GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκφυλισμός, υπό τριπλή κατοχή...

Του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδόπουλου papadopoulos.evag@gmail.com http://vpapadopoulos.blogspot.com Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν ασχολούμα...

Του δημοσιογράφου
Βαγγέλη Παπαδόπουλου
papadopoulos.evag@gmail.com
http://vpapadopoulos.blogspot.com

Πολλοί με ρωτούν γιατί δεν ασχολούμαι πλέον με τα καίρια, μεγάλα και σοβαρά θέματα, όπως είναι τα εθνικά, τα οικονομικά, τα πολιτικά κ.α. και γιατί εργάζομαι πλέον στις κουτσομπολίστικες τηλεοπτικές εκπομπές. Η απάντηση είναι απλή και στηρίζεται σε δύο σκέλη: Ως δημοσιογράφος είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος γιατί δικαιώθηκα σε όλες τις προβλέψεις μου, από το 1970 ως τώρα, και έγραψα όσα έπρεπε να γράψω για τα μεγάλα αυτά θέματα που απασχολούν την χώρα, όταν οι σημερινοί πρωταγωνιστές της δημόσιας ζωής, όχι μόνον δεν είχαν την γνώση αλλά και με χαρακτήριζαν ακραίο και ανεδαφικό.
Ταυτοχρόνως, όμως, είμαι και δυστυχής, γιατί η συμπεριφορά των πολιτικών και οι πολιτικές, που ακολουθήθηκαν τα τελευταία χρόνια, οδήγησαν στην ηθική, εθνική, πολιτική, κοινωνική και...

οικονομική χρεοκοπία. Ο δεύτερος λόγος είναι, ότι οι συμπεριφορές των πρωταγωνιστών του life style είναι λιγότερο ένοχες και απαξιωτικές από τις συμπεριφορές των πολιτικών μας, που μας έχουν βυθίσει σε ένα απέραντο τέλμα. Η Τζούλια και οι παρεκτροπές της, που καυτηριάζουμε με περισσή υποκρισία, είναι πολύ πιο έντιμη από τη διαγωγή ορισμένων πολιτικών και παραγόντων της δημόσιας ζωής που ασελγούν εις βάρος του ελληνικού λαού.
Όπως έγραψα πριν από καιρό, η Ελλάδα είναι χώρα υπόδουλη. Το επιβεβαίωσε προσφάτως στο υπουργικό συμβούλιο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Και είναι υπόδουλη υπό τριπλή κατοχή. Όπως στον πόλεμο υποδουλωθήκαμε στους Γερμανούς, τους Ιταλούς και τους Βούλγαρους σήμερα είμαστε υποδουλωμένοι στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, στην Commission και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, οι εκπρόσωποι των οποίων ήδη εγκαταστάθηκαν στη χώρα και ανέλαβαν την ουσιαστική διακυβέρνηση του κράτους. Όποιος από εσάς νομίζει, ότι κυβερνούν οι Έλληνες υπουργοί, τραπεζίτες, πολιτικοί κλπ. είναι βαθιά νυχτωμένος!!!
Εμείς που ζήσαμε μέχρι σήμερα είμαστε οι ευτυχείς. Ζήσαμε πλουσιοπάροχα με δανεικά. Τα παιδιά μας στα οποία παραδίδουμε την σκυτάλη είναι καταχρεωμένα με τις δικές μας ενοχές και καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα. Όχι μόνον γιατί θα επιβαρυνθούν με το τεράστιο αυτό οικονομικό βάρος, αλλά γιατί τα οδηγήσαμε σε έναν εκφυλισμό της κοινωνίας, που δεν έχει όραμα, δεν πιστεύει σε αξίες και θεσμούς, δεν μετέχει της ελληνικής παιδείας και δεν παράγει τίποτα!!! 500.000 ελληνόπουλα με πτυχία, masters , και PHD είναι ξενιτεμένα και εργάζονται στην Ευρώπη και στην Αμερική αφού προσλήφθηκαν αμέσως στέλνοντας απλώς μέσω του internet το βιογραφικό τους, γλιτώνοντας τον εξευτελισμό της προσωπικότητάς τους να παρακαλούν κατουρημένες ποδιές για να βρουν στην χώρα τους εργασία!!!
Η νέα τραγική κατάσταση, στην οποία οδηγήθηκε η χώρα, μας οδηγεί σε ένα χρήσιμο διδακτικό συμπέρασμα: ότι η πρόοδος και η ανάπτυξη ενός κράτους και μιας κοινωνίας δεν γίνεται από τον καναπέ βλέποντας τηλεόραση και παραγγέλνοντας πίτσες. Ο λαός μας είναι σε παρακμή. Και δεν έχει το κουράγιο να αντισταθεί και να αγωνιστεί, όπως αντιστέκονται και αγωνίζονται άλλοι λαοί είτε στα πεδία των μαχών είτε στα σύγχρονα μέτωπα της τεχνολογίας, της επιστήμης και της οικονομίας. Ο Εβραίος, ο Παλαιστίνιος, ο Αφγανός πατριώτης, ζει και εργάζεται, έχοντας το όπλο στον ώμο. Και αλίμονο αν κανείς επιβουλευτεί τις πατρίδες τους. Εμείς ξεφτιλιζόμαστε καθημερινά και χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία από τους Τούρκους, τους Αλβανούς , τους Σκοπιανούς κ.α. και δεν μας καίγεται καρφί γιατί ζούμε με την ψευδαίσθηση, ότι είμαστε υπέρ της ειρήνης και των δημοκρατικών διαδικασιών. Και αυτό είναι το τραγικό. Γιατί ούτε ζούμε ειρηνικά αφού έχουμε κατακτηθεί χωρίς πόλεμο, από τους ξένους και δεν μπορούμε να ζήσουμε με ασφάλεια, ούτε έχουμε Δημοκρατία αφού δεν υπάρχει Δικαιοσύνη και οι πολίτες αντιμετωπίζονται ο καθένας ξεχωριστά και άνισα.

16 σχόλια

  1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ ;ΣΙΓΑ ΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι λέτε, Κύριε? Σε ποιούς απευθύνεστε? Στους ανεγκέφαλους που με την δική σας συνενοχή αποχαυνώνονται κάθε μέρα πότε σχολιάζοντας διαζύγια και πότε πορνοστάρ?Για ποιά ηθική μιλάτε?Κατανοώ την ανάγκη σας να απολογηθείτε τόσο για την βιοποριστική σας επιλογή, όσο και για την πολιτική σας επιλογή, αλλά δεν μπορείτε να καταφέρεστε εναντίον όλων για να το επιτύχετε.Κι εμείς μεροκαματιάρηδες είμαστε, αλλα δεν πουλάμε την ψυχή μας στις κουτσομπόλες ούτε στον κωλοτούμπα Πρόεδρο.Κι αν θέλετε να το κάνετε, τουλάχιστον κάντε το με αξιοπρέπεια και μη προσπαθείτε να μας κάνετε να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.Κύριε δημοσιογράφε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού παραδέχεσαι τουλάχιστον πως συμμετέχεις σε αυτόν τον εκφυλισμό μην νομίζεις πως απαλλάσσεσαι και εσύ των ευθυνών σου, κ. Παπαδόπουλε.

    Το ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο...
    http://www.youtube.com/watch?v=7XrRyqses5U

    Καπετάν Μακρής. Zionism...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά τα λες φίλε Παπαδόπουλε, αλλά και τι βγαίνει με αυτό;
    Απλά είναι σαν να γυρίζεις το μαχαίρι στην πληγή, μιά και όλοι μας τώρα πιά απογαλακτιστήκαμε και δεν έχουμε πλέον την άγνοια που είχαμε πριν ενσκήψει όλο αυτό το τσουνάμι.

    Λένε μερικοί ότι πρέπει ο λαός να αντιδράσει και να μην δεχθεί τετελεσμένα γεγονότα.
    Δεν μας λένε όμως πώς ακριβώς θα λάβει χώρα αυτή η αντίδραση, όπως δεν μας λένε και τον ακριβή βαθμό του τετελεσμένου.

    Αλλά ακόμα και τώρα αν βρισκόταν ένας ηγέτης να μπει μπροστάρης, θα τον ακολουθούσαμε όλοι τυφλά.

    ...Και μετά ξυπνήσαμε, μια και το είδος, δυστυχώς, έχει προ πολλού εκλείψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαγγέλη ως παλιός καλός συνάδελφός σου νομίζω ότι διάλεξες στα στερνά σου λάθος δρόμο.Αρχικά με την εμπλοκή σου στήν πολιτική,εστω και αν νέος υπηρέτησες την χούντα,αυτο σου το συγχωρώ γιατί δεν είσαι ο μοναδικός και εν πάση περιπτωσει ήσουν πολύ νέος....Αλλα βρέ αδελφέ τώρα που γέρασες ε...μήν σαλιαρίζεις με τα κοριτσόπουλα,αυτά είναι για τον εγγονό σου,βγές στα παράθυρα και ξεδίπλωσε τη γνωση,την εμπειρία σου ,εχεις ασφαλως πολλά να πείς,γιατί οχι αφού διάλεξες το δρόμο αυτο βγές στο κανάλι του Καρατζαφέρη και κανε αναλυση της επικαιρότητας με μια διακριτή αντικειμενικότητα για να σε ακουμε και εμείς που σε θεωρούμε μεν καλό συνάδελφο αλλα διαφωνούμε ριζικά μαζι σου.Η συμμετοχη σου για οποιονδηποτε λογο και οποιαδηποτε προφαση στα ηλίθια αυτά μεσημεριανάδικα ή πρωινάδικα ουσιαστικά ιδεολογικοποιεί την αποχαυνωση του ελληνικου λαού και ειδικα του μεσου ελληνα πολίτη οπως είναι η νεολαια και η μεσου και κατω μορφωτικού επιπεδου ελληνικη κοινωνια.Εχεις κατι να δώσεις ακόμη για την υστεροφημία σου σύνελθε Ευάγγελε.κρίμα που δεν βλέπω λόγω και της δουλειάς μας εκείνη την ώρα εγώ κανω σύσκεψη για την ενημερωτική μου εκπομπή και δεν θα σε δώ.Αν έχεις κατι να μου πείς απάντησε απο αυτη τη φιλόξενη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητω η 21 Απριλιου 1967!

    Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    Ζητω ο Εθνοσωτηρας Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    Ζητω ο χρυσους αιων του Παπαδοπουλου, 1967 1972!

    Ζητω το Ελληνικων εθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζητω ο εθναρχης Γεωργιος Παπαδοπουλος!

    "Αν και λίγοι μπορούν να κάνοuν πολιτική είμαστε όλοι σε θέση να την κρίνουμε" - Περικλής, Θουκιδίδης "Περικλέους επιτάφιος"
    Ού καταισχυνώ όπλα τά ιερά, ούδ' εγκαταλείψω τόν παραστάτην, ότω άν στοιχήσω. Αμυνώ δέ καί υπέρ ιερών καί οσίων, καί μόνος καί μετά πολλών. Τήν πατρίδα δέ ούκ ελάσσω παραδώσω, πλείω δέ καί αρείω όσης άν παραδέξωμαι...
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
    Θα υπερασπιστώ το έθνος και την υπόθεσή του γιατί είναι δίκαιη και ιερή.

    Κάτω το κολοκρατος τον κλεφταραδον Πολιτηκον.

    Ζητώ το Εθνος το Ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρω αλλά για παρατηρήστε.......
    πρώτα έφταιγε ο καραμανλής που δεν έδινε λεφτά γιατι υπήρχαν και τα έκρυβε,
    μετά ο καραμανλής που δήθεν έδινε
    μετά ο μπαρόζο
    μετά οι κερδοσκόποι(λες και οι δανειστές είναι οι πατριώτες και οι καλοί σαμαρείτες),
    μετά η μερκελ
    μετά η ευρωπαική τράπεζα
    μετά όσοι ευρωπαίοι δε μας στηρίζαν και δεν μας έδιναν ένα πιστόλι
    μετά οι ευρωπαίοι συντηρητικοι


    ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΝ ΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ

    ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε καλα τωρα μη λες και μαλακιες.

    απλα εισαι σε αποσυρση, και οπου σε πηρανε πηγες για να βγαλεις κι εσυ το ψωμακι σου.

    οσο για την τριπλη κατοχη , ξεκινησε με τον πρωτο αλλοδαπο που κυβερνησε την ελλαδα, τον γιωργακη, ο οποιος μετα εφερε και τους αλλους αλλοδαπους, γερμανους κτλ..

    καπως πρεπει να τελειωνουμε με αυτο το καθυστερημενο κολλεγιοπαιδο που βγαλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΔΝΤ.

    ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ.

    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε νά τραβήξης καμμία μαλακία στήν Τζούλια,ρέ σαχλοκούδουνα,ερπετό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οτι στηρίζεται σε δυο σκέλια, στηρίζεται! Είναι ολοφάνερο μαζί με την ...εμβρύθεια και την πολιτική αριστοτελική σκέψη!!!!

    Ελεος ρε Ανθρωπε! Οποιος σε εχει ακούσει έχει την εμπειρία του τί είσαι, άσε που είδε και τα ...δύο σκέλια!
    Φάτσα φόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οτι στηρίζεται σε δυο σκέλια, στηρίζεται! Είναι ολοφάνερο μαζί με την ...εμβρύθεια και την πολιτική αριστοτελική σκέψη!!!!

    Ελεος ρε Ανθρωπε! Οποιος σε εχει ακούσει έχει την εμπειρία του τί είσαι, άσε που είδε και τα ...δύο σκέλια!
    Φάτσα φόρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Παπαδόπουλε,
    Αφήνω στην άκρη τα χιλιοειπωμένα και χιλιογραμμένα που αναφέρετε στο άρθρο σας. Το ότι οι πολιτικοί μας είναι αυτοί που είναι δεν ιδεολογικοποιεί ούτε δικαιολογεί την επιλογή σας να είσαστε τηλεσχολιαστής σε μεσημεριανάδικο. Θα σας παρακαλούσα να απαντήσετε στην εξής ερώτηση: Πόσες άλλες προτάσεις είχατε και από που για δουλειά? Καταλαβαίνω ότι στους δύσκολους καιρούς που ζούμε υπάρχει μεγάλη οικονομική ανάγκη. Πείτε λοιπόν καθαρά ότι η "επιλογή" σας ως τηλεσχολιαστού σε μεσημεριανάδικο έγινε από βιοποριστική ανάγκη-αν και μετά από 40 και πλέον χρόνια δουλειάς θα έπρεπε να έχετε κάνει την μαγιά σας και να μην αναγκάζεστε σε ευτελείς επιλογές για να βγάλετε κανένα ευρώ- και αφήστε τα ιδεολογικά πανωφόρια που κανένα δεν πείθουν αν και καταλαβαίνω την ανάγκη που έχετε να δικαιολογηθείτε-πρώτα στον ίδιο τον εαυτό σας- για αυτή την επιλογή σας τώρα στα γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΛΑΣ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
    ΕΛΛΑΣ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
    ΕΛΛΑΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

    ΩΣ ΠΟΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασοκ

    ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ "ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ!!!!


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΟΥ ΔΝΤ!!!
    ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΝΤ !!!

    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗ ΜΗΛΙΩΝΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Νέο ιστορικό ρεκόρ σημείωσε σήμερα το κόστος δανεισμού για την Ελλάδα, καθώς εκφράζονται ανησυχίες για τους όρους του μηχανισμού βοηθείας που έχει στη διάθεσή της η χώρα σε περίπτωση που χρειαστεί.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters, το spread των ελληνικών δεκαετών ομολόγων έναντι των γερμανικών ανήλθαν νωρίτερα έως τις 529 μονάδες βάσης, 12 μονάδες βάσης πάνω από τα επίπεδα στα οποία έκλεισε χθες.

    ΠΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση