GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να, γιατί επικρατεί χάος στην Υγεία...

Υποδιοικητής στο "Γ. Γεννηματάς" ένας άσχετος κομματικός παράγοντας... Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη Βλέποντας την εκπομπή του κ. Τρ...

Υποδιοικητής στο "Γ. Γεννηματάς" ένας άσχετος κομματικός παράγοντας...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Βλέποντας την εκπομπή του κ. Τριανταφυλλόπουλου για το σκάνδαλο με παραποιημένα πιστοποιητικά πατρότητας στο "Γ. Γεννηματά" άκουσα την παρέμβαση του Υποδιοικητή του Νοσοκομείου "Γ. Γεννηματάς", κ. Διομήδη Νταούλα, να μιλά για το θέμα. Ο εν λόγω κύριος, που διορίστηκε επί θητείας του κ. Αβραμόπουλου, ενώ τελείωσε την τηλεοπτική παρέμβασή του εξέφρασε συνάμα και το παράπονό του ότι είναι θέμα ημερών να φύγει καθώς λήγει η σύμβασή του. "Και πολύ κάθισα" δήλωσε και άρχισε το...

γνωστό τροπάρι για τα ιδεολογικά πιστεύω και τις αξίες του που είναι ασύμβατες με την τωρινή κυβέρνηση. Όταν ρωτήθηκε από τι δουλειά έκανε στο παρελθόν, πριν διοριστεί στο Νοσοκομείο, δήλωσε: "Ήμουν χρόνια ειδικός σύμβουλος του Υπ. Εθνικής Άμυνας". Βρήκα, λοιπόν, στο φύλλο της Κυβερνήσεως τις σπουδές του κ. Νταούλα Διομήδη για να ενημερωθώ πώς μπορεί κάποιος να είναι αρχικά ειδικός σύμβουλος και μετά υποδιοικητής, με αρμοδιότητα την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, σ' ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Ο εν λόγω κύριος έμαθα ότι είναι πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών, τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής, Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός. Εύκολα διαπιστώνεις την σχετικότητα του πτυχίου του, τόσο με το Υπ. Εθνικής Άμυνας, όσο και με το χώρο της Υγείας. Εύκολα καταλαβαίνεις μια από τις αιτίες του... χάους στην Υγεία.

15 σχόλια

  1. Διαβάζοντας τον κ. Παπαγιώτη να γράφει μόνιμα υπέρ του Πασοκ κάποιοι παλιοί αναγνώστες του press-gr θυμήθηκαν τις επιδόσεις που έχει ο ίδιος στον τομέα του γλειψίματος των εξεχόντων άκρων και του φιλήματος της κατουρημένης ποδιάς, ως συγγραφέας άρθρων υπέρ του πασοκ από την ημέρα που το press-gr πήρε πασοκική στροφή ελέω Γιομπαζολιά. Δύο και πλέον χρόνια μας διασκεδάζει με το πομπώδες ύφος του και την μηδενική του ουσία. Full of hot air που λένε και οι Αμερικάνοι συμπατριώτες των Παπανδρέου.



    Από τότε, ο κ. Παπαγιώτης -όπως συμφωνούν όλοι οι αναγνώστες του press-gr,- προχώρησε στην τέχνη του γλειψίματος των εξεχόντων άκρων και του φιλήματος των κατουρημένων ποδιών με άρθρα του για διάφορα θέματα. Δήθεν ως ενδιαφερόμενος πολίτης, αρχή την οποία καταστρατήγησε αμέσως, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους αναγνώστες του press-gr να δουν πόσο διάφανος και προβλέψιμος είναι και ποιού το παιχνίδι παίζει, χωρίς κανένα ενδοιασμό. Με αυτή την «παραπαίουσα λογική» μέσα σε τρεις μήνες ο Παπαγιώτης τορπίλισε ακόμη πιο πολύ το ήδη τσαλακωμένο του προφίλ, περισσότερο από του άλλου τρισμέγιστου πασόκου παπαρολόγου που εντρυφεί στο press-gr, του Λουτράδη. Καλό θα ήταν λοιπόν από σήμερα, να αποφεύγει να δίνει συμβουλές, όταν ο ίδιος άφησε πρόωρα και έντονα το αποτυχημένο στίγμα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου Κύριε, γιατί είστε τόσο πορωμένος !!!! Τους νέους (όσους) έχει διορίσει η κυρία, έχετε δει τι προσόντα έχουν ? Πόσα πτυχία, έστω και άσχετα έχουν ? Πόσο σχετικοί είναι με το χώρο της Υγείας ? Ο Διοικητής του Ευαγγελισμού π.χ. ξέρετε τι δουλειά έκανε πριν ? Μην κάνετε λοιπόν μονόπλευρη κριτική. Σας αδικεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί διόρισε άσχετο άνθρωπο σε νοσοκομείο ο Αβραμόπουλος, ΑΥΤΟΣ Ο ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΟΤΗ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ''ΕΠΑΙΞΕΣ''.
    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,ΜΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ (ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ)ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ (ΥΠΕΧΩΔΕ κ.α.)?????
    ''ΣΤΡΕΒΛΟΣ'' Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
    Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ/ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΙΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΜΟΥ (44 ΕΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ).
    ΕΑΝ ΘΕΛΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΗΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ,ΚΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΗΣ,ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ/ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ,ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΗΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ''ΤΟΝ'' ΠΑΙΖΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως ο Ελληνικός Λαός την αποφράδα εκείνη ημέρα της 7-10-2009 έκανε την πιο σπουδαία και κρίσιμη ΛΑΘΟΣ επιλογή από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους ;

    Ένας γιωργάκης που δυστυχώς έμεινε γιωργάκης “ποδοπατώντας” τα όνειρα που οι αφελής συμπατριώτες μας πίστεψαν και ως γνήσιο αμερικανάκι τα έκανε……..

    Δεν μπορούμε να πούμε πια πως “η Ελλάς ποτέ δεν πεθαίνει”, γιατί από τα χέρια και την ανικανότητα του ξενόφερτου και αμερικανοτραφή κ. Πρωθυπουργού μας καταλάβαμε τι εστί Σοσιαλισμός του ΔΝΤ, και φιλολαικές πολιτικές της μείωσης των μισθών. (Που ο ίδιος τα αποκύρρησε μετα βδελιγμίας προεκλογικά).

    Ζήτω ο Μαυρογιαλούρος του 1950.
    2010!!!!!!!!!!!!!!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΛΗΤ ΠΑΣΟΚ.
    που θα μας γυρίσει πάλι στο 1950.
    __________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΟΓΙΩΤΗ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛ...ΑΣ.
    ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛ...ΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διά νά μήν μάς ασκήση κριτική κι ό μαλάκας ό ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΟΤΗΣ,περί ορθογραφίας,στό σχόλιο μου,16/09:29 π.μ. τό ''ΚΑΛΛΑ'' αντικαθίσταται/διορθώνεται μέ τό ''ΚΑΛΑ''.
    Ό δαίμων τού πληκτρολογίου,
    εισήγαγε τά μεταλλαγμένα του κβάντα.


    ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΟΤΗ,συγγνώμη διά τήν διακοπή.
    Συνέχισε νά ''ΤΟΝ'' ΠΑΊΖΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παντως στην βαθμολογία Πάγκαλου..πέτυχε !!

    Έκανε το πολύπαθο Υπουργείο
    ΣΚΑΤΑ σαν τα μούτρα της.
    Η περιβόητη χιονάτη που το 96 διακινούσε τα λευκά ψηφοδέλτια στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
    Είναι το στέλεχος που κατέχει μόνο κομματικά ένσημα.
    Είναι όπως και άλλα βούρλα, τα παιδιά του Παπουτσή του πατριάρχη των κομματικών ενσήμων.

    και ΤΕΡΑΣ σαν τα μούτρα της ΦΩΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ-ΔΩΡΟ.

    Στον Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

    ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
    LIFE CARE ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ NO 3 LARGE 16ΤΕΜ
    Βάρος 130gr
    Περίμετρος 110-150 cm
    Κωδικός Είδους: LI2005
    Τιμή: 12,57 €

    ΠΑΡΕ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΤΡΕΛΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΡΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΗΝ ΜΠΟΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ.
    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΙΖΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΡΕΝΑΡΙΣΑΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΠΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΣΚΑΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.
    ΤΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ;
    ΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝΕ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, Ο ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ.
    ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΜΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ (ΑΝΤΡΕΑΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ) ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΥ, ΗΛΙΘΙΟΥ. ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
    ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν θυμαμαι το ονομα αυτου του ασημαντου αρθρογραφου περι του υπ/του στο "γ.Γεννηματας".. ας μας Αναφερει ομως τα προσοντα οσων τοποθετηθηκαν σε καθε κομματικη θεση και τα πτυχιακα - μεταπτυχιακα χαρτια που διαθετουν και λιγα απο την επαγγελματικη τους καρριερα. Και να ξαιρει οτι και οι νεοι σημερα παρακολουθουν με τον δικο τους τροπο την ανελιξη των φελων.. οσο για τους μεγαλους εμας δηλαδη ακομη διατηρουμε την μνημη μας για την ανελιξη του καθενος οικονομικη και κοινωνικη
    - αληθεια η Οικογενεια Κουτσογιωργα τι απεγινε?? Καποιοι ακομη βρισκονται στο προσκηνιο απο τους υπευθυνους του σημερα
    Καλα θα κανουν να μη ξυνουν παλια
    δια των γνωστων μεσων και αλλων μηχανισμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πρόβλημα είναι τα κριτήρια επιλογής των Υπουργών.Όταν το κριτήριο είναι το πόσο κολλητός/ή είναι του Πρωθυπουργού τότε τα αποτελέσματα θα είναι αυτά του Υπουργείου Υγείας.Δυστυχώς και οι δυο κυρίες του Υπουργείου ήταν προβλέψιμες.Δηλ. ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Ζήβας είναι ο καλύτερος απ'΄ολους.
    Μαστουρώνει όλη μέρα και είχε μια σκασίλα για νοσοκομεία και κρίσεις...
    Μακάριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Ήταν χρόνια ειδικός σύμβουλος του Υπ. Εθνικής Άμυνας", δηλ. από μόνος του, στη ζωή του, δεν πέτυχε τίποτε?.
    Και το μόνο που πέτυχαν οι άλλοι ΓΙΑ ΠΆΡΤΙ ΤΟΥ ήταν να τον διορίσουν κρατικοδίαιτο σύμβουλο στο Υπουργείο Άμυνας ? (τρομάρα μας. Άιντε να αντιμετωπίσουμε τους Τούρκους με δαύτους), σιτιζόμενο δημοσία δαπάνη!!!.
    Ευτυχώς όμως που κατάλαβε, επιτέλους, ότι "και πολύ κάθισε"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Απο management ξέρει τίποτε???
    Απο οικονομική διαχείρηση γνωρίζει?
    Και αν γνωρίζει, πού τα έμαθε, στο κόμμα??
    Ο "κύριος τίποτε" που τον διόρισε (τα ίδια και χειρότερα κάνει τώρα ένα άλλο παιδί του κομματικού σωλήνα, η σημερινή υπουργός υγείας), από ποίες ικανότητές του θέλκτηκε??
    Το κάθε κόμμα εξουσίας λοιπόν διαθέτει 4-5.000 άεργα και ανεπάγγελτα κομματικά στελέχη (ανάμεσά τους δυστυχώς και οι περισσότεροι συνδικαλιστές), κυρίως δημιουργήματα του κομματικού σωλήνα, τα οποία, μόλις καταληφθεί η εξουσία, αλώνουν και αυτά τη δημόσια διοίκηση, την οποία πλέον θεωρούν λάφυρό τους, και τη λυμαίνονται. Η πλειοψηφία των στελεχών αυτών είναι τεμπέληδες άεργοι ή ανεπάγγελτοι (τινές μάλιστα εξ’ αυτών πάσχουν και από νοητική υστέρηση), δεν έχουν επιτύχει τίποτε σημαντικό στην προσωπική τους ζωή (γιατί αν ήταν επιτυχημένοι θα γινόταν ανάρπαστοι στην αγορά και θα τους προσλάμβαναν αμέσως οι επιτυχημένες και σοβαρές επιχειρήσεις), και αναμένουν, μόλις το κόμμα έλθει στην εξουσία, να καταλάβουν κάποια κρατική θέση προκειμένου στη χειρότερη γι’ αυτούς περίπτωση να σιτιστούν «δημοσία δαπάνη» και στην καλύτερη «να βάλουν το χέρι στο μέλι», μόλις τους δοθεί η ευκαιρία. Γι’ αυτό και η δημόσια διοίκηση δεν μπορεί να πάει μπροστά.
    Αυτοί, για να φτιάξει το ρωμαίικο, πρέπει άμεσα να αποσυρθούν για τα αζήτητα (για τα μπάζα λέει ο λαός), και τις θέσεις τους να καταλάβουν νέα παιδιά, τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά του Ελληνικού λαού δηλαδή, που κάνουν λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό. Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να αρχίσουν να φτιάχνουν τα πράγματα. Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα και είναι ευκολότερα να γίνουν. Διαφορετικά, οι «πυρομανείς» της οδού Ερμού και ο "Επαναστατικός αγώνας", θα βρίσκουν, για να δράσουν, "πεδίον δόξης λαμπρόν".
    Το τραγικό είναι ότι, όσοι γνωρίζουν πού κατευθύνθηκαν οι μίζες, να αναρωτιούνται τώρα ενώπιον του ελληνικού λαού, πού πήγαν τα λεφτά!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=UyGTdSXE2Bg)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση