GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άποροι που έγιναν εύποροι‏...

Από το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας Κύριε πρόεδρε πέσατε έξω. Ποιο "απέραντο φρενοκομείο"; "Αχανές λησταρχείο" είμαστε Η προσπ...

Από το ΦΑΝΤΑΣΜΑ της όπερας

Κύριε πρόεδρε πέσατε έξω.
Ποιο "απέραντο φρενοκομείο";
"Αχανές λησταρχείο" είμαστε

Η προσπάθεια αρκετών απόρων νέων της Μεταπολίτευσης ήταν να γίνουν εύποροι μέσω των δημαγωγικών προσόντων τους που τους οδήγησαν στη πολιτική και μέσω αυτής στη διαπλοκή προς πλουτισμό. Ξεκίνησαν με μιά ντουντούκα, αφισοκολλητές, συγκεντρωσιάρχες, σφουγγοκωλάριοι πολιτικών ανδρών και αρκετοί έφτασαν να γίνουν γραμματείς και φαρισαίοι, πρόεδροι κρατικών οργανισμών, βουλευτές, υπουργοί...
Αν γίνει επισταμένη έρευνα για όλους αυτούς που είχαν πόστα και κυβέρνησαν το τόπο τα τελευταία 35 χρόνια, απο τότε δηλαδή που...
 η χώρα ξεκίνησε να είναι ένα "απέραντο φρενοκομείο" ως τα σήμερα που ενέσκυψαν ξένοι γιατροί για να μας φορέσουν το ζουρλομανδύα και να μας καθορίσουν το διαιτολόγιο, η διαπίστωση θα είναι τρομερή.
 Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ζουρλομανδύες και τρελάδικα, αλλά χειροπέδες και φυλακές για να κλείσει μέσα όλους εκείνους που εγκλημάτισαν κατά της χώρας... Καί όχι μόνο καταδίκες αλλά και δημεύσεις περιουσιών ευπόρων πολιτικών και συνεργατών τους που πριν αφοσιωθούν στη σωτηρία της χώρας, ήσαν άποροι...

17 σχόλια

  1. ΑΧΟΡΤΑΓΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΩΛΟΥ...

    Άλλες δύο αυτοκτονίες λόγω χρεών και τα ΜΜΕ το περνάνε στα ψιλά

    Το περνάνε όλοι στο ντούκου και το φωνάζουμε πολλούς μήνες.
    Άλλοι δύο άνθρωποι αυτοκτόνησαν λόγω χρεών και μέσα σε δέκα ημέρες οι αυτοκτονίες έγιναν 5 στον αριθμό.
    Μην αφήνετε τον κόσμο στην απόγνωση και πάρτε μέτρα ψυχολογικής υποστήριξης. Δώστε έναν τετραψήφιο αριθμό ή βάλτε τα ΚΕΠ να...


    προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις με τα δάνεια τους ή ότι άλλο γίνεται. Το επαναλαμβάνουμε στους αρμόδιους υπουργούς να μην αφήσετε αυτό τον περήφανο λαό να βάζει θηλιά στον λαιμό του.

    Και όποιος έχει πρόβλημα να το παλέψει και η λύση θα βρεθεί. Αγώνας δίνετε καθημερινά και δεν κάνει να εγκαταλείπετε. Η αυτοκτονία είναι λιποταξία και δείχνει άνθρωπο που δεν σέβεται τον δημιουργό του. Όχι ρε παιδιά και να αυτοκτονήσετε για τα χρέη. Υπομονή και καθαρό μυαλό. Χειρότερα άλλωστε δεν γίνεται. Λίγη πίστη και θα μετακινήσετε...βράχους.

    ΝΑ ΨΟΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΣΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΓΟΜΟΣΘΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ ΤΟΤΕ ΣΤΡΑΦΗΚΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ....... ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΑΛΙΟ ΧΑΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΣΑΤΣΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηρθε η ωρα να πληρωσουν και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι κατι.
    Μια χαρα την βγαλανε. Μελι.

    Οχι μονο οι μισθωτοι δημοσιου και οι συνταξιουχοι να πληρωνουν με περισσοτερους φορους και μειωση εισοδηματος! για να μπαλωσουν την φοροδιαφυγη του ιδιωτικου τομεα.

    Ισως ετσι αρχισουν και οι ιδιωτικοι υπαλληλοι να καταγγελουν εστω και ανωνυμα τα φοροφυγαδικα αφεντικα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως ξέρει κανείς να μας πει πως απέκτησαν τεράστια περιουσία οι Καραμανλήδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΘΝΑΡΧΗ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΟΥ,ΞΕΡΩ,..ΚΑΥΤΑ ΚΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!!!
    Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ""ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ"" ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν ρωτάτε πρώτα την οικογένεια του ¨Εθνάρχη¨ που βρήκε τα λεφτά και είναι όλοι τους πλούσιοι ;
    Και βεβαίως και των υπολοίπων πολιτικών τζακιών πράσινων, μπλέ, κόκκινων και ροζ!
    Έλεος φτάνει πιά ακόμη και τώρα δεν καταλάβαμε τίποτα.
    Οι μόνες δυνάμεις που πρέπει και μπορούμε να στηριχθούμε είναι οι δικές μας.
    Οι δυνάμεις των απλών καθημερινών ελλήνων.
    Των ελλήνων της δουλειάς, της οικογένειας, της φιλίας,της αλληλεγύης και της αγάπης για τον τόπο μας.
    Φτάνει με τις οικογενειοκρατείες τους αρχηγούς και τα τσιφλίκια. Φτάνει πια με τα μικροσυμφέροντά μας.
    Ας κοιτάξει ο καθένας τον δίπλα μας, τον φίλο, τον γονίο και τα παιδία μας, τον συνάνθρωπο και ας απαξιώσουμε όλους αυτούς που χρόνια εκμεταλεύονται την χειρότερη πλευρά μας, αυτή που μας οδήγησε σε καταστροφές, σε εμφυλίους σε μαρασμό.
    Καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες έλληνες μοχθούν για το μεροκάματο.
    Και τώρα βρίζουμε ο ένας τον άλλο, ψάχνοντας να μυρίσουμε λίγο αίμα, να δούμε κάποιον στην αγχόνη και μετά ικανοποιημένοι να ξαναγυρίσουμε στα ίδια και τα ίδια, αυτά που μας οδήγησαν ως εδώ.
    Ένα καινούργιο κοινωνικό συμβόλαιο και μια κοινωνική αναγέννηση χρειαζόμαστε και βέβαια αυτό δεν είναι δυνατό να το γράψουν οι πολιτικοί που μας οδήγησαν εδώ. Ούτε βέβαια και τα κολαούζα τους επιχειρηματικά, εκδοτικά και συνδικαλιστικά.
    Πρέπει για άλλη μια φορά να το γράψουμε μόνοι μας με τις δικές μας δυνάμεις βρίσκοντας και αναδεικνύοντας νέους ηγέτες από τη σάρκα μας.
    Έρχονται Δημοτικές εκλογές, βρείτε και αναδείξτε νέα πρόσωπα, άτομα της κοινωνίας σας που δεν έχουν αναμειχθεί με πολιτική και κόμματα, νέους άξιους ανθρώπους, έτσι για αρχή.
    Συνήθως την ιστορία μας την γράφουμε με αίμα.
    Ελπίζω χάριν των παιδιών μας αυτή τη φορά να την γράψουμε μόνο με τον ιδρώτα μας.
    ¨Ας αγωνιστούμε για άλλη μια φορά για την ελευθεριά μας αλλιώς ας μείνουμε ραγιάδες εμείς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας¨.
    ΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν οι πολιτικοί δεν στήσουν κρεμάλες, θα τους κρεμάσει όλους ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοίτα ποιοί φωνάζουν στη τηλεόραση αυτοί που στις κωλοφυλλάδες τους έπαιρναν κρατικές διαφημίσεις. ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΒΟΑ ΓΙΑ ΤΗ <>!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πως μπορεί να έχει κύρος και αξιοπιστία ένα δελτίο ειδήσεων όταν ο καθημερινός κλόουν σχολιαστής του έχει φάει τον αγλέουρα ως εκδότης εφημερίδας άνευ κυκλοφορίας. Εσάς ερωτώ κύριε Ν.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.
    ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΚΟΤΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ .
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ.
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΖΟΥΜΕ.
    Ε Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΣΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορουμε ολοι να εχουμε χιλιαδες αποροιες ας μας δωσουνε του εθναρχη την φορολογικη δηλωση του 1975 και την σημερινη και αν ειναι οκ ο τυπος απο την πρωτη Σερρων τοτε εγω ειμαι μαυρος απο την Αφρικη καθως και της Βασως Παπανδρεου που της ειχαμε νοικιαση ενα μικρο δωματιο οταν σπουδαζε!!!καιδεν ειχε βρακι να αλλαξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5.24 την φορογική δήλωση του εθναρχη το 75 μπορεί να την βρεις όσο την φετινη δεν μπορω να σε πληροφορήσω αν ο αγιος Πέτρος τους ζηταει φορολογικη δηλωση καθε χρόνο η ανα δεκαετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ν αγιασει το στόμα σου Φάντασμα!! Δήμευση των περιουσιών τους ΤΩΡΑ, που μας βαζουν εμάς και πληρώνουμε οι αλήτες! Καταργήστε την βουλευτική ασυλία!! Και βάλτε τους στα ΚΑΤΕΡΓΑ να δουλέψουν για όσα φάγανε τόσα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πεστα ρε Φαντασμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσεις που βαλατε τον Δηθεν Εθμαρχη για απαντήστε μου πως ο Γιος του Δάσκαλου απο την Πρώτη Σερρών Εφτασε να αποκτήση τοσα χρήματα ωστε να ζουν τ'αδελφια του ολα μες την χλιδή και χωρίς τά παιδοβούβαλα ανήψια του να μην εχουν δουλεψει ποτε στην Ζωή τους ? εχετε μουτρα και μιλάτε λαμογια χαραμοφάηδες κιόλας καταστεψατε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλα τα λετε ρε παιδια δεν ακουω τίποτα ομως για το ΚΚΕ που τα βρισκη τα λεφτα και εχει κάνει εκεινο το παλατι στον περισσο με τον ιδρώτα των ανθρωπων που μαζευει γυρω του και η Κα Παπαρήγα πως σπουδάζει την κόρη της στο εξωτερικο με την συνταξη της μονο γιατι οπως λεει την βουλευτικη αποζημίωση την καταθετη στο Κόμμα ρε ξυπνηστε μας δουλευουν ολοι και ποιο πολοι οι αριστεροι η παρημία λεει τους εχθρους μου τους ξερω τους φιλους μου δεν γνωριζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @@@@ 16/12:26 π.μ.


    Τόν Λαλιώτη,Τσοχατζόπουλο,
    Παπαντωνίου,Μελίνα κι τά άλλα πολιτικά τρωκτικά τού κόμματός σου,νά ρωτήσης.
    Αλλά από πρώτο χέρι,πολλά θά σού έλεγε κι ό σκατόψυχος Παπανδρέου (παππούς + υιός.Τόν εγγονόν όχι ακόμη!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση