GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο άγνωστος εμφύλιος στη ΝΔ...

Στα άκρα η σύγκρουση Παναγιωτόπουλου - Moυρούτη για την επικοινωνιακή πρωτοκαθεδρία στη Ρηγίλλης. Τι γράφεται στο facebook και ποια απάντη...

Στα άκρα η σύγκρουση Παναγιωτόπουλου - Moυρούτη για την επικοινωνιακή πρωτοκαθεδρία στη Ρηγίλλης. Τι γράφεται στο facebook και ποια απάντηση έδωσε ο Σαμαράς...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

"Επί της ουσίας, σε ανώνυμα και συκοφαντικά ιστολόγια δεν απαντώ. Θα το κάνει η Δικαιοσύνη. Ένα μόνο, όμως, θα τους πω! Ότι είναι τιμή μου και καμάρι μου να με βρίζουν αυτοί που έβριζαν τον Πρόεδρό μας. Τιμή μου και καμάρι μου να με βρίζουν και όσοι από μέσα το κάνουν και ξέρω και ποιοι είναι. Τιμή μου και καμάρι μου!!!", δηλώνει ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ρηγίλλης, Γιώργος Μουρούτης, στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Το ενδιαφέρον δεν είναι ότι αναφέρεται μόνο σε δημοσιεύματα ιστολογίων ο στενός -και εκ των παλαιοτέρων, μην το ξεχνάμε- συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν τόσο σημαντικό, άλλωστε ελευθερία του Τύπου έχουμε. Αναφέρεται όμως και στους "από μέσα" που τον "βρίζουν"...
Ποιους εννοεί; Ποιους φωτογραφίζει; Ποιος είναι κυρίως εκείνος ο...

"από μέσα που το κάνει" και προσπαθεί να τον εκτοπίσει; Ξέρει δηλαδή ότι κάποιος βλέπει ως απειλή την παρουσία του στο γραφείο του νέου προέδρου της ΝΔ. Κάποιος που θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην εκπροσώπηση του κόμματος και στη διαμεσολάβηση με τους ανθρώπους του Τύπου και τους δημοσιογράφους.
Δεν ξέρω αν εννοεί τον Πάνο Παναγιωτόπουλο, είναι όμως κοινό μυστικό στους παροικούντες την Ρηγίλλης ότι μεταξύ τους έχει ξεσπάσει άγριος εμφύλιος πόλεμος. Ο Π. Παναγιωτόπουλος έχει ήδη ζητήσει από τον κ. Σαμαρά την απομάκρυνση Μουρούτη με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της έρμης ΝΔούλας να ζει σε μία αυλή, στην δικιά του αυλή, που είναι τόσο διχασμένη. Σε μια αυλή που το αίμα ήδη μυρίζει έντονα. Σε μια αυλή που τα μαχαίρια έχουν βγει για τα καλά και η σφοδρή σύγκρουση είναι θέμα ολίγου χρόνου. Σε μια Ρηγίλλης που η διένεξη των δύο ανδρών του Τύπου του κόμματος δεν θα τελειώσει ειρηνικά. Κάποιος θα αντικατασταθεί, κάποιος θα απομακρυνθεί ή θ΄αλλάξει πόστο, καθώς η συγκατοίκηση πια είναι αδύνατη.
Λέγεται πάντως πώς όταν ο κ. Παναγιωτόπουλος επέμεινε στην απομάκρυνση Μουρούτη, ο πρόεδρος του ΝΔ του έκοψε το βήχα απαντώντας του "είναι τόσα χρόνια δίπλα μου και για να τον διώξω πρέπει να μου βρεις κάποιον καλύτερο απ' αυτόν...".
Δεν ξέρω αν ο κοκκινοβαθυγαλάζιος Πάνος αναζητά ήδη τον καλύτερο, επί του παρόντος την έξοδο της Ρηγίλλης είδε ο τρίτος του επικοινωνιακού επιτελείου Γρηγόρης Τσιμογιάννης ο οποίος είχε συμμαχήσει με τον κ. Παναγιωτόπουλο κόντρα στον άσπονδο φίλο του (από τα παλιά χρόνια της δύσκολης συγκατοίκησης στη διαφημιστική Politics) κ. Μουρούτη. Και μην ακούτε, ή διαβάζετε, ότι οι δυο τους ήταν πραγματικοί φίλοι. (Ο τέταρτος του επικοινωνιακού επιτελείου βρήκε ...κρυσφήγετο στη Βουλή!)
Είδατε πόσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Σεις λοιπόν δεν έχετε, παρά να αναμένετε στις οθόνες του υπολογιστή σας για τη συνέχεια. Προμηθευτείτε με κοκαλίτσα και ποπ κορν, για να 'στε έτοιμοι...

8 σχόλια

  1. Άλλο ένα βαθυστόχαστο πόνημα του σημαδεμένου πασοκικού χαρτιού Παπαγιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς τόν Μάριο,τόν αρχιμαλάκα!!
    Πάλι από εδώ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πρασινάνθρωποι προσπαθούν μέσω των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να μας επιβάλλουν την εικονική πραγματικότητα.
    Φαίνεται ότι έχουν διαβάσει και εμπεδώσει όλες τις πρακτικές του γκαίμπελς και προσπαθούν να κάνουν μονίμως το άσπρο-μαύρο.
    Έχουν την εντύπωση ότι μπορείς να κοροϊδέψεις τόσο εύκολα τον κόσμο, που όμως τελικά καταντούν γραφικοί.
    Όχι δεν είσαι άνεργος, νομίζεις ότι είσαι.
    Όχι δεν σου μειώθηκε ο μισθός, νομίζεις ότι σου μειώθηκε.
    Όχι δεν ακρίβηνε η βενζίνη, νομίζεις ότι ακρίβηνε.
    Ο Νίκος Παπανδρέου μάλιστα λέει ότι δεν πειράζει εάν φτωχύνουμε γιατί η φτώχεια φέρνει τους ανθρώπους πιό κοντά (είδες τί ωραία που τα λέει κάποιος που ξόδεψε τον περασμένο μήνα 95.000 ευρώ σε ένα τριήμερο στο Ντουμπάϊ;).
    Τί άλλο θα ακούσουμε, Θεέ μου;
    πχ. σήμερα πάλι το πρωί κάποιος ασυνάρτητος αλλά θρασύτατος Ηλίας Κικίλιας, που ο Γιωργάκης έχει βάλει διοικητή του ΟΑΕΔ, έλεγε στην κωμική εκπομπή των οικονομέα-καμπουράκη ότι "σύμφωνα με τα πιό πρόσφατα στοιχεία του ΟΑΕΔ, η ανεργία εμφανίζει πτωτικές τάσεις".
    Τόν πήραν, βέβαια, με τις πέτρες ακόμη και οι δικοί του, αλλά η όλη αυτή η ιστορία δείχνει ότι η διαστρέβλωση της πραγματικότητας αποτελεί για τους πρασινοφρουρούς την ύψιστη προτεραιότητα.
    Τί να πείς πιά;
    Διαγωνισμό ποιός θα λέει τα μεγαλύτερα ψέματα κάνουν εκεί στο πασόκ;
    Και όποιος κερδίσει το έπαθλο κάθε μήνα τί κερδίζει;
    Υποψηφιότητα για υπουργική θέση, στα χνάρια του ανεκδιήγητου Παπακωνσταντίνου;
    Κατά μάνα, κατά, κύρη . . . .
    Μπράβο παιδάκια, γράφετε ιστορία.
    Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο εθνικός μας πινόκιο και δάσκαλός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΑΠ.
    ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ.
    ΤΟ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ ΠΟΥΡΙΞΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩ..Ο ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕ ΠΑΡΑ ....
    ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 8% ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜ...ΕΙ.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙ ΙΣΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ.

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η βουλευτής-μαντάμ που δεν πήγε πενταήμερη εκδρομή και της βγήκε μετά είναι η...

    Πρέπει να είναι από τα ελάχιστα βουλευτικά πρόσωπα που δεν πήγαν σε πενταήμερη εκδρομή και γιαυτό εξηγούνται όλα!
    Δεν πήγε γιατί στο Γαλλικό σχολείο που πήγαινε η μαντάμ δεν είχαν τέτοια...καουμποιλίκια.

    Και τον καημό της....
    τον πληρώνει τώρα ο Ελληνικός λαός αφού η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με δικά μας χρήματα.

    Η ΜΑΓΙΑ Η ΤΣΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε "Τσακαλια", εσας εννοει οταν λεει οτι δεν απαντα σ'αυτους που εβριζαν και βριζουν το Προεδρο. Οι δικιές σας λασπες ειναι που τον εφεραν στην Προεδρια, οι δικες σας ειναι που θα τον κανουν και Πρωθυπουργο.
    Αλλα ειστε ξεφτερια τι να κανουμε, πρεπει καποιος να σας το εξηγησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο μοναδικός υπουργός στον κόσμο που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    Η κυβέρνηση πήρε υποβρύχιο που έγερνε ρε παιδιά και αντί να βγούμε με ντομάτες για τα χρήματα μας που ξοδεύονται σε αβέρτα σε....φέρετρα, καθόμαστε και τους κοιτάμε. Το Ελληνικό κράτος παρέλαβε το "Παπανικολής" που γέρνει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για...καφετέρια.

    Ποιος...είναι υπουργός της κυβέρνησης;
    Ο Β.Βενιζέλος και βέβαια έχει ευθύνη που το πήρε χωρίς να ζητήσουμε τα ρέστα και να χαλάσουμε τον κόσμο.

    Σαν να έρχεται μια εταιρεία και να σου παραδίδει ένα λάθος έργο και εσύ να το παραλαμβάνεις. Είναι ή όχι σκάνδαλο; Θα τρελαθούμε τελείως;

    Ο Μειμαράκης είπε ότι είναι ένα υποβρύχιο - φέρετρο!

    Ο μοναδικός στον κόσμο υπουργός που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ...!!!
    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΓΟΥΡΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση