GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχει να φάει απο το 1940...

Aπό το http://trelokouneli.blogspot.com ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝ ΟΨEI ΔΝΤ... Έχει να φάει και να πιει από το 1940. Και είναι...

Aπό το http://trelokouneli.blogspot.com

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝ ΟΨEI ΔΝΤ...
Έχει να φάει και να πιει από το 1940. Και είναι ακόμη ζωντανός. Λόγος για τον 82χρονο Ινδό Πραχλάντ Τζανί ο οποίος υποστηρίζει πως δεν έχει βάλει τίποτα στο στόμα του τα τελευταία 70 χρόνια. Όταν τον ρωτούν πως επιβιώνει, ο ίδιος απαντά με «πνευματική δύναμη» («spiritual life-force»)...
Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει πως...

τον κρατά στη ζωή μια γυναικεία θεότητα η οποία τον τροφοδοτεί με «ελιξίριο» μέσω μιας οπής που έχει στον ουρανίσκο του. Η περίπτωση του Πραχλάντ, αφού πρώτα δίχασε τις... τοπικές κοινότητες της Ινδίας (με άλλους να τον θεωρούν «κινητό θαύμα» και άλλους τον «τρελό του χωριού»), πλέον τώρα απασχολεί και τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας οι επιστήμονες των οποίων τον εξετάζουν σε κλινική του κρατιδίου Γκουτζαράτ. Στόχος τους είναι να βρουν το «μυστικό» του (εάν βέβαια υπάρχει κάτι τέτοιο) και εν συνεχεία, να το μεταβιβάσουν τόσο στους στρατιώτες όσο και στους απλούς πολίτες.
«Εάν όσα ισχυρίζεται, επαληθευθούν, θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής επιστήμης, θα μπορούμε να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους ώστε να επιβιώνουν σε ακραίες, αντίξοες συνθήκες», σημειώνει χαρακτηριστικά o Δόκτωρ Ιλαβαζχάγκαν, διευθυντής του Ινστιτούτου Φυσιολογίας και Συγγενών Επιστημών των ινδικών ενόπλων δυνάμεων.
Η πλάκα είναι πως ο Πραχλάντ υποστηρίζει μέχρι στιγμής επάξια το «μύθο» του. Τις έξι ημέρες που βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στο νοσοκομείο δεν έχει φάει ούτε έχει πιει τίποτα αλλά παραμένει ακμαίος και υγιής. Οι ιατροί θα περιμένουν άλλες 15 ημέρες προκειμένου να καταλήξουν σε συμπεράσματα.
Σημειώνεται πως οι περισσότεροι άνθρωποι δε μπορούν να ζήσουν χωρίς φαγητό για περισσότερες από 50 ημέρες ενώ η μεγαλύτερη απεργία πείνας που έχει καταγραφεί στα χρονικά είχε διάρκεια 74 ημερών.

17 σχόλια

  1. ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ.

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. FREE NEW IDEAS FOR GOVERMENTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΟΥ-ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φέρτε τον στην Ελλάδα, θα τον χρειαστούμε να μας μάθει να μην πεινάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι αληθεια οτι οταν ξεκλειδωθηκε ο κακλαμανης απο τον καμπινε, τα παντελονια του ητανε γεματα τσισα απο τον φοβο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ; ΑΥΤΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!! Ε, ΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ
    ΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ
    ΤΩΝ "ΔΩΡΩΝ" ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
    ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ" Ή ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΕΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ,ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑΞΕ.
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.
    ΘΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΟΧΙ Η ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ "ΔΩΡΑΚΙΑ" ΣΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΟΝUS?

    ΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 350-400€ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ.....Ή ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ BLOG, ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΟΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΗΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΕΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑ ΤΑ..ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ..ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ..ΜΗ ΒΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....
    ΑΡΑΓΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ, ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ;
    ...ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ;..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Γιατί σώζουμε αυτόν τον Έλληνα δισεκατομμυριούχο, με τα λεφτά των φορολογουμένων μας;"

    ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ BILD ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ

    Η εφημερίδα Bild, μια απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, συνεχίζει την επίθεση της κατα της Ελλάδας με ένα άρθρο που μπλέκει και τον Σπύρο Λάτση.

    Η εφημερίδα λοιπόν αναρωτιέται γιατί ο Γερμανικός λαός θα πρέπει να πληρώσει απο την τσέπη του για να κερδίσει ο Λάτσης.

    Οπως...αναφέρει το δημοσίευμα σώζοντας την Ελλάδα απο την χρεοκοπία ο Λάτσης θα ειναι ενας απο τους μεγαλύτερους κερδισμένους μιας και έχει πάνω απο 10 δις ευρώ σε ελληνικά κρατικά ομόλογα.

    ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΞΗΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ
    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ....
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ..ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Γιατί σώζουμε αυτόν τον Έλληνα δισεκατομμυριούχο, με τα λεφτά των φορολογουμένων μας;"

    ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ BILD ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΤΣΗ

    Η εφημερίδα Bild, μια απο τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας, συνεχίζει την επίθεση της κατα της Ελλάδας με ένα άρθρο που μπλέκει και τον Σπύρο Λάτση.

    Η εφημερίδα λοιπόν αναρωτιέται γιατί ο Γερμανικός λαός θα πρέπει να πληρώσει απο την τσέπη του για να κερδίσει ο Λάτσης.

    Οπως...αναφέρει το δημοσίευμα σώζοντας την Ελλάδα απο την χρεοκοπία ο Λάτσης θα ειναι ενας απο τους μεγαλύτερους κερδισμένους μιας και έχει πάνω απο 10 δις ευρώ σε ελληνικά κρατικά ομόλογα.

    ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΤΕ
    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ....
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΑΣ..ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τόν "ταϊζει" φαίνεται ο Σατανάς ( μία "θεότητα" όπως λέει καί ο ίδιος ), δεδομένου ότι η Ινδία είναι μία χώρα με ισχυρές ρίζες γιόγκα καί μαγείας καί είναι αποδεκτές τέτοιες "συνεργασίες".

    Καθόλου παράξενο λοιπόν να έχει ο διάβολος τον Ινδό " μόστρα" καί για άλλους ( πού θα ακολουθήσουν), μέχρι να τούς πάρει καί την ψυχή όταν πεθάνουν...

    Αυτά δυστυχώς έχουν οί "μυστικές" συμφωνίες με τα πονηρά πνεύματα, γιά τα οποία οί περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν!

    Αυτή λοιπόν η απιστία τών ανθρώπων ότι δεν υπάρχει σατανάς, είναι καί το μεγαλύτερο κόλπο-γκρόσσο του διαβόλου ώστε να κοιμόμαστε ήσυχοι κι΄ αυτός να δρά ανενόχλητος...

    a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νεκρώστε τη χώρα τη Τετάρτη, δεν έχετε να χάσετε τίποτα, ούτως ή άλλως άνεργοι θα είστε σε μερικές εβδομάδες!

    Τσακίστε του ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ του ΠΑΣΟΚ και αρνηθείτε να υπακούσετε στο ξεπούλημα της χώρας.

    Ο ΓΑΠ θα στείλει τους γιούς και τις κόρες σας …ξέρετε που και για τι ακριβώς.

    Ο μεγαλύτερος ανθέλληνας που έχει εμφανιστεί στην πολυτάραχη ιστορία του Ελληνισμού εν πλήρη δράση το 2010.

    Πλήρης ανυπακοή σε οποιαδήποτε κυβερνητική οδηγία.

    Καταργήστε τη κυβέρνηση στη πράξη και στείλτε τους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας μετά την καθειρξή τους για τα εγκληματα που διέπραξαν.

    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και κάτι ακόμα…ξυπνήστε εσείς της αντιπολίτευσης γιατί έχετε χάσει την μπάλα και θα σας πάρει και εσάς το ποτάμι.
    Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα ούτε αναπόφευκτα είναι ούτε μονόδρομος.

    Εάν κινήσετε το κώλο σας θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές εντός και εκτός της χώρας.
    Γρήγορα…και πετάξτε και τη Ντόρα γιατί έχει βαρύνει πολύ το “μαγαζί” και άσπρη μέρα δεν υπάρχει με τέτοιες φυσιογνωμίες εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Αυτιστικούς" χαρακτηρίζει τους Αξιωματικούς του ΥΠΕΘΑ το..."Βενιζελικό κύτος"
    "Μύλος" το ΥΠΕΘΑ, σε τροχιά σύγκρουσης ανώτατοι αξιωματικοί και πολιτική ηγεσία!
    Για ..."αυτιστικούς" ανώτατους αξιωματικούς μίλησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας στη διάρκεια σύσκεψης με θέμα τις παραγωγικές σχολές και μπροστά στους αρχηγούς των επιτελείων.
    Η απροθυμία των ανωτάτων να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του ΥΠΕΘΑ για περικοπές (και για κλείσιμο σχολών όπως η Νοσηλευτική), προκάλεσε και τη μήνη του.
    Λίγη ώρα αργότερα και ενώ η οργή στις τάξεις των αξιωματικών είναι πλέον παραπάνω από φανερή, ανακοινώθηκε η παραίτηση του διευθυντή του Κλάδου Πόρων ΓΕΕΘΑ, υποναυάρχου Σ.Φ., οποίος μάλιστα έκανε λόγο για "απολυταρχική συμπεριφορά" εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας.
    Κι όλα αυτά όταν έμπειροι αξιωματικοί (40ρηδες που το κράτος έχει δαπανήσει ένα σωρό λεφτά για την εκπαίδευσή τους) "συνωστίζονται" στην πόρτα εξόδου λόγω της πολιτικής Βενιζέλου, που εμμένει να "κόβει" ανελαστικές δαπάνες με ύφος... στρατηλάτη!
    Και μη χειρότερα…
    Αναρτήθηκε από gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο κοσμοσ χανεται και το μουνι χτενιζεται .δεν μασ γαμαται λεω εγω με το παλιοζομπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι Έλληνες , απαιτούν και ζητούν την πτώση και την εξαφάνιση από το πολιτικό προσκήνιο , την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και την ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


    Νεοέλληνα ξύπνα επιτέλους από τον λήθαργο και την αποχαύνωση, η χοληστερίνη τα τριγλικερήδια και το ζάχαρο σου έχουν προξενήσει σοβαρή βλάβη τον εγκέφαλο σου .
    Σου μείωσαν τον μισθό σου 30% , έρχεται μεγαλύτερη μείωση σε λίγο καιρό ,του μισθού και της σύνταξης , σου κόβουν τα δώρα .
    Σε λίγο πτωχεύουμε , οι τράπεζες κατεβάζουν ρολά , χάνεις τα χρήματα σου και εσύ τι κάνεις ;;; ;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Η Ελλάδα καταστρέφεται και εσύ Έλληνα γιατί φοβάσαι ;;;;;
    Τι φοβάσαι ;;;;;;;;;
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πρέπει να κατεβούμε στο Σύνταγμα και στα
    γραφεία του ΠΑΣΟΚ , και να απατήσουμε την ΠΤΩΣΗ της κυβέρνησης και του Παπανδρέου μαζί με το ΠΑΣΟΚ .
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    (να μπούμε και μέσα στην βουλή στου Μαξίμου και στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και να τους τα κάνουμε όλα λίμπα )
    Έχουν ποντάρει στα παράγωγα ( στοίχημα ), την χρεοκοπία στις Ελλάδος
    Που ισοδυναμεί πολλά, αστρονομικά κέρδη , για την μαφία του ΠΑΣΟΚ ,την Γκόλτμαν Ζάκς και τον Σόρος .
    Γι αυτό τον λόγο ΔΕΝ δέχεται ο Παπανδρέου την μεγάλη οικονομική βοήθεια της Ρωσίας και της Κίνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΤΑ ΑΦΑΓΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΗΘΕΝΤΕς ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΣΑΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΠΑΝΤΑ ΑΘΩΟΣ ΛΆΟΥΤΖΙΚΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΜΑΤΩΔΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"? ΜΗΠΩς ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ? ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση