GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάλεσμα στους Γερμανούς για τουρισμό...

Κάλεσμα στους Γερμανούς να επισκεφθούν την Ελλάδα απηύθυνε σε συνέντευξή του στο Reuters, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλά...

Κάλεσμα στους Γερμανούς να επισκεφθούν την Ελλάδα απηύθυνε σε συνέντευξή του στο Reuters, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος εκφράζοντας την πεποίθηση πως παρά τις σημερινές αντιδράσεις για τα νέα μέτρα, «το καλοκαίρι τα πράγματα θα έχουν ησυχάσει»....

12 σχόλια

  1. Οι πληροφορίες λένε ότι απόψε η Μέρκελ ζήτησε από το Σαμαρά να συναντηθεί με τον Σόϊμπλε την επόμενη εβδομάδα.
    Τί γίνεται, βρε παιδιά, μήπως καταλαβαίνει κάποιος;
    Οι Ευρωπαίοι άρχισαν να παρακάμπτουν το ΓΑΠ ή απλά προσπαθούν να φιμώσουν το Σαμαρά για να μην επεκταθούν οι απεργίες και η κοινωνική αναταραχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει ότι μετά τα τσίπουρα ο υπουργός με την υφυπουργό συνεχίσαν με @@@@ΟΥΖΑ στο ξενοδοχείο? Λέτε να μετά από τα βίντεο της νεολαίας ΠΑΣΟΚ να δούμε και άλλη δράση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα καληνύχτα

    Ρε παιδιά, αυτή η νέα καμπάνια της Γκερέκου για τον ΕΟΤ μου θυμίζει την καμπάνια της Εμπορικής. «Καλημέρα» δεν λέει και η Εμπορική; E, η υφυπουργός μας το μετέτρεψε σε “Kalimera”
    και ιδού η νέα καμπάνια της Ελλάδας για τον τουρισμό.

    Ευτυχώς, δηλαδή, που έχουμε και κάποιες σοβαρές πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και μας δίνουν καμιά ιδέα για το πώς να πουλάμε το προϊόν μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί βλακεία είναι αυτή ρε παιδιά; Την πληρώσανε κιόλας; Βλαχοϊδέα μου φαίνεται.

    0Τί Kalimera είναι αυτό;
    Πάνε καλά οι άνθρωποι;
    Βγαίνει κάποιο μήνυμα από όλο αυτό, γιατί δεν καταλαβαίνω. Τί θέλουν να πούνε;
    "Μόνη σικ γεροντοκόρη βαρεμένη ψάχνει άντρα στην ελληνική ακροθαλασσιά μέσω Ίντερνετ"

    Και λέγαμε για τους άλλους. Καλοί είναι και τούτοι....
    Οι περικοπές των μισθών μας πληρώνουν αυτές τις αηδίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόλις, δηλαδή άμεσα, στήσουν κώλο ο Γερουλάνος και η βίζιτα Άντζελα θα πλακώσουν κι οι τουρίστες από τη Γερμανία. Άλλωστε. λόγω αυτών και του υπόλοιπου σοσια-ληστικού συρφετού μάθανε και οι Πακιστανοί πως γαμιόντε κι έρχονται ορδές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος και ντροπή !
    Ένας στημένος διαγωνισμός από την αρχή μέχρι το τέλος με δυό παρουσιάστριες κάκιστες σαν γριές γεροντοκόρες,με ενδυματολογικές επιλογές που άγγιζαν τα όρια του γελοίου ,ειδικά το παντελόνι της Μπαλατσινού που της έκανε μια λεκάνι όμοια με του λεκανοπεδίου της Αθήνας,με τραγούδια αίσχος στο σύνολο τους εκτός από τη μπαλάντα ,με απίστευτα τεχνικά λάθη και γενικώς μια υποκουλτούρα στο αποκορύφομα της λες και είμαστε υποανάπτυκτοι και μουσικά.

    Αρκετές φορές αναρωτήθηκα αν τελικά είμαστε υποανάπτυκτοι σαν λαός !!!

    Αντί να βάλετε ρε καραγκιόζηδες την Αυγουστάκη που ήταν εκτός συναγωνισμού και είχε φωνάρα,σωματάρα,χόρευε,είχε ωραίο μπαλέτο ,γεμάτη αυτοπεποίθηση και με πολλές ελπίδες για πεντάδα,βγάλατε την ακούνιστη αρκούδα τον Αλκαίο με ένα σκατοτράγουδο καθώς και άλλους 5 ερασιτέχνες με τραγούδια εντελώς μα εντελώς αχαρακτήριστα εκτός φυσικά από τη μπαλάντα που ήταν μελωδικό μεν αλλά σαν παρουσία όχι για ένα διεθνή διαγωνισμό.

    Εγώ εφέτος δεν θα έλεγα ότι είναι μια χρονιά για να πηγαίναμε στη EUROVISION με μια Ελλάδα Πτωχευμένη και με τόσους Καραγκιόζηδες ακόμα στην ΕΡΤ.

    Αν βγει 20ος-25ος θα είναι ένας άθλος για τον ίδιο διότι η Ελλάδα έτσι και αλλιώς το έχει χαμένο το παιχνίδι από χέρι.

    Επίσης για του χρόνου ,βγάλτε τις κωλόγριες από παρουσιάστριες και πάρτε βρε Ηλίθιοι ,ΜΑΛΑΚΕΣ ,μια όμορφη κοπέλα ,τσακπίνα και νέα για παρουσιάστρια.

    Τα σκατομυαλά σας έχουν μείνει στο 1970 ,το καταλάβατε βρε ηλίθιοι ;

    Υπανάπτυκτοι,ζώα ορθά με το γεραμολί να πηγαίνει στη σκηνή έτοιμος να γκρεμοτσακιστεί σε κάθε του βήμα και τον Ανδρικάκη να λέει ότι έχει αποφασίσει από την αρχή ,ο μαλάκας,λες και δεν καταλάβαμε ότι ο ίδιος προδώθηκε ότι είχαν από πριν αποφασίσει ότι θα στείλουν την αρκούδα στη EUROVISION.
    Στείλτε τον με ένα καμπριολέ που να πίνει και καφέ ΜΑΛΑΚΕΣ ,Ε ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!

    ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ .
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ ,ΗΛΙΘΙΟΙ,ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟ ΤΟ ΛΕΩ ΒΡΕ ΣΤΟΥΡΝΟΤΟΥΒΛΑ.

    Και τι δουλειά είχε ρε η Βαγιάνη,η κόρη του Διακογιάννη και η Μπαλατσινού η γυναίκα του Κωστόπουλου να παρουσιάσουν αυτό το σουριελο-διαγωνισμό ;

    Επειδή είχαν μέσο ,ε ;
    Και επειδή ο Κωστόπουλος θα κάλυπτε στα περιοδικά του το μεγάλο γεγονός της χώρας !!

    Σα δε ντρέπεστε ρε ,λίγο φιλότιμο δε βλάπτει !!!!!!

    ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΗ !!!!

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανακοίνωση ΕΟΤ.


    Ραντεβού στα τυφλά!

    Γερμανίδες και Αλβανίδες ( Ολγκα, Αντζελα, Φλορα, Χαϊντι, Ελεονορα )

    θα μπορούν προσεχώς να γνωρίζονται στο Αιγαίο με Πακιστανούς και αλβανογερμανούς, σε πανέμορφες παραλίες για ανταλλαγή απόψεων!

    Κατόπιν παραγγελίας Υπουργού Τουρισμού Ger-oulan, τα ζεύγη Γερμανίδων - ΑλβανοΠακιστανών θα απολαμβάνουν επιπλέον διακριτικές υπηρεσίες από ταπεινό εγχώριο προσωπικό ( θα προπαρασκευάζουν τον προγαμήλιο μεζέ )!

    Μινιστεριουμ φον Τουρισμους.
    Goverment pasok-Siemens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΤ


    Liebe Deutsche Damen, wir haben fuer Sie 30.000 wunderbare Afganer bestellt. Die Afganer sind hungrig fuer das Leben, sind vital und nett, so dass Sie sich nicht mehr an Ellenen angwiesen sind. Ihre alljaerlichen emotionalen Beduerfnisse finden jetzt Erfuellung in Griechenland, besser als in Ihren Trauemen!

    Falls Sie laestige Ellenen treffen, bitte wenden Sie sich an:

    AegaeisMinisterium fuer Deutschen Tourismus, Athen.



    Siemens Regierung
    / Department pasok



    Praesidium der Deutschen Industrie

    (Sekretariat: Frau Merkel)
    Berlin - Bruessel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απορώ με μερικούς!
    Ακόμα να καταλάβουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα γερμανικό μοσχάρι;

    Τους πασοκτσήδες ψηφοφόρους ( όχι αυτοί που είναι μέλη στην πασοκική κλίκα), τους αφήνουμε απ' έξω... αυτοί δεν μετάνε. Παραείναι βλάκες. Αυτοί ακόμα πιστεύουν ότι οι πασόκοι είναι ...ευεργέτες! επειδή τάχα το πασόκ έκανε πέρα τη... «Δεξιά»!!! Τόσο βόδια είναι!

    Οι άλλοι τι κάνουν, δε βλέπουν;




    -----------------------------------
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΡΙΖΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΖΑ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΟ ΤΖΑΚΡΗ ΤΙ ΡΙΖΑ ΕΧΕΙ;

    12 Μαρ 2010 6:17:00 μ.μ.



    Ξέρετε ρε παιδιά αν αυτή η τζακρή ειναι Ελληνικής καταγωγής ; Οχι τίποτα αλλο αλλά να μην την "βρίζουμε" αδικα!!!!

    13 Μαρ 2010 12:50:00 π.μ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 13 Μαρ 2010 7:44:00 π.μ.
    δεν παραγγείλαμε τα αφγανια, μας φορτώθηκαν με τσαμπουκά μέσω Τουρκίας και λόγω ΠΑΣΟΚ μας έχουν μείνει αμανάτι.
    Hellenen αντί Ellenen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aγαπητοι Φιλοι!!!!!!

    Προσοχη!!!!!!! Κλεφτες εξωλεμβιων μηχανων!!!!! εκαναν "καλη μπαζα"μαλλον εχθες 12/03/2010 το βραδυ στην Μαρινα του Αλιμου!!!!!!!!!
    Συγκεκριμενα εκλεψαν 25αρα τετραχρονη Suzuki S/N 782282 ενος πολυ φιλου απο πολυεστερικη βαρκα ΝΗΡΕΑ στην προβλητα μπροστα απο το cafe-bar Skipper.
    Ο φιλος μολις μου τηλεφωνησε ενω περιμενει στο Λιμεναρχειο για να κανει μυνηση και τα σχετικα...Επισης μου πριεγραψε οτι εκλαπη και η μηχανη της διπλανης βαρκας!!!!!!

    Σημειωστε οτι η Μαρινα Αλιμου εχει καβοδετες (πληρωνωνται απο την ΕΤΑ) που υποτιθετε νοιαζονται για τα σκαφη συν Ιδιωτικη εταιρια φυλαξης που κανει περιπολιες και υποτιθετε ελεγχει!!!!!!!!!
    Σημειωστε επισης οτι λιγες μερες μονο πριν τις εκλογες τοποθετηκε και καινουργιος
    Διευθυντης Μαρινας!!!!!! απο οτι φαινετε με ιδιαιτερες ικανοτητες διαχειρησης!!!!!!!!
    Το παραπανω γεγονος ειχε αναφερθει και στο troktiko οπως και σε αλλα blogs και σε προηγουμενες αναρτησεις σχετικα με τα σκανδαλα της ΕΤΑ και των υπευθυνων προηγουμενων αλλα και νυν Υπουργων!!!

    Οσο για το Λιμεναρχειο .... απλως περιοριζετε σε ενα προχειρο γραφειοκρατικο ρολο και τιποτα αλλο!!!!!!
    Η ανοργονωσια η αδιαφορια η απαξιωση και ελειψη φιλοτιμου εμφανιζονται ξεδιαντροπα σε ολους που απλως ενδιαφερονται για το μηνιατικο!!!!
    Οσον αφορα την Ιδιωτικη Ασφαλεια .... καλα εκει ειναι τα γελια!!!!!!!! απλως δεν εχουν καμια ευθυνη!!!! Μονο πληρωνονται απο εμας ετσι για τα ματια του κοσμου!!!!!!

    Το περιστατικο εχει σημασια!!!! οχι γιατι ειναι μια ακομη κλοπη, αλλα επειδη προκλητικα δημοσιουπαλληλικα ζιζανια που φυτευτηκαν με ψηφοθηρικα κρητηρια ρεμβαζουν και "το ξυνουν" προκλητικα λαμαβανοντας συνεχεια "ρεγαλο" γαι υποτιθεμενη προσοχη μπροστα σε ανυπερασπιστες μικρες η μεγαλες περιουσιες συμπολιτων μας.

    με εκτιμηση


    Κωνσταντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση