GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρόγραμμα σταθερότητας...

Ας εργαστούμε σκληρά για την Ελλάδα που θέλουμε Του Γιώργου Σπαθή Η χώρα μας στην χρονική συγκυρια που διανύουμε βρίσκεται στην πιο κρίσιμη ...

Ας εργαστούμε σκληρά για την Ελλάδα που θέλουμε

Του Γιώργου Σπαθή

Η χώρα μας στην χρονική συγκυρια που διανύουμε βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας της. Η ΝΔ στα 5,5 χρόνια διακυβέρνησης της κατάφερε να διπλασιάσει τα χρέη του ελληνικού κράτους και επιμελώς έκρυβε την αλήθεια για το έλλειμμα που έφτασε σε ύψος ρεκόρ 12,7% και ο δανεισμός του κράτους στα 340 δις ευρώ από 170 δις ευρώ που τον παρέλαβε το 2004.
Ο ελληνικός λαός τον Οκτώβριο του 2009 καταδίκασε την ΝΔ με βάρια ήττα δίνοντας ισχυρή πλειοψηφία στο ΠΑΣΟΚ.Όλα τώρα δείχνουν ότι η διαστρέβλωση των οικονομικών στοιχείων γίνονταν δυστυχώς κάτω από την μύτη της ΕΕ και των ελεγκτικών μηχανισμούς της, παρόλο που αυτοί βλέπουν τους δείκτες και...

όχι τον άνθρωπο.
Πέντε μήνες μετά τις εκλογές γίναμε όλοι πιο σοφοί για την κατάσταση της οικονομίας, την στάση της κ. Μερκελ που υποκαθιστά τον ρόλο της κ Θάτσερ στην Ευρώπη, μάθαμε επίσης για τα σπρεντ και τα κερδοσκοπικά παιγνίδια των αγορών. Δεν θα αναφερθώ σε όσους ακούσια η εκούσια δεν θέλουν κυβερνητική συνεργασία και ούτε καν προγραμματική συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ γιατί αυτό αφόρα εκείνους. Όμως θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε στο περίσσιο θράσος της νέας ηγεσίας της ΝΔ όπου πέντε μήνες μετά τις εκλογές και αφού δεν έκανε καν απολογισμό για τα αιτία της ήττας κάνει πως δεν καταλαβαίνει τίποτα για το έγκλημα που διέπραξαν στη χώρα, αυτό είναι υποκρισία και εμπαιγμός απέναντι στον Ελληνικό λαό. Όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες σήμερα γνωρίζουν ότι η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και χρειάζεται άμεσα πρόγραμμα οικονομικής σταθερότητας. γνωρίζουν επίσης και τις διαχρονικές ευθύνες των πολιτικών εκείνων που οδήγησαν την χώρα στην σημερινή παθογένεια. Τα έκτακτα μέτρα για την οικονομία που παίρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκαστικά, είναι σκληρά πλήττουν και τους εργαζόμενους και τους μισθωτούς.
Το ΠΑΣΟΚ ως εκφραστής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, η κυβερνώσα αριστερά στην χώρα έχει μια ιστορική ευθύνη απέναντι στην χώρα και τον Ελληνικό λαό η αφήνει την χώρα να βουλιάξει μαζί και το ίδιο η βγάζει την χώρα από την κρίση και την χρεοκοπία. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να αλλάξει σελίδα κάνοντας δομικές αλλαγές στο κράτος και την οικονομία, να φέρει ένα νέο πολιτικό, παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο όπου τα βάρη δεν θα είναι μονομερή να φέρει μέτρα που θα εγγυώνται την υπεράσπιση του δημοσίου αγαθού για το κοινωνικό σύνολο.
Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να θυμόμαστε ίσως πως στην αρχαία Ρωμαϊκή Δημοκρατία υπήρχε ο θεσμός της συμμετοχικότητας των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων μέσα στην Δημοκρατική εξουσία, και πως από εκεί κληρονομήσαμε και την περίφημη φράση "Λαμπορεμους" που σημαίνει "ας εργαζόμαστε σκληρά". Ο δρόμος είναι δύσκολος χρειάζεται μεγάλη προσπάθειά, ώστε να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια Νέα Ελλάδα: που σέβεται, στηρίζει και προστατεύει τον πολίτη. Μία Ελλάδα ελπίδας και προοπτικής που βάζει ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

25 σχόλια

  1. Συμφωνώ και με εκφράζει απόλυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συνένοχο,για τήν κατασροφή της Ελλάδας ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης θα σώσουν τήν χώρα;
    Η πενταετία της ΝΔ,που έκανε μεν εγκλήματα αλλά για το χρέος έχει τη μισή ευθύνη, φταίει για όλα;
    Σε κάφρους απευθύνεστε κύριε;
    Ο αυριανισμός και ο άκρατος φιλοπασοκισμός σας σας εκθέτει παντελώς.
    Το Πασοκ και ο Γιωργάκης τέλειωσαν στις 3 Μαρτιου,πρίν καν αρχίσουν.
    Όσο για εσάς σας λυπάμαι αν στηρίζεται τις ελπίδες σας στο ανθρωπάριο που στεκόταν δίπλα στήν Μέρκελ χθές που αυτή τον έφτυνε και αυτός έλεγε χίλια ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΡΕ ΣΠΑΘΗ????
    ΟΥΣΤ ΡΕ , ΟΥΣΤ

    ΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΔ , ΤΟΣΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν μας .....
    πράσινε παπαγάλε
    πήγαινε εσύ για "λαμπορεμους" εμείς πάντα δουλεύαμε σκληρά.
    και ... έπρεπε να είχατε γίνει σοφότεροι πρίν τις εκλογές "λέφτά υπάρχουν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αντε ρε βλακα σπαθη με τις μαλακιες σου, σπογγοκωλαριε!Εκτυπωσε τη σαχλαμαρα σου και δωσ'τη στα κομματοσκυλα μηπως σε βολεψουν...Ουστ κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΠΑΘΗ.
    ΑΚΟΥΜΠΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ ..........
    ΣΤΟΝ αριθμό της ντροπής για την Ελλάδα είναι 26132462


    Αυτός ο αριθμός είναι εξευτελιστικός για την χώρα μας. Eίναι ο αριθμός 26132462 που ανήκει...

    στην Τράπεζα της Ελλάδος! Ο αριθμός λογαριασμού για την σωτηρία της χώρας! Θα βάλει άραγε κανένας επιχειρηματίας ή εφοπλιστής τα χρήματα για να καλυφθεί το έλλειμμα των 4,8 δισ έτσι ώστε να πάρουν πίσω τα μέτρα;

    Να μας εξηγήσουν πόσα πρέπει να δώσει ο καθένας μας για να κλείσει το έλλειμμα και θα το κάνουμε. Αρκεί όμως να πάρουν πίσω τα μέτρα. Έτσι θα είναι καλύτερα.

    Έτσι όπως πάνε θα δώσουν και την Ακρόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σχέδιο των 100 πρώτων ημερών της διακυβέρνησης του για την ανάταξη της οικονομίας και του κράτους παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, κατά την ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς της χώρας, στην 74η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέλυσε ένα άμεσο σχέδιο 100 πρώτων ημερών για την στήριξη της αγοράς και την ενίσχυση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων με στόχο να κρατηθεί ζωντανή η αγορά και δοθεί ζωή στην πραγματική οικονομία, προκειμένου να δημιουργηθεί η βάση για το επόμενο απαιτούμενο βήμα, αυτό της πράσινης ανάπτυξης με ριζική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο παράγουμε πλούτο.

    Οι 3 βασικοί άξονες του σχεδίου εξόδου από την οικονομική κρίση:

    1) Στήριξη του εισοδήματος για λόγους κοινωνικής συνοχής και ενίσχυσης της ζήτησης στην οικονομία, με αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό, ένα έκτακτο επίδομα αλληλεγγύης, μέτρα προστασίας των δανειοληπτών και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, καταπολέμηση της ακρίβειας, πάγωμα των τιμολογίων των ΔΕΚΟ για ένα χρόνο, ριζική φορολογική μεταρρύθμιση που προωθεί την αναδιανομή.

    2) Αναθέρμανση της αγοράς και ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας, με την αύξηση των Δημοσίων Επενδύσεων, μέτρα για ένεση ρευστότητας στην αγορά και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

    3) Προστασία και ενίσχυση της απασχόλησης, με την επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη νέων ανέργων, αύξηση του επιδόματος ανεργίας, μέτρα για την προστασία των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, προγράμματα κοινωνικής εργασίας.

    ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΨΕΥΤΡΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σπαθή να θυμάσαι .
    Την μαλακεία πολλοί ηγάπησαν.
    Τον μαλάκα ουδείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΕΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ:
    "Τα έκτακτα μέτρα για την οικονομία που παίρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αναγκαστικά, είναι σκληρά πλήττουν και τους εργαζόμενους και τους μισθωτούς.
    Το ΠΑΣΟΚ ως εκφραστής της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, η κυβερνώσα αριστερά στην χώρα έχει μια ιστορική ευθύνη απέναντι στην χώρα και τον Ελληνικό λαό η αφήνει την χώρα να βουλιάξει μαζί και το ίδιο η βγάζει την χώρα από την κρίση και την χρεοκοπία."

    ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ,ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ.
    ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μεγάλη εκστρατεία αναδάσωσης!

    Την επόμενη Κυριακή, φυτεύουμε 1500 δημοσιοκάφρους! Απο πάνω τους, βάζουμε και 15000 δέντρα. Θα φουντώσει το πράσινο.

    Την επόμενη Κυριακή, έλα μαζί μας να φυτέψουμε δημοσιοκάφρους. Ο ΣΚΑΙ, πάντα πρωτοπόρος, δίνει 30 τέτοια καθίκια από το δυναμικό του 100.3 και της Καθημερινής.

    Φύτεψε δημοσιοκάφρους, καθαρίζει την ατμόσφαιρα, βελτιώνει την αισθητική, βοηθά την οικονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό. Ούτε φιλολαϊκό.

    Ένα μόνο είναι: αδίστακτο.
    ______________________________

    Ο Σαμαράς δεν πρέπει να χάσει την ευκαιρία να είναι αυτός που θα ικανοποιήσει τη λαϊκή οργή.

    Κι ελπίζω με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν, να διδάσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο γενναίος λαϊκός ηγέτης κοιτάει στα μάτια τον ελληνικό λαό και βάζει παληκαρίσια........ τον
    Πεταλωτή
    να ανακοινώσει τα νέα μέτρα
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ..ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΠΟΥΡΟΥ…

    ΠΩ..ΠΩ ΡΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕ.......
    ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΧΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάποιο ΑΧΡΗΣΤΟΙ ,ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ σαν και σένα προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι , αυτοί που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι κυβερνούν (ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΔΙΑΒΆΖΟΝΤΑΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ,,,,ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)τώρα θα μας βγάλουν από το αδιέξοδο στο οποίο αυτοί οι ίδιοι μα έχουν οδηγήσει.
    Ε όλοι σαν και σένα είστε βαθιά νυχτωμένοι.
    Αλλά γλύφτε ίσος έτσι αυτοκαθαρίζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την έχω χεσμένη αυτή τη κωλοχώρα. Έτσι κι αλλιώς η ζωή βρίσκεται πλέον εκτός (αγ)ελλάδος. Με λίγη καλή τύχη θα σας αφήσουμε αυτό το ελεεινό μέρος σε ινδοπακιστανούς και σε φυντάνια τύπου μπλούπερ και άλλων κομματόσκυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεφτιλισμένε ΠαΣΟΚΤΖΗ αναθεματισμενη η στιγμή που σας ψήφισα λαμόγια οι παπαγαλισμοί σας δεν πιάνουν ποια. Μονο η ΝΔ σου φταίει ρε λαμογιο κομματοσκυλο. Ολοι σας για φαπες ειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε μαλάκα Σπαθή, εσύ, ο Μητσοτάκης και ο Καρατζαφέρης μείνατε να υπερασπίζεστε το αποτυχημένο ΠΑΣΟΚ!

    Ούστ, μωρή ξεσκισμένη καπότα του ΠΑΣΌΚ!

    ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε άει στο διάολο πασοκτζή ΣΠΑΘΗ, που περιμέναμε να πέσει η ΝΔ για να μάθουμε ότι τα στοιχεία που δίναμε τόσα χρόνια ήταν ψεύτικα.

    Από την περίφημη απογραφή του 2005, επειδή δεν μπορούσαμε να μειώσουμε το έλλειμα, αυξήσαμε το ΑΕΠ σε μία νύκτα δηλώνοντας ψεύτικα έσοδα από μπουρδέλα....

    Και τότε γέλαγε όλη η Ευρώπη μαζί μας.

    Ο αξιαγάπητος giorgos ή τζέφρι, τώρα το ανακάλυψε?

    Αν εσύ ηλίθιε, μαστουρώνεις με πράσινο χόρτο και πιστεύεις ότι σου λένε στην Χαρ.Τρικούπη, κάνε κάτι απλό. Μην τα μεταδίδεις!

    Για δικό σου καλό, εκτός αν θέλεις να σε θεωρούν μαστουρωμένο πρασινο-μαλάκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρε Σπαθή, βρέ Σπαθή, πως σ' αρέσει το καβλί, το ρουφάς κι όλο το γλύφεις, το μασάς το καταπίνεις, βρε πασόκε αδερφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν σταματάτε αυτήν την χαζοπροπαγάνδα ρε αδέρφια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ........Ο δρόμος είναι δύσκολος χρειάζεται μεγάλη προσπάθειά, ώστε να οικοδομήσουμε όλοι μαζί μια Νέα Ελλάδα: που σέβεται, στηρίζει και προστατεύει τον πολίτη. Μία Ελλάδα ελπίδας και προοπτικής που βάζει ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ..............

    Αυτή η Ελλάδα βάζει πρώτα τον λαθρομετανάστη και δεν ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, αφήστε λοιπόν το δούλεμα και χτίστε την νέα Ελλάδα με τούς λαθραίους να ησυχάσουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο σφογκοκολάριος έγραψε και το όνομα του για να γλείψει ποιο αποτελεσματικά.

    Τώρα ο Τζέφρι ίσως το σημειώσει και του δώσει καμιά θεσούλα στο πάνθεον του ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η επόμενη κυβέρνηση θα αποτελείται από αλβανο-πακιστανο-σενεγαλέζους που εν τω μεταξύ θα έχουν οργανωθεί και θα έχουν πάρει και ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτή είναι η Αλήθεια.

    Αφιερωμένη στόν Χαζογιώργο και στούς αφισσοκολλητές ανθέλληνες
    και ψευταράδες,στούς αρπαγες και κλευταράδες,καθώς και σ΄όλους τους
    πασοκομμουνιστές τους πουσταράδες,
    σ΄όλους τούς Λεχρίτες,λασπολόγους
    και του ΠΑΣΟΚ τους υπόλόγους.

    Μέσα σε πέντε χρόνια ο Καραμανλής πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση..;Oπως....
    -Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    -Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    -Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη. Εδώ θα μπορούσε να ήταν πιο ριζοσπαστικός αλλά έκανε ένα γενναίο πρώτο βήμα.
    -Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    -Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία).
    -Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    -διωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    -Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    - Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    -Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.

    Διόσκουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΤΑΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    H Τζούλια στηρίζει την ΠΑΣΠ.

    Η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν λέει όχι σε καλές προτάσεις.
    Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την φοιτητική παράταξη του κυβερνώντος κόμματος. Δεν χαλάει χατίρια, έτσι πρόσφατα βρέθηκε στον χορό της ΠΑΣΠ για να λαμπρύνει με την παρουσία της την εκδήλωση.

    Η Τζούλια στήριξε την φοιτητική παράταξη και ...προκάλεσε ρίγος στο ανδρικό κοινό. Πού να είχε βγει και το DVD τι θα είχε γίνει!

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΜΙΟΛΕΣ ..ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση