GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμιά φορά οι πόντοι ξηλώνουν το καλσόν...

Από το http://www.taseis.net . Είδαμε και τον εξευτελισμό ως ιδεολογικοπολιτικό εργαλείο. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τους ΠΑΣΟΚ Παπουτσή...

Από το http://www.taseis.net
.
Είδαμε και τον εξευτελισμό ως ιδεολογικοπολιτικό εργαλείο.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος τους ΠΑΣΟΚ Παπουτσής, επέλεξε ως μέσον διατύπωσης της πολιτικής στάσης του απέναντι στα μέτρα της κυβέρνησης μια μέθοδο η οποία χρησιμοποιείται προκειμένου να εκμηδενιστεί ο αντίπαλος. Η μέθοδος ήταν ο εξευτελισμός του Υφυπουργού Σαχινίδη, δια του οποίου έγινε η επίθεση και στην Κυβέρνηση και στα μέτρα της. Προκειμένου υποθέτουμε οι εξελίξεις να είναι στα μέτρα του Παπουτσή. Προκειμένου δηλαδή, να κερδίσει πόντους αν καταλαβαίνουμε καλά από τις εξελίξεις, τις οποίες περιμένει από την αποτυχία των μέτρων. Βεβαίως ο εξευτελισμός αυτός συνοδεύτηκε από τον αυτοεξευτελισμό του δράστη Παπουτσή, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ, είπε προκειμένου να ξεφύγει από την κακιά στιγμή, ότι καμία φορά ξεφεύγει και καμιά μπούρδα όταν σε πνίγει το δίκιο. Ή κάπως έτσι.
Υποθέτουμε ότι αυτό έγινε μετά από δυσάρεστη συνομιλία με τον Παπανδρέου. Τώρα βέβαια, ο Παπανδρέου θα τον έχει βάλει σε μαύρη λίστα. Και θα υπάρχουν δυσάρεστες σκέψεις όταν γίνεται διαπίστωση ότι μια νοοτροπία την οποία εξέθρεψαν ορισμένοι, κάνει έναν κύκλο και κατατρώει και τους ίδιους.

22 σχόλια

  1. Μήπως λησμονήσαμε,ότι ό συγκεκριμένος καί πρώην ΥΕΝ,δέν ήτο ό κλητήρας τού αλήστου μνήμης πρασινολαμόγιου Σφηνιά,επί εποχής ΣΑΜΑΙΝΑ?
    Πάντως όσον αφορά τίς αναφορές του,στόν υφυπουργό Σαχινίδη,καλά τού έκανε,διότι ό συγκεκριμένος διεκρίνετο από περίσσεια αλλαζονία κι έπαρση,πέραν φυσικά από τήν βλακείαν του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΙΧΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΑΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗ ΛΑΜΟΓΙΩΝ .....
    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΤΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑσ μασ.
    χαρειτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε φορά που γίνεται μία ληστεία, κάθε φορά που γίνεται ένα έγκλημα, κάθε φορά που σκάει μια βόμβα και που σχετίζεται με τους ψευτο-έλληνες του Γιωργάκη από την Αλβανία, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Σουδάν ο Ελληνικός λαός θα ξέρει ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός.
    Ο Ελληνικός λαός θα ξέρει ποιός βρώμισε την Ελλάδα με τους πρώην φυλακισμένους αυτών των θολών καθεστώτων.
    Ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρέπει να σταματήσει να διακηρύσσει ότι θα τους αμέσως πάρει πίσω τα διαβατήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ , ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ

    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ , ΗΘΙΚΟ , ΕΡΓΑΤΙΚΟ , ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦΘΑΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΦΘΑΣΕ ΝΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ.

    ΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ είναι αδύνατον να αντέξει τη χρεωκοπία που έρχεται.

    Βασίστηκε εξαρχής πάνω στην τεχνητή ευημερία.
    Είτε στο μοίρασμα δανεικών, είτε στην πρόσληψη όλων των ΠΑΣΟΚΩΝ στο Δημόσιο, είτε στην είσοδό μας στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία.

    Δεν είναι δυνατόν να επιβιώσει από το ξεσκέπασμα της επίπλαστης ευημερίας, ακόμη και εάν καταφέρουν να ρίξουν τις ευθύνες γι’ αυτό στον Καραμανλή (αν και πιστεύω ότι σύντομα θα αλλάξει αυτό, δεν θα αντέξει για πολύ το ψέμα).

    Δεν είναι λοιπόν τυχαίο, πιστεύω, που οι πιο έντονες αντιδράσεις στην οικονομική πολιτική δεν προέρχονται από τη ΝΔ, αλλά από το ΠΑΣΟΚ. Και δεν είναι για τα μάτια του κόσμου, για θέατρο, αλλά ειλικρινείς αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To Πασόκ,είναι μαννούλα στον ‘παπά’(εδώ παπάς,εκεί παπάς κλπ).
    Δεν θα κουρασθώ να το τονίζω.

    Μιλάμε γιά άλλο DNA,καταλάβετέ το.
    Μιλάμε γιά την νοοτροπία ‘δεν θέλω να μου δώκεις και μένα αγελάδα,γιατί δεν έχω χώρο.
    Θέλω να ψοφήσει η αγελάδα του γείτονα’.
    Οσο οι αναρίθμητοι ψηφοφόροι αυτής της λογικής, παραμένουν εγκλωβισμένοι σ’αυτήν την νοοτροπία,το παιχνίδι είναι χαμένο(και δυστυχώς δεν βρίσκεται ΚΑΝΕΙΣ να τους ΑΠΕΓΚΛΩΒΗΣΕΙ).

    Το βλέπετε στη δουλειά,στο δρόμο,στις συναστροφές.Προτάσεις δεν έχουν.Στείρα άρνηση και ‘γιατί εσείς κι όχι εμείς’.Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν τα επιχειρήματά τους.

    Το βλέπετε και ΕΔΩ, ΣΤΟ PRESS
    από το ύφος και τη δομή της γραφής τους.
    Ε λοιπόν,το ΠΑΣΟΚ έχει βρεί τον τρόπο να ‘μανιπουλάρει’ τις μάζες αυτής της λογικής.
    Διότι δικό του δημιούργμα είναι.Καί όχι μόνο:Τις καλλιεργεί κιόλας,με θαυμαστή μαεστρία.Με το λουκουμάκι της εξουσίας.

    Δεν είδατε ψές;;; Μόλις το Μαξίμου σούφρωσε τα φρύδια,οι δυό καλοί και κακοί ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ,μεταλλάχθηκαν χωρίς ν’ανοίξει ρουθούνι.
    Λουφαξής και Ασπονδυλίδης !!!! C’est ca la Republique a la Greque( mauvaise pour l’orient !!!).

    AYTA TA ΑΛΗΤΑΡΙΑ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΡΗΣΤΟ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΑΡΕΣΕΙ ΤΑ ΚΟΠΑΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

    ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ

    ΕΛΕΟΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΜΑΖΙ

    Η ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ Η ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ

    ΟΛΟΙ ΦΑΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κομματικά βαθύς Παπουτσής,πού
    στά νιάτα του ωριόταν "ΕΟΚ καί
    ΝΑΤΟ τό ίδιο Συνδικάτο",επί πολλά
    χρόνια τό Δημόσιο τόν πλήρωνε στήν
    Ευρωβουλή.Μακροβιότατος.
    Κόντά στό ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΠΑΓΓΑΤΟ,τώρα
    έρχεται η κωλοτούμπα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ικανοποιήθηκε το Μαξίμου από τις εξηγήσεις Παπουτσή
    Από Factorx | Δευτ. 08 Μαρ 2010, 18:53 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.

    Επειδή πολλά γράφτηκαν και άλλα περισσότερα ειπώθηκαν, καλό θα είναι να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, από όσα ακολούθησαν την επίθεση Παπουτσή κατά Σαχινίδη.

    Πρώτον, ο Σαχινίδης τελούσε υπό παραίτηση από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής. Δεν μεταπείστηκε ούτε από τον Πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, ούτε από υπουργούς που τον πήραν στο τηλέφωνο, ούτε καν από τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου που του το ζήτησε προσωπικά. Μεταπείστηκε όταν κτύπησε το τηλέφωνό του, μίλησε με τον Γιώργο Παπανδρέου που ακόμα ήταν στο Βερολίνο και του ζήτησε να κάνει υπομονή μέχρι να επιστρέψει.

    Δεύτερον, ο υφυπουργός Οικονομικών δεν έδωσε συνέχεια γιατί δεν ήθελε να πάρει διαστάσεις το ζήτημα μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής που έκλειναν οι διεθνείς αγορές. Οι λόγοι ευνόητοι.

    Τρίτον, ο Σκανδαλίδης τη γλύτωσε αλλά ζήτημα με τον Παπουτσή υπάρχει. Και θα το χειριστεί ο Παπανδρέου προσωπικά μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ.

    Τέταρτον, στο Μαξίμου δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να ανασκευάσει μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ 1.

    Αυτά και έπεται συνέχεια…
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΡΟΜΟ ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρελοκομείο η Ελλάς...

    Ο Γραμματέας ΚΟ, προσβάλλει τον Υπουργό της Κυβέρνησης της χώρας και που στηρίζει η ΚΟ που τον έχει γραμματέα, για μέτρα που ο ίδιος τα ψηφίζει.
    Δεν μπορώ να πω τίποτα για το επίπεδο της πολιτικής στην χώρα εν έτη 2010, αλλά από λογική η χώρα σχίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ «ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ»

    Σημερα, 8 Μαρτίου, είναι η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Επ’ ευκαιρία, το ΚΚΕ, κυκλοφόρησε δύο αφίσες για την περίπτωση, η μία εκ των οποίων έχει ένα τσιτάτο του Λένιν και απεικονίζει φωτογραφικά παρέλαση του «Σλαβομακεδονικού» τάγματος γυναικών του ΔΣΕ. Ασφαλώς δεν μπορούσε κανείς να περιμένει τίποτα καλύτερο από αυτούς που αποδεδειγμένα είχαν σκοπό να παραδώσουν τη Μακεδονία μας στους Βουλγάρους. Όσο δε αφορά αυτή καθαυτή την ημέρα της γυναίκας, και το αν έχουν οι νοσταλγοί του υπαρκτού το δικαίωμα να μιλάνε για την «απελευθέρωση της γυναίκας», ας δούμε ποια ήταν η αντιμετώπιση των εργαζομένων σοβιετικών γυναικών επί των ημερών του «μεγάλου» Λένιν. Θα χρησιμοποιήσουμε μια αριστερή -και μάλιστα ακραία αριστερή- πηγή, την ξακουστή αναρχοκομμουνίστρια Έμμα Γκόλντμαν, η οποία κατέφτασε στην «γη της επαγγελίας», στις αρχές του 1920, «γεμάτη ελπίδες ότι θα βρει μια χώρα νεογέννητη, με λαό δοσμένο ολόψυχα στη μεγαλειώδη δουλειά της επαναστατικής ανοικοδόμησης». Ιδού τι είδε με τα ίδια της τα μάτια:

    «Το επόμενο πρωί επισκεφτήκαμε το εργοστάσιο καπνού Λαφέρμ. Ήταν σε πλήρη λειτουργία. Ο αέρας στους χώρους εργασίας ήταν αποπνικτικός, σου έφερνε ναυτία. Το έχουν συνηθίσει, είπε ο οδηγός, δεν τις πειράζει. Ανάμεσα στις εργάτριες ήταν μερικές έγκυες και κορίτσια όχι πάνω από δεκατεσσάρων χρόνων. Ήταν κάτισχνες, με στήθος βουλιαγμένο, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Μερικές έβηχαν συνέχεια και τα πρόσωπά τους ήταν ξαναμμένα από τον πυρετό της φθίσης».
    Και διαβάζοντας όλα αυτά, μας έρχεται αναπόφευκτα η εξής σκέψη: τι ωραία που θα’ τανε να ζούσε τότε στο «σοσιαλιστικό παράδεισο» η Κανέλλα της Εκάλης (και κάτι όμοιές της) και να δούλευαν στους διάφορους Λαφέρμ. Θα βλέπανε τι εστί (κομμουνιστικό) βερίκοκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Με την επίκληση "θεσμικού" ζητήματος εξαιρεθηκαν την τελευταία στιγμή από τις περικοπές αμοιβών στο Δημόσιο οι υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι μάλιστα παίρνουν όχι μόνο 13ο και 14ο μισθό, αλλά άλλους δύο επιπλέον, συνολικά 16(!) ετησίως. Η απόφαση προκαλεί ερωτηματικά, αν και δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα γίνουν περικοπές, τις οποίες έχει...

    προαναγγείλει ο πρόεδρος της Βουλής. Από το κείμενο του ν/σ που ψηφίσθηκε χθες, αφαιρέθηκε η αναφορά στους συγκεκριμένους εργαζόμενους του Δημόσιο τομέα.
    Ο κ. Πετσάλνικος υποστήριξε - και οι βουλευτές αποδέχθηκαν - ότι «είναι θεσμικά ορθότερο οι περικοπές να γίνουν με αποφάσεις του Προέδρου του Κοινοβουλίου, που έχουν προαναγγελθεί και οι οποίες προβλέπουν δραστικότερες μειώσεις για τα ειδικά επιδόματα, όπως θεωρούνται ο «15ος» και «16ος» μισθός, που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στη Βουλή στην αρχή και στο τέλος κάθε κοινοβουλευτικής συνόδου».
    Ομως, ακόμη κι αν γίνουν τελικά αυτές οι περικοπές, δεν θα καλύπτονται από το νόμο και θα μπορούν να ανακληθούν ή να περιοριστούν εύκολα και χωρίς "τυμπανουκρουσίες", με νέα απόφαση του προέδρου της Βουλής .

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μηλιωνη
    Ελλαδα - Ηπα

    Πολυ καλη-αριστη η παρουσια του Γιωργου στην Ουασινκτον με την Χιλαρυ λεγαν οι πρασινοφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη.

    Η Χιλαρυ εμφανιζεται πολυ φιλλελλην και αυτο ειναι καλο
    Η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκε η δημοκραττια ειπε!!

    Να προσκληθει η Χιλαρυ και να τιμηθει ως Φιλλελλην!
    Αυριο ο Ομπαμα θα ειναι πιο καλος!
    Περιμενουμε πολλα απο Ομπαμα και θεωρειται ηδη μεγας φιλελλην!

    Ο Γιωργος στεκεται ως μεγαλος ηγετης και αυτο μας τιμα ολους!

    Κωστας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΩΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΚ
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    Ο Παπανδρέου με τη Χίλαρι μάλλον μόνο για οικονομία δε μίλησαν.
    Ο Παπανδρέου στις δηλώσεις του πρώτα μίλησε για τις εκλογές στο Ιρακ, μετά για την ελληνική οικονομία, μετά για τα Σκόπια, μετά για την Τουρκία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και....
    .....μετά για το κυπριακό, όπου και υπογράμμισε την πλήρη σύμπνοια με το Δ. Χριστόφια, πρόεδρο της Κύπρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Oloi aytoi

    Papoutshdes - Skandalides (aristreroi tis plakas) ke sia einai paroxhmenoi politikoi.

    Oti htan na katastrepsoun to katestrepsan.

    Keros se antropous pou theloun na pane tin ellada mprosta.

    Oi paroximenoi yparxoun se ola ta kommata opos ke aytoi ths proodou.
    Isos ine keros oloi oi tis proodou na enothoun gia to kalo tis elladas!

    O keros ton ampelofilosofon aristreron (politikon, ikonomologon, dimosiografon ) exei parelthei.

    O SKAI mas deixnei ton dromo. Einai o stathmos pou prospathei na antikatasthsei to synaisthma me tin logiki, diladi na mas kanei eyropi ke tha mas kanei!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΥΠΟΥ "ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ". ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ "ΚΑΔΡΟ", ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι βουλευτες εχουν δικαίωμα αλλά και υποχρέωση να ΕΛΕΓΧΟΥΝ τους υπουργούς..Στην Αγγλία όποιος διαφωνει με υπουργό ή και βουλευτή του κομματος του, εκφράζεται ανοιχτά στη Βουλή και μετα πηγαινει και καθεται στα τελευταία έδρανα , εκεινα των back-benchers..Και κανενας δεν διανοείται οτι μπορει να διαγραφεί με απόφαση του αρχηγού από το κόμμα. Και τους υποψηφιους σε καθε περιφέρεια τους υποδεικνύουν τα τοπικά συμβούλια...

    Αλλά μπερδεύω τα λήμματα με την κολώνια....

    Από την άλλη πλευρα καμαρώστε ανδρισμό...Αντι να υπερασπιστούνε την σταση τους βάλανε την ουρα κατω από τα σκέλια μόλις ο αρχηγός τους εκανε"ΜΠΟΫ".

    Και αυτοί οι ανθρωποι υπερασπίζουν τις ελευθερίες μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ΠΑΣΟΚ της εποχης του Αντρεα -παρα τις μεγαλες κοινωνικες τομες - γαλουχισε τους Ελληνες στην αρπαχτη και στον ευκολο πλουτισμο σε βαρος των συμπολιτων τους. Διαμορφωσε μια συνειδηση ελασσονος προσπαθειας και κομματικου κουτιου της Πανδωρας.
    Η ΝΔ του Μητσοτακη μπορουσε ισως να συμμορφωσει την κατασταση αλλα με τετοιον πρωθυπουργο κανεις δεν μπορουσε να εχει εμπιστοσυνη. Μπορουσε να εσωζε την Ελλαδα, μπορουσε και να μας εκανε υποτελεις για γενιες ολοκληρες.
    Το ΠΑΣΟΚ του Σημιτη εφερε αναπτυξη και εκσυγχρονισμο αλλα αφησε ανεξελεγκτη τη διαφθορα σε ολα τα επιπεδα του Δημοσιου.
    Η ΝΔ του Καραμανλη υπηρξε η θλιβερη παρενθεση ανικανων, τεμπεληδων, λαμογιων που καταφεραν σε 5.5 χρονια να προκαλεσουν μεγαλυτερο ξεχαρβαλωμα απ ο,τι το ΠΑΣΟΚ σε 20 χρονια.
    Το ΠΑΣΟΚ του Γιωργου μπορει να πετυχει να μας αλλαξει μονο και μονο γιατι δεν υπαρχει αλλη επιλογη!
    Ολοι οι βολεμενοι στο Δημοσιο, κομματοσκυλα, λουφαδοροι τεμπεληδες, μειωμενων δυνατοτητων αλλα και οι υπολοιποι που αρνηθηκαμε να ειμαστε σωστοι πολιτες σε ενα περιβαλλον αναξιοκρατιας, μιζας, φακελακιου, αδιαφοριας, βολεματος, συνενοχης κλπ θα πληρωσουμε την δανεικη ευμαρεια των χρονων 1984-2009.
    Γιωργο, τιμωρησε -με οποιονδηποτε τροπο- απο δημευση περιουσιων εως δημοσια διαπομπευση τους:Τζοχατζοπουλο, Λαλιωτη, Παπαντωνιου, Βερελη, Βουλγαρακη, Ρουσοπουλο. Εκλεψαν χιλιαδες στελεχη και μελη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Ας ειναι τουλαχιστον τα 6 μεγαλυτερα λαμογια αυτα που καπως θα πληρωσουν!
    Και φυσικα κοψε τα ποδια του Παπουτση και του Σκανδαλιδη. Τετοιες νοοτροπιες ανηκουν στο παρελθον! Αν δεν το κανεις, Βασω, Μιλενα, Τονια και πολλοι αλλοι παλαιοκομματικοι θα προσπαθησουν επιστροφη στα παλια κολπα..
    Και αλλαξε ΑΜΕΣΑ την Λουκα! Το βλεπουμε ολοι πως δεν τραβαει και εχει το μυαλο της σε λαμογιες ( τα καλα του συζυγου ).

    Ν.Καρρας
    Μηχανικος-Πολιτης-σκληρα Εργαζομενος-μη Κομματικοποιημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Σαχινίδης αποτελεί την πλέον γκροτέσκα φιγούρα καπιταλιστικού οργάνου με μόνη του έγνοια την επιβολή φόρων στον μικρομεσαίο έλληνα πολίτη και την άκρατη παροχή πλούτου στους μεγαλοκαρχαρίες. Δικαίως ο Παπουτσής τον ξεφτίλισε και εάν ο Σαχινίδης είχε πολιτική ευθιξία θα ξεκουμπιζότανε από την πολιτική. Αλλά όταν μόνο σου μέλημα είναι το να τα φάς και να εξασφαλίσεις εώς και τα τρισέγγονα σου δεν σε πειράζει άμα σε φτύνουν, κάνεις ότι βρέχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τζαμπα μαγκας μια ζωη πολιτικος ειναι σαν τους συνδικαλιστες και αυτος αμα βγεις μια γορα νομιζεις οτι εισαι ισοβιος και μαλλον εισαι
    βλεπε ΓΕΙΤΟΝΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ κτλ
    και νομιζουν οτι εργαζονται σκληρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση