GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί Τίνας και απόσυρσης...

Του Λουκά Σαλαπατάρα Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει ένα κλίμα υποστήριξης νέων προσώπων στην πολιτική σκηνή της χώρας, καθώς ο κόσμος...

Του Λουκά Σαλαπατάρα

Τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει ένα κλίμα υποστήριξης νέων προσώπων στην πολιτική σκηνή της χώρας, καθώς ο κόσμος απογοητευμένος από τα “παλιά” πρόσωπα είναι διατεθειμένος να “επενδύσει” σε νέα άφθαρτα. Πιστός λοιπόν στο κλίμα αυτό, αλλά και στις δεσμεύσεις του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, επέλεξε για υπουργούς μερικά πρόσωπα τα οποία δεν είναι παραδοσιακά στελέχη του κινήματος.
Ένα από αυτά και η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Με νέο “αέρα” , άνεση και μακριά από το κλασσικό πρότυπο Υπουργού, αν και αρχικά σχολιάστηκε έντονα, εν συνεχεία είχε την απαραίτητη αποδοχή από τον κόσμο.
Αρκεί όμως μια διαφορά στο ντύσιμο και στον τρόπο “ανέλιξης” να φέρει την διαφορά ή την.. πράσινη άνοιξη; Είδαμε κάτι διαφορετικό επί της ουσίας; Μετά λύπης διαπιστώνουμε ότι...

παρά το διαφορετικό της στυλ, οι πρακτικές της δεν διαφέρουν και πολύ εκείνων των παραδοσιακών παλαιοκομματικών πολιτικών. Αυτό το βιώνουν οι δικαιούχοι αποζημιώσεων για την απόσυρση, καθώς αρκετούς μήνες μετά την ψήφιση και του νέου νόμου, τα λεφτά είναι ακόμα άφαντα και κανένας δεν έχει το φιλότιμο να μπει στην διαδικασία να τους ενημερώσει για το χρόνο καταβολής τους. Ακούνε καθημερινά για φιλόδοξα και δαπανηρά προγράμματα επενδύσεων του Υπουργείου, αλλά τίποτα για τα δικά τους λεφτά. "Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς", θα έλεγαν οι γηραιότεροι. Δεν μας αρκεί διαφορετικό “στυλάκι” κ.Υπουργέ, αλλαγή στάσης και νοοτροπίας απαιτεί ο κόσμος.

31 σχόλια

  1. Μυνήσεις κάνει η Καιλή σε blogs; Δεν είναι δυνατόν να το δούμε και αυτό.
    Για κλάματα είναι οι πολιτικοί μας! Την ώρα που ο κόσμος καίγεται και η Ελλάδα πάει σε χρεοκοπία, η Εύα Καιλή κάνει μηνύσεις σε πολλά blogs επειδή προφανώς τα έγραψαν ότι βγαίνει με τον γιο του εφοπλιστή Διαμαντίδη.

    Έτσι μας έστειλε μήνυμα ένας φίλος αλλά θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα.

    Είναι τόσο αστείο που πρέπει να ...
    την πάρουν στο ψιλό όλοι στο διαδίκτυο ΑΝ (και λέμε αν γιατί το θέμα δεν είναι καθόλου σοβαρό και πόσο μάλλον συκοφαντικό) έκανε μηνύσεις. Λογικά αν την ενοχλούσε κάτι θα διαμαρτυρόταν πρώτα στα blogs.

    Αν ισχύει η πληροφορία τότε αφήστε την βουλή όλοι μαζί και τρέξτε στα δικαστήρια για να μάθει και ο κόσμος τι ψηφίζει.

    Άντε γιατί σαν πολλά μας τα λένε. Μην αρχίσουμε από τώρα την Καιλή και αρχίσουμε να γράφουμε ποια είναι η προσφορά της στο κοινοβούλιο.
    Αλλά και τα μηνύματα που έστελνε σε blogs. Δεν βιαζόμαστε αλλά θα την ...σηκώσει το αεράκι έτσι και έκανε μήνυση σε οποιονδήποτε.

    Τότε θα μιλάμε για φασιστική κυβέρνηση εκφοβισμού που χτυπάει με μηνύσεις και δικαστήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . Είναι πολύ βρώμικοι αν σε τέτοιο οικονομικό περιβάλλον θέλουν στην ουσία να διπλασιάσουν το ρεύμα για να φάει η Iberdrola, η ΤΕΡΝΑ και όποιο αλήτες είναι από πίσω.

    Όσο πράσινα είναι τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη για ακάλυπτους κλπ αυθαίρετους χώρους, άλλο τόσο πράσινη είναι η Μπιρμπίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πιο πικρό αστείο είναι το σημείο 7 με την ειδική υπηρεσία ΑΠΕ, για το οποίο η Τίνα έγινε ρεζίλι σε υπερθετικό βαθμό. Υποθέτω της το φύλαγαν οι εργαζόμενοι του Υπουργείου και την ξεφτίλισαν στο διαδίκτυο.

    http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/04/one-stop-shop.html
    Reply

    Την καταξευτίλισαν! Καλά δεν έχει ντροπή?

    Πωπω, ροχάλες! Όχι ντροπή δεν έχουν, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

    Και μετά σου λέει ο Καμπουράκης ότι είναι “κατάντια” τα μπλογκς. Εμ, βέβαια. Αφού δείχνουν κάθε μέρα τη δική τους κατάντια.

    Μπράβο στον καφετζή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό το “εθνικός στόχος για 40% κλπ” είναι σαν να βάλεις εθνικό στόχο να μοιράσεις το Αιγαίο με τους Τούρκους.

    Έγινε δηλαδή εθνικός στόχος να πεινάμε εμείς για να ζει πλουσιοπάροχα η κάθε Iberdrola, ΤΕΡΝΑ κλπ.
    Εθνικός στόχος θα ήταν να είχαμε άφθονο και φτηνό ρεύμα. Αλλά όχι!

    Εθνικός στόχος είναι να μεταφέρουν 2-3 αέριο και πετρέλαιο, και για να μην χάσουν την δουλειά τους, ας απαγορέυσουμε το κάρβουνο (τζιζ βαβα — άσε τα πυρηνικά) για να είμαστε εσαεί κλειδωμένοι σε αέριο και πετρέλαιο.

    Οι ΑΠΕ είναι η γαρνιτούρα που όμως δικαιολογεί και διαιωνίζει το αέριο και το πετρέλαιο
    (αφού μόνο αυτά κάνουν για backup, στην πράξη όμως γίνονται ισχύ βάσης! ΤΡΕΛΟ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μεγάλη δε αλητεία, είναι οτι και στα αιολικά έχουν πέσει οι τιμές έξοπλισμού 50%, από τότε που υπήρχαν οι υψηλές τιμές.

    Εδώ όμως η καλοταισμένη ΡΑΕ και η “στρατευμένη” Τίνα δεν προτείνουν μείωση τιμολογίων.
    Αντιθέτως τα αυξάνουν και φυσικά δεν το γράφουν στο σημείωμα του ν/σ για να περάσει στο αθόρυβο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι ντυνεται σαν παρτσακλο δεν σημαινει οτι εχει και νεες ιδεες,ασε εχουμε δει και δει τετοια παρτσακλα πολλα με ιδεες του 1800.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ τάσσομαι υπέρ ενός Υπουργού που θα πει:
    Τέλος το πανηγυρι της ΡΑΕ με τις άδειες της αρπαχτής και τους επενδυταράδες.
    Όλες πίσω.

    Κάθε χρόνο ελεγχόμενο διαγωνισμό με βαρύνουσα βαθμολόγηση στη δημιουργία θέσεων εργασίας. Θες 1MW με αυτά τα ψηλά τιμολόγια? Μια θέση εργασίας για όσο διαρκεί η σύμβασή σου με το ΔΕΣΜΗΕ (25 χρόνια). Θες 100MW? 100 θέσεις εργασίας. Θες 1000MW? 1000 Θέσεις εργασίας. (Έτσι κάνουν οι Καναδοί για την ιστορία)

    Αλλά αυτά δεν γίνονται γιατί οι διάφοροι πληρωμένοι Βασιλάκοι θα αρχίσουν τα περί ανωτέρας βίας, γραφειοκρατίας, ρίσκων κλπ γελοιοτήτων στον Υπουργό που συμβουλευουν και θα τον τουμπάρουν.
    Κι αν δεν τον τουμπάρουν αυτοί, θα λάβει σχετική εντολή από το Μαξίμου, αφού την προηγούμενη , όλως τυχαίως,
    ο κάθε Παμπούκης
    βρισκόταν σε δείπνο στην Εκάλη στο σπίτι “θιγόμενου” επιχειρηματία ή πρεσβη….
    ΠΑΣΟΚΟΣΚΑΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ...

    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΠΡΩΤΟΙ - ΠΡΩΤΟΙ..
    ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    OF SOORE ΠΑΜΠΟΥΚΗΔΕΣ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε καλέ, τώρα το κατάλαβες; Μπράβο σου. Και τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το νομοσχεδιο για τις ΑΠΕ είναι μεγάλη απατη. Η ΝΔ δεν έκανε τετοια αίσχη.
    Το μόνο που προσφέρει στη χώρα είναι να ανεβάζει στο Θεό τα τιμολόγια των αιολικών πάρκων για τα κονομησει η παρέα του Περιστέρη, ακόμα κι οταν δεν παίρνει επιδοτησεις.
    Από την άλλη τα σμπαραλιαζει τα φωτοβολταικά γιατί είχαν μπει στη μύτη των αιολικών απατεωνων.

    Ντροπή της της ξεβρακωτης της Τινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μέχρι τα μπούνια είναι χωμένη στη διαπλοκή η Μπιρμπίλω.
    Ευκαιρί αν αβγάλει και κανα φραγκάκι η φρεσκομάνα, το υπουργιλίκι δεν θα κρατήσει για πάντα, ειδικά με το Γιωργάκη πρωθυπουργό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΦΟΥ ΤΟ 2010, ΜΑΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ "ΕΙΚΟΝΕΣ", ALL STAR, ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΑΙΔΡΑ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑ ......... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΘΑ ΜΑΣ ΔΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ..

    ΩΣ ΤΟΤΕ .... ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΙΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ
    ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΖΟ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ..... ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΞΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ, ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το φρικιό πουλάει τρέλα κουβαλώντας οπου πάει το σακίδιο με τα ρούχα της γυμναστικής , φρικιό με εμμονές , το χειρότερο ειδος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λουκά… πάρτο αλλιώς. Η Μπιρμπίλο θα φύγει νύχτα και με πολλές κλωτσιές… Θυμήσου τα λόγια μου. Αυτή και οι μαλακίες της θα ρίξουν το ΠΑΣΟΚ… Η τύπισσα είναι κόκκινο πανί στην κοινωνία, τα έχει κάνει μπουρδέλο και τώρα με τους ημιυπαίθριους παίζει το κεφάλι της. Βεβαίως και ο ΓΑΠ δεν είναι και τόσο μαλάκας όσο θέλουμε να πιστεύουμε… Έβαλε το παρτσακλό να βγάλει το φίδι από την τρύπα, αλλά ξέρει ότι αυτής το κεφάλι θα πάρει όταν θα έρθει η ώρα…
    Λαγός είναι η γκόμενα, αναλώσιμη και ασχέτως αν την πηδάει αυτός που ακούμε ότι την πηδάει, τι θα κάνει ο ΓΑΠ μπροστά στο δίλλημα; Την Μπιρμπίλο ή την κουτάλα; Γιατί αν δεν το έχουν πάρει χαμπάρι τα αγοράκια στο ΠΑΣΟΚ- που πολλά εκεί στα χαμηλά κλιμάκια το έχουν πάρει- η «μούγκα» στην κοινωνία είναι πολύ πιο επικίνδυνη από πολλές κραυγές.
    Κάποιοι εκεί στα χαμηλά έχουν πάρει χαμπάρι ότι η σιωπή που υπάρχει μυρίζει μπαρούτι. Και για αυτούς η Μπιρμπίλο είναι για φούντο μεσοπέλαγα.
    Αν λοιπόν ο ΓΑΠ διαλέξει την Τινούλα, ας του θέσω υπόψη του ότι η… Αννούλα κινείται στο παρασκήνιο και έχει αρχίσει το ροκάνισμα… Βεβαίως και οι αλλαγές ηγεσίας μέσα στα κόμματα είναι μέρος του παιχνιδιού… αν με καταλαβαίνεις Λουκά…
    Πόσο μάλιστα όταν ο ΓΑΠ είναι ένα κλικ από τα αποκτήσει διαστάσεις… Τρικούπη. Τα συντρόφια του έχουν αρχίσει να μεριμνούν να έχει όσο χρόνο χρειάζεται για τας αθλοπαιδιάς του…
    Για να δούμε λοιπόν πόσο θα κρατήσει το «φαινόμενο Μπιρμπίλη»…

    V For Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Γιώργος Παπανδρέου πέτυχε το ακατόρθωτο.
    Μόλις σε ένα εξάμηνο κατάφερε να αναλώσει όλη την καλή πίστη που του χάρισαν απλόχερα (και μάλιστα χωρίς να είναι πραγματικά πειστικός) οι Έλληνες.
    Αχίλλειος πτέρνα του είναι η επιλογή των συνεργατών που ήταν η χειρότερη δυνατή, σχεδόν σε όλα τα υπουργεία.
    Οι μέρες του είναι μετρημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτός αυτών που αναφέρονται στο άρθρο, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι η "υπέρμαχος" της οικολογίας τελικά υπερψήφισε τη ρύθμιση Σουφλιά για τη νομιμοποίηση των παράνομων ημιυπαίθριων. Αυτό θα πει προστασία του περιβάλλοντος!
    Συμπέρασμα 1ο: "Πολίτες να παρανομείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Κάποτε το παράνομο θα γίνει νόμιμο".
    Συμπέρασμα 2ο: Money talks and bullshit walks.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάνει μπάμ οτι ειναι τσόκαρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γυναίκα καί τακούνια πάνε μαζί.
    Έγραψα καί εχθές.
    Αναστάσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. gemisame Tzoulies

    toylaxiston h Tzoulia evgale video gia ton lao


    oi loipes tzoulies tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν καταλαβαίνω.
    Έξι μήνες πασόκ πέρασαν.
    Πώς γίνεται να έχεις μία κυβέρνηση που όλοι μιλάνε συνεχώς, όλο σχεδιάζουν, όλο διαβουλεύονται, όλο προγραμματίζουν και τελικά δεν κάνουν τίποτε εκτός από το να μας ρεζιλεύουν σε όλη την υφήλιο;
    Εγώ νόμιζα ότι θα φτιάξουν τη Δανία του Νότου και αυτοί έφτιαξαν τη χώρα της μιζέριας, της ανασφάλειας και της μελαγχολίας.
    Σε χρόνο ρεκόρ, μάλιστα.
    Τί να πείς;
    Ας μην έχουν ψευδαισθήσεις όμως.
    Ο λαός δεν ξεχνά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.
    Θα φάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΡΑΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ (ΤΑ ΡΟΖΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΠΑΛΗ) ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΕΫ?

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ!
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΤΗ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φασκελοκουκούλωστα με τούτους εδώ τους ρεζίληδες.
    Κάθε μέρα γολγοθάς!
    Παντρεμένο άνθρωπο, θα με πείτε ανώμαλο άν σας πώ ότι μου λείπει ο Κ.Κ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θέμα ημερών (αν όχι ωρών) η επίσημη κατάθεση του ελληνικού αιτήματος για βοήθεια – με όρους ΔΝΤ. ___________________________

    Τα πράγματα είναι απλά… την Τρίτη (και 13!) δεν υπήρχε περίπτωση να είναι επιτυχημενη η δημοπρασία του ΟΔΔΗΧ για έντοκα γραμμάτια 6 & 12 μηνών, οπότε θα πηγαίναμε για φούντο κανονικότατα.

    Τα δε επιτόκια για 3μηνα έχουν ξεφύγει τελείως…

    Άρα αν ειναι να μας “σώσουν”, αυτό πρέπει να γίνει το αργότερο την Δευτέρα…
    Πίστευα πως δεν θα την βγάζαμε την Παρασκευή, αλλά απ’ότι φαίνεται θα κάνουμε Σ/Κ.

    Περαστικά μας.
    ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ-ΖΩΑ-ΠΤΗΝΑ-ΕΡΠΕΤΑ-ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ-ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι λες ΡΕ! κοπροσκυλο εισαγωγεα,
    εσεις και οι νεοπλουτοι φερνεται την φτωχεια στην Ελλαδα ,
    Καλα κανει ουτε σεντ σε επιδοτησεις αυτοκινητων, ου ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ .....ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΑΡΧΙΔΙ.
    Το διάγγελμα θα περιλαμβάνει και παραίτησή του GAP ?
    Θα παίζουν τα Κάρμινα Μπουράνα για να αποθεώνουν τον νικητή !
    __________________________________
    «Τέτοιες γκάφες, τέτοια αυτοκαταστροφική μανία, τέτοιες παλινωδίες, τέτοια αβουλία, τέτοιες καθυστερήσεις ακόμα και στους διορισμούς γενικών γραμματέων, δεν έχουν ξαναγίνει»,

    Η Ελλάδα χτυπήθηκε επί των ημερών της Ν.Δ. από τη διεθνή κρίση, αλλά δεν γονάτισε, ενώ τώρα χτυπήθηκε από τη “λαίλαπα ΠΑΣΟΚ “.

    «Η εκτίναξη των spreads δεν υποδηλώνει μόνο την επίθεση των κερδοσκόπων.
    Αποκαλύπτει την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της» πρόσθεσε.

    «Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επιρρίψει τις δικές του ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση.
    Όμως τα spreads εκτινάχθηκαν επί των ημερών του και με ευθύνη του. Όταν ανέλαβε ήταν 130 μονάδες.
    Και σήμερα ξεπέρασαν τις 400…

    Η Ελλάδα δέχθηκε επίθεση κερδοσκόπων επί των ημερών ΠΑΣΟΚ και με απόλυτη ευθύνη του, όχι επί των ημερών της ΝΔ. Η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς, επί ΠΑΣΟΚ και εξ αιτίας του, όχι επί των ημερών της ΝΔ.
    “Βαθιά λαρύγγια”, που αναζητούνται μέσα στην κυβέρνηση και στις παρυφές της, ανέκυψαν επί ΠΑΣΟΚ, όχι επί ΝΔ».

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΣΤΟΚΟΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το νομοσχεδιο της Μπιρμπίλη για τις ΑΠΕ είναι μεγάλη απατη. Η ΝΔ δεν έκανε τετοια αίσχη.
    Το μόνο που προσφέρει στην πρασινη ανάπτυξη, είναι να ανεβάζει στο Θεό τα τιμολόγια των αιολικών πάρκων για τα κονομάει η παρέα του Περιστέρη, ακόμα κι οταν δεν θα παίρνει επιδοτησεις... από τους λογαριασμούς μας!
    Από την άλλη σμπαραλιαζει τα φωτοβολταικά γιατί οι μικρομεσαιοι είχαν μπει στη μύτη των αιολικών απατεωνων.

    Ντροπή της ξεβρακωτης της Τινας, ντροπή του Παπανδρεου του 3ου, ντροπή των Πασοκων που σκυβουν το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με 300 ημέρες ηλιοφάνεις μέσο όρο το χρόνο θα έπρεπε να είναι γεμάτη η Ελλάδα με φωτοβολταϊκά και να έχουμε λύσει το ενεργιακό πρόβλημα της χώρας....

    Αλλά σιγά μη χάσουν την κουτάλα οι πετρελεάδες!

    Πράσινη ανάπτυξη ντεμέκ!

    Η Τίνα την δουλεία της κάνει... Την γνώρισε ο ΓΑΠ στο γυμναστήριο και για αρχή την έβαλε σε 16μηνο Stage...

    Δούλευε όμως πολύ σκληρά (γαμιώτανε που λένε) και έτσι την ανέβασε λίγο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. gia na antidra etsi h sunthrhsh shmainei oti paei kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κοίτα φάτσα
    XΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗΣ
    "εθνικής υπερηφάνειας" !!!!

    Έχει καταπιεί τη μεγάλη προεκλογική του γλώσσα τώρα πια ο εθνικός μας πινόκιο.
    Όσο ήταν έξω από το χορό πολλά τραγούδια έλεγε, γιατί καθάριζε ο Κ.Κ. για τη χώρα.
    Και τί δεν ακούσαμε προεκλογικά από τον Άντερσεν της Δανίας του Νότου.
    Θα μπορούσαμε να γράψουμε ολόκληρο βιβλίο με τα όμορφα που μας έλεγε. Φαντάσου ότι, κάποιες στιγμές, όταν τον άκουγα νόμιζα ότι άκουγα πουλάκια να κελαϊδούν και κσρδερίνες να τιτιβίζουν.
    “Αισθανόμουνα” τη βαρβαρότητα του Κ.Κ. και μετά “αισθανόμουνα” τα Βίπερ-Νόρα του Γιωργάκη και γέμιζα προσδοκία και συγκίνηση.

    Τώρα, μετά από 6 μήνες συναισθηματικής μαυρίλας και ατέλειωτης ανασφάλειας για το μέλλον τί να αισθάνομαι;
    Φαντάζομαι ότι και εσύ.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου πέτυχε το ακατόρθωτο.
    Μόλις σε ένα εξάμηνο κατάφερε να αναλώσει όλη την καλή πίστη που του χάρισαν απλόχερα οι Έλληνες.
    Αχίλλειος πτέρνα του ήταν η κάκιστη επιλογή συνεργατών, ενδεχομένως η χειρότερη δυνατή, σχεδόν σε όλα τα υπουργεία.

    Οι μέρες του είναι μετρημένες.
    Πάμε γι’ άλλα από του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ¨ΒΟΣΤΟΝΗ¨ΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΔΟΘΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ" ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣτΕ.
    Το Συμβούλιο της Επικρατείας ομως έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που κτίστηκαν μετά το 1983 και ως εκ τούτου όλοι οι ημιυπαίθριοι χώροι, εφόσον κτιστούν ή μετατραπούν με οποιοδήποτε τρόπο σε στεγασμένους χώρους, αυτομάτως μετατρέπονται σε αυθαίρετα κτίσματα.
    Συγκεριμένα, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ότι είναι αντισυνταγματική η νομιμοποίηση των αυθαιρέτων που κτίστηκαν μετά τον 1983, ανεξάρτητα αν αυτά είναι εντός ή εκτός σχεδίου πόλεως. Έκρινε επίσης τα αυθαίρετα μετά το 1983, που άρχισε η εφαρμογή του Ν. 1337/1983, έπρεπε κανονικά να είχαν κατεδαφιστεί.
    Ακόμη, έκρινε ότι η διατήρηση των νέας γενεάς αυθαίρετων μετά το 1983, έχει ως συνέπεια την χειροτέρευση των όρων και συνθηκών διαβιώσης των κατοίκων, την νόθευση και ανατροπή των σχεδίων πόλεως. Η απόφαση αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
    Η εν λόγω απόφαση συνδέεται άμεσα με τη νομιμοποίηση των ημιυπαίθριων χώρων. Οι ημιυπαίθριοι χώροι εφόσον κτιστούν ή με οποιονδήποτε τρόπο μετατραπούν σε στεγασμένους χώρους - όπως τζαμαρίες, ξυλοκατασκευές, κλπ - αυτομάτως μετατρέπονται σε αυθαίρετα κτίσματα τα οποία σύμφωνα με την Ολομέλεια του ΣτΕ δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν.

    Προτείνω λοιπόν με το νέο αυτό κόλπο:
    1)Να δημιουργηθεί ταμείο για την ασφάλεια της χώρας που θα μπαίνουν τα λεφτά που θα πληρώνουν οι Λαθρομετανάστες για να ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    2) Να δημιουργηθεί ταμείο για το σωφρονιστικό σύστημα που θα πληρώνουν οι φυλακισμένοι για να βγούν έξω.
    3) Δήλωση για τα φακελάκια απο τους γιατρούς και 10% μόνο απο το ποσό για να φτιάξουμε το ΕΣΥ?
    4) Οι καθηγητές θα δηλώνουν τα μαύρα απο τα ιδιαίτερα και το 10% για την παιδεία
    5) Ενα αυτοκίνητο απο κάθε οικία θα πληρώνει μερικά ευρώ για να καταλαμβάνει το πεζοδρόμιο έξω απο την είσοδο της πολύκατοικίας και με τα λεφτά θα φτιάξουμε τα πεζοδρόμια.
    Ετσι θα είμαστε όλοι καλά και ΠΛΟΥΣΙΟΙ.
    Αυτά τα πράγματα είναι επικίνδυνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση