GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πετσάλνικος κατά Ραγκούση για Καλλικράτη...

Από το http://www.e-aftodioikisi.gr/ Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε... Βολές από τον πρόεδρο της Βουλής δέχθηκε το σχέδιο ...

Από το http://www.e-aftodioikisi.gr/

Από αλλού το περίμενε και από αλλού του ήρθε...
Βολές από τον πρόεδρο της Βουλής δέχθηκε το σχέδιο Καλλικράτης, με αφορμή χιλιάδες υπογραφές από το νόμο Καστοριάς, όπου εκλέγεται ο κ. Πετσάλνικος, που ζητούν να υπάρξουν τέσσερις αντί για τρεις δήμοι.
Απευθυνόμενος στον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση από το βήμα της Βουλής, ο κ. Πετσάλνικος είπε πως «είναι δύναμη να διορθώνεις τα λάθη σου και η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει με ευαισθησία τις προτάσεις των βουλευτών». (Δειτε το σχετικο video http://www.e-aftodioikisi.gr/default.aspx?action=viewvideo&gallery=v1&item=v1)
Απαντώντας ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, αναφέρθηκε τόσο στο δήμο Καλαμπάκης Δράμας, όσο και στο δήμο Μακεδνών Καστοριάς, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν...
 έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά τους.
Στο μεταξύ, «Όχι» σε έναν δήμο «γίγαντα», είπαν το πρωί της Τετάρτης οι κάτοικοι της Κύμης, που απέκλεισαν τη γέφυρα της Χαλκίδας και ακολούθως, επιβιβάστηκαν στα λεωφορεία, προκειμένου να συμμετάσχουν σε διαδήλωση έξω από τη Βουλή.
Εξάλλου, παραμένουν συγκεντρωμένοι έξω από τη Βουλή πολλοί αιρετοί και φορείς αυτοδιοίκησης, που διαφωνούν με το χωροταξικό του Καλλικράτη. Ειδικότερα, διαδηλώνουν ο δήμος Ελληνικού, που αρνείται να συνενωθεί με την Αργυρούπολη, ο δήμος Αμφίκλειας, που αρνείται να δεχθεί ως έδρα του νέου Καλλικράτειου δήμου την Κάτω Τιθορέα, ο δήμος Καστελίου, που αρνείται να ενωθεί με το Ηράκλειο, ο δήμος Μυκηνών, που διαμαρτύρεται για την υπαγωγή του στον δήμο Αργους, οι δήμοι Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, αλλά και οι δήμοι Βασιλικής στα Ιωάννινα, Καστανιάς και Παληοκάστρου.

14 σχόλια

  1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ -- ΕΚΤΑΚΤΟ ----

    Σύμφωνα με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που κατέθεσε σήμερα ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης,
    όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στείλει ένα ένα ημερολόγιο τοίχου ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.

    Σε περίπτωση που είσαι πασόκ και η Ζίμενς σου στέλνει εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.

    Μετά από διαβούλευση (διάρκειας 35 δευτερολέπτων) με τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς εταίρους, το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί κατεπειγόντως απόψε στη Βουλή και τό αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι να τυπωθεί στο ΦΕΚ.
    Πάνω από όλους ο νόμος (μας).

    Υ.Γ. θα εξαιρείται η συνεταίρος της ΧΟΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.
    ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥΣ.
    Σαν μάρτυρες - καταδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TI KATANTIA THEE MOU!

    O PROEDROS THS VOULHS NA LEITOYRGEI ME AYTON TON TROPO.

    SAN DEN NTREPETAI O FAYLOS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. _________________________________
    Ξέρετε πόσο κόστισε στο ελληνικό δημόσιο η μίζα του Μαντέλη;

    Ο Μαντέλης παραδέχτηκε ότι ως υπουργός Μεταφορών, πήρε μίζα 200.000 μάρκων από τη siemens, για να την... βοηθήσει στο ψηφιακό κέντρο του ΟΤΕ.
    Ο Μαντέλης το είπε αυτό την ώρα που ξέρει ότι έχει παραγραφεί το αδίκημα και είναι έτοιμος να φύγει από την Ελλάδα για...
    ...το εξωτερικό όπου δραστηριοποιείται τον τελευταίο καιρό.

    Πόσο όμως κόστισε αυτή η μίζα στο ελληνικό δημόσιο;

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ

    Η μίζα των 200.000 του Μαντέλη, κόστισε στον ΟΤΕ, ζημιά 57.000.000 ευρώ! ___________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;
    ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ;
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΑΣ;
    ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ:
    .....
    Στους εξαπατημένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να φρεσκάρουμε τη μνήμη τους, μήπως και στην επόμενη ευκαιρία φερθούν πιο έξυπνα, να τους θυμίσουμε τι έλεγε ο Καραμανλής προεκλογικά (Καθημερινή 15.09.2009):
    «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στη ΔΕΘ, ξεπέρασε κάθε όριο ανευθυνότητας, τα δήθεν μέτρα που εξήγγειλε θα στοιχίσουν πάνω από 10 δισ. ευρώ. Πού θα βρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα χρήματα αυτά; Στο καταλυτικό αυτό ερώτημα υπάρχει μόνο μια απάντηση: δεν μπορεί να τα βρει», επεσήμανε ο κ. Καραμανλής απευθυνόμενος χθες σε κοινό μικρομεσαίων επιχειρηματιών. Στη Ν.Δ. εκτιμάται ότι μέχρι το πέρας της προεκλογικής περιόδου θα επιτύχουν να πείσουν τους πολίτες αφενός για την κρισιμότητα της οικονομικής αφετέρου δε για τον «λαϊκισμό» του ΠΑΣΟΚ και, προσωπικά, του προέδρου του.»

    από το dexiextrem
    ....
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΛΑΟ;
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΕΡΩΤΕΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΟΡΑΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΛΟΥΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΘΑ ΠΕΙΝΑΤΕ, ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά τό ισχυρότερο βότανο ζωής
    τών πολιτικών,είναι Η ΨΗΦΟΣ.
    Ειδικά άν είναι από τή γειτονιά τους.
    Τήν Ρουμάνα γεροντολόγο,τήν κάναμε
    μία από χόρτα.Α-χόρτα-γοι.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα υπόλοιπα 99 εκατομμύρια της Μίζενς θα μας πεί τίποτε ο κύριος Σημίτης;
    Από χορηγίες δεν ξέρατε τίποτε κύριε Σημίτη;
    Όσο για τον αστείο Παπανδρέου, είναι τόσο μα τόσο αθώος που, επί 30 χρόνια βουλευτής του πασόκ δεν κατάλαβε τίποτε ο φτωχός.
    Τίποτε απολύτως σας λέω, είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και, όπως τώρα πια όλοι έχουμε καταλάβει, επίσης δεν λέει ποτέ ψέμματα.
    Δεν είναι του χαρακτήρος του.
    Το λέω γιατί σήμερα θυμήθηκα που όταν ο Τσουκάτος είπε ότι έδωσε τα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ, ο Παπανδρέου απλά απάντησε "εμείς δεν βρήκαμε τίποτε".
    Η ερώτηση "γιατί τότε ο Παπανδρέου δεν έκανε μήνυση στον Τσουκάτο για το υποτιθέμενο ψέμμα του που διέσυρε το πασόκ" παραμένει σταθερά αναπάντητη.
    Καταλάβαμε, κύριε Παπανδρέου, όλοι έχουμε καταλάβει.
    Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι πόσους ψήφους πασόκ θα βρείς στις κάλπες στις δημοτικές εκλογές.
    Μιλώντας με πολύ πράσινο κόσμο τον τελευταίο καιρό, υποψιάζομαι ότι μόνο από τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς θα δείς άσπρη μέρα.
    Οι Έλληνες μαύρο, μόνο μαύρο.
    Σαν το μέλλον που μας έχεις στρώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πετσαλνικε, φαγωθηκες να ξαναβαλεις τον αδερφο σου δημαρχο? μια η γυναικα σου, μια αυτα με τον αδερφο σου...μην μας το παιζεις και ηθικος. Υ.Γ. Βαλε και λεφτα στον λογαριασμο που ανοιξες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΕΤΣΑΛΙΝΚΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ. ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ; ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000. ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ; ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Παπανδρέου εδώ έχουμε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΣΕΛΗ;
    Πόσοι Έλληνες θα την εμπιστευόταν να τους τηγανίσει έστω και δυο αυγά;
    Ναι την εμπιστευτήκατε και την τοποθετήσατε στο Υπουργείο, αλλά ήταν λάθος, παραδεχτείτε το και ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ! ΜΑΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΠΡΑΒΟ!
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΦΩΤΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ. ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΦΙΛΕ!ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ. ΠΕΛΤΣΑΝΙΚΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΛΑΚΕΥΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαντέλης + ΠΑΣΟΚ = Διαπλοκή + Διαφθορά.

    Ανατρέχουμε σε προηγούμενα δημοσιεύματά μας (Διαπλοκή) για να δείτε τον κεντρικό ρόλο που είχε ο κ. Μαντέλης στην εξέλιξή της διαχρονικά και πως έγιναν όλα.

    Ο κ. Μαντέλης διετέλεσε πρόεδρος του ΟΤΕ την περίοδο 1985-1988

    Σεπτέμβριος 1986: Τα τηλέφωνα του ΟΤΕ χρειάζονται ανανέωση και το ΚΥΣΥΜ, με εισήγηση της υφυπουργού Βιομηχανίας Βάσως Παπανδρέου επέλεξε δύο συστήματα ψηφιακών, δήθεν για να μην υπάρξει εξάρτηση της χώρας από ένα και δημιουργηθεί μονοπώλιο. Το ένα από αυτά τα συστήματα κατασκευαζόταν από την Ζήμενς και το άλλο από την ..Στάζι και το εισήγαγε στην Ελλάδα η Ιντρακόμ

    1988: Το Δ.Σ. του ΟΤΕ (πρόεδρος ο κ. Μαντέλης) αναθέτει χωρίς διαγωνισμό και με διπλάσιες τιμές την πρώτη μεγάλη προμήθεια τις εταιρείες Intracom και Siemens, Είναι οι περιβόητες 470.000 ψηφιακές παροχές για τις οποίες επιβλήθηκαν αργότερα περιοριστικοί όροι 470 εκατομμυρίων (!!!) στον Σ. Κόκκαλη

    Ιούνιος 1989: Επί κυβερνήσεως Τζαννετάκη ο Μητσοτάκης παγώνει την σύμβαση και η διοίκηση του ΟΤΕ αποφασίζει επαναδιαπραγμάτευση. Καταλαβαίνεται όλοι γιατί το έκανε ο «Ψηλός».

    Νοέμβριος 1989: Αναλαμβάνει η «οικουμενική κυβέρνηση» υπό τον Ξενοφώντα Ζολώτα. Αναπληρωτής υπουργός Επικοινωνιών είναι ο Γιάννης Κεφαλογιάννης που αντιδρά στις πιέσεις του Μητσοτάκη να υπογράψει την σύμβαση. Αυτό προκαλεί μεγάλη κρίση στην κυβέρνηση και από τότε αρχίζει ουσιαστικά η κόντρα Βαρδινογιάννη – Κόκκαλη.

    31 Ιανουαρίου 1990: Συνεδριάζει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών (Μητσοτάκης – Παπανδρέου – Φλωράκης) και με την συμμετοχή του γηραιού Ζολώτα αποφασίζει να ανατεθούν οι συμβάσεις του ΟΤΕ στην Siemens και την Intracom

    Ιανουάριος 1992: Λόγου του σάλου που προκαλείται, ο 7ος τακτικός ανακριτής ασκεί ποινική δίωξη εναντίον των Siemens και Intracom για τις συμβάσεις των 470.000 παροχών. Η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο τον Μάρτιο του 1993, επί κυβέρνησης Μητσοτάκη φυσικά.

    Ιανουάριος 1992 (τον ίδιο μήνα με τη δίωξη !!!): Προκηρύσσεται διεθνής …διαγωνισμός, στον οποίο λαμβάνουν μέρος οι εταιρείες Intracom, «Ζημενς Τηλέ» (θυγατρική της Siemens), Alcatel, ΑΤ&Τ και Northern. Πίσω από αυτές είναι όλοι εκείνοι που ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε τότε για πρώτη φορά «διαπλοκή».

    21 Ιουλίου 1992: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναθέτει την προμήθεια άλλων 150.000 παροχών στην Siemens και την Intracom.

    Σεπτέμβριος 1993: Η επιτροπή προμηθειών του αποκλείει με διάφορα προσχήματα τις άλλες εταιρείες και αφήνει μόνο την Siemens και την Intracom να …διαγωνίζονται μεταξύ τους.

    Οκτώβριος 1993: Ο Μητσοτάκης χάνει τις εκλογές και έχει το θράσος να πει ότι τον ανέτρεψε ο ….Κόκκαλης.

    Μάρτιος 1994: Η κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου κατακυρώνει τις 1.000.000 ψηφιακές παροχές στην Siemens και την Intracom. Πρόεδρος του ΟΤΕ είναι ο κ. Π. Λάμπρου που αποκαλείται και «ταμίας του ΠΑΣΟΚ»

    Δεκέμβριος 1994: Ο εισαγγελέας εφετών Γεώργιος Ζορμπάς διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την προηγούμενη σύμβαση και τον Ιούνιο του 1995 ζητεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις κατά Siemens και Intracom. Aναλαμβάνουν δυο εφέτες – ειδικοί ανακριτές και το 1998 η υπόθεση μπαίνει κι αυτή στο αρχείο

    12 Μαρτίου 1996: Η κυβέρνηση Σημίτη αναθέτει με τη σειρά της την προμήθεια από Siemens και Intracom άλλων 270.000 ψηφιακών παροχών.

    Ιανουάριος 1997: Η κυβέρνηση Σημίτη τους δίνει ακόμα 338.000 ψηφιακές παροχές.

    9 Δεκεμβρίου1997: Η κυβέρνηση Σημίτη συνάπτει προγραμματικές συμφωνίες μεταξύ άλλων για την προμήθεια 3.000.000 παροχών συνολικού ύψους 370 δισ. δρχ.

    Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι ο κ. Μαντέλης
    Συνάδελφος Υπουργός του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,
    που το..ξέχασε !!! ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΙΟΣ
    ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΤΡΟΣ. ΣΚΡΟΦΑΣ ΜΗΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. O JEFREY [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ [πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμμένοι κττ] που ψήφισαν τον νόμο για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ [πράκτορες], που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν, θα εκτελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες [υπάρχουν αρκετοί] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι, μαζί με όσους ''εΛΛΗΝΕΣ'' προπαγάνδιζαν το έγκλημα κατά του Ελληνισμού. Ή Ελλάς ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΘΕΛΕΙ Ν ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ 900 ΑΤΟΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση