GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι ή δεν είναι σπατάλη στα ΚΕΠ;...

Την ώρα που η χώρα περνά μεγάλη οικονομική κρίση και οι κυβερνώντες προσπαθούν να περικόψουν δαπάνες , κυρίως του δημοσίου ,δυστυχώς δε γίνε...

Την ώρα που η χώρα περνά μεγάλη οικονομική κρίση και οι κυβερνώντες προσπαθούν να περικόψουν δαπάνες , κυρίως του δημοσίου ,δυστυχώς δε γίνεται το ίδιο ώστε για χρήματα που επενδύθηκαν στο παρελθόν να συνεχίσουν να πιάνουν τόπο και σήμερα για την ουσιαστική αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης, με κυρίως πολιτικούς ενόχους τον Υπουργό κ. Ραγκούση και τον Υφυπουργό κ. Ντόλιο.
Συγκεκριμένα ως εργαζόμενοι του θεσμού των ΚΕΠ καταγγέλλουμε την ηγεσία του ΥΠΕΣ ότι ...
δε λαμβάνει υπόψη τα δεκάδες εκατομμύρια Ευρώ που δαπανήθηκαν από τις προηγούμενες ηγεσίες , προς ιδιώτες-Εταιρίες Αναδόχους του Έργου των ΚΕΠ για την εκπαίδευση του προσωπικού του θεσμού.
Το ¼ του προσωπικού αυτού όμως, από την 01/11/2009 έως και την 30/04/2010 έχει σταδιακά απομακρυνθεί από την εργασία του λόγω λήξης των συμβάσεων τους με αποτέλεσμα σήμερα 200 και πλέον ΚΕΠ να υπολειτουργούν ή να έχουν κλείσει.
Θεώρει ορθολογιστικό την κάλυψη αυτών των θέσεων σύμφωνα με τις διατάξεις του ν3812/2009 χωρίς να λάβει υπόψη την εξειδικευμένη εμπειρία (παρά το γεγονός ότι αυτό προβλέπεται) με αποτέλεσμα στην περίπτωση που προσληφθεί νέο ,χωρίς εμπειρία προσωπικό και σε συνδυασμό με το μεγάλο εύρος των διαδικασιών του θεσμού να απατηθούν εκ νέου κονδύλια για την εκπαίδευση τους για τις 1280 και πλέον διαδικασίες των ΚΕΠ .
Λόγω των παραπάνω ,όπως εύκολα μπορεί να αντιλήφθει κανείς η διαδικασία θα είναι εκτός από δαπανηρή αλλά και πολύχρονη με αποτέλεσμα μόλις οι νεοπροσλαμβανόμενοι λάβουν τη βασική εκπαίδευση να έχει λήξει η σύμβαση τους! Τέλος είναι βέβαιη η μείωση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους συναλλασσόμενους πολίτες.
Αποκορύφωμα η χωρίς τεκμηρίωση ευθεία παρέμβαση προς την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αρχή του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία παρά το γεγονός ότι η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού περιορίζεται ανάμεσα στους ΟΤΑ και το ΑΣΕΠ.
Αντίθετα προαναγγέλλει εν όψη «Καλλικράτη» τη δημιουργία 1200 περίπου «Ηλεκτρονικών ΚΕΠ» στην περιφέρεια όπου ο «ηλεκτρονικός αναλφαβητισμός» βασιλεύει…Ποιος ιδιώτης Εργολάβος-Ανάδοχος και με πιο κόστος θα αναλάβει εις πέρας αυτό το Έργο όταν ήδη εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που εργαζόταν μέχρι και την 29/04/2010 στα ΚΕΠ παροπλίζεται λόγω λήξης των συμβάσεων τους;
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΕΠ

13 σχόλια

  1. κατα την γνωμη μου δεν χρειαζονται τα ΚΕΠ.τοσα χρονια αντικαθιστουν αυτους που τα εξυναν και ηταν δικη τους δουλεια την οποια ανελαβαν αλλοι ξυστες.ολη η δουλεια που κανουν ειναι να επικυρωνουν το γνησιο της υπογραφης και τιποτε αλλο σημαντικο,και πρεπει να κλεισουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 2001 ο τότε υπουργός Εργασίας Τάσος Γιαννίτσης έφερε προς ψήφιση ένα νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Τότε μετρούσα μόλις πέντε χρόνια στην αγορά εργασίας, αλλά εξοργίστηκα όταν έμαθα ότι αυξάνονται τα όρια συνταξιοδότησης κι ότι θα δουλεύουμε περισσότερο. Δεν διάβασα το νομοσχέδιο, δεν έμαθα κάτι παραπάνω. Όταν όμως κηρύχτηκε απεργία, απήργησα χωρίς σκέψη και κατέβηκα στην πορεία. Ήταν πρωτοφανείς οι κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα εκείνη τη μέρα. Τόσο που το νομοσχέδιο αποσύρθηκε άρον - άρον και μαζί κι ο Γιαννίτσης (πήρε μετάθεση για το Εξωτερικών την ίδια χρονιά). Ο ίδιος δήλωσε τότε στο περίπου: “Τα μέτρα αυτά θα αναγκαστούμε να τα πάρουμε αργά ή γρήγορα. Όσο πιο αργά τα πάρουμε τόσο το χειρότερο”. Κανείς δεν του έδωσε τότε σημασία.
    Εκ των υστέρων, σήμερα, φαντάζομαι τον Σημίτη εκείνη την εποχή να λέει: “Πολύ καλά. Αφού είναι τόσο ηλίθιοι, ας το αποσύρουμε να γλιτώσουμε το πολιτικό κόστος και σε καμιά δεκαριά χρόνια που θα φτάσει το πρόβλημα στο απροχώρητο, ας τρέχει η τότε κυβέρνηση να πάρει ακόμη χειρότερα μέτρα. Για την ώρα άσ’ τους να νομίζουν ότι το εργατικό κίνημα πέτυχε περιφανή νίκη”.
    Μερικά χρόνια μετά ανακαλύπτω πόσο ηλίθιος ήμουν. Νόμιζα κι εγώ ότι νικήσαμε. Πού να ‘ξερα ότι βάζαμε τα χεράκια μας και βγάζαμε τα ματάκια μας. Τότε, ουσιαστικά, αγωνίστηκα για να πάρουν κάποιοι σύνταξη στα πενήντα. Μόνο που τώρα πρέπει να δουλέψουμε μέχρι τα εξήντα πέντε για να πληρώνουμε τις συντάξεις τους. Φυσικά μπορούμε να συνεχίσουμε τον αγώνα ούτως ώστε να βγαίνουμε κι εμείς στη σύνταξη στα πενήντα. Απλώς μετά θα πρέπει τα παιδιά μας να δουλεύουν ως τα ογδόντα.
    Kάποιοι όλα αυτά τα έλεγαν από τότε, όπως ο καθηγητής Γιάννης Σπράος που τόνιζε ότι δεν είναι δυνατόν να ζούμε περισσότερο και να δουλεύουμε όσο όταν ζούσαμε λιγότερο -πράγμα που δεν χρειάζεται να είσαι και καθηγητής για να το καταλάβεις. Αμέσως, όμως, τον περιέλαβε η σάτιρα: ο Σπράος είναι νεκρόφιλος, η κυβέρνηση θέλει να πεθαίνουμε νωρίς, μας ζητούν το λόγο επειδή ζούμε πολύ και τέτοια ωραία έλεγαν οι Λαζόπουλοι της εποχής ίσως κι ο ίδιος ο Λαζόπουλος.
    Πολλοί θα αντιτείνουν ότι, όπως νίκησε τότε το εργατικό κίνημα, έτσι και σήμερα θα πρέπει να αναλάβει νέους αγώνες για να νικήσει ξανά. Όμως -ας αναρωτηθούμε λίγο- τι ακριβώς νίκη θα καταφέρει; Πώς θα καταφέρει το εργατικό κίνημα να δουλεύουμε είκοσι πέντε χρόνια και να ζούμε μέχρι τα ογδόντα ως συνταξιούχοι; Μα με τον μόνο τρόπο με τον οποίο μπορεί αυτό να επιτευχθεί: να μεταθέσει το πρόβλημα στις επόμενες γενιές που έκπληκτες θα ανακαλύπτουν ότι θα πρέπει να δουλεύουν εφ’όρου ζωής.
    Διάβασα πρόσφατα πολλούς να γράφουν στα blogs ότι θεώρησαν σωστό να κατεβούν στην πορεία όχι για τον εαυτό τους αλλά για τους συνταξιούχους γονείς τους. Εγώ, πάντως, στις νέες κινητοποιήσεις που σίγουρα θα γίνουν για το νέο ασφαλιστικό, θα τους πρότεινα να μείνουν στα σπίτια τους για τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΘΑΡΣΗ
    ΟΥΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΨΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,
    ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ,
    ΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ .
    ΑΡΠΑΞΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ!
    ΔΙΩΞΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ν.Τ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ιστορία θα είναι πολύ σκληρή με το Γιωργάκη και το φασιστικό πασόκ.
    Μερικοί επί χρόνια έλεγαν ότι η δικτατορία ήταν μία μαύρη εποχή για τη χώρα. Οι μελλοντικές γενιές θα λένε ότι το πασόκ ήταν η πιό σκοτεινή και απάνθρωπη εποχή για τους Έλληνες.
    Σε λίγα χρόνια όσοι κάνουν το λάθος να παραδέχονται ότι ψήφισαν πασόκ θα τρώνε ξύλο από τα παιδιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΕΠΙΣΤΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΕΠ12 Μαΐ 2010, 9:49:00 π.μ.

    Επίσης σπατάλη είναι ότι κάποια ΚΕΠ δεν δουλεύουν καθόλου ενώ τα κεντρικά ΚΕΠ πήζουν και το κράτος πληρώνει υπάλληλους ρουσφέτια. Γι αυτό γιατί δεν μιλάτε;;;;;;;;;; Ε;;;;;;;;;;; Δεν είναι ευκαιρία τώρα με τον Καλλικράτη οι αργόμισθοι να μετακινηθούν προς τα κεντρικά ΚΕΠ; Κατι που θα εισηγηθώ στο υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ???
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ !!!!
    ΑΣΕ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ !!!

    11 Μαϊ 2010 11:38:00 μ.μ.

    ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ 2 ΚΑΙ 3 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΣΤΗ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

    ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΞΥΣΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΚΕΠ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΑ Κ.Ε.Π. Ο MR.CHEESEBURGER ..... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ !!!!

    ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΗΤΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΤΡΟΧΙΣΤΑ ΠΡΙΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ΚΕΠ ειναι η μονη υπηρεσια του δημοσιου που εξυπηρετει πραγματικα τον πολιτη, και μαλιστα με ιδιαιτερα ευγενικους νεους ανθρωπους Δεν ειναι αληθεια οτι εποκυρωνουν μονο το γνησιο της υπογραφη. Αντιθετως, καλυπτουν ενα ευρυτατο φασμα υπηρεσιων (εκδοση πιστοποιητικων, αδειων, φορολογικη ενημερωτητα, εγγραφα του πρωτοδικειου, των δημων, κλπ,κλπ) που για να τα παρει ο πολιτης θα επρεπε να τρεχει επι μερες απο την μια δημοσια υπηρεσια στην αλλη. Ο συντακτης του αρθρου εχει απολυτως δικηο οταν επισημαινει οτι υπαρχει ηδη ενα εκπαιδευμενο προσωπικο και δεν αξιζει να χαθουν χρηματα για την εκπαιδευση νεωτερων υπαλληλων. Φτανει πια αυτο το "ραβε-ξηλωνε" του Ελληνικου Δημοσιου που θυμιζει το γιοφυρι της Αρτας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Παπανδρέου, Κύριε Πρωθυπουργέ της Ελλάδας.
    Έως πότε ο κάθε ένας που κλέβει τα χρήματα του Ελληνικού λαού θα μένει ατιμώρητος;
    Εδώ και τώρα Κύριε Πρωθυπουργέ να ψηφιστεί ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΘΑ ΛΈΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ" ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΡΟΥΝ" ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΡΗΜΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝ ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 11:38 (αετός)

    Αετέ έχεις μεγάλο άδικο. Εγώ δεν έχω καμμία σχέση με τα ΚΕΠ και δεν με καίει το τι θα απογίνουν, αλλα οφείλω να ομολογήσω ότι παρέχουν μεγάλη βοηθεια στο κοινό και του λύνουν τα χέρια σε πολλά ζητήματα.
    Δεν είναι σωστό να μην αναγνωρίζεις την προσφορά τους και το πόσο εξυπηρετούν τον ταλαιπωρημένο από γραφειοκρατίες Ελληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφήστε ρε αλήτες του πρές της παρλαπίπες.
    Τα χαϊρια της κυβέρνηση του πασόκ δεν τα βλέπουμε μόνο, ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ καθημερινά.
    Το Σεπτέβριο του 2009 η απλή αμόλυβδη βενζίνη είχε πανελλαδικό μέσο όρο 1,01 ευρώ το λίτρο.
    8 μήνες αργότερα ο Γιωργάκης την πήγε στο 1,55 ευρώ το λίτρο, παρόλο που οι διεθνείς τιμές έχουν μείνει ίδιες.
    Δηλαδή, καπέλλο πάνω από 50%.
    Τότε γέμιζα το ρεζερβουάρ με 45 ευρώ, τώρα θέλω τουλάχιστον 75 και φαίνεται ότι έχουμε και "μέλλον".
    Ευτυχώς που "τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα", οπότε δεν με νευριάζει πια η κοροϊδία των Γιωργοκάναλων και των πρασινο-πληρωμένων blogs.
    Τη συνήθισα.
    Αλλά έννοια σας, ο λαός δεν θα ξεχάσει την κοροϊδία.
    Θα σας περάσει και ο τσίπρας στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν οργανωθεί καλά το Δημόσιο, δεν χρειάζονται τα ΚΕΠ.
    Σχετικά με την περιφέρεια που "βασιλεύει ο ηλεκτρονικός αναλφαβητισμός" πρέπει να είσαι άσχετος με το τι ισχύει στην περιφέρεια τελικά, γιατί ηλεκτρονικός αναλφαβητισμός ισχύει μόνο στο Δημόσιο ΠΑΝΤΟΥ σε συγκεκριμένες ηλικίες.
    Νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά μπορούν ταχύτατα να ενημερωθούν για οποιαδήποτε δουλειά χωρίς "δαπανηρές εκπαιδεύσεις"που αναφέρεις. Παρεπιτόντως μην κρίνεις και τους άλλους με το κριτήριο ότι εσύ ίσως δυσκολεύτηκες να ενημερωθείς για τον τρόπο που πρέπει να δουλεύεις.

    ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ "45" ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΕΚΑΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΤΑ ΚΕΠ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕς.ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ,ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΠΡΩΙΝΕς ΩΡΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΑΠΕΔΕς ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ,,ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΡΩΙΝΕς ΩΡΕΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ..ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΠ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΕΠ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥ
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση