρα πολλά ,
    το Ισραηλιτικό συμβούλιο , και τις εκκλησίες των ιεχωβάδων.
    Και ΜΗΝ φορολογείται μόνο την Ελληνική εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αμοιβές των δικηγόρων στην Ελλάδα .

    Οι δικηγόροι στην Ελλάδα βγάζουν πολλά μαύρα χρήματα διότι τους καλύπτει το σύστημα .
    Σχεδόν όλοι οι βουλευτές και υψηλά κομματικά στελέχη
    των κομμάτων , της κρατικής μηχανής , των τραπεζών , είναι δικηγόροι και έχουν πολυτελέστατα γραφεία δικηγορικά , με πολύ προσωπικό και διείσδυση στην τηλεόραση , για να περνάνε τι απόψεις τους , και να παίρνουν τις δουλειές των δημοσίων έργων επιδότησης από την ευρωπαϊκής ένωσης , {παράνομα)
    για να μην φαίνονται τα πραγματικά αφεντικά τους .
    να βγάζουν έξω έμπορους ναρκωτικών , μεγαλοαπατεώνες καταχραστής του δημοσίου χρήματος . λαδώνοντας τους δικαστές
    Ο Πρόεδρος , του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών είναι
    κομματόσκυλο του ΠΑΣΟΚ , είναι μάλιστα και υψηλά αμειβόμενος μόνιμος δικηγόρος στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ παίρνοντας πάνω από 7.000 ευρύ τον ΜΗΝΑ , παίρνοντας μάλιστα και μεγάλες δουλειές τις τράπεζας για το γραφείο του.
    Οι δικηγόροι που εργάζονται στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ 3.500 ΕΥΡΩ μέχρι 6.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
    Επίσης η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ,έχει μαζέψει ένα σωρό κομματόσκυλα δικηγόρους , που είναι συνεργαζόμενοι με πολύ υψηλές αμοιβές .
    Οι άλλες τράπεζες δεν δίνουν τόσο σκανδαλώδες παράνομες
    αμοιβές και μισθούς σε δικηγόρους .
    Ας επέμβει κανένας εισαγγελίας στην Εθνική τράπεζα να ελέγξει τις μισθοδοσίες των δικηγόρων της και των συνεργαζόμενων της .
    Όλοι οι άλλοι υπάλληλοι τις τράπεζας παίρνουν από 700 ευρώ μέχρι 1.500 ευρώ ,τον μήνα καθαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ Η ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΑΙ.ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ,Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΤΕ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ.Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ preza που είσαι μέλος των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ:
    Γιατί όλοι οι ομοφυλόφιλοι ή ανίκανοι σεξουαλικά (Κανάκης) τα χουν με τους παπάδες;
    Μπορείς να μου κάνεις μια κοινωνιολογική ανάλυση;
    Όλοι όσοι το παστελώνουν, είναι εναντίον των παπάδων. Γιατί;
    ΥΓ: Μ'αρέσει που ο δικός σου, είπε στη συνέντευξη στην Σταματέρη "σκέφτηκα κάποτε να παντρευτώ!".
    Τι να παντρευτείς μωρή λελούδω Αντώνη;
    Τον Αχμέτ ή άλλη κραγμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.....ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.....ΟΛΑ ΠΟΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.....ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΤΑΜ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ; ΤΙ ΕΧΕΙ; ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ; ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΣΑΝ "ΓΝΗΣΙΟΣ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ) ΕΣΥ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ....ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..... γιατί απλώς φοβόταν να βγεί απο τον θάλαμο του να πάει μεταγωγή .... δηλαδή τι σημαίνει αυτό ? όποιος δεν θέλει να πάει μεταγωγή θα προσποιείται ότι φοβάται ?
    ..... Επειδή αρνιόταν να γίνει πληροφοριοδότης .... με το ζόρι δεν γίνεται κανένας πληροφοριοδότης

    Μάλλον εσείς δεν είστε Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι της Κ.Φ. Πατρών αλλά κρατούμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΦΙΑ Ε ΚΑΡΦΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΠΟΤΕ ΒΡΕΘΗΣΑΝ ΤΡΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΕΝΑΣ ΙΤΑΛΟΣ ΕΝΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΑΣ. ΡΩΤΑ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΗ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ¨
    ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΞΩ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    Ο ΙΤΑΛΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΓΟΝΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ.
    Ο ΕΛΛΑΝΑΣ ΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΑ, ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ. Ε! ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α... αυτό είναι ευκαιρία για να δούμε αν τα λόγια γίνονται πράξη κ. Χάρη Καστανίδη ή μια από τα ίδια σαν τον κ. "Κουκούλα" (στη σελίδα του υπουργείου σας γιατί δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας ;).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση