GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο τίτλος της ημέρας...

5 σχόλια

  1. Αυτό κατάφερε η εμπνευσμένη πολιτική ηγεσία.ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ. Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν εντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρώ στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

    ΕΝΑΣ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΩΣΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ !
    ΒΓΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ HOLLYWOOD !

    ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΚΟΜΕΝΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΤΟΣΟ ΖΩΑΔΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΔΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΓΕΣΤΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ.
    ΤΟΣΟ ΖΩΑΔΙΑ ΚΟΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ...

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΖΩΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στις 1000 μοναδες το spread!!!!


    ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση