GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα έκρηξη στην Πέτρου Ράλλη...

Ανάληψη ευθύνης για τις βομβιστικές επιθέσεις που προηγήθηκαν Έκρηξη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία που μπορεί να είναι όμως και η διαρροή...

Ανάληψη ευθύνης για τις βομβιστικές επιθέσεις που προηγήθηκαν

Έκρηξη, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία που μπορεί να είναι όμως και η διαρροή αερίου, σημειώθηκε περίπου στις 11 χθες, Δευτέρα, το βράδυ σε καντίνα στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Πειραιώς. Η καντίνα ήταν κλειστή γι΄ αυτό και δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στην ίδια περιοχή το Σάββατο είχε γίνει η έκρηξη, κοντά στη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην Πέτρου Ράλλη.
Την ευθύνη για την βομβιστική αυτή επίθεση του Σαββάτου, όπως και τις άλλες στα γραφεία της "Χρυσής Αυγής" στην Ομόνοια, και στο σπίτι του αντιπροέδρου του ελληνοπακιστανικού συλλόγου στα Πατήσια ανέλαβε η...

οργάνωση «Συνωμoσία Πυρήνων Φωτιάς», σε συνεργασία με την Αντάρτικη Ομάδα Τερροριστών και το «Κομμάντο Λάμπρος Φούντας». Στην προκήρυξη, η οποία αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, επισημαίνουν ότι «αυτό είναι το πρώτο δείγμα της βομβιστικής εκστρατείας που είχε προειδοποιήσει ότι θα εντείνει μετά το χτύπημα στη Βουλή».

4 σχόλια

  1. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΣ-ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 300-500 ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πασοκ

    Δρ Κουτσουκο εσυ μας οδηγεις!

    «Εξυπηρετεί συμφέροντα η Γερμανία»

    Βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ομιλία του σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα Ο Θ. Πάγκαλος έδωσε μια νέα διάσταση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η οποία απειλεί να διχάσει την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. την προσεχή Πέμπτη. Σε παράλληλη πορεία με τους εταίρους, που τάσσονται τα τελευταία 24ωρα υπέρ της Ελλάδας και επικρίνουν τη Γερμανία που υπονομεύει την επίτευξη μιας συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης χωρών της ευρωζώνης που έχουν πρόβλημα όπως σήμερα η Ελλάδα, ο κ. Πάγκαλος άφησε βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι.. λειτουργεί προς όφελος διαφόρων συμφερόντων.

    Μιλώντας σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε ότι «αυτό που είναι πραγματικά πίσω από τη γερμανική στάση, είναι ότι υπολογίζεις πως σπεκουλάροντας τα ελληνικά ομόλογα, εις βάρος του εταίρου και φίλου σου, επιτρέποντας στους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς της χώρας να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι, κάποιοι στη Γερμανία κερδίζουν χρήματα».

    Μαζικές εξαγωγές
    Παράλληλα άθροισε στις σκοπιμότητες που κατά την άποψή του υπηρετεί η γερμανική κυβέρνηση με τη στάση της κατά της συμφωνίας, ότι επιδιώκει να αυξήσει τις γερμανικές εξαγωγές. Είπε συγκεκριμένα ότι «από τη Γερμανία έχεις και ένα άλλο μήνυμα. Όσο ο Νότος της Ευρώπης βάλλεται, κλονίζεται και πέφτει το ευρώ, βελτιώνεται η συνθήκη μέσα από την οποία μπορούν να κάνουν μαζικές εξαγωγές προς τον τρίτο κόσμο, τον υπόλοιπο κόσμο».

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ακόμη ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν καταλήξει την Πέμπτη σε συμφωνία για τον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας ή όποιας άλλης χώρας της ευρωζώνης αντιμετωπίσει στο μέλλον πρόβλημα, θα αποδειχθεί στην πράξη πλέον και με τον πιο δραματικό τρόπο ότι το ευρώ και η οικονομική και νομισματική ένωση δεν θα έχει νόημα.

    Συγκεκριμένα τόνισε:
    «Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ληφθεί γρήγορα απόφαση, όχι για να σωθεί η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη, για να υπάρξει αυτό το εργαλείο, αν δεν φοβηθούν οι κερδοσκόποι ότι θα χάσουν λεφτά, τότε το ευρώ δεν θα έχει νόημα».

    «Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο»

    ΑΠΕΦΥΓΕ να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου η κυβέρνηση. Σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής απάντησε «δεν σχολιάζω». Στο γενικότερο πολιτικό ζήτημα πάντως, η Αθήνα παρακολουθεί προσεκτικά τις αντιδράσεις που κλιμακώνονται από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αναφορικά με την κάθετα αρνητική στάση των Γερμανών.

    Κυβερνητικές πηγές που ρωτήθηκαν σχετικά, εμφανίζονταν εξαιρετικά επιφυλακτικές για το αν αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να αποφέρουν κάποιο αποτέλεσμα και εν προκειμένω να κάμψουν τις γερμανικές αντιρρήσεις στη συγκρότηση του μηχανισμού διάσωσης της Ελλάδας. «Καλόν είναι να περιμένουμε», ανέφεραν και πρόσθεταν ότι «το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για το τι θα προκύψει στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών».

    Όπως εξηγούσαν, η άποψη της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι το «ελληνικό θέμα» θα πρέπει να πάει στη Σύνοδο μόνο εφ΄ όσον εξασφαλιστεί η γερμανική συναίνεση στο σχέδιο, κάτι που θεωρείται προαπαιτούμενο για την άρση των αντιρρήσεων ορισμένων άλλων χωρών όπως η Ολλανδία και η Αυστρία, και φυσικά για την επίτευξη της συμφωνίας.

    «Δανεισμός ακόμα και με υψηλά επιτόκια αν δεν έρθει η στήριξη»


    Δεν θα ερθει καμια στηριξη, δανειστειτε από τώρα με οποιοδηποτε επιτοκια (και θα τους τα ξεχρεωσουμε σαν τους Ισλανδους) έλεγε εχτες στην Μηλιώνη ο ιδεoλογικός καθοδηγητής του Πασοκ δρ Κουτσούκος!

    Η Μερκελ εμπαιζει τους ευρωπαιους, όπως έκανε ο Χιτλερ!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση