GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείχνει δόντια ο Ερντογάν...

Aπό το http://www.taseis.net/ Για την Τουρκία αναμφισβήτητα ο Ερντογάν είναι ένας πολύ σημαντικός Πρωθυπουργός. Για την διεθνή κοινότητα ένα...

Aπό το http://www.taseis.net/

Για την Τουρκία αναμφισβήτητα ο Ερντογάν είναι ένας πολύ σημαντικός Πρωθυπουργός. Για την διεθνή κοινότητα ένας απροσδιόριστος παράγοντας, που ισορροπεί ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, και δεν επιτρέπει να θεωρείται δεδομένος. Συνεχίζει σε βασικές γραμμές, αυτά που είχε ξεκινήσει ο Τουργκούτ Οζάλ. Με μια διαφορά. Τα αποτελέσματα τα οποία έχει πετύχει ανέβασαν την Τουρκία στη θέση μιας μεγάλης υπολογίσιμης περιφερειακής δύναμης.
Για τους γείτονές του, είναι μια απειλή. Εκπέμπει μηνύματα παραδοσιακού Tουρκισμού και για όλα αυτά η Αθήνα, πρέπει να περιμένει με πολύ καλή προετοιμασία και σταθερές θέσεις την επίσκεψή του σε μερικές εβδομάδες.
Σήμερα είναι η Καγκελάριος Μέρκελ στην Τουρκία. Η καγκελάριος άκουσε με έκπληξη πριν δυο μέρες και...

εν όψει της επίσκεψής της τον Ερντογάν να απαιτεί την ίδρυση τουρκικών σχολείων στη Γερμανία. Το πώς περιγράφει ο Ερντογάν τη σημερινή Τουρκία συμπυκνώνεται σε δύο φράσεις του : «τα τελευταία χρόνια η Τουρκία εκσυγχρονίστηκε» και ακόμη «κοιτάμε σε όλα τα σημεία του ορίζοντα»Τέλος για το μαλακό του υπογάστριο τις γενοκτονίες, λέει επιθετικά: «για γενοκτονία δεν μπορεί να μιλάει κανείς»

16 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΓΑΤΑ !!!

    (ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι δυνατόν να είναι οι πολιτικοί του πασόκ τόσο αποκομμένοι από την πραγματικότητα;
    Πιστεύουν ότι η παρουσία αντιπαθητικών, άσχετων, αμόρφωτων, σοσιαληστών όπως ο Γιωργάκης, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χρυσοχοίδης, ο Βενιζέλος, ο Ρέππας, ο Πάγκαλος, Καστανόδης, η Μπιρμπίλω, η Ξενογιαννακοπούλου, η Λούκα-μπούκα και το λοιπό κακό συναπάντημα θα πείσουν ποτέ τους πρώην πασόκους να τους επιλέξουν για να μας ξαναεκπροσωπήσουν;
    Όσο πιο πολύ τους βλέπω τόσο πιο πολύ τους σιχαίνομαι.
    Αλαζονεία, έλλειψη οράματος, ανικανότητα, ακραίες κοινωνικές αντιλήψεις.
    Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά τους.
    Οι πασόκοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το σάπιο σύστημα που πληρώνει το ενοίκιο τους.
    Μην τους αφήσετε.
    Μην τους αφήσετε ξανά.
    (Όχι μόνο δεν θα τους αφήσουμε, αλλά θα τους πηγαίνουμε γαμιόντας μέχρι να ξεκουμπιστούν, για να ξανάρθει η ευημερία και η ειρήνη στην Ελλάδα.
    6 Μήνες κυβερνάνε και ο λαός έχει πάθει ψυχοπλάκωμα.
    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι θα θελουμε ψυχολογο σε λιγο
    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !
    Οπως οι Αμερικανοι στρατιωτες που γυρνουν απο το Ιρακ!

    Κοιταχτε τι αντιμετωπιζουμε καθε μερα…
    Παραφρασα απο την καταχωρηση με τιτλο GAMER:

    “Αφηναν τους πολιτες σε έναν αφυλακτη πολη κι αυτοί έπρεπε να γλιτώσουν από τους αλλοδαπους που τους καταδίωκαν ανελέητα μέχρι να τους εξοντώσουν.

    Η δικαιολογία για αυτή τη φρικαλεότητα ήταν ότι επρόκειτο για ρατσιστες και ξενοφοβους κι ότι έτσι τους δινόταν η ευκαιρία, αν επιβιωναν, να κερδίσουν μια συνταξη στα 67 τους την οποια εξ αιτιας της γραφειοκρατιας θα την επαιρναν απο τα 75 τους και χωρις αναδρομικα.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
    Χαλαράααααα. . .
    Ο Γιωργάκης σας πρόλαβε.
    ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ
    Επίσημα στιοιχεία της αστυνομίας:
    Δεκαέξι ληστείες την ημέρα σημειώνονται κατά μέσο όρο στην επικράτεια τις τελευταίες μέρες, με το μεγαλύτερο ποσοστό να καταγράφεται στην Αττική, όπου οι ληστείες φτάνουν μερικές φορές και τις 15 ημερησίως.
    Ο μεγαλύτερος αριθμός ληστειών καταγράφεται στους δρόμους, με θύματα κυρίως γυναίκες, ηλικιωμένα άτομα, μεταφορείς χρημάτων και ανήλικους, ενώ ακολουθούν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα κάθε είδους και τράπεζες.
    Μεγάλος είναι επίσης ο αριθμός ληστειών που γίνεται σε σπίτια, ύστερα από εισβολές ένοπλων κακοποιών, συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ σε υψηλή θέση στην κατηγορία των θυμάτων ληστειών εξακολουθούν να βρίσκονται οι οδηγοί ταξί, οι υπάλληλοι πρατηρίων υγρών καυσίμων και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψιλικών.
    Ο κατάλογος των στόχων των ληστρικών συμμοριών συνεχώς διευρύνεται, με αποτέλεσμα να πέφτουν θύματα και άτομα που δεν το περίμεναν ποτέ. Τον τελευταίο καιρό εμφανίστηκε το φαινόμενο της εισβολής ενόπλων σε ταβέρνες, όπου οι δράστες ληστεύουν ιδιοκτήτες και πελάτες.
    (Ψίτ μαζόχες . . . μην ξεχάσετε να τον ξαναψηφίσετε, άν ζείτε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντιγράφουμε από το Βήμα ότι ότι η αμοιβή του κ. Ρον Χάιφετς για το «φροντιστήριο ηγεσίας» που παρέχει από χθες σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κυμαίνεται κοντά στο ευτελές ποσό των 250.000 ευρώ (συν τα έξοδα ταξιδιού, διαμονής και σίτισης)_______________________

    "Σε ψυχίατρο.....KAI TA ΖΩΑ -
    ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ".
    ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Breaking news.
    Μεγάλη σύγκρουση κυβέρνησης-αντιπολίτευσης στο κοινοβούλιο του Αφγανιστάν.
    Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μάρ-Μπούο-Σαλίμ κατηγόρησε τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης πως μετέτρεψε την Καμπούλ σε Αθήνα!
    Η προσβολή κατά της χώρας οδήγησε 40 βουλευτές της κυβέρνησης σε παραίτηση, ενώ πανικόβλητος ο πρωθυπουργός Σαλάμ-Αλέκουμ κήρυξε πρόωρες εκλογές για την Κυριακή 11 Απριλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν το μεταξύ ψάχνουμε το σεΐχη που επένδυσε τα ναυπηγία!!!

    ΟΜΑΔΑ οκτώ (8) επίλεκτων κομάντος- διασωστών της 31ης Μονάδας Επιχειρήσεων Έρευνας- Διάσωσης (ΜΕΕΔ) μετέβη στο Μαρόκο για να συνδράμει στις έρευνες που γίνονται για την ανεύρεση του σεΐχη του Άμπου Ντάμπι, Αχμέντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν. Οι κομάντος- διασώστες της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν μαζί τους ειδικό εξοπλισμό και μέσα κατάλληλα για αποστολές έρευνας- διάσωσης τόσο στην ξηρά όσο και στο νερό. Η ομάδα αναχώρησε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα με μεταγωγικό αεροσκάφος C-27 Spartan από την Ελευσίνα και αναμενόταν να φθάσει στο Ραμπάτ στις 10 χθες το βράδυ.

    Στην Πολεμική Αεροπορία δεν δόθηκαν πολλές πληροφορίες για το είδος των ερευνών.

    ΒΑΤΡΑΧΑΚΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΑΚΙΑ.....ΠΑΛΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑΚΙΑ......ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΖΩΑΚΙΑ !!!

    30 Μαρτίου 2010 6:18 μ.μ.
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Υ,Γ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ
    ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΛΥΤΡΑ
    ΤΟΥΣ : ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΗΤΕΙΑΣ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    & ΝΙΚΟS ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ! ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ

    ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΒΟΔΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πολιτικό μας σύστημα είναι το παιχνίδι της τραμπάλας.
    Στην μιά μεριά της τραμπάλας κάθεται το ΠΑΣΟΚ στην άλλη η ΝΔ και στην μέση τα ΜΜΕ ρυθμίζουν ποιός θα είναι κυβέρνηση κάθε φορά μετακινώντας ένα μικρό ποσοστό ψηφοφόρων πότε προς τα δω και πότε προς τα κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EKTAKTO__________________________

    Νεκρός ο γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά σεΐχης Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν
    Η σορός του σεΐχη Άχμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναγιάν βρέθηκε σήμερα στη λίμνη του Μαρόκου, όπου είχε καταπέσει με το ανεμοπλάνο του την Παρασκευή. «Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαιώνονται» δήλωσε μόνο Μαροκινός κυβερνητικός αξιωματούχος...

    Τα σωστικά συνεργεία χτένιζαν εδώ και τέσσερις μέρες την περιοχή, κοντά στην πρωτεύουσα Ραμπάτ του Μαρόκου. Η κρατική τηλεόραση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, διέκοψε το πρόγραμμά της για να μεταδώσει αποσπάσματα από το Κοράνι. «Ο σεΐχης Άχμεντ...είναι στα χέρια του Θεού», έγραφε η κάρτα που εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές οθόνες.

    Ο σεΐχης Άχμεντ, 41 ετών, ήταν ο μικρότερος αδερφός του ηγέτη του Άμπου Ντάμπι και προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σείχη Χαλίφα μπιν Ζαϊέντ αλ Ναγιάν. Ο σεΐχης Άχμεντ ήταν στην 27η θέση της λίστας Forbes του 2009, των ανθρώπων με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Παράλληλα ήταν ο γενικός διευθυντής του μεγαλύτερου κρατικού επενδυτικού κεφαλαίου στον κόσμο, του Abu Dhabi Investment Authority(ADIA).

    ...KAI TΩΡΑ ΠΑΜΠΟΥΚΗ ΚΑΙ NIKOS !!
    TA ΛΕΦΤΑ.. $$$$$$$$$$$$$$$$$ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α Λ Η Τ Ε Σ ΠΑΣΟΚΟΙ.. ΑΛΗΤΕΣ ...

    Εδώ πνιγόμαστε και δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
    Νωρίς νωρίς κι αρχίσαν τα περίεργα.
    * Αμπού Ντάμπι με Νικολάκη και αμέσως μετά
    * η υπόθεση με την πριμοδότηση της ισπανικής πολυεθνικής.
    * Και καπάκι 250.000 ευρώ σε Αμερικάνο για μερικές ώρες σεμινάρια.
    Με τη χώρα υπό πτώχευση.
    Και έπεται συνέχεια.
    Αποδεικνύεται πόσο σέβονται τα χρήματα του ελληνικού λαού και πόσο κούφιες είναι οι κορώνες για λιτότητα και διαφάνεια.
    Δίνουν την εντύπωση ότι ανέβηκαν κι αυτοί για τη μάσα.

    Μας θεωρούν και δικαίως ζώα, μας έχουν γραμμένους και ακολουθούν την πατροπαράδοτη τακτική.
    Του δουλέματος και της αρπαχτής.
    --------------------------------
    Είναι απίστευτο αυτό το powerpoint με το greek government/political support!
    Δεν μπορεί να τα γραφουν τυχαία αυτά τα πραγματα οι Ισπανοί.
    Και γράφουν έχουν extra cost 25% και ο νομος δίνει extra price 25%!
    Πρέπει να λογοδοτησει κάποιος.
    ΤΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ....ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ !!!!!
    ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙ. ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μας έχετε πρήξει τα αρχίδια με του κολολαθρομετανάστεσας Χρησιμοποιείτε όλες σας τις μεθόδους για να τους λυπηθούμε και για να συμφωνήσει και κάθε τελευταίος Έλληνας ,ακόμα και βόμβες βάζουν στα σκουπίδια για να σκοτωθεί κανένας μετανάστης για να τους λυπηθούμε όλα είναι σκηνοθετημένα τέλια
    Η λύση που σας προτείνουμε είναι η εξής . Η αρρώστια θεραπεύετε από την ρίζα του .
    Όταν έρχονται οι βάρκες με τους λαθρομετανάστες πρέπει
    Οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών να τις βυθίζουν να τους αφήνουν να πνίγονται , να τους σκοτώνουν και όσοι βγαίνουν στις ακτές να εκτελούνται , διότι αυτοί είναι ο πραγματικός εχθρός .
    Όλες αυτές οι κινήσεις πρέπει να γίνονται πριν έρθει το λιμενικό και τους μαζέψει , διότι τους υποστηρίζει το κράτος και είναι οι αυριανοί έλληνες πολίτες .
    Πρέπει όταν φτάσει το λιμενικό η επιχείρηση να έχει τελειώσει
    Μέσα σε πολύ ελάχιστο χρόνο και οι κάτοικοι να έχουν επιστρέψει σπίτια τους και να φοράνε τις πιτζάμες τους .
    Άντε και καλή επιτυχία , καλό βόλι και καλό Πάσχα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα τα πε΄ριμενα αλλά να βγάινουν οι δεξιόί της ΝΔ (που ντρεόνται να λένε ότι είναι δεξιοί, λόγω αμαρτωλού παρελθόντος) και να βρίζουν το ΠΑΣΟΚ δεν το περίμενα.
    Τι θέλετε να κάνει η κυβέρνηση ρε λεβέντες;
    Να προσλάβει κι άλλους στεϊτζέρηδες; Ή να έδινε μισο δις στους αγρότες; Μιας και μιλάμε για τους επαναστατημένους ξωμάχους καλό θα ήταν την επόμενη φορά που θα βγάλουν τις μχανοκίνητες μεραρχίες στις εθνικές οδούς να τους την πέσει η Εφορία και να ελέγξει ποιοι εξ' αυτών πληρώνουν και πόσα.
    Και δεν μου λέτε ρε παληκάρια αυτός ο "καταλληλότερος" που είναι; Παίζει play station πάλι;
    Δείτε ρε μουρτζούφληδες πόσα ταξίδια έχει κάνει ο Γιώργος. Πόσους αγώνες έχει δώσει για να βγάλει τη χώρα από τα σκατά που την έριξε ο Κοκκινοσκούφης. Και μιας και μιλάμε για τον συγκεκριμένο κύριο που φοτίτησε σε ιδιωτικό σχολείο "βεβαιώς" είμαι σίγουρος ότι κάθε μήνα χωρίς ντροπή εισπράτει για τις καλές πράξεις που έκανε.
    Ου να χαθούτε, που λένε και στο χωριό μου. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στον :31 Μαρ 2010 3:14:00 π.μ.

    Ασ τους να τσιριζουν,εξαλλου οι ποιο πολλοι ειναι συνειδητοι ρουφιανοι και εγκαθετοι!
    Τι θελουν;
    Παντως οχι το καλο της πλειοψηφιας,δηλ. της κοινωνιας!
    Θελουν οι 10,4 Ιντζες που τους μπηκε,να μεγαλωσει,να γινει πχ 20!
    Ας τους και θα φτασουν μονοι τους στο αποτελεσμα!
    Εγω ομως θα απαιτουσα ακομα κατι παραπανω,απο αυτην και απο καθε επομενη κυβερνηση:
    Τους Κοκκινοσκουφηδες και τους επανιδρυτες του κρατους με τους νταβατζηδες τους,να τους τραβουσα στην αγχονη και πιο πριν σε κατασχεση παριουσιων!Τοτε οι Ιντζες θα γινονταν 100!
    Αλλα κορακας κορακου ματι δεν βγαζει;Οποτε χωστους τις 20 και αστους να σκουζουν!
    Μετα συγχωρεσεως βεβαια,Μεγαλη Εβδομαδα .Δεν σαφηνουν να αγιασεις!

    Λεωνιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "O Καρχιμάκης ζητάει να του πληρώνουμε και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο!!!
    - ΕΛΕΟΣ!"

    "Φαντάζεστε έναν υπουργό να ζητάει από το κράτος να πληρώσει και τον καφέ που πίνει στο αεροδρόμιο, περιμένοντας το αεροπλάνο;
    Φαντάζεστε μια ολόκληρη διοίκηση να ασχολείται για την έκδοση υπουργικής απόφασης, ώστε να εισπράξει ο υπουργός τα λεφτά που πλήρωσε για τον καφέ του; Μη βιαστείτε να πείτε «έλα, ρε, αυτά δε γίνονται». Γιατί γίνονται και παραγίνονται....

    Στρογγυλοκάθεται, δηλαδή, το κυβερνητικό στέλεχος με την παρέα του στην αίθουσα VIΡ, παραγγέλλουν καφέδες, χυμούς, ποτά και φαγητό και ο λογαριασμός πηγαίνει στα… κορόιδα. Στο φορολογούμενο λαουτζίκο. Την παράδοση αυτή συνεχίζουν κανονικότατα και οι «πράσινες» πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων, όπως αποκαλύπτεται από έγγραφα που έχουμε στη διάθεση μας και αφορούν ταξίδια του υφυπουργού Αγροτικης Ανάπτυξης Καρχιμάκη.

    Το διαβιβαστικό αναφέρει: «Σας αποστέλλουμε συνημμένα δικαιολογητικά της δαπάνης που προέκυψε από την παράθεση καφέ, χυμών κΛπ. στον Υφυπουργό ΑΑΤ κ. Μιχάλη Καρχιμάκη κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου…». Εχουμε, επίσης, στη διάθεση μας δυο υπουργικές αποφάσεις της Κ. Μπατζελή, που εγκρίνουν την καταβολή στον Μ. Καρχιμάκη ποσών 69,92 ευρώ και 29,15 ευρώ, αντίστοιχα για «καφέ, αναψυκτικά και βρώσιμα από την Olympic Catering ΑΕ».

    Κινητοποιήθηκε ο μηχανισμός του υπουργείου, ασχολήθηκαν υπάλληλοι (εισηγητής, προϊστάμενος), γράφτηκαν έγγραφα και εκδόθηκαν υπουργικές αποφάσεις για να εισπράξει ο υφυπουργός τα λεφτά για καφέδες και σάντουιτς (μιλάμε για 100 ευρώ συνολικά, που αφορούν 7 ταξίδια)!

    Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Την καρμιριά του υφυπουργού (είναι και από τη Σητεία, τρομάρα του!), που παίρνει τόσα λεφτά (ως βουλευτής και υφυπουργός), αλλά χρεώνει τους καφέδες του στο κράτος;

    ΥΓ: Πέραν όλων των άλλων, εμείς ρωτάμε. Οταν ταξιδεύουν υπουργοί, υφυπουργοί και υπηρεσιακοί παράγοντες παίρνουν έξοδα μετακίνησης για διαμονή, διατροφή κ.λπ. Δεν θα έπρεπε απ’ αυτά να πληρώνουν και τους καφέδες τους; Γιατί κόβεται έξτρα κονδύλι;"

    EINAI NA MHN ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ..........
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λεωνίδα Ορφανουδάκη του πασοκ.
    μπορείς να πας να γαμηθείς οικογενειακώς..θα πάρεις και ένα κοκκινο αυγό...για δώρο.
    ΚΡΕΤΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση