GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση για τα της ΝΔ στην Αχαΐα...

Aπό τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ Με αφορμή αναρτηθέν σχόλιο του "PRESS-GR" της Τρίτης 27 Απριλίου 2010, στο οποίο φωτογραφίζεται ...

Aπό τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ

Με αφορμή αναρτηθέν σχόλιο του "PRESS-GR" της Τρίτης 27 Απριλίου 2010, στο οποίο φωτογραφίζεται ξεκάθαρα ο Πολιτευτής της Ν.Δ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος σε σχέση με τον Πρόεδρο του κόμματος κ.Αντώνη Σαμαρά, την μεταξύ τους συγγενική σχέση και την πολιτική παρουσία του κ. Τριανταφυλλόπουλου στο νομό Αχαΐας ή κι ενόψει δημοτικών εκλογών, από το Πολιτικό του Γραφείο, διευκρινίζονται -προς δημοσίευση - τα εξής:
"Ο συντάκτης του δημοσιεύματος λάθος ενημερωμένος σε όλα ή άθελά του "βαποράκι" κακόβουλων πληροφοριών εσωκομματικών (πιθανά) αντιπάλων του κ. Τριανταφυλλόπουλου οι οποίοι γι άλλη μία φορά επανατροφοδοτούν την κοινή γνώμη με λάσπη, μη έχοντας κανένα άλλο όπλο να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα γι' αυτούς, ας μάθει κι ας λάβει σοβαρά υπόψιν του τα ακόλουθα:
- Η συγγενική σχέση του κ.Τριανταφυλλόπουλου με τον κ. Σαμαρά ξεκινά από
...

το 1998 και ποτέ μέχρι σήμερα δεν επηρέασε θετικά ή αρνητικά την σχέση τους ή τις πολιτικές τους θέσεις και πορείες.
- Ουδέποτε ο κ. Τριανταφυλλόπουλος επικαλέστηκε την προσωπική του σχέση με τον κ. Σαμαρά στην καθημερινή του πολιτική δράση, παρά μόνο ως Προέδρου της Ν.Δ, τον οποίο στήριξε και στηρίζει με πάθος.
-Ουδέποτε από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, όχι μόνο διοχετεύθηκε το παραμικρό σχόλιο στα ΜΜΕ για τις μεταξύ τους σχέσεις , συναντήσεις τους ή ιδιαιτέρως για υποτιθέμενο αίτημα καθόδου του στις δημοτικές ή περιφερειακές εκλογές, όπως αναφέρετε. Αντιθέτως, ποτέ δεν υπήρξαν καν τέτοια δημοσιεύματα ή σχόλια στα ΜΜΕ (απόδειξη της μη διοχέτευσης) πλην ενός προ τριμήνου σε εφημεριδα των Πατρών το οποίο και διαψεύστηκε την ίδια μέρα ξεκάθαρα και απόλυτα από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο.
Σε ό,τι αφορά τα σχόλια του συντάκτη περί "ανεπάγγελτου" και "πόθεν έσχες" φαίνεται ξεκάθαρα πως οι πληροφοριοδότες του σκόπιμα δεν τον ενημέρωσαν πως τα έσοδα και έξοδα του κ. Τριανταφλλόπουλου για τις εκλογές (που μόνο πολυδάπανες δεν ήσαν σε αντιθεση με πολλούς άλλους ) είναι κατατεθειμένα στη Βουλή ως όφειλε να πράξει ο υποψήφιος και Α' Επιλαχών Βουλευτής Αχαΐας.
Ενημερώνουμε δε τον συντάκτη ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος τα έτη 2008 και 2009 θήτευσε ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στα Υπουργεία Τουρισμού και Παιδείας και πριν πολιτευτεί, από το 1992 μέχρι και το 2004 δεν ήταν απλά "συνεργάτης τοπικού τηλεοπτικού σταθμού" όπως αναφέρετε, αλλά Γενικός Διευθυντής αυτού, επί χρόνια Αρχισυντάκτης σε πολλά και σημαντικά ΜΜΕ, ενώ αυτήν την περίοδο διατηρώντας την πολιτική του ιδιότητα επέλεξε να μην επιστρέψει ενεργά στα ΜΜΕ αλλά εργάζεται ως Εκπαιδευτής Δημοσιογραφίας στο ΙΕΚ Αιγίου και συνεργάτης μεγάλης Κυριακάτικης Αθηναϊκής εφημερίδας.
Συμφωνούμε δε με την προτροπή σας για το ¨πόθεν έσχες" των πολιτικών. Εδώ στην Αχαία θα χει ...."ψωμί"!
Σημειώνεται τέλος - με την όποια σημασία έχει αυτό- ότι η νέα αυτή επίθεση στο πρόσωπο του κ. Τριανταφυλλόπουλου ταυτίζεται χρονικά όλως τυχαίως με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ στην Αχαΐα αλλά και τα σενάρια που τον θέλουν να προτείνεται από δημοτικούς και κομματικούς παράγοντες του Αιγίου για εμπλοκή του στα δημοτικά του Νοεμβρίου, κάτι που ο ίδιος δεν έχει αποδεχθεί.

10 σχόλια

  1. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1987: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    - βυθίσατε το Χόρα

    2010: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    - βυθίσατε τη Χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 2004.

    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 2004.

    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 2004.

    ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Θα μας πάρει ο κόσμος με τις πέτρες", είπε χθές στην κοινοβουλευτική ομάδα του πασόκ ο Γιωργάκης.
    Αμ δε!
    Δεν θα σε πάρουμε με τις πέτρες Γιωργάκη, γιατί θα αρχίσεις να κλαψουρίζεις και τα κανάλια θα σε ηρωοποιήσουν.
    Με τα γιαούρτια και τα αυγά θα σε πάρουμε.
    Γελοίε, που έκλεψες την ψήφο του λαού με τα παραμύθια σου και τώρα πάς να μας το παίξεις δόν-κιχώτης.
    Απατεώνα, έ απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένα βασικό επικοινωνιακό πιασάρικο επιχείρημα για την προσφυγή στο ΔΝΤ – το οποίο ακούγεται όλο και συχνότερα- είναι ότι στο πάρτυ συμμετείχαμε όλοι και άρα όλοι πρέπει να πληρώσουμε.

    Ας πούμε λοιπόν ότι δυνητικά καλεσμένοι στο πάρτυ ήταν 1000.

    Οι 100 πήραν λεφτά από τους 900 για να μπουν μέσα και να φωνάξουν σε λίγο και τους υπόλοιπους. Οι 30 έκατσαν πρώτο τραπέζι πίστα. Οι υπόλοιποι 70 στριμώχτηκαν στο μπαρ. Κάθε λίγο κάποιος από τους 70 έβγαινε έξω και έλεγε στους 900: «Παιδιά σε λίγο θα μπείτε, δώστε κανά φράγκο και θα τα κανονίσουμε όλα».

    Με διάφορα τεχνάσματα, υποσχέσεις και απειλές οι 100 είχαν σε διαρκή αφαίμαξη τους 900.

    Όταν οι 900 αγρίευαν έβαζαν έναν μέσα για ένα ποτάκι στο όρθιο, να δει τι ωραία που είναι, να το μεταφέρει στους υπόλοιπους να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα.

    Τα χρόνια πέρασαν, οι 100 πέρασαν υπέροχα, οι 900 ζούσαν με την προσμονή. Οι 30 αγχώθηκαν. Ο λογαριασμός ήταν πολύ μεγάλος. Μπουκάλια, σφηνάκια, λουλούδια, παρελκόμενα. Είπαν στους 70 να βγουν για μια ακόμη φορά έξω, να μαζέψουν λεφτά. «Δεν θα μας δώσουν πάλι, άσε που μπορεί και να μας πλακώσουν» αντέτειναν.

    Και τότε οι 30 μεγάλοι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και αποφάσισαν να στείλουν τους μπράβους, να πάρουν από τους πολλούς ότι έχουν και δεν έχουν.

    Ελπίζω να περάσατε καλά κύριοι. Τύφλα στο μεθύσι είστε ..κυρίες του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολιτικοι σαν τον δημητρη δεν υπαρχουν πολλοι αυτα για αυτους που ειναι λασπολογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dimitraki ante spiti sou. Ekei pou se esteile o kosmos 3 fores ki akoma den pairneis xampari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση