GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ανακοινώνει και επίσημα ο Μαντούβαλος...

Επιβεβαίωση του Press-gr για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά: "Η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα πουθενά..." . Όπως ...

Επιβεβαίωση του Press-gr για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά: "Η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα πουθενά..."
.
Όπως πρώτο αποκάλυψε το Press-gr από την περασμένη εβδομάδα (διαβάστε εδώ), ο Πέτρος Μαντούβαλος ανακοινώνει αύριο την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές στον Πειραιά. Το δήλωσε σε συνέντευξή του χθες το βράδυ και στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Extra, λέγοντας μάλιστα ότι το όνομά του συνδυασμού του θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση...
Η είδηση που είπε επίσης είναι ότι...

η ΝΔ δεν θα δώσει χρίσματα ούτε στους μεγάλους δήμους, κάτι που διευκολύνει την κίνησή του ενώ δεν εμφανίστηκε βέβαιος ότι το ΠΑΣΟΚ θα υποστηρίξει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα του Παν. Φασούλα για τον οποίο πάντως διατύπωσε και καλές κουβέντες.
Η επίσημη ανακοίνωση της υποψηιότητάς του θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα αύριο Τετάρτη στο Μέγαρο του ΟΛΠ στον Πειραιά.

15 σχόλια

  1. Ουστ ρε αλητη καλα εφαγες και εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί όχι και Πρόεδρος της Δημοκρατίας;Αφού κατάφερε σε αποδεδειγμένο ξέπλυμα μαύρου χρήματος να μην καταδικαστούν αυτοί που το διακίνησαν, γιατί βέβαια κάποιοι αργυρώνητοι δικαστές έκαναν τους μαλάκες , γιατί ο άνθρωπος αυτός να μην γίνει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Μαντούβαλε προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καί θά πάρη τά αρχίδια μου.
    Θά φύγη τό ένα αρχιλαμόγιο/ανίκανος,ή αράχνη τού ΠΑΣΟΚ καί θά φορτωθούμε τό άλλο αρχιλαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2500 ΕΥΡΩ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΣ-ΜΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 300-500 ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας πληροφορω οτι ειναι μασονος πα
    νω απο απο 10 χρονια μελος της
    Στοας Μιαουλης στον Πειραια.
    Ψαξτε το!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού κατάφερε και τη γλύτωσε το λαμόγιο από το παραδικαστικό…… το τι σας περιμένει δεν θέλω ούτε να το φανταστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε ΜΑΛΑΚΑ ΄΄ με την ανοχή της Αγγλίας ΄΄ πρόσεχε την δική μας ανοχή. ΠΑΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κατηγορία κατά του Μαντούβαλου ήταν ότι δωροδοκούσε δικαστές, και ο πρόεδρος του δικαστηρίου που υποτίθεται δίκαζε αυτόν και τους άλλους για το πρώτο αραδικαστικό ήταν πιασμένος ήδη δεύτερο παραδικαστικό. Ελλάς το μεγαλείο σου.
    Η ειρωνία είναι ότι βγαίνει και φωνάζει αθώος, δικαιώθηκα. Κατάντια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΔΑΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΧΥΔΡΜΕΙΑ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΑ ΜΑΝΙΑΤΗ ΝΑ ΠΡΟΚΟΒΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΑΔΩΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανατριχιαστικό!! Αν η μοίρα μας επιφυλάσσει να δούμε και τον Μαντούβαλο Δήμαρχο Πειραιά, κλαίγε τον τον Πειραιά,όχι μόνο εμείς οι Πειραιώτες πρέπει ν΄αλλάξουμε πόλη,αλλά και η πόλη θα παραδοθεί πλέον κανονικά στα βρώμικα κυκλώματα,των βρώμικων μπάτσων,και των ανθρώπων της νύχτας.
    Η μεγάλη ανατριχίλα είναι ο άνθρωπος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πασοκ

    Δρ Κουτσουκο εσυ μας οδηγεις!

    «Εξυπηρετεί συμφέροντα η Γερμανία»

    Βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης άφησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε ομιλία του σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα Ο Θ. Πάγκαλος έδωσε μια νέα διάσταση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η οποία απειλεί να διχάσει την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. την προσεχή Πέμπτη. Σε παράλληλη πορεία με τους εταίρους, που τάσσονται τα τελευταία 24ωρα υπέρ της Ελλάδας και επικρίνουν τη Γερμανία που υπονομεύει την επίτευξη μιας συμφωνίας για τον μηχανισμό στήριξης χωρών της ευρωζώνης που έχουν πρόβλημα όπως σήμερα η Ελλάδα, ο κ. Πάγκαλος άφησε βαρύτατες αιχμές για τη στάση της γερμανικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι.. λειτουργεί προς όφελος διαφόρων συμφερόντων.

    Μιλώντας σε συνέδριο της «Ιντερνάσιοναλ Χέραλντ Τρίμπιουν» στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης τόνισε ότι «αυτό που είναι πραγματικά πίσω από τη γερμανική στάση, είναι ότι υπολογίζεις πως σπεκουλάροντας τα ελληνικά ομόλογα, εις βάρος του εταίρου και φίλου σου, επιτρέποντας στους χρηματοπιστωτικούς θεσμούς της χώρας να συμμετέχουν σε αυτό το άθλιο παιχνίδι, κάποιοι στη Γερμανία κερδίζουν χρήματα».

    Μαζικές εξαγωγές
    Παράλληλα άθροισε στις σκοπιμότητες που κατά την άποψή του υπηρετεί η γερμανική κυβέρνηση με τη στάση της κατά της συμφωνίας, ότι επιδιώκει να αυξήσει τις γερμανικές εξαγωγές. Είπε συγκεκριμένα ότι «από τη Γερμανία έχεις και ένα άλλο μήνυμα. Όσο ο Νότος της Ευρώπης βάλλεται, κλονίζεται και πέφτει το ευρώ, βελτιώνεται η συνθήκη μέσα από την οποία μπορούν να κάνουν μαζικές εξαγωγές προς τον τρίτο κόσμο, τον υπόλοιπο κόσμο».

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριξε ακόμη ότι αν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν καταλήξει την Πέμπτη σε συμφωνία για τον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας ή όποιας άλλης χώρας της ευρωζώνης αντιμετωπίσει στο μέλλον πρόβλημα, θα αποδειχθεί στην πράξη πλέον και με τον πιο δραματικό τρόπο ότι το ευρώ και η οικονομική και νομισματική ένωση δεν θα έχει νόημα.

    Συγκεκριμένα τόνισε:
    «Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ληφθεί γρήγορα απόφαση, όχι για να σωθεί η Ελλάδα, αλλά η Ευρώπη, για να υπάρξει αυτό το εργαλείο, αν δεν φοβηθούν οι κερδοσκόποι ότι θα χάσουν λεφτά, τότε το ευρώ δεν θα έχει νόημα».

    «Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο»

    ΑΠΕΦΥΓΕ να σχολιάσει τις δηλώσεις Πάγκαλου η κυβέρνηση. Σε σχετική ερώτηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής απάντησε «δεν σχολιάζω». Στο γενικότερο πολιτικό ζήτημα πάντως, η Αθήνα παρακολουθεί προσεκτικά τις αντιδράσεις που κλιμακώνονται από τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες αναφορικά με την κάθετα αρνητική στάση των Γερμανών.

    Κυβερνητικές πηγές που ρωτήθηκαν σχετικά, εμφανίζονταν εξαιρετικά επιφυλακτικές για το αν αυτές οι αντιδράσεις μπορεί να αποφέρουν κάποιο αποτέλεσμα και εν προκειμένω να κάμψουν τις γερμανικές αντιρρήσεις στη συγκρότηση του μηχανισμού διάσωσης της Ελλάδας. «Καλόν είναι να περιμένουμε», ανέφεραν και πρόσθεταν ότι «το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για το τι θα προκύψει στη σύνοδο κορυφής των Βρυξελλών».

    Όπως εξηγούσαν, η άποψη της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι το «ελληνικό θέμα» θα πρέπει να πάει στη Σύνοδο μόνο εφ΄ όσον εξασφαλιστεί η γερμανική συναίνεση στο σχέδιο, κάτι που θεωρείται προαπαιτούμενο για την άρση των αντιρρήσεων ορισμένων άλλων χωρών όπως η Ολλανδία και η Αυστρία, και φυσικά για την επίτευξη της συμφωνίας.

    «Δανεισμός ακόμα και με υψηλά επιτόκια αν δεν έρθει η στήριξη»


    Δεν θα ερθει καμια στηριξη, δανειστειτε από τώρα με οποιοδηποτε επιτοκια (και θα τους τα ξεχρεωσουμε σαν τους Ισλανδους) έλεγε εχτες στην Μηλιώνη ο ιδεoλογικός καθοδηγητής του Πασοκ δρ Κουτσούκος!

    Η Μερκελ εμπαιζει τους ευρωπαιους, όπως έκανε ο Χιτλερ!

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ. Μαντούβαλος δεν είδα να κάνει καμία κριτική στον αποτυχημένο Φασούλα. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό:
    Πρώτον, τον βοήθησε στις προηγούμενες κόντρα στο κόμμα του, για το οποίο υποτίθεται οτι κόπτεται.
    Δεύτερον, όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί στο γραφείο του τρεις δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι πληρώνονται κανονικά από το δήμο και εμφανίζονται ως αποσπασμένοι στο... γραφείο Φασούλα!!!
    Εμ, έτσι, πως να πει κακιά κουβέντα ο άνθρωπος. Απλούστατα, στο δεύτερπ γύρο έχει κανονίσει να συνεργαστεί με τον Φασούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΜΑΝ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΞΥΝΑΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.
    ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΙΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O KΥΡΙΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση