GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

C(hisochoidis) 4 I(pokrisia)...

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αρνήθηκε τώρα την παραλαβή του "αμαρτωλού" C4I που το 2003 ο ίδιος, μαζί με τον Γιάννο Παπαντωνίου, είχε υπογράψ...

Ο κ. Χρυσοχοΐδης αρνήθηκε τώρα την παραλαβή του "αμαρτωλού" C4I που το 2003 ο ίδιος, μαζί με τον Γιάννο Παπαντωνίου, είχε υπογράψει για την ανάθεσή του!
.
Tου Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
,
Είναι αναμφίβολα έξυπνος, αλλά και τυχερός. Χρεώνω στην τύχη του και όχι σε θεωρίες συνωμοσίας, το γεγονός ότι κάθε φορά που πιέζεται και απειλείται ο υπουργικός του θώκος, απροσδόκητα συμβαίνει μια επιτυχία που το όνομά του συνδέεται μ΄ αυτή και η χρυσόσκονη κάθεται πάνω στο σακάκι του.
Το όνομά του όμως δεν συνδέεται μόνο με την εξάρθρωση τρομοκρατικών οργανώσεων -που τυχαία κάθε φορά αποκαλύπτονται από δικό τους λάθος- αλλά είναι άρρηκτα δεμένο και με την διαδικασία επιλογής της εταιρείας SAIC/ SIEMENS ως αναδόχου του συστήματος ασφαλείας των ολυμπιακών αγώνων C41. Και αυτό γιατί και επί των ημερών του στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης ξεκίνησε η ιστορία, με το πρόσχημα της αναγκαιότητας για εξασφάλιση ενός επαρκέστερου συστήματος ασφαλείας, με ταχύτατες διαδικασίες, ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων.
Για την ιστορία θυμίζω ότι...

τη σύμβαση υπέγραψαν το 2003, μετά από απόφαση του ΚΥΣΕΑ, ο τότε υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου και ο κ. Χρυσοχοΐδης ως υπουργός Δημόσιας Τάξης, λίγο πριν χριστεί από τον κ. Σημίτη γραμματέας του ΠΑΣΟΚ εν όψει των εκλογών του 2004 στις οποίες παρεπιμπτόντως θυμίζω επίσης ότι- με βάση τα στοιχεία που έχουν δει τον τελευταίο μόλις καιρό το φως της δημοσιότητας- η Siemens οργίασε και στα δύο μεγάλα κόμματα. Εκείνη την περίοδο, που βασίλευε ο star κ. Χρυσοχοϊδης προκρίθηκε ως καλύτερος τρόπος, "αφού με απευθείας ανάθεση, το σύστημα θα κόστιζε 1 δισ. ευρώ".
Σήμερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, που τυχαία είναι ο ίδιος με εκείνη την αμαρτωλή χρυσή εποχή, αρνείται να παραλάβει το C4I.
Σήμερα, που οι καιροί αγρίεψαν κάποιοι -εννοώ πολιτικοί- άρχισαν να φοβούνται για τις πράξεις τους. Αυτό είναι καλό. Κακό όμως είναι να υποκρίνονται και να προκρίνουν ότι είναι οι αδιάφθοροι του πολιτικού συστήματος, όταν οι καταθέσεις των μαρτύρων στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής, αλλά και οι μαρτυρίες των εμπλεκόμενων, άλλα αποκαλύπτουν...

13 σχόλια

  1. ΒΓΑΛΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ, ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ. ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΟΥΣΤ ΚΡΕΤΙΝΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙΩΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ.
    ΚΑΙ Ο ΙΑΒΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΙΑΒΕΡΗ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπαμε να αρθροφραφουν στο μπλογκ σου καψαμπελη μου διαφοροι που εχουν κατι σοβαρο να πουνε αλλα εαν αφηνεις οποιον λαχει τοτε κλαφτα χαραλαμπε μονος θα το διαβαζεις το μπογκ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επιτυχία ενός υπουργού, δει δημοσίας τάξης (προστασίας του πολίτη) επιβάλλεται να μπαίνει στον φακό και το μικροσκόπιο του πολίτη που εξυπηρετεί. Σε αντιπαράθεση με υβριστικά σχόλια που κατα καιρούς διαβάζω εδώ και αλλού πρέπει να γνωρίζετε ότι καθένας από εμάς μπορεί με το απλό στριψιμο μίας νοητής βίδας να εξαπολύσει έναν ορυμαγδό λέξεων που απλώς αποδυκνύει το ήθος των θιασωτών της εξουσίας (αυτό κυρίως) και το ύφος των αντιπάλων της. Πέρα από τις φράουλες λοιπόν και το αίμα πρέπει να απαντήσουμε στο εξής ερώτημα: Είναι ο πλέον επιτυχημένος υπουργός αυτός που φέρει την σφραγίδα αυτού του υπουργείου, σε όλη την κυβέρνηση; Εάν ναι, είναι βέβαιο ότι οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να πάρουν λίγη από τη χρυσόσκονη που πέφτει επάνω του. Δηλαδή θα προσπαθήσουν -και αυτό βλέπουμε- να επιβάλλουν έναν άτυπο διαγωνισμό καταστολής δικαιωμάτων και κατακτήσεων, με πολλά συγγνώμη και παγωμένα χαμόγελα. Η νέα γενιά σύρεται στον υπόνομο της ανταγωνιστικότητας ορμόμενη είτε από τον φόβο είτ' από την επανάσταση της ψυχής της. Την ίδια στιγμή που η εργατική τάξη λιγουρεύεται και χρεώνεται 700 ευρώ, την ίδια στιγμή συνεχίζει να τα υπερασπίζεται. Δεν είναι ασύνδετη λοιπόν, μεμονομένη και αυτόνομη η δράση του κ. Χρυσοχοίδη. Εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πλαίσιο τρομοκράτησης και καταλήστευσης από εισοδήματα μέχρι ιδέες ένθεν και ένθεν και κατά το δοκούν, αποσπασματικά όταν κυττά αριστερά και αντιγραφικά όταν γέρνει (πολύ) προς τα δεξιά. Ο χώρος εδώ δεν μου επιτρέπει μακροσκελέστερη ανάλυση. Επιφυλάσσομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 22 Απρ 2010 3:41:00 μ.μ.

    ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
    ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ "ΓΑΜΠΡΟ"
    ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

    ΑΜΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΛΥΦΕΙΣ
    ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙΞΕΙ...
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ...
    ΜΕ ΦΕΙΔΩ
    ΜΕ ΦΕΙΔΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,
    ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΞΗ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    —————————————————————————–
    ΑΠΩΛΕΣΘΗ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΟ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟ ΦΕΡΩΝ ΚΑΝΩ, ΚΟΥΠΙ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 22, ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210-3665000.

    ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΝΧΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.
    ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΥΔΡΑΣ ΚΑΙ ΣΠΕΤΣΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΤΡΕΠΕΝΛΗΣ Ο ΝΑΥΤΗΣ
    Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΙΣΩ ΤΟ 6,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
    ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

    χαχχχαχχχχχχχοοοοχχχοοοοοοοο...χχιιιι
    χχιιιιχχχχαααααααχχουυυυυυυυυυυυυυ
    ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟΜΑΡΙΑ ΜΙΖΟΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερωτηση


    ο Προβοπουλος ειχε φτειαξει
    και τον λογαριασμο του ταμειου "σωτηριας" υπο τον Παπουλια??

    ωχ ωχ!!

    λετε να τα εχουν ηδη φαει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το να μην αναγνωρίζεις τις επιτυχίες του παντως, είναι ύστατος κομπλεξισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΗΤΑΝ 85Δ ΣΤΟ ΠΑΛΑΣΚΑ ....
    ΣΤΗ ΠΡΟΠΑΊΔΕΥΣΗ, ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΩΝ, ΕΒΓΑΙΝΕ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΓΓΑΡΕΊΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΒΗΜΑ ΚΛΠ ....

    ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΤΗΣ 85Δ.

    ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΤΕΥΤΟ ΣΤΟ ΛΟΧΟ ΜΟΥ .... ΠΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΛΑΚΑ ...
    ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ...
    ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ...

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ...
    ΞΕΦΤΙΛΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είπε ποτέ κανείς ότι ο Χρυσοχοίδης ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ. ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση