GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Camp τερματοφυλάκων στην Αθήνα‏...

Από την Δώρα Ιωακειμίδου . Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με τον Βαγ...

Από την Δώρα Ιωακειμίδου
.
Ο Παναγιώτης Αγριογιάννης, προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Λάππα, προπονητή τερματοφυλάκων του Φωστήρα, διοργανώνουν καμπ για επίδοξους πορτιέρο στην Αθήνα. Σκοπός των έμπειρων τεχνικών, είναι να διδάξουν στους συμμετέχοντες, τα μυστικά της εστίας αλλά και τον ρολό του τερματοφύλακα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Το καμπ θα διεξαχθεί από τις 5 ως και τις 10 Απριλίου 2010 στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Cosmos Club - Αίμωνος & Καλλικλέους στον Κολωνό (Αθήνα) και αφορά αθλητές γεννηθέντες από το 1991 ως και το 2001.
Πέραν της εξειδικευμένης προπόνησης, η διοργάνωση θα ...

περιλαμβάνει εργομετρικές εξετάσεις, προβολές και σχολιασμό βίντεο καθώς και ομιλίες - παρουσιάσεις από τους κορυφαίους προπονητές τ/φ Βασίλη Αλεξούδη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Σούιτσα Σλόμπονταν της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Επίσης, τους εκκολαπτόμενους πορτιέρο παράλληλα με το τεχνικό μέρος του καμπ, θα ενημερώσουν η αθλητική ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Παναθηναϊκού M.Ph.D κα. Μαρία Ψυχουντάκη, ο ορθοπεδικός χειρουργός κ. Παπαδόπουλος και η διατροφολόγος κα. Β. Μιχαλάκη.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πλήρης εμφάνιση adidas (φανέλα, παντελόνι και κάλτσες), εκπτωτική κάρτα adidas, καρτέλα αξιολόγησης, αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, ενώ θα υπάρχει ιατρική κάλυψη.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι αθλητές μπορούν να απευθύνονται στον Δημήτρη Μητρογιάννη.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932 432030. e-mail: mailto:dim.mitrogiannis@yahoo.grhttp://www.facebook.com/event.php?eid=10150111849035433http://www.facebook.com/event.php?eid=10150111849035433

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση