GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους καταλόγους που εστάλησαν από την ΟΝΝΕΔ εν όψει των εκλογών της ΝΔ...

Από τον Κώστα Χατζή http://www.kostasxatzis.gr/ Βάσει της εγκυκλίου που εξέδωσε η Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. (βλ. παρ. 5.4) εν όψε...

Από τον Κώστα Χατζή
http://www.kostasxatzis.gr/

Βάσει της εγκυκλίου που εξέδωσε η Γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ. (βλ. παρ. 5.4) εν όψει των εσωκομματικών εκλογών, η Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ καλείτο να παραδώσει προς αποστολή τους καταλόγους με ΟΛΑ τα μέλη της που έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν στις κατά τόπους ΝΟΔΕ και Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ., προκειμένου τα μέλη να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για τα νέα Όργανα του κόμματος ανά περιοχή.
Πέραν του γεγονότος ότι οι κατάλογοι εστάλησαν στις κατά τόπους ΝΟΔΕ την Πέμπτη 27/5 αργά το βράδυ και την Παρασκευή 28/5, αντί για την προβλεπόμενη εκ της εγκυκλίου ημερομηνία της Παρασκευής 7/5 (βλ. παρ. 5.4.) - συνεπώς υπήρξε μηδενικό περιθώριο ενστάσεων - παρατηρείται το εξής απαράδεκτο φαινόμενο:
Οι κατάλογοι της ΟΝΝΕΔ που εστάλησαν σε όλη την...
 Ελλάδα είναι σαφώς παραποιημένοι, τόσο ως προς την κατανομή των μελών σε Τοπικές του Κόμματος, όσο κυρίως ως προς τον αποκλεισμό χιλιάδων ΟΝΝΕΔιτών, οι οποίοι παρʼ ότι ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΝΝΕΔ, είτε στις 29/11, είτε στις 18/4, ματαίως αναζητούν το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους της Οργάνωσης. Παρατηρούνται, μάλιστα, σε πολλές περιοχές, κωμικοτραγικά φαινόμενα, όπως η απουσία από τις λίστες της ΟΝΝΕΔ, Προέδρων Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ, γραμματέων Τ.Γ. ΟΝΝΕΔ και άλλων στελεχών των κατά τόπους διοικήσεων.
Είναι σχεδόν προφανές ότι ακόμα κι αν τελικά κάποιοι από αυτούς τους ΟΝΝΕΔίτες μπορέσουν αύριο να ψηφίσουν λόγω της ύπαρξης των ονομάτων τους στις μηχανογραφημένες λίστες της Ν.Δ. από τις 29/11, η παράδοση «κουτσουρεμένων» καταλόγων από την Κεντρική Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ θέτει ευθεία αμφισβήτηση στην ιδιότητά τους ως μέλη της ΟΝΝΕΔ.
Με βάση τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπʼ όψιν τις διαμαρτυρίες χιλιάδων μελών της ΟΝΝΕΔ σε ολόκληρη την Ελλάδα για επανάληψη πραξικοπηματικών πρακτικών μέσα σε λίγες μόνο ημέρες από την «απόπειρα συνεδρίασης της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ», γίνεται γνωστό το εξής:
Οι «κατάλογοι της ΟΝΝΕΔ» που απεστάλησαν, δε θεωρούνται αποδεκτοί, ούτε σήμερα, ούτε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, εν όψει των εκλογών για ανάδειξη νέων διοικήσεων στις κατά τόπους ΟΝΝΕΔ, όποτε κι αν αυτές λάβουν χώρα.

3 σχόλια

  1. ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΜΕ - ΠΑΣΟΚ......
    εντάξυ άρχησε η ανθρωποφαγία των ανεπιθύμητων λαμόγιων πολιτικών και οι δημοσιογράφοι μέσω των εντύπων ιδιοκτησίας των γνωστών νταβατζίδων κάνουν πάρτυ και πυροβολούν.

    Κανένας όμως δεν αναφέρει για
    την αφύσικα τεραστια περιούσία των κουρήδων,τα χρέη και τα εικονικά τιμολόγια
    τα χρήματα που διακινούσε σε πλαστικές σακούλες ο θέμος και η τράπεζα στο κολωνάκι που δέχονταν μαυρα χρήματα ως καταθέσεις
    πως ο νίκος έχει βίλα 3 εκατομ ευρώ και πόρσε
    πως ο μάκης βρέθηκε στην Εκάλη και καγιέν
    πως ο γιώργος έγινε καναλάρχης ,εκδότης κλπ
    πως ο νικος της τατιάνα
    πως ο………πως ο………κλπ κλπ κλπ

    ας πάει και εκεί το πόθεν έσχες να δούμε και αν οι ανθρωποι τα κάνανε με την δουλεία τους ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και μάλον τότε κάναμε λάθος επάγγελμα.

    ΠΑΝΤΩΣ.....
    Θέατρο παίζουν την Κάθαρση, μοιράζουν τους ίδιους ρόλους σε στελέχη Πασόκ ΝΔ, κατάσταση τάλε κουάλε με το βρώμικο 89.

    Η διαφορά είναι πως το ζητούν πιεστικά και οι δανειστές φοβούμενοι μη χάσουν τον έλεγχο από τη λαϊκή οργή.
    Νομίζω πως θα καθησυχαστούν οι ανησυχίες τους.
    Κάποια στιγμή θα ξεμείνουν πάλι από καύσιμα, θα σταματήσουν τα επιτελεία να τροφοδοτούν με στοιχεία και …τούβλα!

    Οχι τόσο γρήγορα κι απότομα πάντως όπως έγινε με τη βίλα της Μιμής(…).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΚ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΙΣ ΠΑΣΚ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΙΟ ΑΣΕΠ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΞΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. α,ρε Χατζή...τώρα που έχασες, ανακάλυψες πως χρείαζονται κανόνες και όργανα, πρώτα από όλα.

    Τότε έλεγες πως "δεν έχω απορρίψει τα αρχηγικά μοντέλα" και πως "η ΝΔ πρέπει να ασκεί και πολιτικό έλεγχο"

    ..δεν πειράζει, μπορεί στα 70 σου να ανακαλύψεις και τον φιλελευθερισμό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση