GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τα χρίσματα των δημοτικών εκλογών...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ Είναι σε όλους γνωστό ότι διανύουμε μια μεγάλη και διαρκή κρίση. Η κρίση ...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Είναι σε όλους γνωστό ότι διανύουμε μια μεγάλη και διαρκή κρίση. Η κρίση αυτή αφορά τόσο την οικονομία όσο και τους θεσμούς του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
Στο επίπεδο της οικονομίας οι πολίτες υφίστανται μια βίαιη πτώση του βιωτικού τους επιπέδου. Στο επίπεδο των θεσμών υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης στα πολιτικά κόμματα και στους εκφραστές τους.
Με άλλα λόγια, για πρώτη φορά μετά...
 την μεταπολίτευση παρουσιάζεται κρίση αντιπροσώπευσης και αξιοπιστίας στο σύστημα διακυβέρνησης της χώρας μας.
Οι επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές που γίνονται με το νέο θεσμικό πλαίσιο της αυτοδιοίκησης, δηλαδή το σχέδιο «Καλλικράτης», οφείλουν να αποκαταστήσουν όσο το δυνατόν την κρίση αυτής της αντιπροσώπευσης.
Με βάση όλα αυτά που προανέφερα, οι παραδοσιακές διαδικασίες απονομής του χρίσματος, αυτές που ήταν αποτέλεσμα της κομματικής γραφειοκρατίας των κομμάτων της χώρας μας, έχουν χάσει κάθε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη από τους δημότες μας.
Οι πολίτες αποστρέφονται και γυρίζουν το πρόσωπό τους σε μεθόδους και πρακτικές που εξελίσσονται χωρίς τη συμμετοχή τους, που είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης και της γραφειοκρατίας των κομμάτων και των προσωπικών φιλοδοξιών των στελεχών.
Θα το πω απλά και καθαρά να το καταλάβουν όλοι:
Χρίσματα και επιλογές χωρίς τους πολίτες αποφασιστικά συμμετέχοντες δε με αφορούν και θέλω να πιστεύω ότι δεν αφορούν και την παράταξη που ιστορικά ανήκω.
Άλλωστε, το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα είναι αυτό που καθιέρωσε την καθολική συμμετοχή των πολιτών για την εκλογή του Προέδρου του και σημερινού Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου.
Όπως επανηλειμμένα έχω δηλώσει, δεν αρκεί ο καθένας από μας να καταθέτει μόνο την ατομική του φιλοδοξία για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, εάν ταυτόχρονα δεν καταθέτει το όραμά του για την πόλη αλλά και πρόταση για την ανάδειξή του ως υποψήφιος Δήμαρχος.
Για τον λόγο αυτό θέλω να είμαι καθαρός, όχι μόνο απέναντι σε εσάς και τους αναγνώστες σας, αλλά σε όλους τους πολίτες και δημότες του νέου Δήμου μας, Μοσχάτου - Ταύρου:
Η επιλογή και όχι το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου, οφείλει να γίνει με τη μεγαλύτερη συμμετοχή των δημοτών μας, δηλαδή με προκριματικές εκλογές και ανοιχτή συμμετοχή όλων των δημοτών.
Μόνο έτσι διασφαλίζεται η σύνθεση, η ενότητα και η βέλτιστη επιλογή.
Με αυτές τις απόψεις δηλώνω ότι θα είμαι παρών στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Θα συμμετάσχω σε όποιο ψηφοδέλτιο επιλεγεί με τη συμμετοχή των πολιτών είτε ως επικεφαλής, είτε ως στρατιώτης.
Και καλώ όλους όσους επιθυμούν να είναι υποψήφιοι, να απαντήσουν στα μεγάλα και κρίσιμα διλήμματα:
• Επιθυμούν ή όχι τη συμμετοχή των πολιτών;
• Η επιλογή της υποψηφιότητας θα είναι προϊόν συναλλαγής και κομματικής γραφειοκρατικής αντίληψης ή ανοιχτή συμμετοχική διαδικασία;
• Θα ανεχθούμε διαδικασίες απονομής δαχτυλιδιών ή θα καθορίσουμε μόνοι μας το μέλλον μας;
Κλείνοντας, θέλω να δηλώσω τα εξής:
• Καθαρές κουβέντες
• Καθαρές σχέσεις
• Καθαρές επιλογές
για να μπορούμε να κοιτάμε στα μάτια και στη ψυχή των συμπολιτών μας χωρίς ενοχές και προκαταλήψεις.
Ντερέκας Αθανάσιος
Εκπαιδευτικός
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
Δήμου Μοσχάτου

14 σχόλια

  1. θα φυγουν ολοι μα ολοι τους νυχτα και θα θεωρηθει η πιο αχρηστη κυβερνηση με τον πιο πουλημενο πρωθυπουργο που περασε ποτε απο την ελλαδα.αυτοι ολοι τους θελουν για καποιους λογους να εξαφανισουν οικονομικα και ηθικα την ελλαδα και τους ελληνες ολους.γιαυτο με απλα λογια οιλοι μαζι Γ Α Μ Η Σ Τ Ε Τ Ο Υ Σ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο Ι Ε Χ Θ Ρ Ο Ι Τ Η Σ Ε Λ Λ Α Δ Ο Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΣ EINAI
    ΑΞΙΟΣ
    ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ.

    1 ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΟΣ
    ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ..υπόλογος της φυσικής καταστροφής μας.

    2 ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ
    ΑΦΟΥ ακόμη και σήμερα !!! δέν κατάλαβε τι εστί Γιώργος Παπανδρέου ( τσίρκο Δωσίλογο Ξεπουλημένο.

    ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΝ...ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ΚΑΡΙΟΛΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΠ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 30% ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΗ .

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΗ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΗΤΑΝ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΠΑΜΙΕΣ,
    ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ.
    ΟΥΣΤ ΜΩΡΗ ΧΑΜΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ....ΚΑΙ ΣΥ ΗΛΙΘΙΕ
    Το πρόβλημα της χώρας αυτή τη στιγμή είναι το ΔΝΤ, το ΚΑΤΟΧΙΚΟ μνημόνιο Τσογλάνογλου,
    η εθνική υποχώρηση σε όλα τα επίπεδα και το πως θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση.

    Ο κεντρικός προβολέας πρέπει να είναι στραμμένος μόνιμα εκεί.
    Η ενασχόληση με τα σκάνδαλα της δεκαετίας παγιδεύει όπως η κινούμενη άμμος και μπλοκάρει δυνάμεις της κοινωνίας!

    Φυσικά πρέπει να λογοδοτούν όσοι λειτουργοί χρηματίστηκαν ή έβλαψαν το δημόσιο συμφέρον, αλλά στο μεταξύ το πασοκ έχει ήδη έτοιμα τα επόμενα σημεία μιας παγκοσμιοποιητικής ατζέντας που πρέπει να ολοκληρωθεί ταχύτατα.

    Με τον αντιπερισπασμό του Μαντέλη ξύνεται μόνο το εξωτερικό από τα πολλαπλά κελύφη του συστήματος και ο πυρήνας μένει απρόσβλητος, ίσα ίσα για να ικανοποιηθεί ελάχιστα η απαίτηση για κάθαρση.
    Το όλον Πασοκ πρέπει να μείνει άθικτο, γιατί περί αυτού πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ "ΚΑΒΛΙΚΡΑΤΗΣ" ΟΛΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα θά σού λέγα καί σένα....αλλά
    πρέπει νά πάω νά φάω φακιές.
    Τή ρέγγα τήν προσφέρει ο "από πίσω
    τού Μαντέλη".
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ????
    ....
    .....
    ......
    ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ, ΝΑ ΦΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ....
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ ...
    ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΕΙ ..
    ΜΟΥΛΑΡΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12:56
    Εχεις δίκιο, η κυβέρνηση του κλασομπανιέρα , χοντρού ακαταλληλότερου ήταν η πιό χρήσιμη κυβέρνηση των τελευταίων 50 ετών.

    Αχ πόσο την νοσταλγώ !!!!

    Είμαι μαζόχας δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΕΝΕΞΕΣ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ
    κε Ντερέκα, καλά είναι όλα αυτά αλλά δίπλα σου στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάθεται ένα αρχιλαμόγιο Πασόκος, εκσυγχρονιστής,υπάλληλος της Εθνικής και πρόεδρος σε ένα ασφαλιστικό ταμείο υγείας ο οποίος είναι μέσα στη διαπλοκή.
    Μενεξές που αποπνέει σκατίλα. Και φυσικά δεν είναι ο μόνος.Μέχρι και τα προσωπικά του έξοδα τα χρεώνει στο Ταμείο όπου έγινε πρόεδρος με πραξικόπημα με τη στήριξη της Νέας Δηοκρατίας!
    Μενεξές που αποπνέει σκατίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κ.Ντερέκα θα ήθελα να μας απαντήσετε με απλά και ειλικρινα λόγια σε μερικά ερωτήματα.
    1) Πιστεύετε και εσεις οπως ο συνροφος σας ο κ.Σαχινίδης ότι στις 5 Οκτωβρίου 2009 η επιλογή του ΔΝΤ ήταν εξαναγκαστική για την χώρα μας
    2) Αν απαντήσετε θετικά τότε να πάτε να πάρετε την ψήφο του ΔΝΤ και οχι των κατοίκων του Μοσχατου. Αν ομως απαντήσετε αρνητικά πείτε μας τι κανατε για να σταματήσετε τους νεκροφάφτες της Ελλάδας Παπακωνσταντινου-Σαχινιδη
    ΣΣ και στις δυο περιπτώσεις λαμόγιο-ρουφιάνε του ΓΑΠ θα έχεις την τυχη του Αφεντικού σου. Θα καταλήξεις στην καταισχυνη της ιστοριας.
    Το Αφεντικο σου ο ΓΑΠ όμως θα φυγει να παει στο Μαιαμι να γινει Πρόεδρος της παγκόσμιας οργανωσης εναντίον των κερδοσκόπων εσυ τι θα κανεις βλαχαδερο. Εσενα ακομα και ο ΓΑΠ σε συχαινεται αφου σε θεωρει πολιτιστικό κακεκτυπο της προηγουμενης ιστορικης περιοδου. Η δε Μπιρμπιλη όταν σε χαιρεταει απολυμανει μετα το χέρι της με Μπεταντιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ, ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΜΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΠ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ!
    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑΑΚΡΙΒΗΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. PARALOS ΔΗΛΟΣ

    ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΔΗΛΟ ΜΕΤΕΒΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΛΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

    "ΗΞΕΙΣ, ΑΦΙΞΕΙΣ ΜΕΓΑΣ.
    ΚΑΘΑΡΣΙΣ, ΛΟΙΜΟΣ ΛΙΜΟΣ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ.
    ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΙΝΑ ΤΕΙΧΗ"

    ΗΤΑΝ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΥ

    ΟΠΕΡ ΜΕΘΕΡΜΗΝΕΥΟΜΕΜΟΣ

    ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΣ-ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΣ
    ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΩΣΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΓΜΟΣ.
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ!!

    ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ!

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ ΔΗΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ,ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΝΑΣ ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗΣ,Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ-ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ-ΚΑΙ ΑΝ ΗΓΗΘΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ,ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟΝ ΝΤΕΡΕΚΑ ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΔΑΞΕ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ Η ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΘΑΝΑΣΗ ΝΤΕΡΕΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση