GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλυσοδεμένοι...

Η εικόνα είναι από το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Εκπαιδευτικοί αλυσοδέθηκαν συμβολικά ...

Η εικόνα είναι από το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Εκπαιδευτικοί αλυσοδέθηκαν συμβολικά έξω από την Βουλή...

11 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ – Δύναμη Αλλαγής !

    Πράγματι, άλλαξε ο κατεστημένος παλαιοδεξιός όρος “Ψωροκώσταινα”.

    Έγινε “Ψωρογιώργαινα”.
    άλλαααααααααααααα
    ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ του πασοκ !!!!

    Σε δυσθεώρητα ύψη σκαρφάλωσε σήμερα το spread των ελληνικών 10ετών ομολόγων έναντι των αντίστοιχων γερμανικών, ξεπερνώντας τις 1.000 μονάδες βάσης για πρώτη φορά στην ιστορία, μία μέρα μετά την υποβάθμιση της...

    ΕΕΕ...ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΓΟΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ !!!! ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στις 1000 μοναδες το spread!!!!


    ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΠΡΑΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1995.
    ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ.
    ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ ΔΩΣΕ.
    ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.
    ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...Εκπαιδευτικοί αλυσοδέθηκαν συμβολικά ...."

    Γιατί συμβολικά ?
    Κάποιος θά βρεθή σύντομα νά τούς αλυσσοδέσει κυριολεκτικά...

    Καί νά τούς στείλει στόν αγύριστο τής ανεργίας....Γιά νά σωθή η εκπαίδευση.

    Άκουσον άκουσον, 4 φορές περισσότεροι Συριζαίοι "εκπαιδευτικοί" ανά μαθητή, στήν Κουμμουνιστοκρατούμενη Ελλαδίτσα, απ΄ὀτι στήν Φιλλανδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΙ ΑΣ ΛΕΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ. ΑΠΛΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑΦΗΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ - ΠΙΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η οικονομία τις χώρας είναι μια πολυκατοικία , το 81 ο αρχιτέκτονας ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αποφάσισε να βάλει τα θεμέλια στην άμμο , και ανέθεσε στον Κ.ΣΗΜΙΤΗ να ρίξει μπετό και σίδερα και ακολούθησε ο Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ που έβαλε τα τούβλα και τον σοβά .
    Η πολυκατοικία με τα σαθρά θεμέλια, εάν δεν γίνονταν κανένας μικρός σεισμός και δεν είχε και πολλούς ενοίκους μπορούσε να αντέξει μερικές δεκαετίες ΑΛΛΑ ο Αντώνης ο Σαμαράς μαζί με τον Κάρολο Παπουλια ,τον Προκοπή Παυλοπουλο , και τα κόμματα τις αριστερας ,(ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΑ ΕΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ) θέλησαν να δοκιμάσουν τις αντοχές της , και ενώ τα διαμερίσματα ήταν για τέσσερα άτομα αυτοί έβαλαν μέσα δεκατέσσερα , και όταν ο ΤΖΕΦΡΥ ανέλαβε και αυτός με την σειρά του την διαχείριση , αντί να δίωξη τους ενοίκους ( μετανάστες ) που είχαν βάλει μέσα όλοι οι προηγούμενοι , για να ελαφρύνει το κτίριο , αυτός έδωσε εντολή να εγκαταστήσουν και της οικοσκευές τους , να φέρουν και τους ξεχασμένους συγγενείς τους , τώρα η πολυκατοικία μην αντέχοντας το βάρος , δεδομένου ότι δεν είχε και σωστά θεμέλια μέσα στην άμμο , καταρρέει , το κακό είναι ότι ,αρχιτέκτονες , μηχανικοί, εργολάβοι και διαχειριστές , την έχουν κοπανίσει , και έμειναν να κατοικούνε αυτοί που δεν φταίνε , αυτοί που δεν είχαν πάρε δώσε με τους εκάστοτε διαχειριστές και δεν μπορούσαν να βουτάνε και να κλέβουν από το ταμείο τις διαχείρισης .
    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή σας ημέρα κύριοι αναγνώστες. Σεβόμενος της ψυχολογικής υποστήριξης που έλαβαν εχθές βράδυ οι Ιπτάμενοι Αξιωματικοί της Πολεμ. Αεροπορίας, μέσω της εκπομπής του κυρίου Χαρδαβέλλα.....θα ήθελα να υπενθυμίσω, να τονίσω, να ΦΩΝΑΞΩ, ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν αποτελούνται μόνο από το εκλεκτό σώμα των χειριστών των μαχητικών και μεταγωγικών αεροσκαφών αλλά και από Αξιωματικούς του Στρατού Ξηράς, Πολεμικού Ναυτικού και οι οποίοι νοιώθουν εντονότατα στο πορτοφόλι τους την φορολογική επιδρομή. ΔΕΝ θα πρέπει όμως κανείς να ξεχνά την μόνιμα ταλαιπωρημένη τάξη Υπαξιωματικών, η οποία με τη σωρεία υπηρεσιών που μηνιαίως έχει, με τις διαταγές που κάθε λεπτό καλείται να εκτελέσει, ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανείς δεν αναφέρεται σε αυτήν την τάξη. Θα ήθελα να ρωτήσετε κάθε έναν από τους Ιπταμένους της Πολεμικής Αεροπορίας......Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός να επιθεωρήσει το αεροπλάνο, πώς είναι δυνατόν να πετάξει για να αναχαιτίσει??? Αν δεν υπάρχει ο τεχνικός Υπαξιωματικός, να βάλει την υπογραφή του, ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο για απογείωση, ποιός από τους εκλεκτούς αγωνιστές των αιθέρων μας, θα ανέβει στο πιλοτήριο, χωρίς αυτήν την υπογραφή του ταπεινού Υπαξιωματικού??? Για αυτούς τους λόγους λοιπόν καλό είναι όταν γίνεται η όποια αναφορά στο λεπτό θέμα των Ενόπλων Δυνάμεων, να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο οργανόγραμμα του κάθε σώματος και να μην γίνεται επιλεκτική αντιμετώπιση. Άλλωστε από τις 3000-4000 ευρώ που παίρνουν μηνιαίως οι Ιπτάμενοι, από τα 22 χρόνια της ζωής τους, καλό είναι και αυτοί να προσφέρουν κάτι από τον οβολό τους στο κράτος, ΟΠΩΣ αδιαμαρτύρητα προσφέρουν οι Υπαξιωματικοί των 1300 ευρώ στα 35 χρόνια της ζωής τους καρτερώντας και ανυπομονώντας να βρεθεί κάποιος να μιλήσει κάποτε και για αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάθελε η μαμάκα μας τα θέλουμε κι εμείς!
    Αυτό το φιλμάκι

    http://vimeo.com/7824149

    θα πρέπει να είναι αναρτημένω στο μπλόγκ του ΚΑΘΕ ΕΝΑ! ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ επίγνωσης της σχεσης των πραγμάτων, ΧΡΕΟΥΣ και ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.

    Αλλά και την υπαιτιότητα ΤΙΝΩΝ
    ΟΧΙ και πως δα και πως μας εξέλιπαν οι ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΙΑΡΗΔΕΣ.

    Το 1892 συντελείται μια συμβολαιογαφική πράξη δωρεάς εν ζωή του συμβολαιογραφούνρως Ειρηνοδικειακού γραμματέα Γεωργίου Σκανδούλη παρά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, προς τον ΝΙΚΟΛΑΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

    Το 2006 έκανα καταγγελία στο τμήμα ελέγχου των συμβολαιογράφων, του Υπουργείο Δικαιοσύνης, να ελεγχθεί συμβολαιογράφος για τη συνδρομή του το 1989 στη σύνταξη των προσαυξανωμένα επεκτεινόμενων ορίων συμβολαίου χορτονομής, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ του ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΤΟΣ Δημοτικού βοσκοτόπου (χορτονομής), άλλοτε του Δημοσίου (ο Δήμος δεν έχει κάνει πράξη αποδοχής) και νυν του Δήμου Σκύρου, προελθούσης εκ της δωρεάς του συμβολαιογραφούνρως το 1892 Ειρηνοδικειακού γραμματέα Γεωργίου Σκανδούλη, παρά του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ προς τον ΝΙΚΟΛΑΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ.

    Η καταγγελεία αυτή εστάλη από τον προιστάμενο του τμήματος, ελέγχου των συμβολαιογράφων ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ στον εν λόγω συμβολαιογράφο, για τις δικές του ενέργειες λόγω αρμοδιότητάς του, χωρίς την υποχρέωση προς αυτόν να επεξηγήσει την ανωμαλία της σχέσεις των πραγμάτων κατά την συνδρομή του στη σύνταξη του συμβολαίου, λόγω μη αρμοδιότητας? ελέγχου των συμβολαιογράφων από το τμήμα ελέγχου αυτών? του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

    Υ.Γ. Προς αποκλεισμό προκαταλήψεων! κάθε διαχρονική συνωνυμία δεν έχει να κάνει με ασφαλιστικές δικλείδες προστασίας των διαπλεκόμενων, στους χώρους της δημόσιας διοίκησης. Ούτε με διαχρονικές μεθόδους διαπλεκόμενων στην κατάχρηση της Δημόσιας περιουσίας, ούτε με της μεθοδολογίες σύνταξης πλασματικών συμβολαίων εκ των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο με τη Μονή Μεγίστης Λαύρας και 7,5 δισεκατομμύρια, για το οποίο υπάρχει εισαγγελική έρευνα, ούτε και με την αιτία προσφυγής στο ΔΝΤ.

    Η καταγγελεία έχει ως εξής..

    Παρακαλώ όπως ελέγξετε ως προς τα του έννομου της μεταφοράς και μεταγραφής των αναγραφόμενων ορίων της Εν Σκύρω 21-12-1989 αριθμ.3564 λαβούσα χώρα Συμβολαιογραφικής πράξης εξ αδιαιρέτου «χορτονομής », και προτρέψετε, τον πρώην συμβολαιογράφο και δικηγόρο, κ. Βαθάκο Γρηγόριο, νυν υποθηκοφύλακα, υποθηκοφυλακείου Σκύρου να επαναφέρει στην τάξη τους κληρονόμους αυτής...

    η συνέχεια στο.. http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2 ... st_03.html

    Έκτοτε μας πρόλαβε η κατάσταση πολιορκίας του χρέους, και η διέξοδος προς επετεία επιβάρυνσης επιπλέον χρέους.

    Σε έξη μήνες κλείνου τρία χρόνια, πολιτικοδικονομικοί διαπλεκόμεοι παράγωντες του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σκύρου, εκπρωσοπούμενου δια του δημάρχου παρά την πιστωποιημένα ενημέρωση τους

    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/ ... ikeon.html

    πασχίζουν συνδράμοντας και καλύπτωντας πολιτικά τους καταπατητές να οικιοποιηθούν τα καταπατημένα του άλλοτε Δημόσιου βσκότοπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κακό είναι ότι δεν είναι αλυσοδεμένοι στ'αλήθεια και συνεχίζουν να καταστρέφουν την ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

    Μετά τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο στην Ελλάδα:

    • Οι Δοσίλογοι έγινα πολιτικοί
    • Οι Ταγματασφαλίτες στρατιωτικοί
    • Οι Μαυραγορίτες «επιχειρηματίες»


    Όλοι αυτοί και οι σπορές τους πρέπει να έχουν ένα εικόνισμα του Ανδρέα Παπανδρέου στο σπίτι τους και κάθε πρωί να το προσκυνάμε γιατί εκτός του ότι απορρόφησε την οργή του λαού το 1981 και γλύτωσαν το παλούκωμα τους άφησε να συνεχίζουν την εθνοσωτήριο δράση τους κυρίως τους τρίτους..


    ΤΩΡΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ και επειδή είστε μια τρίχα από τα @ρχιδι@ του παγκόσμιου συστήματος που τόσα χρόνια εξυπηρετείται και το οποίο πλέον θα σας ξεράσει, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, (παλιοί και νέοι), στις ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ.

    Τώρα δεν κινδυνεύετε από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ

    Τώρα θα σας κυνηγάει ο ΛΑΟΣ, (ΑΝΑΡΧΑ), με τα σκουριασμένα κονσερβοκούτια, ΛΟΥΓΚΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση