GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H μαούνα σε κίνδυνο...

Aπό το http://diaporon-bl.blogspot.com/ Κομπλέ από σχολιαστές και καμμιά 100στή καρβουνιάρηδες η μαούνα Ελλάδα πορεύεται την δύσκολη πορεία ...

Aπό το http://diaporon-bl.blogspot.com/

Κομπλέ από σχολιαστές και καμμιά 100στή καρβουνιάρηδες η μαούνα Ελλάδα πορεύεται την δύσκολη πορεία προς το απάγκιο λιμάνι!
Οι μανούβρες που κάνει ο καπετάνιος παραξηγούνται άλλοτε από άγνοια και άλλοτε από σκοπιμότητα.
Η αντιπολιτευόμενη ορχήστρα με μιά εξαίρεση εξακολουθεί να διασκεδάζει ομάδες αποκαμομένων μωρών που είδαν το ταξίδι για κρουαζιέρα!
Βέβαια δεν μπορεί όλες οι απόπειρες του κυβερνήτη νάχουν πετυχημένο αποτέλεσμα, αλλά από αυτό όμως κρίνονται μιας και οι προφήτες προ πολλού έγιναν καφετζούδες!
Ο κίνδυνος που διαπερνά το σώμα των σχολιαστών είναι στο τέλος να πλακωθούν στις φάπες, την στιγμή που θα φτάσουν στο τις φταίει, γιατί απλούστατα αυτοί όλοι συμφωνούν ενδόμυχα με τον Σαρτ που έλεγε πως «Η ΚΟΛΑΣΗ είναι ο Άλλος»!
Ο κίνδυνος που διαπερνά την μαούνα είναι να ...

απογοητευτούν οι καρβουνιάρηδες! Τότε στην απευκταία αυτή στιγμή ο καπετάνιος θάχει δύο επιλογές, η μια να αυτοπυροβοληθεί και η άλλη να ενταχθεί στο σώμα των σχολιαστών!

7 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΟΣΟ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΛΙΜΑ Η ΑΛΛΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.
    ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΝΤΩΣ.
    ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΑΟΥΝΑΣ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοβύθιστο! Στόκε.

    Αλλος Κόκκινος Πάνος μας έλαχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ο κ. Παπανδρέου δεν μπορεί να κυβερνήσει χωρίς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ας παραιτηθεί. Θα είναι πολύ καλύτερη μια Ελλάδα χωρίς Παπανδρέου, παρά μια Ελλάδα με ΔΝΤ.

    ΣΗΜΕΡΑ 22/3.
    Τώρα ποιός φταίει που το κόστος δανεισμού εκτινάχθηκε πάλι ?
    Οι κερδοσκόποι ?
    Η Μέρκελ ?
    Ο Καραμανλής ?




    Θλιβερές δικαιολογίες θα ακούσουμε πάλι από τους μοναδικούς υπαίτιους της μείωσης του βιοτικού επιπέδου μας.
    Ως πότε θα τους ανεχόμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Γερμανίδα καγκελάριος εκτίμησε σήμερα ότι η απόφαση για το μηχανισμό βοήθειας της Ελλάδας δεν πρέπει να ληφθεί κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής.
    «Πιστεύω ότι προς το παρόν η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από χρήματα και η ελληνική κυβέρνηση το επιβεβαίωσε”.

    Toν έχω ικανό τον ΓΑΠ, να είπε και στην Μέρκελ “….λεφτά υπάρχουν…”
    Γιωργάκης… με τα όλα του….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι πάει τώρα στα τυφλά, δεν είναι καν θέμα να συζητηθεί.
    Δεν πάει μόνο στα τυφλά,
    αλλά πάει και ευθεία στον γκρεμό…
    Πολύ φοβάμαι όμως πως έχει πάντα στο μυαλό του να βάλει την Sachs να τον ξελασπώσει.

    Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε πως το έχει υποσχεθεί και έχει ο ίδιος προσωπικά εγγυηθεί πως δεν θα επιτρέψει πτώχευση της Ελλάδας…!
    Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό;
    Όταν ένας πρωθυπουργός βεβαιώνει για κάτι, τότε (στατιστικά) γίνεται το αντίθετο…

    Πάντως, προσωπικά δεν τον βλέπω να καλοκαιριάζει και βλέπω κάποιον που λέγεται Βγενόπουλος (με όλα τα “μαγικά” αραβικα κεφάλαια που έχει από πίσω του) να έρχεται ως προσωρινή κυβέρνηση-μάνατζμεντ έως ότου περάσουμε σε οριστικοποίηση τυχόν πολιτικών διαβουλεύσεων για δημιουργία ενός μικτού κυβερνητικού σχήματος -ει δυνατόν από όλα τα κόμματα- που θα αναλάβει να “κυβερνήσει” την χώρα.

    Μην ξεχνάμε πως ένα τέτοιο πολιτικό-κυβερνητικό σχήμα θα αποτελέσει το άλλοθι όλων, ενώ την ίδια στιγμή θα μετριάσει -όσο περισσότερο μπορέσει- τις κοινωνικές αντιδράσεις…
    Αλλά όλα αυτά είναι υποθέσεις.

    Αφού με την κυβέρνηση σε αυτό το χάλι, το ΠΑΣΟΚ μπόρεσε να κερδίσει στις εκλογές της ΓΣΕΕ, τότε σημαίνει πως αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον, επειδή δεν έχει πλέον πολίτες, παρά μίσθαρνα που άγονται και φέρονται από τους ινστρούχτορες και τα αφεντικά τους…

    Δεν απομακρυνόμαστε από το ΔΝΤ, αλλά απομακρυνόμαστε από την πιθανότητα δημιουργίας αρνητικού κλίματος -και πιθανών πρόωρων αντιδράσεων- γύρω από αυτό.
    Όταν θα έρθει το ΔΝΤ (βλέπετε Μ. Παρασκευή) όλα θα είναι κλειστά και θα μπορέσουν οι τράπεζες να κανονίσουν τα λογιστικά τους, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει ΚΑΘΟΛΟΥ η αγορά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To υπουργείο Οικονομικών ανακάλε εγκύκλιο, του πρώην Υφυπουργού Οικονομικών Αντώνη Μπέζα, με την οποία δινόταν η δυνατότητα απαλλαγής από κάθε φορολογική υποχρέωση για εισοδήματα τα οποία δεν είχαν δηλωθεί ποτέ στις φορολογικές αρχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση