GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ώρα της Γης...

Aπό την WWF Σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα στις 27 Μαρτίου, στις 20:30, ενώνεις τη φωνή σου με εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες ανά τον πλαν...

Aπό την WWF

Σβήνοντας τα φώτα για μια ώρα στις 27 Μαρτίου, στις 20:30, ενώνεις τη φωνή σου με εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες ανά τον πλανήτη, ενάντια στην κλιματική αλλαγή.
Φέτος, ο πρωταγωνιστής είσαι εσύ! Ο πολίτης που διεκδικεί ένα βιώσιμο μέλλον. Μη μείνεις μόνο στη συμμετοχή, προώθησε το μήνυμα της Ώρας της Γης.
Μοιράσου το σε Facebook, Twitter, Youtube, κλπ.
Βρες εδώ όλο το απαραίτητο υλικό για να διαδώσεις την Ώρα της Γης 2010
Για να ενεργοποιήσετε την υπογραφή σας, παρακαλούμε κάνετε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.wwf.gr/earthhour/verify.php?c=a6b033ec6d4130f75fbcdf68478cda02
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

8 σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ηλίθιοι νεοταξικοί οικολόγοι.
    Η μία ώρα που θα σβήσουμε τα φώτα θα σώσει τη Γη. Η μόλυνση από τις βιομηχανίες της Αμερικής της Κίνας. η αποψίλωση των δασών για υπερκαλιέργειες των πολυεθνικών,οι πυρηνικές δοκιμές, τα ποτάμια οι λίμνες οι θάλασσες που τις έχουνε κάνει χαβούζα τα μεγάλα συμφέροντα , για όλα αυτά τσιμουδιά . Θα σβήσουμε τα φώτα και σωθήκαμε, κάναμε το καθήκον μας απέναντι στον πλανήτη που μας ανεχεται. Α να χαθήτε βλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάθε πολίτης,κάνει ότι θέλει στό
    σπίτι του,χωρίς υποδείξεις καί
    παραινέσεις.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ξέρω οτι πολύ δήμαρχοι αφήνουν ανοιχτά τα φώτα όλοι μέρα στους δρόμους και κανένας δεν ενοχλείται. Τώρα το καλοκαίρι τα φώτα στους δρόμους τα ανάβουν απότις 6 και νυχτώνει στις 9. Οι λεγόμενοι οικολόγοι είναι μόνο γιά φασαρία και να φτιάνουν καμμιά ΜΚΟ με το αζημίωτο φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΓΑΜΗΔΙΑ SOROI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλείστε αμέσως το ρατσιστικό μουσείο Μπενάκη!
    -----------------------------
    Έλεγε ο «γιος της καλόγριας»:
    «Μοῦ γράφεις ἕνα μπουγιουρντί, λέγεις νὰ προσκυνήσω, κι ἐγώ, πασά μου, ρώτησα τὸν ποῦτζον μου τὸν ἴδιον κι αὐτὸς μοῦ ἀποκρίθηκε νὰ μὴν σὲ προσκυνήσω κι ἂν ἔρθεις κατ᾿ ἐπάνω μου, εὐθὺς νὰ πολεμήσω.» (Ν. Τζιόπας)

    Στην φωτογραφία «Τρόπαιον τῶν Ἑλλήνων κατὰ τῶν βαρβάρων»- Γεν. Ἀρχηγὸς Καραϊσκάκης – Ἀνεγερθὲν ἐν τῇ θέσει Πλόβαρμα – 1826 Νοεμβρ. 27»(Μουσεῖον Μπενάκη)

    Τι πράγματα είναι αυτά;
    Είναι δυνατόν στην εποχή της πολυπολυτισμικότητας και της πολιτικής ορθότητας να υπάρχουν στο Μουσείο Μπενάκη τέτοια εκθέματα;
    Που να δημιουργούν περίεργους και μισαλλόδοξους συνειρμούς κατά των φίλων μας των Τούρκων;
    Να το κλείσει αμέσως η κυβέρνησις.

    ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΣΙΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση