GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ραδιοφωνικές απαντήσεις του Σπηλιωτόπουλου...

Από το Γραφείο Τύπου του Άρη Σπηλιωτόπουλου Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τις απαντήσεις που έδωσε σημερα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στον ...

Από το Γραφείο Τύπου
του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Τα σημαντικότερα αποσπάσματα από τις απαντήσεις που έδωσε σημερα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στον Ant1 Radio και τους δημοσιογράφους Δημαρά- Βαφειάδη για τη συντονισμένη επίθεση που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες από δημοσιεύματα παραπολιτικών εφημερίδων. Τα βασικότερα σημεία της συνέντευξης βάσει των ερωτήσεων που του έγιναν, είναι τα εξής.

1) Για τις δαπάνες στο Υπουργείο Τουρισμού και τις αναφορές δημοσιευμάτων σχετικά ακόμα για... πόμολα Swarovski επί ημερών του:
Λοιπόν, όλες αυτές είναι ανοησίες. Ο ΕΟΤ προϋπάρχει του υπουργείου Τουρισμού. Το υπουργείο Τουρισμού φτιάχτηκε επί...
 των ημερών της ΝΔ. ΕΟΤ προϋπήρχε και ορθώς προϋπήρχε και θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί είναι ο κύριος κρίκος της προώθησης της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας μας. Από εκεί κι έπειτα, ο ΕΟΤ παγίως έκαμε έξοδα δημοσίων σχέσεων και επί των ημερών μου και επί των προκατόχων μου και συνεχίζει να κάνει αντίστοιχα έξοδα και σήμερα. Και πολύ ορθώς κάνει αυτά τα έξοδα. Κάνει έξοδα δημοσίων σχέσεων γιατί προσπαθεί να επηρεάσει τους μεγάλους tour operators σε μια περίοδο κρίσιμη για την Ελλάδα, να στείλουν όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες με αποτέλεσμα να αυξήσουμε το παραγόμενο εθνικό εισόδημα για τη χώρα μας, δηλαδή να πλουτίσουμε τη χώρα μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτή την περίοδο, για να το πω καθαρά, έχουμε ανάγκη χρήματα. Και για να μπορέσουμε να βρούμε αυτά τα χρήματα πρέπει να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες. Έχουμε ανάγκη το συνάλλαγμα. Αυτό, για να το κάνουμε, σημαίνει ότι πρέπει να επηρεάσουμε τα μεγάλα μαγαζιά κι αυτό γίνεται με την διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις. Αυτό έγινε πριν από εμένα, αυτό έγινε και επί των δικών μου ημερών, αυτό γίνεται και ακόμη και σήμερα. Επί των ημερών μου δαπανήθηκαν ακριβώς τα ίδια χρήματα που δαπανήθηκαν και από τους προκάτοχούς μου και θα σας έλεγα ότι, επειδή τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, είχα δώσει και μία εντολή στον ΕΟΤ τότε, να είναι όσο το δυνατόν μικρότερες οι αποστολές που στέλνουμε στο εξωτερικό για να μπορέσουμε, όχι εις βάρος της χώρας, να μειώσουμε τις δαπάνες.
Δώρα δημοσίων σχέσεων δεν έκανε ο ΕΟΤ πριν από μένα; Βεβαίως και έκανε. Και ορθώς έκανε. Απλά επί των ημερών μου, έγινε λίγο πιο μοντέρνα η αισθητική. Δηλαδή, αντί να δίνω αντίγραφα κιόνων, έδωσα σε 125 εκθέσεις, επαναλαμβάνω σε 125 εκθέσεις, χίλιες γραβάτες πάνω στις οποίες ήταν τυπωμένοι αρχαιοελληνικοί αμφορείς. Αντιλαμβάνεστε ότι κανένας σήμερα δεν χρειάζεται να έχει στην ντουλάπα του τη γραβάτα με τους αμφορείς. Είναι σαφές λοιπόν, μόνο από αυτά που ήταν τυπωμένα στις γραβάτες και στα φουλάρια, οτι δεν ήταν προσωπικά δώρα αλλά διαφημιστικά και, βεβαίως, ήταν δώρα που έγιναν ανάρπαστα. 1000 γραβάτες για 125 εκθέσεις. Στην προηγούμενη περίπτωση θα είχαμε πάρα πολλά αντίγραφα αρχαιοελληνικών αμφορέων. Απλώς έγινε το δώρο πιο μοντέρνο, έγινε το δώρο πιο ελκυστικό.
2) Για τις κατηγορίες σχετικά με ταξίδια πολυάριθμων αποστολών στο εξωτερικό: Μιλάτε για έξι ταξίδια τα οποία έγιναν σε έναν χρόνο όταν ήδη ο κ. Γερουλάνος έχει κάνει έξι ταξίδια σε έξι μήνες που ορθώς κάνει, αυτή είναι η δουλεία του. Και η κα Γκερέκου επίσης μαζί με τον κύριο Γερουλάνο. Τέλος πάντων, επί των ημερών μας ήταν ένας, τώρα έχουμε δύο. Καλά κάνουν οι άνθρωποι διότι έτσι πρέπει να προωθήσουν την εικόνα της Ελλάδος και πρέπει όσο το δυνατόν να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες στη χώρα μας. Εγώ δεν τους κατηγορώ γιατί κάνουν τη δουλειά τους, αλλά αδυνατώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που κλαίει για λογαριασμό του Καραγκιόζη. Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ ότι, για να δούμε αν έγιναν έξοδα ή όχι, πρέπει να δούμε τα έξοδα του ΕΟΤ συγκριτικά: τι δαπανούσε πριν από έμενα, τι δαπανούσε επί των ημερών μου και τι δαπανά σήμερα. Που είναι λοιπόν αυτή η συγκριτική βάση; Γιατί όλα αυτά τα στοιχεία που έρχονται το φως της δημοσιότητας δεν έχουν συγκριτική βάση; Ξοδέψαμε λεφτά λέει, δαπανήθηκαν για το σύνολο όλων αυτών των ταξιδιών για 125 εκθέσεις σε όλο τον κόσμο και ξοδεύτηκαν λέει για δημόσιες σχέσεις 1,5 εκατ. Τα προβλεπόμενα έξοδα του ΕΟΤ εκείνη την εποχή για διαφημίσεις για δημόσιες σχέσεις για προβολή της χώρας, ήταν 50 εκατ. Αυξήθηκαν οι δαπάνες; Όχι, αυτό ήταν το budget, αυτός ήταν ο προϋπολογισμός. Από εκεί κι έπειτα, ο καθένας δεν κρίνεται με το τι ξόδεψε, γιατί αυτό είπε το ελληνικό κράτος, είπε «ξόδεψε 50». Τόσα μας είπαν, τόσα ξοδέψαμε. Κρινόμαστε από το τι αποτέλεσμα φέραμε. Επί των ημερών μου λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό το πανηγύρι, το 3% του ΑΕΠ έγινε 6%, διπλασιάσαμε το συνάλλαγμα που ήρθε στη χώρα μας από τουρίστες. Επί των ημερών μου και επί της πολιτικής αυτής που ακολουθήσαμε φέραμε επιπρόσθετα πολλά δισεκατομμύρια δολάρια. Άρα, δεν πρέπει να εξετάζουμε μόνο πόση ήταν η δαπάνη της διαφήμισης αλλά και τι ανταποδοτικότητα είχε. Εγώ δε θα ρωτήσω, ας πούμε, ποτέ πόσα έξοδα κάνει ένα μεγάλο μαγαζί για διαφήμιση στην τηλεόραση και ούτε ο υπεύθυνος θα ερωτηθεί για αυτό αλλά θα ερωτηθεί αν η διαφήμιση που κάνει έπιασε τόπο, αν αύξησε τις πωλήσεις. Στην πράξη λοιπόν οι ερωτήσεις είναι: «Δαπάνησε ο κ. Σπηλιωτόπουλος περισσότερα από τους προκατόχους του»; Η απάντηση κατηγορηματικά είναι όχι. «Τι έφερε από τους προκατόχους του»; Διπλάσιο συνάλλαγμα. «Τι έκανε»; Έφερε δισεκατομμύρια δολάρια στην Ελλάδα. Αυτή είναι η αποτελεσματικότητα στην πολιτική. Εγκαλούμεθα γιατί κάναμε τη χώρα μας πλουσιότερη; Εγκαλούμεθα γιατί κάναμε σωστά τη δουλειά μας; Γιατί φέραμε περισσότερα δις δολάρια; Ποιος είναι αυτός που έχει πρόβλημα γιατί φέραμε στη χώρα μας διπλάσια έσοδα μέσα σε ένα χρόνο;
3) Ήταν πράγματι "Υπουργός της...χλιδής;": Eδώ ή είναι κάποιος άγγελος ή κάποιος διάβολος. Αν εγώ έκανα αυτή τη «χλιδή» στο Υπουργείο Τουρισμού, γιατί δεν έχουν να μου βρουν ένα στοιχείο στο Υπουργείο Παιδείας με αντίστοιχη χλιδή; Πως ξαφνικά έγινα ο πιο οικονόμος Υπουργός τον επόμενο χρόνο; Στο Υπουργείο Παιδείας δεν βρήκαν τίποτα; Ένα χρόνο έμεινα εκεί, δεν έχουν κάτι να πουν; Είμαι ο μοναδικός Υπουργός Παιδείας που δεν έκανε χρήση του κωδικού δημοσίων σχέσεων και προκαλώ των οποιονδήποτε να δει τον κωδικό δημοσίων σχέσεων στο Υπουργείο Παιδείας. Θα διαπιστώσετε ότι είμαι ο μοναδικός Υπουργός που δεν έκανε χρήση του. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και τα λουλούδια που έπρεπε να στείλω εκεί που υπήρχαν υποχρεώσεις δεν τα χρέωνα στο Υπουργείο, τα χρέωνα στην τσέπη μου. Γιατί το Υπουργείο Παιδείας δεν πρέπει να κάνει δημόσιες σχέσεις. Πρέπει να κάνει σωστή δουλειά προς όφελος των εκπαιδευτικών και της παρεχόμενης Παιδείας. Μηδέν, λοιπόν, δημόσιες σχέσεις στο Υπουργείο Παιδείας. Και ήμουν ο μοναδικός Υπουργός Παιδείας που δεν ταξίδευε με μεγάλες αποστολές και δεν έκανε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Και αν δείτε εκείνη την περίοδο, στις εφημερίδες μου έκαναν κριτική γιατί δεν πήγα σε δύο ταξίδια που προβλεπόταν ως Υπουργός Παιδείας. Και το έκανα αυτό γιατί θεώρησα ότι θα ήταν σπατάλη. Πήγαν οι υπηρεσιακοί παράγοντες και αυτό ήταν αρκετό. Δεν πήγα στα ταξίδια γιατί δεν ήθελα να δημιουργήσω επιπρόσθετα έξοδα στο Υπουργείο Παιδείας. Αυτή η κριτική για το Υπουργείο Παιδείας ξεχνιέται και πάμε πριν από εκεί που ήμουν Υπουργός Τουρισμού.
4) Για την υπόθεση της κας Γκερέκου: Δεν είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί. Ελπίζω η κυρία Γκερέκου να βγει να δώσει τις απαιτούμενες πειστικές απαντήσεις και, από εκεί και έπειτα, σε προσωπικά ζητήματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Δεν έχουμε ακούσει ποια είναι η απάντηση της κυρίας Γκερέκου, εγώ δεν θα ήθελα να βγάλω πρόωρα συμπεράσματα. Σε κάθε περίπτωση, οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι ευχάριστες.

11 σχόλια

  1. Μιλάει για "μη ανειλημμένες υποχρεώσεις"

    ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

    Αυτά παιδιά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Ειμαστε για γέλια και για κλάματα πάει και τελείωσε.

    Μόλις πριν 3 μέρες έλεγε η Αντζελα Γκερέκου στη βουλή για τα οικονομικά του υπουργείου και του προγράμματος κοινωνικού τουρισμου. Εκεί λοιπόν είπε "και από την έκθεση προκύπτει καθαρά ότι ανειλημμένες και μη εξασφαλισμένες υποχρεώσεις των περασμένων ετών ξεπερνούν τις δυνατότητες του φετινού προϋπολογισμού κατά 9.235.000 ευρώ".

    Θέλετε να σας πούμε έναν τρόπο να...
    μειωθεί η διαφορά αυτή κυρία Γκερέκου; Πως θα εξασφαλιστούν οι υποχρεώσεις οταν ο σύζυγος σας χρωστάει 5,5 εκατομμύρια ευρω. Μήπως αντί να τα δώσει ο άντρας σας και άλλοι 2-3 τέτοιοι να τα πάρετε απο το λαό κόβοντας του και τον κοινωνικό τουρισμό; Δεν ντρέπεστε όλοι σας λιγάκι;

    Χθες έπρεπε να είχατε παραιτηθεί κυρία Γκερέκου. Ξέρετε πόσος κόσμος δεν έχει αυτή τη στιγμή το σπίτι του ή βρίκσεται στη φυλακή για πολύ λιγότερα χρεη;
    Για αστεία χρέη μπροστά σε αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόλη γερά παρ' τους τα λεφτά!

    ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΕΝΤ ΣΙΓΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

    Λοιπόν από το 1993 ο Τόλης, ο λαϊκός βάρδος, έχει ντράβαλα με την Εφορία. Χρωστά 5,5 εκατ. εδώ και 17 χρόνια και δεν πληρώνει μία! Έχει όμως ένα αβαντάζ!
    Όχι, δεν εννοούμε ότι είναι ο Βοσκόπουλος, εννοούμε ότι είναι σύζυγος υφυπουργού της κυβέρνησης ΠαΣοΚ.
    Έχει την ασυλία της.....Γκερέκου!

    Η Γκερέκου από την άλλη, δηλώνει ότι δεν παραιτείται και μεταξύ μας γιατί να παραιτηθεί!
    Σιγά η πρώτη ή η τελευταία είναι!

    Πάντως αν ξαναπεί κάτι ο Παπανδρέου για τη γυναίκα του Βουλγαράκη, θα περπατήσουν και οι κουτσοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεε! Ψιτ! Ακόμα να φύγει η Γκερέκου;

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΙΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΛΗ

    Άντε τώρα να βγει ο Παπακωνσταντίνου να μιλήσει για τη φοροδιαφυγή που θέλει να πολεμήσει η κυβέρνηση του Παπανδρέου!
    Θα γελάνε και τα τσιμέντα!
    Εεε μα;
    Έτσι είναι!
    Εμείς αν χρωστάμε στην εφορία μας τα παίρνουν όλα (εδώ μας τα παίρνουν και να μη χρωστάμε) και...
    ...τώρα βγαίνει σύζυγος υπουργού, κοτζάμ Τόλης Βοσκόπουλος και είχε να κάνει φορολογική δήλωση από το 1993 και χρωστά στο κράτος 5,5 εκατ, ευρώ. Εντάξει βασικά είναι ντροπή!

    Ντροπή και για τον Βοσκόπουλο, αλλά και για τη σύζυγό του Άτζελα Γκερέκου, υφυπουργό Τουρισμού της κυβέρνησης.

    Αν πάλι θέλετε να το δούμε και ουσιαστικά, ένα ζευγάρι κάνει κοινή φορολογική δήλωση, άρα από το 1993 η Άτζελα ήξερε ότι ο Βοσκόπουλος φοροδιαφεύγει, εκτός αν δεν της το είπε ο λογιστής τους.

    Εντάξει το αντέχουμε και αυτό, αλλά η κ. Γκερέκου πρέπει να φύγει από την κυβέρνηση. Έπρεπε να έχει φύγει ήδη για να 'μαστε πιο σαφείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένει στοιχεία, λέει ο Πεταλωτής για τη Γκερέκου


    ΠΑΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ

    Ανοιχτό το Θέμα για τη Γκερέκου και τα 5,5 εκ. ευρώ που χρωστάει ο Τόλης,λέει ο πεταλωτής ενώ ανέφερε πως περιμένουν νέα στοιχεία. Ρε παιδιά τι άλλα στοιχεία θέλει ο Πεταλωτής; Έγγραφα με ποσά και ημερομηνίες υπάρχουν. Ένα κι ένα κάνουν δύο, δεν πλήρωσε ο Τόλης και χρωστάει.
    Τον Δημαρά τη Σακοράφα και τον Οικονόμου τους διέγραψε ο Γιώργος για πλάκα μέσα σε λίγα λεπτά, επειδή τάχθηκαν υπέρ του κόσμου, τώρα που ο σύζυγος μια υπουργού του, χρωστάει 5,5 εκ. ευρώ στην εφορία ψάχνει νέα στοιχεία;
    Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρη άμα είναι έξυπνη η Ντόρα θα κάνει κόμμα και εσένα αρχηγό.
    Αυτό φοβούνται , γι αυτό η λάσπη και ο αρχιμάστορας Σαμαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. GIAFTO ME TROGANE, STA ARCHIDIA MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ναι Σπηλιωτόπουλε σε πιστέψαμε τώρα. Κλέφτης και ψεύτης όπως όλοι πρώην και νυν βουλευτές υπουργοί κλπ Το ποτάμι φουσκώνει Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει όλους καθήκια που χαντακώσατε την χώρα,
    Θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε.
    Περιμένετε όπου ναναι θα ξεχυλίσει η όργή του κόσμου. Εκεί που τον οδηγίσατε με την κραιπάλη, το κλέψιμο και την διαφθορά.
    Περιμένετε και θα δείτε απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ'


    Ο Γιωργος

    εχει κανει ενα μεγαλο λαθος

    Θεωρει μαλακες τα στελεχη που αγωνιστηκαν για να τον κανουν Πρωθυπουργο, απο "ενα τιποτα που ήταν".

    Αντι να βαλει σε θεσεις αυτούς που πραγματι τον βοήθησαν έβαλε πιπαντζουδες αδελφες και ανικανους!

    Η ωρα της πληρωμης εφτασε, αν η κυρια πηδιοταν δεν το εκανε τζαμπα, κατι ήθελε:

    Επί 17 ολόκληρα χρόνια το πολιτικό και δικαιοδοτικό σύστημα της χώρας δεν κατόρθωσε να αποσπάσει ούτε ένα ευρώ από τον μεγάλο οφειλέτη του Δημοσίου, τον επίσης μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο που, όπως προκύπτει από έγγραφα της ΙΓ’ ΔΟΥ Αθηνών, οφείλει από φόρους εισοδήματος, πρόστιμα και προσαυξήσεις 5,5 εκατ. €.


    Γιωργο
    Καιμια δεν πηδιεται τζαμπα,
    κατι κρυβει η καθεμια. Θα ερθουν και αλλες περιπτωσεις και στο τελος θα μεινεις μονο σου για να δεις ποιος εισαι "ενα τιποτα που καποιοι σε εκαναν αυτο που εισαι".
    Να το θυμασαι!
    Η αχαριστια πληρωνεται!

    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. h Ntoliou ekane Dvd

    alles ginan voyleftines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΩΜΕΝΟ
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΕΙΠΑΜΕ ΒΛΑΚΑΣ..ΒΛΑΚΑΣ.. ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 1
    ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ,
    Ο ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;
    ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ:
    ...
    ΜΑ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ.
    ...
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΦΟΡΙΑ ΕΠΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΜΑΙ;
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΓΩ ή ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΡΕ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ;
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΜΙΣΘΟΥΣ;
    ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΗΓΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 2000.
    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕΕΕΕΕ.
    ΘΙΑΣΟΣ ΣΚΙΩΝ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...TOULAXISTO ME TO TOLY...XOREVAME....ME TO GIORGO ...MAS XOREVI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση