GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλλικράτης και Οικονομία ...αναστάσιμη στον πασχαλινό Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ @ΤΗΝ Ανάσταση...της Οικονομίας αναμένει η κοινωνία και αυτό αποτυπώνεται στα πρωτοσέλιδα του Πασχαλινού τύπου...

Από το http://www.greekmme.gr/

@ΤΗΝ Ανάσταση...της Οικονομίας αναμένει η κοινωνία και αυτό αποτυπώνεται στα πρωτοσέλιδα του Πασχαλινού τύπου δεδομένου ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία πάντα. Αποκαλυπτικό είναι αρχικά το 'Βήμα' που αποτυπωνει τον "Χάρτη με τις εξωχώριες εταιρείες ακινήτων στην Αθήνα-Κλείνουν το σπίτι σε 1251 ιδιοκτήτες offshore-Φόρος τιμωρία με 15% κάθε χρόνο και σκληρός Απρίλιος για την οικονομία". Περίπου ίδιο το πρωτοσέλιδο στην 'Καθημερινή' που γράφει ότι "Επίτροποι για δαπάνες σε όλα τα υπουργεία-Θα ελέγχεται η τήρηση του Προυπολογισμού και η πρόοδος του Κυβερνητικού έργου" αμήν και πότε...
@Σειρά έχει η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' που αναφέρει ότι...

"Νέα υπηρεσία με ελεγκτές που θα παγιδεύουν επίορκους εφοριακούς και φορολογουμένους- Μυστική αστυνομία για φοροφυγάδες-Ακόμα και αμοιβή σε ιδιώτες που θα συνεργάζονται με τις Αρχές" παρακαλώ. Το 'Εθνος' ασχολείται με την διοικητική μεταρρύμιση όπου "Παζάρι και αλλαγές εως το παρά πέντε των τελικών αποφάσεων-Το σχέδιο Καλλικράτης και οι καραμπόλες στο νέο χάρτη της χώρας-Τι γίνεται με τα χρίσματα στους Δήμους αλλά και τις Περιφέρειες".
@Ανάλογο κλίμα για την οικονομία στον 'Ελεύθερο Τύπο' που εξηγεί ότι "Αρνητικές οι αξιολογήσεις της Κομισιόν για το πρόγραμμα σταθερότητας-Κλειδώνει τον Μαιο η προσφυγή στο ΔΝΤ-Νέα βόμβα Eurostat με 14,9% το έλλειμα του 2009". Να δούμε τι προσθέτει το 'Παρόν' που γράφει ότι "Αποκαλυπτική δημοσκόπηση της Rass- Γιώργο, χάσαμε στις Βρυξέλλες-Το 66,85 πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν πήρα αυτά που έπρεπε ενώ το 68,4% είναι αρνητικό για προσφυγή στο ΔΝΤ".
@Ακολουθεί η 'Βραδυνή' που συμπληρώνει ότι "Ολες οι νέες ρυθμίσεις στο Ασφαλιστικό-Πότε συμφέρει να βγείτε στην σύνταξη και πως θα υπολογίσετε τις αποδοχές σας και τι θα γίνει με τα όρια ηλικίας'. Να αφουγκραστούμε τον 'Άδέσμευτο Τύπο' που υπογραμμίζει ότι "Με απόφαση-σοκ του Συμβουλίου Επικρατείας-Στον αέρα ο Καλλικράτης ενώ η Κυβέρνηση συνεχιζει το ράβε-ξήλωνε προσπαθώντας να αξιοποιήσει προεκλογικές παραγγελίες βουλευτών". Η 'Απογευματινή' βλέπει "Σε 3 φάσεις οι αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας-Μείωση των συντάξεων εως και 30%-Ανώτατο παφόν τα 2.890 ευρώ".
@Αποκαλυπτικά τα δημοσιεύματα στη 'Real News' που υποστηρίζει ότι "Τελεσίγραφο στα πολιτικά κόμματα απο τους πολίτες-Τελευταία ευκαιρία-το 75% θεωρεί κοινωνικά άδικα τα μέτρα για την οικονομία και 72% εκφράζει την απαισιοδοξία του για την πορεία της χώρας". Το 'Πρώτο Θέμα' γράφει ότι "Η Εφορία ανοίγει τους λογαριασμούς για φοροδιαφυγή-Η λίστα με τους γιατρούς του Κολωνακίου-Ονόματα και ειδκότητες γνωστών γιατρών". Καταλήγουμε με το Άρθρο' που τιτλοφορεί το κύριο θέμα του "Ναυάγησε το σχέδιο για άντληση φθηνου χρήματος-Τιτανικός ο δανεισμός-Τοκογλυφικά τα επιτόκια και έτοιμο το ΔΝΤ για δράση".

4 σχόλια

  1. Τα χειρότερα πέρασαν»

    «Τα χειρότερα έχουν περάσει, με την έννοια ότι η κορύφωση της κρίσης βρίσκεται πίσω μας πλέον», δηλώνει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time ο Γιώργος Παπανδρέου.

    Ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι η κυβέρνηση έλαβε σκληρά και δύσκολα μέτρα, τα οποία νιώθει «στο πετσί του» ο κόσμος, ισχυρίζεται ωστόσο ότι «αν κάνουμε αυτό που είναι απαραίτητο θα βγούμε από την κρίση δυνατότεροι, με πιο βιώσιμη οικονομία».

    Ο Γιώργος Παπανδρέου μετέβη οικογενειακώς στην Ύδρα για τις διακοπές του Πάσχα και αύριο, Κυριακή, θα επισκεφθεί στρατιωτικές μονάδες


    ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ?

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ?

    Θα ήθελα να πω σε αυτό το γίδι ότι τα χειρότερα ακόμη δεν ηρθαν , και καλά θα κάνει να ξεκουμπιστεί να φύγει μπας και έρθει κανένας άλλος και σώσουμε τίποτα

    SHKAT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. “Έως και δύο μισθούς χάνουν
    πάνω από 600.000 δημόσιοι υπάλληλοι”

    Αυτο θα πει παλληκαρι !!!!!!!!
    Περιμενε να κλεισουν οι υπηρεσιες, για να βγαλει το φετφα.
    Πως σε ειπαμε αγορι μου,
    θυμισε μου το ονοματακι σου,
    θελω να βγαλω κανενα βαφτιστηρι με το ονοματακι σου για να θυμουνται ολοι οτι η χωρα εφτιαξε γενναιους, αλλα εφτιαξε
    και κιοτηδες,
    χεστες,
    βλακομετρα,
    χαμαντρακια,
    καθυστερημενους
    και κωλογλυφτες.
    Η θυσια του Πασχα μαζυ με την εγκυκλιο του βλακα.
    Α, κατι ξεχασατε.
    Δεν αναβιωνετε το νομο περι δουλειας ?

    Η Ελλαδα θα ξεχρεωνε αν πουλαγε τα μισα απο τα παιδια της,
    αγαπητε συγχρονε Ηρωδη που αντι για βρεφη, σφαγιαζεις πτωχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παγκαλος


    Το «πόιντ σίστεμ» της αντιπροεδρίας της κυβέρνησης για τους υπουργούς που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης και για τους συναδέλφους τους που καθυστερούν σημαντικά, προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια εντός της κυβέρνησης.

    Όπως αναφέρεται το υπουργείο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας (Λούκα Κατσέλη) έχει χτυπήσει «κόκκινο» στις καθυστερήσεις, ενώ κάποια άλλα υπουργεία όπως για παράδειγμα το Εργασίας (Ανδρέας Λοβέρδος), το Παιδείας (Αννα Διαμαντοπούλου) και το Υγείας (Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) κινούνται εντός ορίων, ωστόσο δεν έχουν παρουσιάσει ακόμη αξιοσημείωτο νομοθετικό έργο.

    Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (Τ.Μπιρμπίλη) δεν έχει θετικό πρόσημο στο έργο του, αφού μέχρι στιγμής έχει τροποποιήσει μία υπουργική απόφαση χωρίς να έχει ολοκληρώσει τη νομοθεσία για την προστασία των δασών.

    Αντίστοιχα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Κ.Μπατζελή) εκκρεμεί ο νόμος για τη θέσπιση του Μητρώου Αγροτών, ενώ στο σύνολό τους τα υπουργεία «εγκαλούνται» διότι δεν έχουν υποβάλει τις εισηγήσεις τους για τις συγχωνεύσεις φορέων και κρατικών οργανισμών.


    ΜΑ ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΟ??
    ΚΑΝΕΝΑΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ?

    ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειδηση

    Λογω της οικονομικης κρισης φευγουν οι οικονομικοι μεταναστες με πρωτους τους Αλβανους!!!

    Μερικοι Αλβανοι θα παρουν και τα "πρωην αφεντικά μαζί τους" που μπατηρισαν, για να ζησουν εκει πιο φτηνα το "αλβανικο όνειρο"!!

    Οι Φιλιππινεζες της Εκαλης "δενειζουν" πλεον τις "κυριες τους" να πανε στο κομμωτηριο για την Ανάσταση!!

    Κλαμα και μπουρμπερη στου ντακπου....που μοιραζονται τον εναν καφε στα τεσσερα, μια τζουρα ο κθενας!!.

    Χαμος στη Μηλιωνη, οπου ηρθε ο δρ Κουτσουκος απο τον Αγιο Διονυσιο και μας εφερε καλα νεα και ετοιμο το σχεδιο (50 πρoτασεις) ταχειας εξοδου από την κρίση!!

    Αντε Καλή Ανάσταση!!

    Μιλτιάδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση