GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόψιν κ. Φ. Πιπιλή...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη Αξιότιμη κ. Πιπιλή, Γνωρίζω ότι είναι σημαντική και ποθητή η διαδραστικότητα των πολιτικών στο facebook, αλλά...

Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

Αξιότιμη κ. Πιπιλή,
Γνωρίζω ότι είναι σημαντική και ποθητή η διαδραστικότητα των πολιτικών στο facebook, αλλά ενίοτε μπορεί να τους εκθέσει. Καλό γι' αυτό θα ήταν να παρακολουθείτε τα σχόλια που κάνει ο διαχειριστής των προσωπικών σας σελίδων στο facebook, κ. Δημήτρης Γιαννίρης (αρχισυντάκτης σε πρωινές εκπομπές ιδιωτικού καναλιού, πουλέν σας, άνθρωπος που διαχειρίζεται όλες τις εμφανίσεις σας στα ΜΜΕ -άραγε και αυτές σε χορευτικά shows;-, o οποίος δηλώνει ότι το κάνει αφιλοκερδώς λόγω της φιλίας σας και ο οποίος όπως ο ίδιος ξαναλέει οφείλει τη...

δημοσιογραφική του πορεία στον Δήμο Βερύκιο). Το σημειώνω με αφορμή σχόλιο (το οποίο παρατίθεται εν συνεχεία) που φέρεστε να γράψετε στο προφίλ μου για το κείμενό μου σχετικά με τον κ. Λαζαρίδη και το ενδεχόμενο Ανάστασης της ΝΔ. Επί τη ευκαιρία σας εύχομαι χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Δηλώνω, δε, ότι θα στενοχωρηθώ αν δεν παραμείνετε και στο επόμενο επεισόδιο στο χορευτικό reality, όπου συμμετάσχετε. Είστε μια όαση ξεγνοιασιάς στον τηλεοπτικό βομβαρδισμό μιζέριας και σας ευχαριστώ και εκ μέρους της θείας μου στην Καλαμπάκα, που σας παρακολουθεί με χαρά..
Φιλικά,
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης
ΥΓ Παραθέτω το σχόλιο της... κ. Πιπιλή και την απάντησή μου, έτσι όπως γράφτηκαν στο προσωπικό μου προφίλ στο faebook:
"Fotini Pipili B: Δέν μπαίνω στήν ουσία τών ασαφών καί μπερδεμένων απόψεών σας περί Δεξιάς καί Ακροδεξιάς .Ουτε θα σταθώ στό μένος μέ τό οποίο εκφράζεστε, θεωρώντας απολυταρχικά οτι υπάρχει Διευθυντήριο πού συμβουλεύει ενα νωθρό αρχηγό. Θά σας πώ ενα μόνον. Οτι, παρά τά λάθη της η Ν.Δ ειναι ενα ανοιχτό πολιτικό κόμμα πού δέχεται -καί διαθέτει- φωτεινά καί, κυρίως βαθειά μορφωμένα ατομα. Ατομα πού δέν φοβούνται νά μιλήσουν βασιμένοι στό βιογραφικό τους καί οχι στίς ανεπάγγελτες κολλιεγιές τους!
Antonis-Marios Papagiotis: Καταρχάς ευχαριστώ για το σχόλιο. Σπανίζει βουλευτές και πολιτικοί να σχολιάζουν. Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε μια καλή διαδραστικότητα. Πριν απαντήσω στο σχόλιό σας, θα ήθελα να με ενημερώσετε αν απαντάει η ίδια η κ. Πιπιλή, διότι γνωρίζω ότι βοηθιέται αρκετά τελευταία στη διαχείριση του προφίλ της. Εξάλλου, έχει αρκετές υποχρεώσεις, ανάμεσα στις οποίες και η παρουσίαση των χορευτικών δυνατοτήτων της.
Απαντώ, με το σκεπτικό ότι μιλώ με την ίδια.
1) Οι ασαφείς και μπερδεμένες απόψεις περί Δεξιάς και Ακροδεξιάς δεν είναι δικές μου, αλλά του προσώπου που σχολιάζω. Ελπίζω εσείς να έχετε ξεκαθαρίσει τις διαφορές και νομίζω θα είχε ουσία κάποτε το όλον κόμμα να μπει σ' αυτή τη κουβέντα.
2) Το μένος δικαιολογείται αν υπάρχει προσωπική σχέση. Τον κ. Λαζαρίδη τον έμαθα πρόσφατα, λόγω της ενασχόλησής του με τον Πρόεδρο. Γνωρίζω ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΝΔ, λογικά κρίνοντας από το βιογραφικό του. Πάντα τους αρχηγούς των κομμάτων διευθυντήρια τους συμβουλεύουν και δεν είναι κακό. Όλα τα κόμματα, έχουν και μορφωμένους και ανεπάγγελτους. Η ΝΔ στην αντιστοιχία με τα άλλα κόμματα, υπολείπεται πια... Δυστυχώς."

13 σχόλια

  1. ρε Παπαγιωτη!
    Παπαρα!
    Τι το συνεχιζεις το θεμα με το Λασκαριδη. Δεν το καταλαβαινεις αγορι μου οτι γινεσαι αστειος? Καλα στα ειπε η Πιπιλη! ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΑΓΓΡΑΜΑΤΕ.
    Μιλας εσυ ρε Παπαρο-γιωτη για ασκεις κριτικη εσυ
    -που μπηκες- οπως εχει βουηξει ολη η δαπ του παντειου στην οποια καποτε ανηκες- οτι μπηκες παρανομα στο αμεταπτυχιακο σου?
    -εσυ μιλας που εισαι πρωτος στις λογοκλοπες?
    -εσυ αρθρωνεις δημοσιο λογο που εχει βουλιαξει μεσα στη λασπη που πετας σε ολον τον κοσμο?
    -αγορακι μου γλυκο δεν πας να κοιταχτεις σε καναν γιατρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασε παπα-ρο-γιωτη μην απαντησεις!
    Ειναι ετοιμο!
    Θες να κανεις κριτικη και στο Γιαννιρη μεταξυ αλλων, αγραμματε και ανειδικευτε


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΡΟ-ΓΙΩΤΗ
    Ο/Η Antonis-Marios είπε...

    Καθώς, το σχόλιο περί λογοκλοπίας κάποιος το επαναλμβάνει σκόπιμα, ενημερώνω ότι έχει γίνει σχετική διόρθωση και ενημέρωση. Η σχετική αναφορά δεν σημειώθηκε, αλλά όχι από δική μου υπαιτιότητα. Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμους, αλλά καθώς αυτό φέρεται λογικό επιχείρημα για την μείωση του ήθους μου, μπαίνω στην διαδικασία να το σχολιάσω.
    Καλή συνέχεια στις ύβρεις.

    Την καλησπέρα μου,
    Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης


    ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ
    ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ. Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ. ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ.
    Η ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΝΧΟΥΝ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ?
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΣΕΜΙΝΑ. Η ΣΕ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΞΩ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως η μόρφωση το ήθως και η πολιτική ηθική των ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ της Σκύρου αλλά και ΟΛΩΝ των βουλευτών γενικά της Εύβοιας ξεχιλίζει σαν πύον μιας διαχρονοκής πληγής της διαφθοράς σε σημείο που και η λειτουργοί της δικαισύνης το έχουν αποδεχθεί σαν κάτι φισιολογικό πολιτικό φαινόμενο, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ.
    http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html

    Κι ασφαλώς από κάποιους δήμους ξεκινά η αναρίχηση του κάθε βουλευτή!!!

    Βέβαια οι τις ερευνητικής δημοσιογραφίας εξαιρούνται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθώς, το σχόλιο περί λογοκλοπίας κάποιος το επαναλμβάνει σκόπιμα, ενημερώνω ότι έχει γίνει σχετική διόρθωση και ενημέρωση. Στο ppol μπήκε η υποσημείωση "Μετάφραση". Η σχετική αναφορά δεν σημειώθηκε, αλλά όχι από δική μου υπαιτιότητα. Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανώνυμους, αλλά καθώς αυτό φέρεται λογικό επιχείρημα για την μείωση του ήθους μου, μπαίνω στην διαδικασία να το σχολιάσω.
    Καλή συνέχεια στις ύβρεις.

    Την καλησπέρα μου,
    Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κα ΠιπιΛή και κα Κανέλλη ασχπληθείτε ολίγον με την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ η οποία έχει αρκετές δουλειές: κρατική, δημοτική, πανεπιστημιακή,ιδρυματική, επισκοπική, κ.λ.π. κατέχουσα θέσεις κλειδιά και γευματίζουσα απο Κολωνακίου ως Αστέρα Βουλιαγμένης μετά υπουργών και στέλουσα ακριβά δώρα απο το Ι.Ω. εις πολιτικούς και καναλάρχες. Χρησιμοποιεί η αμαρτωλή εις την εκπομπή της ουδείς αναμάρτητος πρόσωπα ευάλωτα εις την δημοσιότητα και ρωτείστε τον κον Χατζηνικολάου περί τίνος κουμασίου πρόκειται...
    Την γνωρίζω την Παναγιωταρέα απο την εποχή της χούντας που ευρίσκετο εις τα κλινοσκεπάσματα του πρεσβευτή μας εις Μόσχαν και ο οποίος την προώθησε εις την ΕΡΤ την οποία λιμαίνεται έκτοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μαριε- αντωνη παπα-ρο- γιωτη
    για το πως μπήκες στο μεταπτυχιακο σου στο ευρωπαικων σπουδων θα μας απαντησεις??
    εχουμε τον κανονισμο του μεταπτυχιακου στα χερια μας και το τμημα Τοπικης Οικονομικης Περιφερειακης Αναπτυξης απο το οποιο εισαι αποφοιτος δεν περιλαμβανεται στη λιστα οσων τμηματων εχουν αντικειμενο σχετικο με το ΔιεθνώνΕυρωπαϊκων Σπουδών για να γίνουν δεκτοι οι αποφοιτητους στο μεταπτυχιακο αυτο.
    Εσυ πως μπήκες??? Θα μας εξηγήσεις επιτελους?? Υπερασπιζεσαι την ηθικη και τη νομιμοτητα. Αντε ντε. δωσε εξηγησεις.

    Α ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΟ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΜΑΞΙΜΟ ΧΑΡΑΚΑΠΟΥΛΟ Ή ΕΣΤΩ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ , ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΤΟΝ Κ.ΑΓΟΡΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.

    ΑΝΤΩΝΙΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΤΑ ΡΑΨΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γράφει ο Παπα-ριότης: "Γνωρίζω ότι δεν έχει ψηφίσει ποτέ ΝΔ, λογικά κρίνοντας από το βιογραφικό του."


    "Γνωρίζω" "κρίνοντας".

    Άρα ούτε γνώση έχει, ούτε κρίση.

    Παπα-ριοτιές δηλαδή. Δημιουργία εντυπώσεων.

    Γκεμπελισμός. Κλασσική πασοκική τακτική, ρίξε λάσπη, κάτι θα μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρχιμαλάκα Μάριε,όταν δέν ασχολείσαι μέ τίς αναλύσεις σου,δέν έρχεσαι από εδώ,νά μού τραβάς μαλακία??
    Ούτως ή άλλως,είτε γράφεις/σχολιάζεις είτε μαλακίζεσαι,τό ίδιο αποτέλεσμα έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο μοναδικός υπουργός στον κόσμο που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    Η κυβέρνηση πήρε υποβρύχιο που έγερνε ρε παιδιά και αντί να βγούμε με ντομάτες για τα χρήματα μας που ξοδεύονται σε αβέρτα σε....φέρετρα, καθόμαστε και τους κοιτάμε. Το Ελληνικό κράτος παρέλαβε το "Παπανικολής" που γέρνει και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ούτε για...καφετέρια.

    Ποιος...είναι υπουργός της κυβέρνησης;
    Ο Β.Βενιζέλος και βέβαια έχει ευθύνη που το πήρε χωρίς να ζητήσουμε τα ρέστα και να χαλάσουμε τον κόσμο.

    Σαν να έρχεται μια εταιρεία και να σου παραδίδει ένα λάθος έργο και εσύ να το παραλαμβάνεις. Είναι ή όχι σκάνδαλο; Θα τρελαθούμε τελείως;

    Ο Μειμαράκης είπε ότι είναι ένα υποβρύχιο - φέρετρο!

    Ο μοναδικός στον κόσμο υπουργός που παρέλαβε υποβρύχιο που γέρνει!

    ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΛΑ ΧΟΝΤΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΤΑ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ ...!!!
    ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ...ΓΟΥΡΟΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ.....ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μυνήσεις κάνει η Καιλή σε blogs; Δεν είναι δυνατόν να το δούμε και αυτό.
    Για κλάματα είναι οι πολιτικοί μας! Την ώρα που ο κόσμος καίγεται και η Ελλάδα πάει σε χρεοκοπία, η Εύα Καιλή κάνει μηνύσεις σε πολλά blogs επειδή προφανώς τα έγραψαν ότι βγαίνει με τον γιο του εφοπλιστή Διαμαντίδη.

    Έτσι μας έστειλε μήνυμα ένας φίλος αλλά θα το μάθουμε αργά ή γρήγορα.

    Είναι τόσο αστείο που πρέπει να ...
    την πάρουν στο ψιλό όλοι στο διαδίκτυο ΑΝ (και λέμε αν γιατί το θέμα δεν είναι καθόλου σοβαρό και πόσο μάλλον συκοφαντικό) έκανε μηνύσεις. Λογικά αν την ενοχλούσε κάτι θα διαμαρτυρόταν πρώτα στα blogs.

    Αν ισχύει η πληροφορία τότε αφήστε την βουλή όλοι μαζί και τρέξτε στα δικαστήρια για να μάθει και ο κόσμος τι ψηφίζει.

    Άντε γιατί σαν πολλά μας τα λένε. Μην αρχίσουμε από τώρα την Καιλή και αρχίσουμε να γράφουμε ποια είναι η προσφορά της στο κοινοβούλιο.
    Αλλά και τα μηνύματα που έστελνε σε blogs. Δεν βιαζόμαστε αλλά θα την ...σηκώσει το αεράκι έτσι και έκανε μήνυση σε οποιονδήποτε.

    Τότε θα μιλάμε για φασιστική κυβέρνηση εκφοβισμού που χτυπάει με μηνύσεις και δικαστήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά ρε παιδιά με τι θέλετε να ασχολούνται οι άνθρωποι, δημοσιογράφοι/συνταγματολόγοι, με τα παρακατιανά τις πολιτικής του ΔΙΚΑΙΟΥ της πολιτείας?

    (http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/02/blog-post_10.html
    Αξιότιμε κ. Βενιζέλο
    Πριν από μέρες σας χαιρέτισα (η μάλλον σας ενόχλησα σε μια ιερή στιγμή του ελεύθερου χρόνου σας) έξω από το θέατρο Ολύμπιον στην πλατεία Αριστοτέλους μετά από την προβολή της ταινίας "EDUARD")

    Τώρα που θα γίνει και Εφετείο στη Χαλκίδα

    (http://www.halkida.tv/article/1803
    Εφετείο στη Χαλκίδα
    Με Προεδρικό διάταγμα η ιδρυση του στη Χαλκίδα)

    κλείνει υπέρ των καταχραστών της δημόσιας περιουσίας ο κύκλος της νομοιμοποιήσεις των κλεπταποδόχων απογόνων των παπουτσομένων γάτων με την αποθέωση του δίκαιου της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    (http://stoixeiadiaplokis.blogspot.com/2008/06/blog-post_28.html
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ
    α) Αθωωτική απόφαση καταπατητή 2178/03- 14-3-2003 στο Τριμελές Πλ. Χαλκίδας, γιατί? λόγω πολιτικοπαραδικαστικών παρενεργειών και απόκρυψης στοιχείων εγγράφων από το ΝΠΔΔ Σκύρου?
    β) Επανεπικύρωση της αθωωτικής απόφασης 2178/03 την 10-10-2007 της καταπάτησης, στο Τριμελές Πλ. Χαλκίδας, εξ αφορμής δικής μου μήνυσης Κατατέθη 24-10-2005 αρ. Δικογ. Α05/3832.

    Σε συνδιασμό δε με την διεύρηση των δήμων και την ταυτόχρονη εξαφάνηση των στοιχείων της δημοτικής περιουσίας από το δήμο Σκύρου (άλλως ο δήμαρχος Χατζηγιαννάκης δεν βρίσκει ΤΑ σχετικά ΈΓΓΡΑΦΑ ούτε και τον κατάλογω εις τον οποίο είναι καταγεγραμένα) ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ θα νομοιμοποιήτε και ΕΦΕΤΕΙΑΚΑ στη Χαλκίδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕ .....ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΑΡΧΙΔΙ.
    Το διάγγελμα θα περιλαμβάνει και παραίτησή του GAP ?
    Θα παίζουν τα Κάρμινα Μπουράνα για να αποθεώνουν τον νικητή !
    __________________________________
    «Τέτοιες γκάφες, τέτοια αυτοκαταστροφική μανία, τέτοιες παλινωδίες, τέτοια αβουλία, τέτοιες καθυστερήσεις ακόμα και στους διορισμούς γενικών γραμματέων, δεν έχουν ξαναγίνει»,

    Η Ελλάδα χτυπήθηκε επί των ημερών της Ν.Δ. από τη διεθνή κρίση, αλλά δεν γονάτισε, ενώ τώρα χτυπήθηκε από τη “λαίλαπα ΠΑΣΟΚ “.

    «Η εκτίναξη των spreads δεν υποδηλώνει μόνο την επίθεση των κερδοσκόπων.
    Αποκαλύπτει την πλήρη αποτυχία της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ Και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων της» πρόσθεσε.

    «Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να επιρρίψει τις δικές του ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση.
    Όμως τα spreads εκτινάχθηκαν επί των ημερών του και με ευθύνη του. Όταν ανέλαβε ήταν 130 μονάδες.
    Και σήμερα ξεπέρασαν τις 400…

    Η Ελλάδα δέχθηκε επίθεση κερδοσκόπων επί των ημερών ΠΑΣΟΚ και με απόλυτη ευθύνη του, όχι επί των ημερών της ΝΔ. Η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς, επί ΠΑΣΟΚ και εξ αιτίας του, όχι επί των ημερών της ΝΔ.
    “Βαθιά λαρύγγια”, που αναζητούνται μέσα στην κυβέρνηση και στις παρυφές της, ανέκυψαν επί ΠΑΣΟΚ, όχι επί ΝΔ».

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΜΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ
    ΣΤΟΚΟΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση