GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια φωτογραφία...

Η φωτογραφία τραβήχτηκε: 1) Τη δεκαετία του '80; 2) Τη δεκαετία του '90; 3) Τη χθεσινή μέρα, στην Ν. Ιωνία; Για το κουϊζ: Αντώνης-Μ...

Η φωτογραφία τραβήχτηκε:
1) Τη δεκαετία του '80;
2) Τη δεκαετία του '90;
3) Τη χθεσινή μέρα, στην Ν. Ιωνία;
Για το κουϊζ:
Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

9 σχόλια

  1. ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ!!!
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ-ΓΙΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χοντρός ξεχοντρός, με τον Καραμανλή περνούσαμε απείρως καλύτερα:
    Ο Κ.Κ. δεν μας είχε τη βενζίνη 1¨50
    Ο Κ.Κ. δεν μας έβγαζε στη σύνταξη στα 67
    Ο Κ.Κ. δεν αύξησε το ΦΠΑ
    Ο Κ.Κ. δεν μείωσε τα επιδόματα και τις αποδοχές
    Ο Κ.Κ. δεν φορολόγησε την πρώτη κατοικία
    Ο Κ.Κ. δεν μείωσε συντάξεις
    Ο Κ.Κ. δεν αύξησε τη φορολογία εισοδήματος
    Ο Κ.Κ. έφερε την απόσυρση
    Ο Κ.Κ. δεν έδιωξε τους συμβασιούχους πασόκους που κληρονόμησε
    Ο Κ.Κ. δεν έταζε ψεύτικους κόσμους και μαϊμού οράματα
    Ο Κ.Κ. δανειζότανε με 70% λιγότερους τόκους από ότι ο φτερωτός πανύβλαξ.
    Και το κυριότερο:
    Ο Κώστας Καραμανλής δεν μας έκανε διεθνώς ρεζίλι με τα άχρηστα πηγαινέλα, τους συνεχείς παλιμπαιδισμούς, τις γελοίες δηλώσεις και τα θεατρικά καραγκιοζιλίκια μπροστά στα ξένα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΣ, ΚΥΡΙΕ.
    Ωραίο "σχέδιο" είχες για τους Έλληνες, Γιώργο Παπανδρέου.
    Αλλοίμονο στους νέους και στους άνω των 50 που ψάχνουν για δουλειά, σε κάθε νέα θέση εργασίας αντιστοιχούν 400 βιογραφικά υποψηφίων.
    Αλλοίμονο στους ιδιωτικούς υπαλλήλους, στην καλύτερη περίπτωση κάνουν το σκατό τους παξιμάδι μόνο για να συνεχίσουν να αναπνέουν.
    Αλλοίμονο στους ελεύθερους επαγγελματίες, δεν υπάρχει κλάδος που να μην είναι προβληματικός, στα όρια της κατάρρευσης είναι όλοι.
    Αλλοίμονο στους δημόσιους υπαλλήλους, ειδικά τους νεότερους, το ψωμί-ψωμάκι λένε και αγκομαχάνε για να βγάλουν το μήνα.
    Αλλοίμονο στους συνταξιούχους, κόβονται τα περισσότερα φάρμακα και από τη σύνταξη δεν μένει σάλιο κάθε μήνα.
    Ο Παπανδρέου νέκρωσε την οικοδομή, νέκρωσε το εμπόριο, νέκρωσε τη βιοτεχνία, νέκρωσε τον τουρισμό, νέκρωσε την αγροτική οικονομία.
    Ωραίο "σχέδιο" είχες ετοιμάσει για μας, κύριε πρωθυπουργέ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ, ΤΩΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
    Μεθαύριο έρχεται και το Δ.Ν.Τ. για το ράψιμο του νέου κουστουμιού που θα μας ανακοινώσουν τέλος Μαίου.
    Φαίνεται σαν να μην έχει τέλος αυτός ο πράσινος Γολγοθάς.
    Μπράβο μας, τα βγάλαμε μόνοι μας τα ματάκια μας τον περασμένο Οκτώβρη.
    Tο 44% του Γιώργου πρέπει να γίνει μάθημα για τις επόμενες γενιές. Λέω να του στήσουμε και ένα "μνημείο πολιτικής υποκρισίας" για να μείνει στην ιστορία ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΤΕΡ ΓΙΩΤΗ


    ΠΑΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
    ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ

    ΜΟΛΙΣ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω ρε…
    Δηλαδή έχουμε μπλέξει όχι απλά με αριστεριστή made in USΑ Obamaniac κτλπ κτλπ αλλά με τα πλέον αριστερίστικα (censored) που χει γεννήσει εκείνος ο τόπος.

    Οι πρώτες επιλογές ήταν τα γκέτο να κάνει μελέτες για το πόσο welfare θα τους κόβει για να κάθονται και να τους πληρώνουν οι άλλοι και η δεύτερη για το πως θα προωθούσε τις ανθρωπιστικές επιχειρήσεις της CΙΑ, ναρκο επιχειρήσεις δηλαδή με κατασκευασμένα προβλήματα μειονοτήτων για να πατήσει τη ποδαρά της η Αμερική και όλο την αληταρία της CIA να χώνει τη μούρη του να βγάζει χαρτζιλίκι.

    Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει που έχει μπλέξει και τι πραγματικά σημαίνει ΓΑΠ.

    Καλύτερα να πάρουμε τον αρχηγό της CIA και να τον κάνουμε πρωθυπουργό, και να του δώσουμε επιταγή εν λευκό λέγοντας τους “μεγάλε τα κάνουμε ολα θα είμαστε τα καλύτερα πειραματόζωα για πάρτι σου, βάρα μας μέχρι εκεί που δεν παίρνει” λιγότερο χάλια θα καταντήσουμε.

    Εν τω μεταξύ οι ΠαΣοκες θα πρέπει να φυτρώσουν και τρίτο χέρι για να μουτζώνονται για το γεγονός ότι αυτός ο “εκλεκτός” έτυχε να είναι ότι καλύτερο είχαν για να κάνουν κυβέρνηση.

    Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι τα παραλέω, άλλα δεν τα παραλέω καθόλου και θα τα βρούμε μπροστά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Παπαγιώτη, κωλογλείφτη του καραγκιοζοΛοβέρδου άντε και γαμήσου πασχαλιάτικα, βρωμοπρασινοφρούρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O gliftis o Giakoumatos ti kanei apo piso? Me aftous tha diikisis proedre? Mipos me tin Pipili-Manoli-staikoura-Vozeberg? Enisxises kai ton kommatiko sindikalismo me tis anixtes diadikasies les kai tous exoume anaggi... a re 80s mirizi. Oxi mono sto ntisimo alla kai stin antipolitefsi 10etias gia tin ND.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΛΑΚΟΓΙΩΡΓΗΔΕΣ
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ !!!!
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ
    ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΙ ;

    Στα ύψη το spread του 10ετούς ομολόγου
    Στα υψηλότερα επίπεδα από τις 8 Φεβρουαρίου αναρριχήθηκε τo κόστος ασφάλισης για τα ελληνικά κρατικά ομόλογα έναντι αθέτησης πληρωμών, καθώς το δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα επιθυμεί να τροποποιήσει τη συμφωνία που...
    επιτεύχθηκε στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ τον προηγούμενο μήνα, αναζωπύρωσε τις ανησυχίες των επενδυτών.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία του Reuters, το πριμ που ζητούσαν οι επενδυτές για τη διακράτηση του 10ετούς ελληνικού ομολόγου έναντι του αντίστοιχου γερμανικού bund διευρύνθηκε νωρίτερα έως τις
    370 μονάδες βάσης ____________
    από 349 μονάδες βάσης !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:16 μ.μ. Τρίτη του Πάσχα, 6 Απριλίου 2010: 405 μονάδες βάσης και χωρίς ορατή διέξοδο. Κάτι ψελλίζουν στην κυβέρνηση για θεραπεία σοκ στο ασφαλιστικό. Ούτε κι εκεί θα πετύχουν τίποτα. Αλλά και να πετύχουν θα καταφέρουν πάλι να διαλύσουν ακόμη και την παραμικρή επιτυχία.

    Ήθελα να ‘ξερα: Όλοι αυτοί που χειροκροτούσαν το ΓΑΠ τους τελευταίους μήνες για τα poverty tours (patented by αλλενάκι, να μην ξεχνιόμαστε), το πίστευαν και τον χειροκροτούσαν ή απλώς έκαναν τη δουλειά τους; Γιατί, αν το πίστευαν, τότε το πράγμα είναι χειρότερο από όσο φαίνεται. Αν δεν το πίστευταν, τουλάχιστον μπορούμε να ελπίζουμε ότι ο ιστορικός του κοντινού μέλλοντος θα καταγράψει σωστά την ελληνική ιστορία του 2009-2010.

    Καραμανλή, από το τίποτα έβγαζες τη σωστή πολιτική μια ζωή. Από το τίποτα έσωσες την Κύπρο το 2004, από το τίποτα σχεδόν έσωσες τη Μακεδονία το 2007-2008, από το τίποτα σούταρες το Μητσοτακαίικο, από το τίποτα απονομιμοποίησες τη δράση των μπάχαλων, από το τίποτα υπονόμευσες όσο κανένας άλλος τη διαπλοκή (πλην Μπόμπολα, αλλά έρχεται η ώρα του…), από το τίποτα θα διώξεις και το ΠΑΣΟΚ από την Ελλάδα.

    Πραγματικά, τέτοιος μπαλαδόρος σαν κι εσένα δεν ξαναπέρασε από το Ελλαδιστάν. Από το τίποτα μπορεί και το Ελλαδιστάν να γίνει τώρα Ελλάδα!

    Σαμαρά, μην τον ξεχάσεις. Θα είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος της Δημοκρατίας αύριο. Ο καλύτερος που θα μπορούμε να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση