GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει η ώρα μόνο;..

Απο το www.harrytsopanos.blogspot.com Μπηκε και η Ανοιξη και περασαμε εναν χειμωνα γεματο ανασφαλειες, φοβους, απειλες, συμπερασματα, λογια...

Απο το www.harrytsopanos.blogspot.com

Μπηκε και η Ανοιξη και περασαμε εναν χειμωνα γεματο ανασφαλειες, φοβους, απειλες, συμπερασματα, λογια, πειραματα, και να που σημερα το βραδυ και αυριο τα ξημερωματα θα συμβουν παλι δυο πραγματα.
Το πρωτο ειναι οτι θα σβησει ο κοσμος, αυτος που πιστευει σε επετειους και στον Αγιο Βαλεντινο τα φωτα. Ωραια ειναι να σβηνεις τα φωτα σαν ενδειξη συμπαραστασης η δεν ξερω τι αλλο στην προσπαθεια για την διασωση του πλανητη, καλυτερο θα ηταν αυτη η προσπαθεια να κρατουσε ολο τον χρονο και οχι επετειακα οπως γινεται.
Το δευτερο ειναι οτι...

θα παμε μια ωρα μπροστα, και ειναι στο μονο που θα παμε μπροστα, σε ολα τα υπολοιπα παμε ολοταχως πισω.
Και οταν τελειωσουν τα πανηγυρια των πολιτικων, γιατι μονο αυτοι και οι τραπεζιτες χαιρονται, θα βρεθουμε παλι εμεις μονοι μας στον παρανομαστη που μας βαλανε,εμεις μονοι μας το τονιζω.
Την ωρα που σκεπτομαι και γραφω ολα αυτα στην τι-βι αναλυουν πως καποιος εσπασε το ρεκορ αναποδογυριζοντας 10 φετες τοστ σε 10 δευτερολεπτα.
Ετσι ειμαστε καλα μας κανουν λοιπον, οταν δεν εχουμε να φαμε φετες τοστ ειναι ωραιο να μας τις δειχνουν τουλαχιστον στην τηλεοραση.
Επισης ειναι ωραιο να βλεπουμε τοσα προγραμματα με μαγειρικη,το λεει και η παροιμια "φατε ματια ψαρια,και κοιλια περιδρομο".
Αλλαζει η ωρα λοιπον,εδω μας αλλαξανε τα φωτα,τον προσανατολισμο,την πιστη,τον αδοξαστο.
Ας αλλαξει και η ωρα.

7 σχόλια

  1. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ[πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες[υπάρχουν] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
    ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΩΡΑ.
    ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΧΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΔ
    κριμα που ενα νεο σοβαρο παιδι ο
    Αξιωτης μενει εκτος

    γιατι δεν πλωρωνει
    γιατι δεν στηνει κωλο

    γιατι δεν ειναι απατεωνας

    ρε Αξιωτη δεν πας στο πασοκ και να γραψεις τους δεξιους στα αρχιδια σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακριά από το χρηματιστήριο τώρα θα γελάτε , αλλά αύριο θα κλαίτε τα ευρουδάκια σας
    Προσοχή στα χρήματα σας είναι πολύτιμα πλέον και σπάνια και δύσκολο να τα ξαναμαζέψετε Αν τα βάλετε τώρα στο χρηματιστήριο .(όπως λένε οι δημοσιογράφοι) ενδέχεται να ανέβουν πολύ λίγο ιονικά όμως , και στα χαρτιά ,Θα σας αποκομίσουν με μια μικρή ίσως άνοδο και μετά θα πέσει κάτω από 20% μέχρι και 50% και θα χάσετε τα χρήματα σας για πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν χρειαζωμαστε το Γεωργιο Παπανδρεου Mineyko στο πηδαλιο της χωρας.
    Μπορουμε αν θελουμε να τη βουλιάξουμε κι απο μονοι μας.

    Απελαση τωρα.
    NA ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ _______
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ
    ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    Στειλτε τον Αλβανια να ανοιξει βιοτεχνια με Ελληνικες σημαιες.
    Θα κανει τρελες δουλειες.
    Οι Αλβανοι τις αγοραζουν σαν τρελοι, για να τις καινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση