GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπτωτη η εταιρεία της Φεβρωνίας...

Έκπτωτη κήρυξε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) την εταιρεία Athens Airways , η οποία στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις άγονες γραμμέ...

Έκπτωτη κήρυξε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) την εταιρεία Athens Airways, η οποία στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις άγονες γραμμές, είχε αναλάβει την εξυπηρέτηση για εννέα προορισμούς. Και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΥΠΑ, κατέληξε στην απόφαση αυτή, καθώς η εν λόγω εταιρεία δεν...
 υλοποιούσε σωστά τη συμφωνία που είχε υπογράψει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπήρχαν καταγγελίες για σωρεία καθυστερήσεων και ακυρώσεων δρομολογίων τα οποία μάλιστα πολλάκις δεν αντικαθιστούσε, με συνέπεια την ταλαιπωρία και τις εντονότατες και απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του επιβατικού κοινού. Στην εταιρεία αυτή κορυφαία διευθυντική θέση κατέχει ο σύζυγος της Φεβρωνίας Πατριανάκου, της πρώην Γραμματέως Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ...

12 σχόλια

  1. ΠΕΡΙΕΡΓΟ,
    ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΔ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ...
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΣΤΑΘΕΡΗ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ....
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΠΑΝΤΑΓΙΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ!!

    ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΘΕΙΣΑ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΘΩΚΟ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ "ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ" ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΥΧΟΝ "ΛΑΣΠΕΣ" ΣΤΗΝ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ... Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.....

    ΡΩΤΟΥΜΕ ......Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΩΣ MANAGER ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ????
    Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ 'ΡΥΘΜΙΣΗ" ΤΟΥΣ???

    ΕΤΣΙ ΡΩΤΑΜΕ!!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ!!!...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ!!!
    ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ "ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ" ΑΞΙΑΣ.... ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ FUN ΤΟΥ ΤΟΛΗ!!!..... ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΕΒΑΙΑ.... ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ....ΕΤΣΙ??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πάκης δεν βοηθάει πλέον Φεβρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποση οργη και θυμο αραγε μπορει να συγκρατησει ενας πολιτης μεσα στο σωμα του; Καθε μερα, καθε ωρα, ενα λαμογιο γαντζωμενο στην εξουσια και συγγενεις η φιλοι του εξυπηρετουνται με εταιρειες κοινων συμφερόντων απο τις πλατες του Ελληνικου λαου.
    ΤΟ χρωμα δεν παιζει κανενα ρολο πρασινο γαλαζιο τα ιδια σκατα ειναι.
    Τα τελευταια 15 χρονια στηθηκε ενα οργιωδες παρτυ στις πλατες ολων μας απο ρεμαλια που επαγγελονται τους πολιτικους.
    Πολιτικοι του κολου, τεμπελχαναδες κλεφτες,καλοπερασακηδες και γενικως αποβρασματα μιας κοινωνιας σε βαθυτατη σηψη.
    Καλουμαστε σημερα να πληρωσουμε ως επιτακτικη αναγκη αυτα που οι προαναφερομενοι μπασταρδοι ξεκοκκαλισαν μαζι με τις οικογενειες τους. Γιατι και αυτες παιξανε τον ρολο τους αποκομιζοντας οφελη σε διαμερισματα ,φουσκωτους λογαριασμους καταθεσεων κανοντας τους ανηξερους και αθώους.
    ΠΛηρωνουμε σημερα με την ζωη μας και τα ονειρα μας την κλεψια και την ματαιδοξια ολων αυτων των υποκειμενων που λεγονται πολιτικοι.
    Σημερα η κυβερνηση μας λεει οτι τα μετρα ειναι αναγκαια και επιβεβλημενα για να μην χρεωκοπησουμε και επισημως. Το ερωτημα ειναι ποιος φταιει και γιατι φθασαμε ως εδω; Οι κυβερνωντες μπηκαν στην κολυμπηθρα του σιλωαμ και εξιλεωθηκαν; και σημερα σαν υπατοι κριτες μας υποβαλλουν ως τον θανατο μας ενα μαρτυριο επιβιωσης; με μονη δικαιολογια οτι ειναι μονοδρομος για ολους μας; ποιους ολους μας; πως μπαινουμε ολοι στο ιδιο καζανι την στιγμη που οι πολιτικοι και οι υμετεροι πλουτιζαν απο τις κλεψιες και τις κομπινες και εμεις χαναμε τις δουλειες μας και μεναμε άνεργοι χωρις να μπορουμε να καλυψουμε ουτε την επιβιωση μας.
    ΟΧΙ κυριοι σκαταδες δεν θα γινει αυτος ο συμψηφισμος ευθυνων πρωτον γιατι θα υπαρξει μαζικη αντιδραση με οτι συνεπαγεται δευτερον ολοι εσεις που κυβερνησατε τα 15 τελευταια χρονια θα καταθεσετε τα περιουσιακα σας στοιχεια προς ΔΗΜΕΥΣΗ!!!!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΡΤΟΥΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ.
    Πρωτα θα πληρωσετε ολοι εσεις και μετα εμεις οτι μας αναλογει και οχι οτι εσεις επιβαλλετε με νομους του ποδαριου.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΚΥΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!!!!!!!Να ζησετε ρε γαμημενοι με 480 ευρω τον μηνα και με αυτα να πληρωσετε τα παντα όπως ζητατε απο εμας.
    Γιατι ρε σημερα πληρωνουμε αστυνομικους να φυλανε τον δακο και τον κουραδα της ραφηνας; και να τους μεταφερουν με mercedes αντι να σαπιζουν στη φυλακη; αυτα τα δυο καθαρματα πρεπει να δικαστουν και να τους επιβληθει η μεγαλυτερη ποινικη ποινη μεχρι και την οικονομικη τους εξαθλιωση.
    Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΥΛΛΙΣΕ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ και οσο για το ΔΝΤ στα αρχιδια μας ετσι που μας καταντησατε πιο κατω δεν εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ATHENS AIRWAYS ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ ?
    ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΡΕΠΠΑΣ/ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,

    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΙΝ ΜΑΣ ΟΤΙ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ.

    ΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝΕ ΜΕΤΑ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

    ΗΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΔΕΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ.

    ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ!

    ΘΕΛΕΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΕ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑ.ΜΕ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟΛΟΓΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ, ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. “Ανοίγει ο δρόμος για δικαστική ανατροπή των μέτρων του ΔΝΤ”
    απο την ΛΕΤΤΟΝΙΑ.

    Όλοι γνωρίζουμε πως το Σύνταγμα δεν καλύπτει μονομερείς αποφάσεις για περικοπή αποδοχών.
    Οι συνομοσπονδίες όμως,(ΓΣΕΕ,ΑΔΕΔΥ κλπ),ποιούν προς το παρόν την νήσσαν,ενώ ήδη θα έπρεπε να είχαν κινηθεί νομικά.
    Από την άλλη όμως,στην Λεττονία,τον ασφαλιστικό νόμο,τον ακύρωσε το Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας. Παντού,απ ότι λένε,η Δικαιοσύνη είναι τυφλή.Στην Ελλάδα μας,πολύ φοβάμαι ότι είναι λίγο …αλλοίθωρη και ο νοών νοείτω.


    ΕΛΛΗΝΕΣ ..Οταν οι βουλευτες δεν θα τολμουν να βγουν απο το σπιτι και οι υπουργοι θα τεξειδευουν στο εξωτερικο συνεχως, τοτε, και μονο τοτε, θα γινει ξανα ανθρωπινη η Ελλαδα.
    Οι μαιμουδιες με τον Μαντελη δεν ξεγελουν κανενα.
    Χρειαζονται υπευθυνες λυσεις εδω και τωρα, οχι επικοινωνιακες διαχειρισεις της δεκαρας που δεν εξαπατουν πλεον κανενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Προς στον ανώνυμο στην αρχή της σελίδας.Σίγουρα δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, οι σκοπιμότητες κάποιων να συνεχίζουν να διακινούν "ειδήσεις" για τους λόγους τους. Κ ακόμη χειρότερα. Κάποιοι εξακολουθούν να πετάνε λάσπη ανεξέλεγκτα εκμεταλλευόμενοι την δικαιολογημένη ευαισθησία των πολιτών λόγω της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής αλλά κ πολιτικής κατάστασης στη χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΑΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΛΕΝΕ..........

    ΛΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΑΛΛΑ.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εσενα τι σε κοφτει για τον Γιομπαζολια , μηπως εισαι μεγαλος πασοκοβιολης που τρως πασοκοχορτο και δεν θες αποκαλυψεις για το πασοκισταν??


    εεε μα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΚΑΤΑ ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΡΙΑ?
    ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΣΗ.
    Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΜΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΕΔΡΕ ..ΦΤΥΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ τα γλυώδη γελοία
    πράσινα ερπετά.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    Τα ΜΜΕ δεν άλλαξαν τρόπο αντιμετώπισης του Αντώνη Σαμαρά, μετά την θριαμβική του εκλογή. Οσο χαιδολογούσαν την Ντόρα εξακολουθούν, να το κάνουν.

    Το ΜΕΓΚΑ, των κ. Βαρδινογιάννη,Μπόμπολα, Ψυχάρη, είχε μόνο ένα φωτεινό καλό διάλειμα, εκείνη την εξαιρετική συνέντευξη του Αντώνη προς τον Μανώλη Αναγνωστάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Χασαπόπουλος …ξερόβηχε!

    Το ΑLTER με τον Χατζηνικολάου, παλαιόθεν “φίλο” του κ.Βαρδινογιάννη, αναλώνεται καθημερινά σε χυδαίες επιθέσεις κατά του Καραμανλή με απώτερο προοδευτικά στόχο..τον Σαμαρά .

    Αργότερα, λαμβάνει τη σκυτάλη το κανάλι EXTRA, όπου εκεί επιδίδονται σε επείδειξη κίτρινης διαπόμπευσης, Καραμανλικών πρωτίστως πάλι στοιχείων, με αποσιώπηση ύπαρξης Σαμαρά κι αναδυόμενης …στο βάθος …δύναμης πάντα τη Ντόρα.
    Μη τούς θυμηθούμε την ηρωποίηση Τατούλη και Δούκα…

    Ο Καραμανλής, μέσα στις καλές του προθέσεις, προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα μέσα στο κόμμα, άνάμεσα στα ετερόκλητα συμφέροντα. Δεν το σεβάστηκε …ουδείς! Τον διαπόμπευσαν ακόμη χειρότερα. Οι δικοί του …τον άδειασαν! Δεν τον μείωσε το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Αντώνης δεν θα τους κάνει την χάρη….
    Πολύ καλά έκανε και διαφοροποίησε τη θέση του.
    Εκαστος εφ’ ω ετάχθη, πλέον…
    Αυτή η έρμη η πατρίδα χτυπιέται από παντού..μέσα κι έξω!

    Την Κυριακή ψηφίζονται νέα άφθαρτα πατριωτικά πρόσωπα!
    Ας δοθεί το μήνυμα, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες παγαποντιές….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση