GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθαρσις...

Από το http://apotopoto.blogspot.com/ Με καταιγιστικούς ρυθμούς άρχισε και σχεδόν τελειώνει η εντιμοποίηση της δημοκρατίας μας. Εξοστρακ...

Από το http://apotopoto.blogspot.com/

Με καταιγιστικούς ρυθμούς άρχισε και σχεδόν τελειώνει η εντιμοποίηση της δημοκρατίας μας.
Εξοστρακίστηκαν οι κακοί, σημιτοεκσυγχρονιστές  (οι χωρίς λάπτοπς) του πασόκ και οι καραμανλομητσοτακοφαταούλες της νέας δημοκρατίας, δηλαδή οι εσωκομματικοί αντίπαλοι των εντιμοτάτων Γιωργάκη και Αντωνάκη.
Και ξανά προς τη δόξα τραβά...
ΥΓ1: Όσοι έμειναν είναι έντιμοι.
ΥΓ2: Ο Τσοχατζόπουλος έπίσης.
ΥΓ3: Η Τζάκρη, επίσης.
ΥΓ4: Ο Κωστάκης, επίσης.
ΥΓ5: Ο Σπηλιωτόπουλος.
ΥΓ6: Ο Λαλιώτης. Ο Μάκαρος Ψωμιάδης.
ΥΓ7: Και λοιποί, ών ουκ έστι αριθμός.
ΥΓ8: Τι νά γιναν άραγε εκείνοι οι...
Άγγλοι συνταξιούχοι μικροαπατεώνες, οι δύο λεχρίτες-managers που ο Μαντέλης είχε προσλάβει για να θεραπεύσουν την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ έναντι δύο δισεκατομμυρίων δραχμών για 18 μήνες;

7 σχόλια

  1. ΠΡΟΕΔΡΕ ..ΦΤΥΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΤΩΝ ΜΜΕ-ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    Τα ΜΜΕ δεν άλλαξαν τρόπο αντιμετώπισης του Αντώνη Σαμαρά, μετά την θριαμβική του εκλογή. Οσο χαιδολογούσαν την Ντόρα εξακολουθούν, να το κάνουν.

    Το ΜΕΓΚΑ, των κ. Βαρδινογιάννη,Μπόμπολα, Ψυχάρη, είχε μόνο ένα φωτεινό καλό διάλειμα, εκείνη την εξαιρετική συνέντευξη του Αντώνη προς τον Μανώλη Αναγνωστάκη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Χασαπόπουλος …ξερόβηχε!

    Το ΑLTER με τον Χατζηνικολάου, παλαιόθεν “φίλο” του κ.Βαρδινογιάννη, αναλώνεται καθημερινά σε χυδαίες επιθέσεις κατά του Καραμανλή με απώτερο προοδευτικά στόχο..τον Σαμαρά .

    Αργότερα, λαμβάνει τη σκυτάλη το κανάλι EXTRA, όπου εκεί επιδίδονται σε επείδειξη κίτρινης διαπόμπευσης, Καραμανλικών πρωτίστως πάλι στοιχείων, με αποσιώπηση ύπαρξης Σαμαρά κι αναδυόμενης …στο βάθος …δύναμης πάντα τη Ντόρα.
    Μη τούς θυμηθούμε την ηρωποίηση Τατούλη και Δούκα…

    Ο Καραμανλής, μέσα στις καλές του προθέσεις, προσπάθησε να γεφυρώσει το χάσμα μέσα στο κόμμα, άνάμεσα στα ετερόκλητα συμφέροντα. Δεν το σεβάστηκε …ουδείς! Τον διαπόμπευσαν ακόμη χειρότερα. Οι δικοί του …τον άδειασαν! Δεν τον μείωσε το ΠΑΣΟΚ.

    Ο Αντώνης δεν θα τους κάνει την χάρη….
    Πολύ καλά έκανε και διαφοροποίησε τη θέση του.
    Εκαστος εφ’ ω ετάχθη, πλέον…
    Αυτή η έρμη η πατρίδα χτυπιέται από παντού..μέσα κι έξω!

    Την Κυριακή ψηφίζονται νέα άφθαρτα πατριωτικά πρόσωπα!
    Ας δοθεί το μήνυμα, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες παγαποντιές….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από το φίμοτρο:"Η απουσία του Τσίμα τις τελευταίες ημέρες από το Mega δεν έχει να κάνει στην πραγματικότητα με κάποιο σοβαρό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει ο δημοσιογράφος. Το Fimotro είναι σε θέση να γνωρίζει ότι στο Μεγάλο Κανάλι έχουν...
    περιέλθει πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο γνωστός δημοσιογράφος (να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μας είναι αντιπαθής ο Τσίμας) συμπεριλαμβάνεται την λίστα με τα δωράκια της Siemens. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τσίμας έχει ενημερώσει τη διεύθυνση του καναλιού ότι συμπεριλαμβάνεται στην λίστα. Προτιμήθηκε λοιπόν, να αποχωρήσει διακριτικά μέχρι να διευκρινιστεί τι θα γίνει με τη δημοσιοποίηση της λίστας. Αυτή είναι η αλήθεια... "
    δηλαδή υπάρχει περίπτωση να φιγουράρουν και ονόματα δημοσιογράφων εμπλεκομένων με μίζες και σκάνδαλα;;;και δή,μεγάλων καναλίων;;;αναρωτίεμαι αυτό το θέμα θα δημοσιευθεί στα κανάλια;;;θα σχολιαστεί από συναδέλφους του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε φορά που ψηφίζεις τζογάρεις. Εικοσιμία παίζουμε. Μπλάκ Τζάκ. Και πάντα χαμένοι.

    Ο Μαντέλης είναι “κοροϊδία”, γνωστός από το τέλος της πρώτης τετραετίας Σημίτη. “Πεθαμένος” και μόνο για δημόσια κατανάλωση.

    μόνο ένα λογαριασμό; χαχαχαχαχα!

    Σαν τα ρούχα και τα λάδια που έβγαζαν τα υποβρύχια, για να τα δουν αυτοι από πάνω και να πάψουν να ρίχνουν βόμβες βυθού.

    Λες να μήν ήξερε ο Μαντέλης πόσα δήλωνε ακριβώς στην εξεταστική?

    Τα 160Κ θα βρούν και τίποτα άλλο.Έτοιμα τους τα χει..

    ΥΓ. αφού έχουν διάθεση κάθαρσης ας περάσουν εθελοντικά όλοι τους ίδιους ελέγχους (παλιοί και νέοι) λαλιώτη π.χ..άκου κάθαρση.

    Γιατί δεν δεσμέυετε και τον λογαριασμό του Πετσάλνικου?

    Επρεπε να φτασει η χωρα στο ΔΝΤ για να γινει μια δεσμευση περιουσίας?

    Δες μέγκλες και λεβεντιές και κουστουμιές τσίλικες… Πασόκ.
    Κοντά στον πολίτη.
    Και παλτό από το υστέρημά του.

    ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να ολοκληρωθεί η κάθαρση πρέπει:Να εξεταστούν κατ' αντιπαράσταση ο Κος Κόκκαλης και ο Κος Σαμαράς για την περίοδο 1993 και τα όσα ακούγονται για την πτώση της εκλεγμένης κυβέρνησης της ΝΔ απο τους αποστάτες.Δε θα έχει αντίρρηση φαντάζομαι ο κος Σαμαράς ο έντιμος.Επίσης να εξεταστούν οι περίοδοι που ο κος Σαμαράς διετέλεσε υπουργός διότι και για την περίοδο 90-93 αλλά και την πρόσφατη υπουργία του ακούγονται διάφορα αλλά όλως περιέργως κανείς δεν αγγίζει το όνομα Σαμαράς.Έχει αυτό να κάνει άραγε με τα διάφορα δείπνα του κου Σαμαρά με καναλάρχες και μεγαλοεκδότες?Ξέρω πως ο κος Σαμαράς έχει απο τώρα εξασφαλίσει μια θέση στον Παράδεισο λόγω της αμέμπτου ηθικής του αλλά ας το ψάξουν βρε αδερφέ για να κλείσουν τα στόματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί, οι νεοεκλεγέντες βουλευτές και βουλευτίνες του ΠΑΣΟΚ είναι ό,τι το καθαρότερον;
    Ας περιμένουμε λίγο
    Στο πεπρωμένο μας να δώουμε σημασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τότε που ήρθε ο Παπανδρέου αισθάνομαι λαθρομετανάστης στη χώρα μου.
    Δεν έχω δικαιώματα πιά, μόνο υποχρεώσεις.
    Όλα έχουν μια αίσθηση προσωρινή, όλα παίζουν, τίποτε δεν είναι σίγουρο, δεν ξέρεις τί θα σου ξημερώσει.
    Δεν υπάρχει πια τίποτε, μα τίποτε, που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις.
    Πώς καταντήσαμε έτσι βρε παιδιά;
    Πόσο θα κρατήσει αυτό το μαρτύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση