GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παυλίδη, Βουλγαράκη και Ρουσόπουλο...

Η δήλωση - φωτιά του Αντ. Σαμαρά για την κάθαρση στη ΝΔ Η δήλωση που έκανε προσερχόμενος στη Ρηγίλλης ο Αντώνης Σαμαράς και η οποία άναψε...

Η δήλωση - φωτιά του Αντ. Σαμαρά για την κάθαρση στη ΝΔ

Η δήλωση που έκανε προσερχόμενος στη Ρηγίλλης ο Αντώνης Σαμαράς και η οποία άναψε φωτιές για τα εσωκομματικά της ΝΔ είναι η εξής: "Αν δεν έχετε καταλάβει εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια νέα ΝΔ.Δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου. Όποιος, το...
 ξεκαθαρίζω, έχει βλάψει την παράταξη δεν θα είναι μαζί μας αλλά και δεν πρόκειται να αφήσω ποτέ κανέναν να στοχοποιηθεί άδικα. Τίποτε άλλο".

32 σχόλια

  1. ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο.

    Αγαπητέ Γιάννη.
    Προφανώς ο στενός σου συνεργάτης Φίλιππος Θωμάς,του οποίου τα αυτία τράβηξες για τα ''έργα και τις ημέρες'' του στα ΕΛΤΑ,φαίνεται ότι δουλεύει τους πάντες και πρώτο εσένα.
    Του ζήτησες να παρατηθεί από όλες τις έμμεσθες θέσεις του στα ΕΛΤΑ,για να σταματήσουν να ''σκανδαλίζονται'' οι Ταχυδρομικοί.
    Τι έκανε ο αθεόφοβος.
    Πήγε και παρατήθηκε μόνο από την θέση του μέλους του Δ.Σ. της θυγατρικής ΚΕΚ-ΕΛΤΑ,για την οποία έχει εξαγγελθεί, λόγω των προθέσεων της Κυβέρνησης για περιορισμό των κρατικών φορέων και επιχειρήσεων,η αναστολή της λειτουργίας της.
    Δηλαδή παρατήθηκε από ένα Δ.Σ. μιας
    ήδη ελλειματικής επιχείρησης που οδεύει για ''κλείσιμο'' και έτσι πιστεύει ο αφελής ότι ''ρίχνει στάχτη στα μάτια'' των εργαζομένων.
    Μα πόσο Θωμάς μπορεί να είναι,εκτός και αν εκτιμά ότι όλοι εκεί στα ΕΛΤΑ είναι φιλιπο-πινέζες.
    Αλήθεια τι έργο προσέφερε όλα τα περασμένα χρόνια,εκτός από το να εισπράτει τις παχυλές αποζημιώσεις του μέλους του Δ.Σ.,ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ του προσωπικού στο ΚΕΚ,όταν το μοναδικό του προσόν και πτυχίο είναι το απολυτήριο εξατάξιου Γυμνασίου της Ηγουμενίτας του 1973;
    Και τι προσφέρει στην επιχείρηση του ΕΛΤΑ σήμερα,σαν μέλος του Δ.Σ. -ΕΛΤΑ,όταν είναι υποχρεωμένος να λάβει σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη,τον σχεδιασμό,τον προγραμματισμό και την στρατηγική της επιχείρησης,αλλά και τον έλεχο των πεπραγμένων της Διοίκησης;Εκτος και αν στο εξατάξιο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας στις αρχές της δεκαετίας του 70 παρείχαν τέτοιες εξεδικευμένες γνώσεις που τις έχει κάνει κτήμα του ο Φίλιππος Θωμάς;
    Και με ποιές οικονομικές γνώσεις συναποφασίζει,ως μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Ταμείου των εργαζομένων των ΕΛΤΑ,στο που θα επενδυθούν τα χρήματα του Ταμείου και κατ' επέκταση των εργαζομένων;
    Για να μην ξεχνιόμαστε,οι συμμετοχές αυτές πληρώνονται αδρά,και αν εξασφαλιζόταν η σωστή και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων,λόγω γνώσεων,τότε θα μπορούσαν οι εργαζόμενοι να τα ανεχόταν όλα αυτά,ακόμη και να υπάρχει στις τάξεις τους ένα συνδικαλιστικό golden boy.Αλλά πως να εξασφαλιστούν όταν τα τυπικά προσόντα του Θωμά είναι απολυτήριο του εξαταξίου Γυμνασίου Ηγουμενίτασς του 1973;
    Κύριε Παναγόπουλε.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ σε πόσες άλλες θέσεις,ως εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ έχει διοριστεί ο κύριος Θωμάς.Σίγουρα έχει διοριστεί στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας,μάλιστα ως Αντιπρόεδρος,λόγω...τυπικών προσόντων φυσικά,ενθυλακόνοντας κανα τριχίλιαρο τον μήνα.Και δεν με νοιάζει αν οι ευαισθησίες της ΓΣΕΕ αντέχουν,να εκπροσωπεί σε Δ.Σ. κρατικών φορέων το τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο ένας με ελάχιστα προσόντα,εξάλου έχετε κάνει τόσα και τόσα για να απαξιώσετε το συνδικαλιστικό κίνημα.
    Με νοιάζει,ως μοναδικός μισθοσυντήρητος της οικογενειάς μου,το μέλλον των ΕΛΤΑ και η διασφάλιση της εργασίας μου και του μοναδικού και απαραίτητουν για την οικογενειά μου, εισοδήματος μου.
    Επειδή,όπως θα έχετε διαβάσει και ακούσει κύριε Παναγόπουλε,η επιχείρηση των ΕΛΤΑ,πάει από το κακό στο χειρότερο και οι σπατάλες της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,στην οποία συμμετείχε και ο Θωμάς(ωσεί παρών;),ως μέλος του Δ.Σ.,ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ,σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε και να μας απαλλάξετε από την παρουσία του Φίλιππα Θωμά στις προαναφερόμενες θέσεις και από την ''προσφορά'' του.Οι εργαζόμενοι του καταλογίζουν βαριά ανεπάρκεια στο να ασκεί έργο στις σημαντικές αυτές θέσεις ευθύνης.Στην ΓΣΕΕ ''αξιοποιήστε τον'' όπου θέλετε.

    Ένας εργαζόμενος ΕΛΤΑ που ψηφίζει χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΠΑΣΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ !!!

    Λίστες αυτοκάθαρσης
    Της ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΚΟΡΑΗ

    Η σταυροφορία 1 Ο κατάλογος των στελεχών που πλήγωσαν τη Ν.Δ. και τους πολίτες με τις συμπεριφορές τους είναι μακρύς, ξεπερνούν τα 20-30. Αλλοι ήδη έχουν αποχωρήσει από την ενεργό πολιτική (Ρουσόπουλος, Λιάπης, Αλογοσκούφης κ.ά.). Αλλοι δεν συμπεριελήφθησαν στα ψηφοδέλτια στις τελευταίες εκλογές, συνεχίζουν όμως να έχουν κομματική δράση (Δούκας, Τσιτουρίδης, Μαγγίνας κ.ά.). Αλλοι είναι βουλευτές (Κοντός, Μπασιάκος κ.ά.). Αλλοι βρίσκονται στο στενό επιτελείο συνεργατών του Α. Σαμαρά (Μιχαλολιάκος, Κουκοδήμος, Μαρκόπουλος κ.ά). Και άλλοι θα αρχίσουν να παρελαύνουν στις εξεταστικές και να απαντούν σε ερωτήσεις των βουλευτών για το Βατοπέδι και τη Siemens (Κυριάκος Μητσοτάκης, Ντόρα κ.ά.). Τι θα κάνει με όλους αυτούς ο Α.Σαμαράς;
    της αυτοκάθαρσης έχει όμως συγκεκριμένα αγκάθια:

    Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ…
    ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΙ που τα σκόρπισαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα δανειστηκαν.
    ΑΥΤΟΙ που τα έφαγαν.
    ΑΥΤΟΙ πρέπει να πληρώσουν…

    ΑΙ ΣΥΧΤΙΡ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

    Η ΝΤΟΡΑ ,Ο ΑΡΟΥΛΗΣ,Ο NTOΡΟΥΛΗΣ ,
    Ο ΛΟΥΛΗΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ,Ο ΦΟΥΦΛΗΣ,
    O ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΥΣΤΟΥΛΗΣ , ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΜΠΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΑΝ, ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ ΕΞΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΑ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ, ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΣΤΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΤΟΡΟ-ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ (συγγενεις,κουμπάροι ,φίλοι κολλητοί και σφουγγοκωλάριοι )ΕIΧAΝ ΣΤΗΣΕΙ ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.

    ΠΡΟΕΔΡΕ Κ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΩΠΗ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ, Η ΥΦΕΡΠΟΥΣΑ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑ , Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρα θα διώξεις και τον Καραμανλή ή μήπως τον κατηγορούνε άδικα το παιντι!?

    Νατος Νατος ο επόμενος πρωθυπουργός! ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

    Σιγά σιγά να τον καταστ'ησει εναλλακτική επιλογή!

    Αυτός ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ???

    ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ!!??


    ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΔΩ ΠΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ ,ΜΠΡΑΒΟ.
    ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ .
    ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ < ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυβέρνηση φρού φρού και αρώματα, δηλαδή παραμύθι.
    Ούτε να τους βλέπω δεν θέλω, τον έχω σιχαθεί εντελώς τον Παπανδρέου και την παρέα του.
    Αυτή είναι η χειρότερη κυβέρνηση που θα μπορούσαμε να έχουμε.
    Ο χρόνος περνάει και αυτοί δεν κάνουν τίποτε, εκτός από να κατηγορούν τους άλλους και να δικαιολογούν τον εαυτό τους.
    Μία τους φταίει η παγκόσμια κρίση, μία ο Καραμανλής, μετά οι κερδοσκόποι, μετά η Ε.Ε., μετά η Μέρκελ, μετά το ΔΝΤ και τώρα ο Σημίτης, λες και ο Παπανδρέου δεν είναι πασόκ αλλά βγήκε από παρθενογέννεση.
    Είναι ντροπή, είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο του Παπανδρέου.
    Αυτός δεν είναι πρωθυπουργός, κάνει μόνο για ομιλητής σε συνέδρια και στημένες συνεντεύξεις στην τηλεόραση.
    Πραγματικά, είναι ότι χειρότερο.
    Μπλέξαμε άσχημα, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ,ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΩΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ.
    Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ Κ.ΣΑΜΑΡΑ ,ΕΣΗΜΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΕΟΥΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΤΕΡΟ!
    ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΓΗΛΛΗΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ.
    ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ
    << ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ >>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΟΚΚΑΛΊΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. ΘΑ ΡΟΥΦΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΔΟΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αι σιχτιρ προδοτη της δεξιας που θε ςν κανεις και μαθηματα ηθικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΓΚΙΕΣ;
    ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τώρα το θυμήθηκε; Έξι μήνες τι έκανε; Κακομοίρη Σαμαρά. Παρέλαβες κόμμα και το κατάντησες απόκομμα. Μόλις πριν από λίγες ημέρες οι βουλευτές της ΝΔ στην εξεταστική για το Βατοπέδι ισχυρίζονταν ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες για κανέναν υπουργό , πλην του ....Πακακωνσταντίνου. Τώρα θυμήθηκε τους Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη; Τώρα που βλέπει το κόμμα να διαλύεται; Κακομοίρη Σαμαρά. Αποδείχθηκες πολύ λίγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ανακοινώνοντας επισήμως την Επιτροπή Αξιολόγησης υποψηφίων του κόμματος.

    «Αν δεν το έχετε καταλάβει, εγώ έχω πάρει εντολή να χτίσω μια καινούργια Νέα Δημοκρατία. Δεν απολογούμαι για το χθες, δεν θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου» δήλωσε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΝΔ.
    http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231046627

    Αντώνη,
    δεν μπορείς να χτίσεις οικοδομή με παλια και στρεβλά υλικά.
    Και τρείς να διώξεις, και δεκατρείς,

    μια τρύπα στο νερό θα κανεις.

    Η Νοοτροπία ετών δεν αλλάζει απο τη μια μερα στην αλλη.

    Οι ΝΔημοκράτες μας ταλαιπωρησαν, μα χτίκιασαν και απο αγανάχτηση είπαμε,

    ας ερθει και ο αποφοιτος του ΠΙΚΠΑ να κυβερνήσει.

    Εσύ δεν ξερεις τί τραβήξαμε!

    Και τώρα πιστεύεις πως με τον Βουλγαράκη καθαρισες;
    Αυτός είναι το λιγότερο κακό.
    Ξέρεις ποσοι "δικοί" σου σήμερα συνεργάζονται με το ΠΑΣΟΚ,

    Για να αλαφρώσουν το Βατοπέδι, μας ξεφουρνίζουν Σίμενς και Μαντέλη!
    Για να περάσει τα μέτρα ο "δικηγόρος του ΔΝΤ", βαζουν εσένα να διαγράψεις τον γυιο του Ταχυδρόμου;

    Λιγάκι ντροπή ρε Αντώνη,
    ξέρω, είναι καλά να ελπίζεις σε κατι, έστω και στο Θεό!

    Ξέρω είναι βαλβίδα εκτόνωσης του ΠΑΣΟΚικού αδιεξόδου, οταν κάμποσα εκατομμύρια φουκαράδες ελπίζουν πως το Φθινόπωρο, ή του χρόνου ΄η του Αγίου Π...υ,

    θα ερθεις εσύ να τους σώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΡΕΣΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ

    ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ
    ΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΨΕΙΣ >

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2¨35,
    Προδότη Ντόρα, δεν ξεχνάμε.
    Χωρις σάλιο θα σε σκίσουμε δρακουλιάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που πάτε ρε καραμήτροι της Αγίας Οικογένειας με την κουτσή γκαμήλα αρχηγό;
    Ούτε 1% δεν θα πάρετε στις εκλογές, τζάμπα θα πάνε τόσα έξοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ
    ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ !!!

    "Ο Γ. Παπανδρέου κατά του ασφαλιστικoύ νoμoσχεδίoυ!!!
    Η μνήμη ενάντια στη λήθη"

    "Τότε ο Γιωργάκης μας διαδήλωσε μαζί με τους εργαζόμενους για να μην περάσει ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που μοιάζει με παιδική χαρά μπροστά στο σημερινό.
    Για να μην ξεχνάμε λοιπόν πόσο αδιανόητα και προκλητικά μας κοροιδεύουν, απολαύστε 2 φωτογραφίες από τις 38 που έχει στο site του...

    Παπανδρέου από αυτή την πορεία.
    Και επειδή θα πληρώνουμε πια και τον αέρα ο Γιωργάκης μας παρέχει τις φωτογραφίες όπως γράφει στο site του ΔΩΡΕΑΝ!

    Για να περνάμε προφανώς την ώρα μας ως άνεργοι χαζεύοντας."

    ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ
    ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    -ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ -
    ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από τότε που ήρθε ο Παπανδρέου αισθάνομαι λαθρομετανάστης στη χώρα μου.
    Δεν έχω δικαιώματα πιά, μόνο υποχρεώσεις.
    Όλα έχουν μια αίσθηση προσωρινή, όλα παίζουν, τίποτε δεν είναι σίγουρο, δεν ξέρεις τί θα σου ξημερώσει.
    Δεν υπάρχει πια τίποτε, μα τίποτε, που μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις.
    Πώς καταντήσαμε έτσι βρε παιδιά;
    Πόσο θα κρατήσει αυτό το μαρτύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δέν φθάνουν μόνον οί τρείς Σαμαρά!!!
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ!!
    ΚΟΝΤΟΣ!!
    ΒΛΑΧΟΣ!!!
    ΦΩΛΙΑΣ!!!
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ!!!
    ΜΑΝΩΛΗΣ!!
    ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ!!!
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ!!!
    ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ!!!
    ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ!!!!
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!!!
    ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ!!!!
    ΑΓΓΕΛΟΥ!!!!
    ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ!!!!
    ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ!!!
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ!!!!
    ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ!!!!
    κ.α.
    ών ούκ έστιν αριθμός,διατί ακόμη παραμένουν??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κι επειδή μού διέφυγε κι ό πιό ελεεινός τόν προσθέτω στήν λίστα :

    ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εναν-έναν τούς θυμάμαι τούς μαλάκες!!
    Πόσους νά πρωτοθυμηθής από τούς μαλάκες κι επικίνδυνους αρουραίους τής Ν.Δ.????
    ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ!!!!!!!
    ΣΑΜΑΡΑ,στείλλε τον στόν διάολο κι αυτόν!!!
    Ή πλειονότης τών αγνών ΝΔ σέ στηρίζει!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΔΟΤΗ Σαμαρά. Ενταύθα.Έρχονται εκλογές.Μετά τη συντριβή τι θα κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι υπουργίες Σαμαρά θα περάσουν απο κόσκινο? Απο όποιο υπουργείο πέρασε άφησε πλεόνασμα ή έλλειμα στα ταμεία? Η ερώτηση είναι απλή.Γιατί ενω διετέλεσε υπουργός σε κρίσιμα υπουργεία δεν μιλά κανείς για τα πεπραγμένα του?Να αναδειχθεί το έργο του στο κάτω κάτω βρε αδερφέ να δείξει ότι κάνει τη διαφορά!Η μήπως τη...διαφ(θ)ορά....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @@@@ 28/08:54 μ.μ.
    --------------------

    Εσένα πάντως αρχιμαλάκα/ανίκανε/εθνικά επικίνδυνε σέ έστειλλε στόν διάολον.
    Καί μόνον δι΄αυτό,ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ από τήν πλειονότηταν τής κομματικής βάσης,ΑΞΙΟΣ!!!!
    ΚΑΡΙΟΛΗ/ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ/ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ/
    ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦ(Θ)ΟΡΑΣ!!!!!!!
    Ούυυυυυυυυυσσσσστττττ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΟΤΣΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ
    Το ψάχνει από εδώ, το ψάχνει από εκεί να βρει κάτι θετικό ο Λοβέρδος και δεν βρίσκει τίποτα.

    Τώρα ενώ στην αρχή παρουσίασε σαν ασφαλιστικό, ένα νομοσχέδιο που ισχύει όσο ο... 14ος μισθός στο δημόσιο, μετά εμφάνισε το παράθυρο που έχει ......η κυβέρνηση, για να διαπραγμετευτεί έξω από το μνημόνιο...

    Σαν να λέμε η Ευρώπη σου καθορίζει την περιοχή που θα πάρεις το σπίτι σου, τον όροφο, τα τετραγωνικά, το χρώμα, το δάνειο και σου αφήνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τα... πλακάκια του μπάνιου...

    Μα εκεί που πραγματικά τον έπιασαν κότσο τον υπουργό, είναι ότι ο Έλληνας θα βγαίνει στα 40 χρόνια ασφαλιστικών εισφορών στη σύνταξη (40 χρόνια εργασίας αλλιώς). Έλα όμως που τα 40 χρόνια του Γάλλου και του Γερμανού π.χ, αν βγάλεις κάτι άδειες ανατροφής τέκνων κάτι από εδώ, κάτι από εκεί, είναι πιο κάτω...
    Πάλι κότσους μας έπιασαν !!!!!

    ΑΝΤΕ Κλόουν Loberto's. Κάντην πριν
    πάρει κανείς χαμπάρι την γυναίκα
    σου και ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ... !!!! βλακόμουτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @ 28 Μαϊ 2010 8:10:00 μ.μ.

    Ξέχασες να αναφέρεις τους
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΝΔΡΙΑΝΟ
    ΣΟΥΦΛΙΑ

    αλλά έχεις δίκιο είναι εκατοντάδες οι πούστηδες που να τους θυμηθείς όλους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΧΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΕΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @28 Μαϊ 2010 9:04:00 μ.μ

    Βλέπω πως οι έμμισθοι, και οι σιτιζόμενοι απο τη Ρηγίλλης,χαραμοφάηδες που περιφέρονται ολημερίς στο διαδίκτυο με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία καλού προφίλ για τον εργοδότη τους και γνωστό ΠΡΟΔΟΤΗ και ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟ κο Σαμαρά εξάπτονται στην υποψία και μόνο του "ξεψαχνίσματος" του παρελθόντος του "οσίου" εργοδότη τους....Αυτό λέει πολλά (ή ΠΟΛΑ(Ν))!Προσποιούνται μάλιστα (δια της χρήσεως ψευτοκαθαρεύουσας)τους σεβάσμιους, ενω πρόκειται για τσογλάνια και πρεζόνια σε διατεταγμένη υπηρεσία...
    Η ερώτηση παραμένει.Ο κος Σαμαράς σαν υπουργός - σε όλες του τις θητείες- ΑΦΗΣΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ Η ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ? Τα στοιχεία υπάρχουν φαντάζομαι.Γιατί δεν δίδονται στη δημοσιότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @@@@ 29/12:52 π.μ.


    Έχεις απόλυτο δίκαιο,τούς ξέχασα,εκτός τού Κ.Κ.Jr.πού σκοπίμως δέν τόν αναφέρω,περιμένοντας τήν απολογίαν του,ή οποία όποτε κι εάν γίνη,εφ΄ όσον φυσικά είναι de profundis,εκτιμώ ότι θά είναι καί συγκλονιστική αλλά καί αποκαλυπτική,χωρίς αυτό νά σημαίνη ότι δέν τόν θεωρώ ηθικόν αυτουργόν,τουλάχιστον διά τό επίπεδο επιλογών του.
    Τούς άλλους δύο καί τούς υπόλοιπους δισχιλίους αρουραίους,πού είχαν/έχουν φωλιάσει στήν Ρηγίλλης θά τούς θυμηθώ όλους στίς όποιες εκλογές (δημοτικές-εθνικές) καί θά τούς τιμήσω δεόντως!!!
    Α propo!!!!
    Αυτόν τόν πούστην τόν Ντινόπουλον, Σαμαρά,διατί τόν αφήνεις ακόμη στήν Ν.Δ.?????
    Σαμαρά εάν μεταφυσικά θά ήτο δυνατόν νά ρωτούσες τόν ΕΘΝΑΡΧΗ δι΄ όλους αυτούς καί πώς τούς αξιολογεί,θά σέ πληροφορούσε,ότι ΟΥΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ!!!!
    Πάλι όμως ξέχασα!!!
    Τόν αρχιπούσταρο Λιάπη,Σαμαρά διατί τόν κρατάς????
    Είναι πάρα πολλοί οί πούστηδες τελικά καί θά πρέπει νά αρχίζω νά τούς σημειώνω σέ memo!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση