GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εγιναν μαλλιά κουβάρια...

Από το http://www.topontiki.gr/ Μαλλιοκούβαρα έγιναν ένας υπαρχιφύλακας που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και ένας αστυφύλακα...

Από το http://www.topontiki.gr/

Μαλλιοκούβαρα έγιναν ένας υπαρχιφύλακας που υπηρετεί στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και ένας αστυφύλακας τοπικού αστυνομικού τμήματος για μία... προσαγωγή.
Καθότι όλα τα λοιπά προβλήματα της προστασίας του πολίτη (τυχαία η έκφραση…) είναι λυμένα, το μείζον ζήτημα που προκάλεσε το θερμό επεισόδιο μεταξύ των οργάνων της τάξης ήταν το πού ακριβώς θα έπρεπε να οδηγηθεί ο προσαχθείς (sic).
To σκηνικό διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια...

ελέγχου οδηγού ενός αυτοκινήτου και οι δύο –φύλακες έγιναν μπουκιές μπροστά στο φιλοθέαμον κοινό της διασταύρωσης των οδών Πατησίων και Ιθάκης, το περασμένο Σάββατο.
Ο μεν υπαρχιφύλακας ήθελε να οδηγηθεί ο οδηγός στην Άμεση Δράση για εξακρίβωση στοιχείων, ο δε αστυφύλακας ήθελε να τον οδηγήσει στο τμήμα όπου υπηρετεί.
Αφού έδειξαν ο ένας στον άλλον πόσο άντρες είναι και πόσο καλά προστατεύουν την κοινωνία, ο αστυφύλακας υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συναδέλφου του, με αποτέλεσμα να τεθεί ο υπαρχιφύλακας σε διαθεσιμότητα και να διαταχθεί ΕΔΕ.
Γιατί το λέμε όλο αυτό τώρα; Γιατί είναι ενδιαφέρον το σκεπτικό των ανωτέρων τους, που έκριναν ότι για όλα φταίει ο υπερβάλλων ζήλος (ο οποίος χαρακτηρίζει τα όργανα της τάξης γενικώς) και το νεαρό της ηλικίας των δύο (το οποίο όσο μειώνεται, αυξάνεται ο υπερβάλλων ζήλος…)
Και εις ανώτερα…

4 σχόλια

  1. Ε ρε γλέντια.
    Ε ρε δόξες.
    Με το Γιωργάκη πρωθυπουργό το Δ.Ν.Τ. μας πάει τρέλλα.
    Ραμμένο το κοστούμι από καιρό, κατα πως φαίνεται.
    Πληρώστε μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΟΛΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου εξαπάτησε τον ελληνικό λαό.
    Κανένας από όσους τον ψήφισαν τον Οκτώβρη δεν του έδωσε εντολή να μας πάει στο εκτελεστικό απόσπασμα του ΔΝΤ.
    Άλλα μας είπε πριν και τώρα κάνει τα εντελώς αντίθετα.
    Ουδείς όταν τον ψήφιζε δεν του έδινε την εντολή να οδηγήσει τη χώρα χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση.
    Κανείς δεν του έδωσε τη ψήφο του για να μας περικόβει τους μισθούς, να διαλύει τον ιδιωτικό τομέα, να δημιουργεί εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, να μειώνει τις συντάξεις, να στέλνει τον κόσμο να δουλεύει μέχρι τα 67.
    Ούτε οι χειρότεροι δικτάτορες δεν κάνουν τέτοια πράγματα στο φτωχό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συμπέρασμα και οι αιτίες βρίσκονται ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ Ι.Q TΩN ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. “O Βγενόπουλος “εκτελεί” Σηφουνάκη”

    - Πότε φεύγει ο Σηφουνάκης ;
    Απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί ;

    - Θα στόλιζα το Σηφουνάκη με κάποια κοσμητικά επίθετα αλλά θα με κόψουν, οπότε αρκούμαι να πω ότι τον θεωρώ διαχρονικά αναξιόπιστο.

    - Άντε πάρε το κουβαδάκι σου Σηφουνή μου και χαιρέτα μας…
    Και άλλη φορά κοίτα να κουνηθείς σε κανέναν που είναι στα κυβικά σου…

    - Σιγά μην χάσει η Βενετιά βελόνι,απ’την απουσία του κυρίου.Παρ’ολ’αυτά,χαμένος δεν θα πάει.Διότι και ‘κολλητός’ είναι,αλλά και ως παιδί φρονίμων, ‘μαγείρεψε’ από πολύ καιρό πρίν φθάσει στο σημείο να πεινάσει.

    - Το λυπηρό είναι ότι έτρεξε ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ σήμερα το πρωί να καλύψει τον ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ,πίστευα ότι αυτή η κυβέρνηση σε τέτοια θέματα ήταν τίμια ,στο διάλο όλοι τους .

    - Σιγα μην ιδρωσει κανενα ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΥΤΙ!!! τι ηταν 50.000.000 τοτε για εναν ΠΑΣΟΚΟ? Στραγαλια…!!

    - Μην ξεχνας βγηκε το ξανθο αυτιστικο εκπρόσωπος τυπου και βιαστηκε να υπερασπιστει τον Σηφουνακη….!! συνπεως σιγα μην τον ξαποστειλουν.!!!…μπορει να του ειπαν και λιγα εφαγες..!!

    - Τώρα τα 50; Πάνε! Πέρασε ο πράσινος Σήφουνας, που τα κάνει αόρατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση