GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάσα είναι, ό,τι θέλει λέει...

Από το http://www.ipanicmag.com/ Παιδια χλαρώστε. Επειδή η Σάσα Μπάστα ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης της προσέφερε 800.000 ευρώ για ...

Από το http://www.ipanicmag.com/
Παιδια χλαρώστε. Επειδή η Σάσα Μπάστα ισχυρίστηκε ότι ο Δημήτρης Σειρηνάκης της προσέφερε 800.000 ευρώ για να παίξει σε τσόντα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι αλήθεια.
Το πήραν τώρα όλοι σχοινί κορδόνι και μιλάνε για αστρονομικά ποσά (που δεν παίρνουν ούτε οι σούπερ σταρ του πορνό στην Αμερική) για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Και όχι τίποτα άλλο αλλά πέφτουν στην παγίδα και δημοσιογράφοι (ο Θεός να τους κάνεις...) και αναπαραγάγουν την αρλούμπα που λέει η κάθε Μπάστα σαν γεγονός και είδηση.
Για ρωτήστε και τον Σειρηνάκη να δούμε αν θα γελάσει...

8 σχόλια

  1. Σαν πασοκατζου πουτανα μου φαινεται.

    Αντε μωρη κλωσσα να βρεις κανενα πασοκοσκυλο σαν το τζιτζιφιογκο ακης με το ονομα που κανει γαμους και στα Παρισια μωρη ξεκωλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λύσης δεν είναι να κινάγαμε τους μουσουλμάνους στην Ερμού
    Και στους άλλους δρόμους και να πλακωνόμαστε στο ξύλο ,
    και να τους πιάσει η αστυνομία μετά από λίγο πάλι ελεύθεροι θα είναι .
    Η λύσης είναι οι μαζικές εκτελέσεις με όπλα από εμάς τους έλληνες .
    Πάρτε λοιπόν τα όπλα στα χέρια σας ΕΛΛΗΝΕΣ και μην φοβάστε σώστε τη ζωή σας και την περιουσία σας η εμείς οι έλληνες στην χώρα μας
    η οι μουσουλμάνοι, 400 χρόνια σκλαβιάς δε χορτάσαμε
    θέλουμε κι άλλη σκλαβιά ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΒΑΛΤΕ ΔΡ ΚΟΥΤΟΥΚΟ

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΙΑ?/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. vαlte toulαxiston olo to video::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ;;;; ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν πασοκατζου πουτανα μου φαινεται.


    Πλεονασμός, το ίδιο είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατι να ειναι υπερβολη τα 800.000 ευρω? οταν ειναι δεδομενο οτι θα πουλησει τουλαχιστον 300.000 κομματια με 20 ευρω το ενα και οι εισπραξεις θα ειναι 6.000.000 ευρω, μαλλον λιγα ειναι τα 800 χιλιαρικα. Οσο για το επιχειρημα ποσα παιρνουν οι κανονικοι πορνοσταρ, το θεωρω τουλαχιστον αστοχο. Άλλο ενδιαφερον προκαλει μια συνηθισμενη πορνοταινια κι αλλο μια τετοιου ειδους, με προσωπο αναγνωρισιμο. Εξαλλου και η ιδια η τζουλια αν κανει 100 ταινιες και μπει στη ροη της συνηθισμενης πορνοσταρ, στο τελος θα την συνηθισουμε και θα παιρνει τα συνηθη 3.000 ευρω για καθε συνευρεση, οπως γινεται σε ολες τις ταινιες αυτου του ειδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΗΤΩ Η Τηλεπερσονες!!

    ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΗΛΕΠΟΥΤΑΝΕΣ!!

    ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ !!

    ΝΤΟΥΒΛΗ !!

    ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ και τα λοιπα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση