GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογές στο ΤΕΕ με άρωμα σκανδάλου;..

Από τον Θανάση Λεπίδη Οι μηχανικοί ψηφίζουν την Κυριακή, τα νέα όργανα διοίκησης σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο για την περίοδο 2010-...

Από τον Θανάση Λεπίδη

Οι μηχανικοί ψηφίζουν την Κυριακή, τα νέα όργανα διοίκησης σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο για την περίοδο 2010-2012. Στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις απείχαν ένας στους δύο μηχανικούς. 22 συνδυασμοί διεκδικούν για την αντιπροσωπεία του ΤΕΕ την ψήφο των 108.000 διπλωματούχων μηχανικών. Τελικά, τριάντα έξι συνδυασμοί και πέντε μεμονωμένοι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν τους ψήφους των διπλωματούχων μηχανικών κατά τις εκλογές για τα κεντρικά όργανα του ΤΕΕ.
Από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας τα ψηφοδέλτια είναι δύο. Στο ΠΑΣΟΚ παρομοίως. Το ΚΚΕ συμμετέχει με την Πανεπιστημονική, ενώ διατηρούνται και...

στις φετινές εκλογές θεματικές - κλαδικές παρατάξεις. Η ΔΗΚΜ είναι το επίσημο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με το οποίο κατεβαίνει και ο Ν. Γαβρίλης ΔΗΠΑΜ (ΝΔ). Από το ΠΑΣΟΚ ο Σπίρτζης - ΠΑΣΚ Διπλωματούχων Μηχανικών, επικεφαλής της παράταξης και νυν β' αντιπρόεδρος του ΤΕΕ (Κολητός του Ξυνίδη). Ο Γιάννης Αλαβάνος είναι Πρόεδρος του ΤΕΕ επί δύο συνεχείς θητείες και επικεφαλής της "Συμπαράταξης Μηχανικών" που έχουν συγκροτήσει οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη φορά συμμετέχει συνδυασμός του ΛΑΟΣ.
Ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ, κ. Αλαβάνος και εκ νέου υποψήφιος, κατηγορείται από τους έτερους υποψήφιος ότι, ενώ οι μηχανικοί είναι χωρίς δουλειά, λόγω της κρίσης του κλάδου τους, λίγες μέρες πριν τις εκλογές αντί να δίνει μάχες για τους μηχανικούς (40.000 θέσεις εργασίας χαμένες μέσα σε ένα χρόνο) δίνει μάχες για "ημετέρους" του με σκοπό να επανεκλεγεί πρόεδρος.
Ακολουθεί σχετική απόφαση, την οποία έλαβε, αλλά και μετείχε ο ίδιος μαζί με πρώην βουλευτές:
Απόφ. Ανάθεση σε ομάδα εργασίας της μελέτης θεμάτων που απασχολούν το Τ.Ε.Ε.
Η Διοικούσα Επιτροπή, έχοντας υπόψη:
1. Το άρθρο 15 του Π.Δ. της 27.11/14.12.1926 «Περί κωδικοποιήσεως των περί ΤΕΕ κειμένων διατάξεων», όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 14 του Ν. 1486/1984 και τροποποιήθηκε από την παράγραφο 39 του άρθρου 27 του Ν. 2166/93,
2. Το άρθρο 50 του Ν. 1947/1991,
3. Την εισήγηση του Προέδρου Τ.Ε.Ε. Γιάννη Αλαβάνου,
Αποφασίζει
1. Συγκροτεί ομάδα εργασίας αποτελούμενη από τους κ.κ.:
1. Ιωάννη Δραγασάκη,
2. Πέτρο Ριλμόν,
3. Ιωάννη Ευσταθόπουλο,
4. Θεμιστοκλή Ξανθόπουλο,
5. Γεώργιο Ιωάννου,
6. Στέφανο Τζουμάκα,
7. Ζακ Κουνέ
8. Γιάννη Αλαβάνο
2. Αναθέτει στην παραπάνω ομάδα εργασίας να μελετήσει από κοινού και από οικονομοτεχνική σκοπιά, αναλύοντας τις διεθνείς και εσωτερικές εξελίξεις, σε συνεργασία με Ινστιτούτα Οικονομίας (π.χ. ΙΝΕ, ΓΣΕΕ, ΙΟΒΕ, ΙΟΚ) θέματα που συνδέονται με την επίτευξη των σκοπών του Τ.Ε.Ε. όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 4 του Ν. 1486/1984, να συντονίζουν έρευνες αναγκαίες για την αξιόπιστη, πλέον σφαιρική και εξειδικευμένη αντιμετώπισή τους και να τις εισηγούνται σχετικά. Για λόγους συντομίας η παραπάνω ομάδα εργασίας θα καλείται «Συμβούλιο Ερευνών και Μελετών ΤΕΕ» και πρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Γιάννης Αλαβάνος.
3. Ορίζει ότι το έργο θα έχει διάρκεια δύο (2) έτη.
4. Ορίζει ως υπεύθυνους για την παρακολούθηση, την παραλαβή και τον έλεγχο της καλής εκτέλεσης του έργου τον Ηρ. Δρούλια, Γενικό Γραμματέα Δ.Ε. και τον Ευστ. Τσέγκο, Αναπλ. Γενικό Γραμματέα Δ.Ε.
5. Καθορίζει το ποσό των εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000) ως αποζημίωση της ομάδας (υποκείμενη στις νόμιμες κρατήσεις και παρακρατήσεις) το οποίο θα κατανεμηθεί στα μέλη της Ομάδας Εργασίας, τμηματικά ή μετά την παράδοση του έργου, που θα βεβαιώνεται με πρωτόκολλο παραλαβής για την προσφορά κάθε μέλους της ομάδας εργασίας από τους παραπάνω υπευθύνους και θα καταβάλλεται με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής. Η αποζημίωση αυτή θα βαρύνει τον Κ.Α. Εξόδων 9761 του προϋπολογισμού Τ.Ε.Ε. οικονομικών ετών 2010 και 2011.
Τέλος, η Διοικούσα Επιτροπή διευκρινίζει ότι:
1. Αν το έργο δεν συμπληρωθεί και παραδοθεί στην παραπάνω προθεσμία, η παρούσα ανάθεση δεν ισχύει και τα μέλη της Ομάδας δέχονται ότι, παραιτούνται από κάθε απαίτηση αποζημίωσής του από το ΤΕΕ, για τμήμα ή το σύνολο του έργου που τους ανατίθεται με την παρούσα απόφαση.
2. Η ανάθεση γίνεται ανεξάρτητα από την τυχόν υπαλληλική ιδιότητα ορισμένων από τους παραπάνω και η εκτέλεσή του θα γίνεται εκτός των ωρών της υπηρεσίας τους
.

11 σχόλια

  1. Η πολιτεία Αλαβάνου και της πολύχρωμης παρεούλας που κυβερνάει το ΤΕΕ, καταδυναστεύοντας τους, νεαρούς ιδίως , μηχανικούς είναι γνωστή και δεν εκπλήσσει τους παλιούς στο επάγγελμα. Συνεπής, σάπια απόληξη του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος βαρύνεται με ένα σωρό διακρίσεις που στρέφονται εναντίον οιουδήποτε μπορεί να εκφράζει άποψη. Και για να μη αερολογούμε θα αρκούσε και μόνο η αναφορά στη σύνθεση των επιστημονικών και άλλων επιτροπών του ΤΕΕ, μερικές από τις οποίες στελεχώνονται από τα ίδια «ημέτερα», της παρεούλας , πρόσωπα-συνδικαλοπατέρες και λοιπούς άσχετους «ειδήμονες», οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά ριζώσει σε αυτές από το 1981 και ίσως νωρίτερα.
    Αλήθεια ο Τζουμάκας τι γυρεύει σε επιτροπή του ΤΕΕ!!!
    Τα λαμόγια θα απαντήσουν, βεβαίως , ότι θα προσφέρει τις νομικές του (!!!!) γνώσεις. . .
    Μήπως η αποχή από τις Κυριακάτικες εκλογές είναι η καλλίτερη απάντηση στην παρεούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΛΕΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ.
    ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ[ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ] ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΔΚΜ ΚΑΙ ΠΑΣΚ.

    Ο ΑΡΧΙΔΙΑΣΠΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΚΑΙ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.
    ΣΠΙΡΤΖΗΣ.
    ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.
    ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
    ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    -ΛΙΑΣΚΑΣ, ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.
    -ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ΝΑΙ ΝΑΙ........
    ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τεε.... Η ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΠΟΤΑ
    ΞΕΧΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΧΥΣΙΑ.
    ΟΠΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΜΕΝΟ ΠΙΘΗΚΟ.

    ΠΟΛΛΑ ΚΥΚΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗΣ.

    ΦΑΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΟ ΔΝΤ:
    Επιτέλους, βρέθηκε ένας έγκυρος οικονομικός αναλυτής να πει τα πράγματα με το όνομά τους: Παρουσιαστής οικονομικών εκπομπών στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα του κόσμου, ανάμεσα στα οποία το BBC, το Αγγλικό Αλ Τζαζίρα και το Russia Today, ο Μαξ Κάιζερ μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», χαρακτηρίζει ανούσια τα μέτρα της ελληνικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας πως τα πραγματικά μέτρα θα μας τα επιβάλει το Δ.Ν.Τ. Θεωρεί πως η Ελλάδα είναι μια χώρα που θα θυσιαστεί από τις διεθνείς αγορές και προτρέπει τους Έλληνες να εμποδίσουν αυτήν την προοπτική.

    Υπάρχει η άποψη πως το Δ.Ν.Τ δεν είναι ο «κακός λύκος» αλλά η μοναδική λύση για την Ελλάδα;

    Αν κάποιος σας κάψει το σπίτι για να σας πουλήσει μετά κάρβουνο θα το θεωρούσατε λογικό; Αυτό ακριβώς έκανε και η Goldman Sachs στην ελληνική οικονομία. Σας έκαψαν σαν εμπρηστές και τώρα έρχονται και σας λένε μην ανησυχείτε θα σας δώσουμε κάρβουνο. Είναι εξωφρενικό. Το Δ.Ν.Τ διεμήνυσε στην Ελλάδα πως αν το χρειαστεί θα έρθει για βοήθεια. Τα επενδυτικά hedge funds της Γουόλ Στρητ επιτίθενται στην αγορά ομολόγων της Ελλάδας για να κατευθύνουν την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας. Και ο λόγος που το κάνουν είναι απλός. Να αναγκάζουν τον ελληνικό λαό να ζητήσει τη βοήθεια του Δ.Ν.Τ. Και το Δ.Ν.Τ θα πει, αφού μας φωνάξατε για βοήθεια εμείς απλώς ήρθαμε. Οι τραπεζίτες της Γουόλ Στρητ συνεργάζονται απόλυτα με το Δ.Ν.Τ. Είναι μια οικονομική μαφία και τα hedge funds είναι οι εκτελεστές. Οι έρευνες για την Goldman Sachs στις Η.Π.Α αλλά και στην Ευρώπη δείχνουν το μέγεθος της μαφίας. Είναι αναμεμειγμένοι σε παράνομες δραστηριότητες σε όλον τον κόσμο.
    Τι προτείνετε; Πώς θα καταφέρουμε να ζητήσουμε δάνεια από τις αγορές;

    Να κάνετε δημοψήφισμα. Όπως στην Ισλανδία. Οι Ισλανδοί αποφάσισαν με 93% να μην δώσουν σε μερικούς τραπεζίτες 5 δις ευρώ. Πρέπει εσείς οι Έλληνες να αποφασίσετε αν θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας. Η κυβέρνησή σας δεν έχει αυτήν την εντολή. Σας θεωρούν ανόητους και δεν ζητάνε τη γνώμη σας; Θεωρούν πως είστε μωρά και δεν έχετε δικαίωμα λόγου; Πως δεν μπορείτε να αποφασίσετε για τις ζωές σας; Ζητείστε δημοψήφισμα. Θέλετε το Δ.Ν.Τ στη χώρα σας ή όχι; Εσείς έχετε τη δύναμη. Πρέπει να παλέψετε, να αγωνιστείτε. Αν δεν γίνει δημοψήφισμα τότε να γίνουν εκλογές. Να εθνικοποιήσετε άμεσα όλες τις τράπεζές σας, να δημιουργήσετε δύο ή τρεις κρατικές τράπεζες και να αναδομήσετε την οικονομία σας. Μην πάτε μακριά. Κοιτάξτε το μοντέλο που εφάρμοσε η Σουηδία το 1993.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημερα δυστυχως το ΤΕΕ ειναι ενας μηχανισμος ανελιξης καποιων τυχαρπαστων ανθρωπων , που η μονη τους επιδιωξη ειναι η καρεκλα και τιποτα περισοτερο.

    Με τα προβληματα της καθημερινοτητας του μαχομενου μηχανικου της Ελληνικης Περιφερειας δεν ασχοληθηκαν ποτε !!!!

    γιατι τα αγνοουν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ......

    Δεν ξερουν πως επιβιωνει σε ενα ανταγωνιστικο περιβαλλον ενας μηχανικος σημερα και ιδιαιτερα νεος !!!!

    Ο Αλαβανος και η παρεα του δεν ξερουν τι θα πει αγωνας για επιβιωση του μηχανικου στη περιφερεια.

    Νομιζουν οτι ολη η Ελλαδα ειναι Εκαλη !!!!!!

    Αυτο το αποδεικνυει περιτρανα η αποφαση της Διοικουσας που αυξησε πριν απο ενα μηνα τις αμοιβες για τις οικοδομικες αδειες !!!!!!!!

    Τοσο αδαεις , ασχετοι και επικινδυνοι ειναι αυτοι οι τυποι και εχουν την ψευδαισθηση οτι το κανουν για το καλο μας !!!!

    Αντι να μειωσουν τις τιμες τωρα ωστε να μην δουλευουμε για την εφορια σε μια δυσκολη οικονομικη περιοδο , οι σοφοι , τις αυξησαν !!!!

    τοσο μαλακες και ηλιθιοι ειναι.

    Καποιος πρεπει να τους πει οτι δεν υπαρχουν δουλειες !!!

    Εγω προσωπικα εχω να παρω δουλεια 4 μηνες τωρα.

    Και γνωριζω οτι και το συνολο των Ελληνων μηχανικων βιωνουν αυτο το προβλημα με τα ιδια ακριβως χαρακτηριστικα.

    Αυτο ομως το αγνοουν οι ινστρουχτορες της Αθηνας.

    Γιαυτο τους γραφω εκει που δεν πιανει η μελανη και συνηδειτα κανω ΑΠΟΧΗ απο την εκλογικη διαδικασια της Κυριακης.

    Γιατι :

    * αρνουμαι να συμπραξω στην διαιωνιση της καρεκλας καποιων ανικανων τυπων του ΤΕΕ.

    * αρνουμαι να νομιμοποιησω με τη ψηφο μου μια τυχαρπαστη κλικα που θελει να διοικησει τον οργανισμο των μηχανικων.

    * αρνουμαι να συμβαλλω με τη συμμετοχη μου ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ στην εκλογη ακαπνων και ατσαλακωτων ποικιλωνυμων ηγετισκων που δεν εχουν δουλεψει ποτε στη ζωη τους.

    Κοπριτες γενικα δηλαδη.
    που ψαχνουν ασθμενως καρεκλες και θεσεις η ειναι ουρες πολιτικων προσωπων και διαδρομιστες γενικοτερα.

    αντε πηδηχτητε λαμογια του κερατα.

    η οργη ολων των συναδελφων θα σας πνιξει.
    γιατι δεν ασχοληθηκατε ποτε με τα πραγματικα προβληματα του
    Ελληνα μηχανικου σημερα.

    ουστ απο δω !!!


    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟΧΗ !!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη χώρα του ΔΝΤ το ΤΕΕ, αυτό το ΤΕΕ χαλάει την πιάτσα. Έτσι, ελλείψει κριτικής ανακαλύπτουν σκάνδαλα.
    1. Το κείμενο που δημοσιεύεται δεν είναι απόφαση αλλά πρόταση στη Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕ) του ΤΕΕ που διανεμήθηκε μόνο στα μέλη της. Άρα η διαρροή προέρχεται από συνδικαλιστή μέλος της ΔΕ
    2. Αφορά υπηρεσίες για τα επόμενα δύο χρόνια για την υποστήριξη του σχεδιαζόμενου Ινστιτούτου για την Ανάπτυξη και την Απασχόληση που του ΤΕΕ από επιστήμονες που έχουν προσφέρει αφιλοκερδώς για χρόνια τις υπηρεσίες τους στο ΤΕΕ
    3. Ο συγκεκριμένος πρόεδρος του ΤΕΕ είναι γνωστό ότι δεν έχει πάρει δραχμή από το ΤΕΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του και ούτε πρόκειται να πάρει. Απλώς συμμετέχει στην επιτροπή λόγω του ειδικού βάρους της.

    Είναι αξιοσημείωτο ότι καμία παράταξη δεν είχε το θάρρος να βγάλει επίσημα καταγγελία για το θέμα αλλά προβάλλεται μόνο ως διαρροή.
    Απλά κάποιοι συνειδητοποιούν ότι με αυτό το ΤΕΕ δεν μπορούν να προχωρήσουν σε συνθήκες ΔΝΤ. Ένα ΤΕΕ που αναδεικνύει δρόμο αντίθετο με τον νεοφιλελευθερισμό όπως στρατηγικές ανάπτυξης και κλαδικές πολιτικές. Κινητοποιεί τους υπόλοιπους επιστημονικούς φορείς ενάντια στους μονόδρομους (δείτε http://leftengineers.wordpress.com/2010/04/22/krisiepistimones )
    Συνδέεται με τα κινήματα πολιτών για το Περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους.
    Αυτοί με το ΔΝΤ, οι μηχανικοί με τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
    http://leftengineers.wordpress.com/2010/04/23/dnt-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πολιτεία Αλαβάνου και της πολύχρωμης παρεούλας που κυβερνάει το ΤΕΕ, καταδυναστεύοντας τους, νεαρούς ιδίως , μηχανικούς είναι γνωστή και δεν εκπλήσσει τους παλιούς στο επάγγελμα. Συνεπής, σάπια απόληξη του καταρρέοντος πολιτικού συστήματος βαρύνεται με ένα σωρό διακρίσεις που στρέφονται εναντίον οιουδήποτε μπορεί να εκφράζει άποψη. Και για να μη αερολογούμε θα αρκούσε και μόνο η αναφορά στη σύνθεση των επιστημονικών και άλλων επιτροπών του ΤΕΕ, μερικές από τις οποίες στελεχώνονται από τα ίδια «ημέτερα», της παρεούλας , πρόσωπα-συνδικαλοπατέρες και λοιπούς άσχετους «ειδήμονες», οι οποίοι έχουν κυριολεκτικά ριζώσει σε αυτές από το 1981 και ίσως νωρίτερα.
    Αλήθεια ο Τζουμάκας τι γυρεύει σε επιτροπή του ΤΕΕ!!!
    Τα λαμόγια θα απαντήσουν, βεβαίως , ότι θα προσφέρει τις νομικές του (!!!!) γνώσεις. . .
    Μήπως η αποχή από τις Κυριακάτικες εκλογές είναι η καλλίτερη απάντηση στην παρεούλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το παράξενο, το έκνομο ή το χαριστικό, που είναι;

    Τι καταγγέλλεις δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εκλογές του ΤΕΕ αποτελούν τις πρώτες εκλογές φορέα μετά την είσοδο της Χώρας σε καθεστώς ΔΝΤ (Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου)
    Είναι αναγκαίο οι μηχανικοί να αποδείξουν με την ψήφο τους ότι στην Ελλάδα δεν μπορούμε να ανεχθούμε τα πάντα.
    Κάθε ψήφος στην Αριστερά αποτελεί φρένο στα μέτρα που έρχονται, για διάλυση κάθε μέτρου κοινωνικής προστασίας, ανεργία, εκποίηση του εθνικού πλούτου.
    Η αποχή δείχνει ανοχή.
    Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ θα τους χαλάσει τα σχέδια http://www.symparataxi.tee.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για κα Διαμαντοπουλου:


    http://makelio.blogspot.com/search?updated-max=2010-04-24T13%3A56%3A00%2B03%3A00&max-results=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση