GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγκώμια Ρουσόπουλου στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ...

"Καλώς κάνει και εφαρμόζει όσα δεν κάναμε εμείς για τα κρατικά αυτοκίνητα..." Από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο Προς: τον Διευθυντή της Εφ...

"Καλώς κάνει και εφαρμόζει όσα δεν κάναμε εμείς για τα κρατικά αυτοκίνητα..."

Από τον Θόδωρο Ρουσόπουλο

Προς: τον Διευθυντή της Εφημερίδας
«Έθνος της Κυριακής» κ. Γιώργο Χαρβαλιά.
Κοινοποίηση: Όλα τα Μέσα Ενημέρωσης.
Κύριε διευθυντά, την Κυριακή 21 Μαρτίου, δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα σας (πρωτοσέλιδα και στις σελίδες 28-29) ρεπορτάζ, με τίτλο «Πόλεμος για το τζιπ του Θόδωρου Ρουσόπουλου. Στο σφυρί 120 υπουργικές λιμουζίνες. Μεταξύ Μυκόνου και Κεφαλονιάς θα καταλήξει το πολυτελές τζιπ του πρώην υπουργού Επικρατείας».
Δυστυχώς ακρίτως και πέραν κάθε κανόνα δημοσιογραφικής ηθικής η εφημερίδα σας υιοθέτησε ένα μεγάλο ψεύδος με τίτλους και σχόλια προσβλητικά για εμένα αφού δημιουργούν διαστρεβλωμένη εικόνα για την υπουργική μου θητεία εν σχέσει με το θέμα που θίγετε.
Κύριε διευθυντά, αν...

ο δημοσιογράφος σας είχε φροντίσει να επικοινωνήσει μαζί μου θα πληροφορείτο τα εξής: Στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2004 πρότεινα να αλλάξει η πολιτική που ακολουθούσαν οι
προηγούμενες κυβερνήσεις για τα κρατικά αυτοκίνητα. Για την ακρίβεια πρότεινα οι υπουργοί να μην δεχθούν να πάρουν υπουργικό αυτοκίνητο.
Τα αυτοκίνητα αυτά να εκποιηθούν υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου και να ερευνηθεί η δυνατότητα αγοράς μικρού κυβισμού υβριδικών αυτοκινήτων. Αντίστοιχη πρόταση έκανα και στον πρόεδρο της Βουλής λίγα χρόνια αργότερα, ο οποίος προς τιμήν του και την ενστερνίστηκε.
Είπα δε στην κυβερνητική επιτροπή τότε ότι στο μεταξύ μπορούμε να χρησιμοποιούμε μόνον το αυτοκίνητο το οποίο ούτως η άλλως παρείχε η Βουλή των Ελλήνων στα μέλη της.
Οι προτάσεις μου εκείνες, δυστυχώς για τη Νέα Δημοκρατία δεν είχαν τύχη. Γίνονται πράξη σήμερα, από μια άλλη κυβέρνηση. Και καλώς γίνονται.
Ακριβώς για τους προαναφερθέντες λόγους προσωπικά ως υπουργός των κυβερνήσεων και το 2004 και το 2007, ουδέποτε δέχθηκα το προνόμιο της χρήσης υπουργικού αυτοκινήτου. Με στοιχειώδες ρεπορτάζ στο υπουργείο Εσωτερικών μπορείτε να πιστοποιήσετε ότι
είμαι ο μοναδικός υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας που δεν χρησιμοποίησε υπουργικό αυτοκίνητο. Με στοιχειώδες επίσης ρεπορτάζ θα βρίσκατε πως ούτε ως Βουλευτής είχα το προαναφερόμενο ή άλλο τζιπ τριών, τεσσάρων η πέντε χιλιάδων κυβικών.
Χρησιμοποιούσα Ι.Χ αυτοκίνητο περίπου 1980 κυβικών που μου διέθεσε το 2004 η Βουλή και το οποίο αντικατέστησε με άλλο αντίστοιχου κυβισμού το 2008, όπως έκανε για όλους τους Βουλευτές.
Τέλος με στοιχειώδες ρεπορτάζ θα διαπιστώνατε πως ο ένας εκ των δύο ομιλούντων κυρίων που εμφανίζεται ως νησιώτης και πήγε για ν’ αγοράσει το υποτιθέμενο δικό μου τζιπ είναι δημοσιογράφος από τη Βόρειο Ελλάδα, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού στη Νάουσα και συχνά εμφανιζόμενος σε συνεντεύξεις τύπου των πολιτικών αρχηγών.
Δεν ξέρω αν αυτός παραπλάνησε την εφημερίδα σας, περιμένω όμως, σεβόμενοι έστω και τώρα τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας να αποκαταστήσετε την αλήθεια δημοσιεύοντας στο φύλλο της προσεχούς Κυριακής 28 Μαρτίου ολόκληρη την επιστολή μου, με παρουσίαση-προβολή αντίστοιχη αυτής που είχε το συκοφαντικό για εμένα δημοσίευμα-γκάφα της περασμένης Κυριακής, ζητώντας μου δημοσίως συγνώμη για τα εσφαλμένως αναγραφόμενα για εμένα.
Κύριε Διευθυντά, γνωρίζετε ότι πολλές φορές έχω πέσει θύμα σπίλωσης από μερίδα μέσων ενημέρωσης. Δεν θα άρμοζε στη δική σας εφημερίδα να συγκαταλέγεται μεταξύ αυτών.
Καλό Πάσχα
Θόδωρος Ρουσόπουλος

42 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ!
    ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ.
    ΕΚΤΙΜΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ,
    ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τι λεει ο ανθρωπος !!!!!!! ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ .ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΥΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΜΑΡΙΑ;
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΛΑΓΟΥΜΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ.
    ΕΛΕΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΓΙΕ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ...
    ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΕ ΣΕ ΑΦΕΛΕΙΣ.
    ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΕΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙΣ.ΚΑΛΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΜΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ ΛΕΩ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. LAMOGIA http://www.youtube.com/watch?v=l-AJxaW2yCc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ .
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ KAI TOYΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΒΡΕ ΑΠΛΗΣΤΕ , ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΕ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΕ ΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ…
    Ο ΛΑΟΣ ΘΟΔΩΡΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ….
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΚΟ ΤΑ ΦΑΓΩΜΕΝΑ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θυμάμαι την εικόνα, ο Ρουσόπουλος να επιβλέπει υπό βροχή τα έργα ανέγερσης του "σπιτιού" στο Καπανδρίτι ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΑΣΥΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΦΡΟΥΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φυλακααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φυλακη ρεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε να και το μουνακι του ταχυσρόμου , ο κλανιομαγκας .
    Ρε καλως τα τα παιδια , που λεει και ο Αλέφαντος
    3-0 στο κωλαρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακόμα έξω είναι αυτός ρε.
    Αντε στη φυλακή αγορι του postman η καλύτερα pussyman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ (μεγαλοαμοιβωμενης) ΖΑΧΑΡΕΑΣ !!!
    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑΣ…
    O EΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ,
    Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.!!!
    Θοδωρης αλλος ένας αχρειος, ανίκανος και αλαζων από τα πουλέν της αποτυχουσας ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που νομίζει πως το παρελθόν δεν τον αφορα.
    Λες και δεν ήταν κι αυτός ένας βασικος από τον εσμό των κενοκρανων που οδήγησαν την χωρα στην κατάρρευση και τον λαο στην εξαθλιωση.
    Τώρα θυμήθηκε ο Θοδωρης να δημοσιευσει τις αντιρησεις του , τόσα χρόνια που ήταν στην κυβέρνηση τι πρότεινε, τι διαμόρφωσε , τι εφάρμοσε.
    Αίσχος και ντροπή σε όσους αμνήμονες υποτιμούν τη μνήμη του λαου ,των μελών και των οπαδών του κόμματος.
    Ο Ρουσοπουλος για καθαρά ιδιοτελείς λογούς συντάχθηκε και επεβαλε την φαυλοκρατία ,την αναξιοκρατία και την αδιαφανεια που παρουσιασε η νεα δημοκρατία του μικρονοου Κωστακη
    Ο Θοδωρης είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των GOLDEN BOYS, επιδειξίας του νεοπλουτισμού της κομπορρημοσύνης ,και του φανφαρισμού. Στην πραγματικότητα είναι ένα πλουμιστό C-Throu (ση- θρου) πουκάμισο, χωρίς ευδιάκριτο περιεχόμενο, χωρίς πολίτικη ουσία , άλλα κυρίως χωρίς πυξιδα…
    Ρουσοπουλε εσύ και η συντριπτική πλειοψηφία των υπουργων , των υφυπουργων, και των κολλητών της προσωπικής σου επιλογης , αποτύχατε οικτρά, οι δε οπαδοί ψηφοφόροι σας, σας έφτυσαν κατάμουτρα.
    Τωρα αι να χαθειται αμνημωνες, σκερβελέδες αρπαχτικα της δεκαρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τοση λασπη σε ανθρωπο δεν εχει ξαναγινει και οπως καταλαβαινετε μαλλον καποιους τους εχει πονεσει παρα πολυ.δεν ξεχνανε οτι ηταν το δεξι χερι του κ.καραμανλη.μπραβο του για τις πολυτισμενες απαντησεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ......
    Ο ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ …

    Η πολίτικη παρουσία αυτού του υπόλογου υπερυπουργου του επίγονου Κωστάκη (που είναι η ενσάρκωση της ιδιοτέλειας ,της διαπλοκής , της φαυλοκρατίας , της αναξιοκρατίας, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας) ήταν έξω από την φυσιογνωμία των νοικοκυραίων της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αποτελούσε όνειδος για την πολίτικη ζωή της πατρίδας μας.
    Τώρα ο αχρείος ζήτα να δικαιολογήσει την απραξία του ,την απληστία του την υπόγεια διαδρομή του.
    Φτουσου !!! Αμνημων, σαλτιμπάγκε, γυμνοσάλιαγκα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πασοκ

    Ζητω η Ελληνικη Επανασταση 1821 2010

    Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010
    Συμφωνία των ηγετών της ζώνης για τη μορφή βοήθειας στην Ελλάδα
    KAMIA AΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

    Οι ηγέτες της ζώνης του ευρώ ενέκριναν στο σύνολό του το κείμενο συμφωνίας για χρηματοπιστωτική βοήθεια προς την Ελλάδα, όπως δήλωσε ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.
    "Το κείμενο δεν έχει καμία αλλαγή, κανείς δεν...μίλησε εναντίον του" ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

    Ο ηγετης Γιωργος Παπανδρεου επιτελους ξεπερναει "τους δηθεν συμβουλατορες" και με δικες του κινησεις ακουγοντας και τον δρ Κουτσουκο επιτυγχανει τη συμφωνια και ανακυρησσεται σε ηγετη μακρας πνοης για την Ελλαδα!

    Χαμος στην Μηλιωνη απο ζητοκραυγες απο τους πρασινοφρουρους του δρ Κουτσουκου! Απο εδω και περα ομως συνεση και μαζεμα της σπαταλης ειπε ο δρ Κουτσουκος ....γιατι δεν ξαναεχει βηθεια!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα σκατα θα σε θαψουνε αλητη, κλεφτη,ψυχοπαθη, κομπλεξικε ,μαλακα ρουσοπουλε , λαμόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε σεις το πτηνόμορφο μουνόσκυλο της βλαχόφατσας Μάρας έχει το θράσος να βγαίνει στην κοινωνία και να μιλάει;;;;;
    Αυγά και γιαούρτια στους προσκυνημένους, τους λαδιάρηδες, τα κλεφτρόνια, όπου τους συναντάμε, για να μη τολμάνε να ξεμυτίζουν από τις βιλλάρες τους λαι τα Λέξους τους.
    Μαλάκες έλληνες, μας δουλεύουν οι Ρουσσόπουλοι κανόνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ηθελες να σε βρισουν και σενα δεν αντεξες. Αν ημουν παντως ο ταχυδρομος θα ειχα αυτοκτονικες τασεις για τον γιοκα μου ετσι που τα καταφερα !!! Φτου σου αχρηστε Θα τα πληρωσεις ολα να δουμε ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο κοσμος εχει την χειροτερη γνωμη για σενα δεν το βλεπεις ; Οπου σε δουμε -οπουδηποτε- θα φας απο αυγα μεχρι και γιαουρτια λαμογιο του κερατα που θελεις να βγαζεις και την μουρη σου τυφλοποντικε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΝΙΚΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν θα σε δω καπου ρε πουστη θα σε γαμησω! και δεν ειμαι μονος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΛΕΦΤΗ ΦΥΛΑΞΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ-ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΒΛΑΚΟΣΚΟΥΦΗ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΙΣΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΘΛΙΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΚΡΥΨΟΥ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. vre oust aliti file tou efraim, den ntrepesai na vgaineis kai na milas?Kanate thn ellada epaith kai anti na skyveis to kefali kai na zhtas syggnwmh file tou efraim kai twn allwn arpaxtikwn pou lehlathsan ton plouto ths elladas exeis to thrassos na milas kai apo panw. OUST RE !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!!!!
    ΑΛΗΤΗ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ.
    ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ .
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ΠΑΝΤΟΤΕ.
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΦΩΝΗ.
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΣΑΠΙΟΙ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΜΦΑΝΙΣΟΥ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΣΟΥ Π...ΝΑΣ ΓΙΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ πουτανιτσα δεν θα σε βρουμε πουθενα ; Θα φας σκατα με τη σεσουλα βρωμιαρη. Ουτε διακοπες δεν θα τολμας να πηγαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε κομπλεξικα τσολια,ο Ρουσοπουλος απανταει ως οφειλε σε ενα κακοηθες δημοσιευμα και του την πεφτετε στο φτερο,σκατοψυχοι..
    Αλλα τι αλλο να κανατε,ο τεμπελης δουλεια δεν ειχε και μια ταξυνε και την αλλη τα ζυγιαζε..τ αρχιδια του!και παντα ιδια ταβρισκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρουσσόπουλε καλό Πάσχα ρε μαλάκα, καλά να τα περάσεις εσύ και η Οικογένειά σου (συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά ούτε μια απατεωνιά δεν μπορείς να κάνεις καλά σε πήραμε χαμπάρι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ROYSSOPOULOS FOR PRESIDENT - HE IS THE ONE WE REALLY DESERVE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΞΥΛΟ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ή ΟΧΙ ΑΚΟΜΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για τον πατέρα Ρουσσόπουλο : Είσαι ανίκανος και άχρηστος ρε ταχυδρόμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φυλακή ρεεεεε γλοιώδες υποκείμενο θίχτηκες ντε και καλά ανήθικε
    Ποια δεοντολογία ρε κοπρεύ γκεμπελίσκε
    οοοοουστ ρε κίβδηλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ANATΡΙΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ Κου ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 26 Μαρ 2010 11:00:00 π.μ.ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ.

    ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ( Μ@Λ@Κ@Σ) ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ, ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ, ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΚΑΛΟΓΕΡΩΝ, ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ,ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΩΝ,ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΑΤΟΥΡΩΝ ΣΤΟΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Ε.Δ.,ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ,ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ,ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ (ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ),ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ,ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.

    ΕΛΙΚΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. "ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ,ΜΕΘΟΔΙΚΟ,ΑΚΟΥΡΑΣΤΟ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ,ΕΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Kε ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΕ,με τα αμαξια μπορει και να εχειs δικιο . για εξηγησε μαs ,γιατι τετραπλασιασεs - πενταπλασιασεσs τιs αμοιβss των ΚΛΕΦΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ???? ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΛΥΡΙΤΖΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ -ΜΠΗΛΙΩ ΤΣΟΥΚΑΛΑ - ΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ- ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ. ακουγεται εξω στην πιατσα οτι,επαιρνεs ποσοστα μεγαλα μαλιστα απο τουs μισθουs των ανωτερω,εγω αυτο δεν το υποστηριζω βεβαιωs αλλα ετσι λενε .ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΤΙΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΟ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΕ ΕΣΥ ΔΙΟΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΣΟΥ ΛΟΥΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΤΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΘΟΔΩΡΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΛΑΣΤΡΑ...ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΑΚΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΣΟΥ ΑΥΞΗΣΑΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΩΝ ,ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΑΡΑΧΘΕΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.
    ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΤΖΙΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ .
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΜΝΗΜΩΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ,ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΒΙΛΛΩΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΡΕΒΛΕΠΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΕ ΤΙ ΖΗΤΑΣ ???
    ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ , ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,
    ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ,
    ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΣΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΩΝ,ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΜΕ,ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ...

    ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΤΗΜΩΡΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση