GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eρχεται την ώρα της αναμπουμπούλας o Ερντογάν...

Από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροόσιο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.... ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΤΕ! Καλό μήνα καί καλό ...

Από τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων
και Αιγιαλείας κ. Αμβροόσιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ....
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΤΕ!
Καλό μήνα καί καλό καλοκαίρι, αγαπητοί φίλοι.
Ο κ. Ερντογκάν έρχεται στην Ελλάδα! Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, όπου ο πονοκέφαλος της οικονομικής κρίσεως θα είναι στο κορύφωμά του και θα πονοκεφαλιάζει όλους τους Έλληνες! Έρχεται επισήμως στην Ελλάδα! Το γεγονός, ότι είναι κουμπάρος του τέως Πρωθυπουργού κ. Κωνστ. Καραμανλή καμμιά εγγύηση δεν μας παρέχει.
Έχουμε την κακή σκέψη, ότι...

έρχεται αυτήν ακριβώς την ώρα της αναμπουμπούλας, επειδή κάτι θέλει να πάρει! "Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται" λέγει μια παροιμία. Τις κακές σκέψεις μας τις έχουμε αποτυπώσει στο προηγούμενο σημείωμά μας (post).
Με αφορμή τις ανησυχίες, τις οποίες διετύπωσε στη Βουλή χθές μόλις ο κ. Καρατζαφέρης, ο Πρωθυπουργός κ. Γεώργ. Παπανδρέου έδωσε τη διαβεβαίωση, ότι ΔΕΝ πρόκειται να συζητηθούν εθνικά ζητήματα. Αλλά μήπως θα μπορούσε να δηλώσει κάτι διαφορετικό; Οι πολιτικοί έμαθαν πιά τον 'Ελληνα νά σκέπτεται ανάστροφα. Το ΝΑΙ των Πολιτικών Ηγετών, νά το εκλαμβάνουν ως ΟΧΙ! Καί το ΟΧΙ των Πολιτικών Αρχηγών, να το εισπράττουν ως ΝΑΙ! Θυμηθήτε τίς διαβεβαιώσεις του τέως Πρωθυπουργού κ. Σημίτη για το Χρηματιστήριο. "Αγοράστε μετοχές, αγοράστε ομόλογα, έλεγε. Το Χρηματιστήριο σημειώνει λαμπρή άνοδο. Δεν πρέπει νά έχετε ανησυχίες!" Το αποτέλεσμα ήλθε έπειτα από λίγο. Από τις 6.000 μονάδες, πού ήταν τότε ο δείκτης του Χρηματιστηρίου, έπεσε στις 3.000 για να φθάσει ακόμη και στις 2.000 μονάδες. Τα ασφαλιστικά Ταμεία, οι ΔΕΚΟ κλπ έχασαν τα αποθεματικά τους! Αλλά και πολλοί Έλληνες έχασαν την περιουσία τους!
Ας πάμε ένα βήμα πιό πίσω, τότε δηλ. που είχαμε τη δραχμή. Κάποια στιγμή κυκλοφορούσαν φήμες, ότι η δραχμή πρόκειται να υποτιμηθή. Οπότε ο εκάστοτε Πρωθυπουργός προέβαινε σε δηλώσεις, για να διαψεύσει τις φήμες. Αλλά μιά ή δυό ημέρες αργότερα, συνήθως το βράδυ του Σαββάτου η Κυβέρνηση προέβαινε σε ανακοίνωση, ότι η δραχμή υποτιμήθηκε!
Θυμηθήτε και τις περιπτώσεις για επικείμενο Κυβερνητικό Ανασχημα- τισμό. Συνήθως κάθε φορά που διαψεύδεται κάποιος ανασχηματισμός της Κυβερνήσεως, η "διάψευσις" αποτελεί επιβεβαίωση του ανασχηματισμού, ο οποίος τελικά πραγματοποιείται.
Ας έλθουμε τώρα και στον Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου. Προεκλογικά μάς έλεγε, ότι "τα χρήματα υπάρχουν!". Τώρα πιά ξεύρουμε, ότι στο Ταμείο του Κράτους τότε ΔΕΝ υπήρχε ούτε "σάλιο". Απ΄τήν άλλη πλευρά και ο τότε Πρωθυπουργός κ. Κωνστ. Καραμανλής εγνώριζε, ότι η Χώρα οδηγείται σε πτώχευση! Και όμως δεν μας είπε λέξη. Ούτε όμως και τον πολιτικό του αντίπαλο κ. Παπανδρέου τόλμησε να διαψεύσει, λέγοντάς του "τα χρήματα ΔΕΝ υπάρχουν".
'Οταν λοιπόν σήμερα ακούω για "κόκκινες γραμμές" κλπ. αυτό και μόνο το γεγονός με βάζει σε ανησυχίες, ότι κάτι μαγειρεύεται. Το δάνειο των 120 δισ ευρώ, που πρόκειται να πάρουμε, το Δ.Ν.Τ. κλπ. είναι η αγχόνη, στην οποία θα κρεμασθούν εθνικά συμφέροντα. Επίσης τα "πήγαινε-έλα" στην Αμερική τόσο του κ. Πρωθυπουργού, όσο καί του Υπουργού Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου κάτι μας λένε....Εκεί φαίνεται νά στήθηκε το σκηνικό! Μακάρι όλα αυτά να είναι φαντασιώσεις μου.
'Οταν λοιπόν ο εκάστοτε Πρωθυπουργός μας, όποιος κι αν είναι, της όποιας πολιτικής παρατάξεως, λέγει κάτι, με το οποίο προσπαθεί νά διαψεύση φήμες ή ανησυχίες, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να εννοήσουμε το αντίθετο. Άρα η επίσκεψη του κ. Ερρντογκάν σημαίνει ότι ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ και εθνικά θέματα!
Με το υποθετικό αυτό δεδομένο σας παρουσιάζουμε εδώ ένα ακόμη ζήτημα, που θα μπορούσε να συζητηθή με τον Πρόεδρο της Τουρκίας. Πρόκειται για μια φρικτή απεικόνιση, που υπάρχει στο Μουσείο Κεμάλ Ατατούρκ. Θα την διαβάσετε παρακάτω.
Αλλά κάποιος, ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος, θα μπορούσε να μας διατυπώσει την αντίρρηση. "Τι λέτε, Σεβασμιώτατε; Άν ο κ. Παπανδρέου τολμούσε να είπει στον κ. Ερντογκάν "βγάλε τον πίνακα αυτό, που απεικονίζει ένα 'Ελληνα στρατιώτη να λογχίζει με την λόγχη του στην κοιλά της μια έγγυο Τουρκάλα γυναίκα" τότε και ο κ. Ερντογκάν θα μπορούσε να είπει στον 'Ελληνα Πρωθυπουργό: "βάλε εσύ πρώτος και πάλι στη θέση του τόν Πίνακα του Θ. Βρυζάκη, που υπήρχε στο Γραφείο του εκάστοτε Πρωθυπουργού, τον οποίον εσύ εξαφάνισες και τότε κι εγώ θα απομακρύνω τον πίνακα του Μουσείου Κεμάλ που σας ενοχλεί". Ο Πίνακας του Βρυζάκη απεικονίζει τήν Ελλάδα σαν μια γυναίκα, την Ελευθερία, να ευχαριστεί τους Ευεργέτες της. Τον πίνακα αυτό ο κ. Παπανδρέου έσπευσε να εξαφανίσει από το Γραφείο του.
Τελικά, 'Ελληνες αδελφοί, αναμείνατε στο ακουστικό σας. Οι εξελίξεις θα φανερώσουν ποιός λέγει την αλήθεια καί ποιός υπηρετεί το ψέμμα. Η παρακάτω είδηση αναρτήθηκε στο "troktiko.blogspot. com"
+ Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος
Σάββατον, 1η Μαΐου 2010

21 σχόλια

  1. To πρώτο κράξιμο έπεσε και ήταν άσχημο..Την πλήρωσε ο Απόστολος Κακλαμάνης εκεί σε μια καφετέρια στην οδό Κοραή..

    Γλίτωσε τρέχοντας προς την τουαλέτα και τον έσωσε μια διμοιρία ματ..

    Η ξεφτιλισμενη πουτανα του ΠΑΣΑΟΚ
    ο κακλαμανης κρυφτηκε για δυο ωρες! μεσα στην χεστρα του μαγαζιου που επινε καφε!

    απο εξω επεφτε το απιστευτο γελιο και βρισιμο.

    μεχρι που ηρθαν οι κωλομπατσοι και τον εβγαλαν απο την σκατιερα, κατουρημενο επανω του τον παλιοπουστη.

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ troktiko ΠΑΣΟΚ.

    ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ !!!!!
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ
    ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ USA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο εάν μπουν φυλακή οιυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση της οικονομίας θα δεχτώ μείωση του μισθού μου. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΟΥ-ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας φορολογούμενος1 Μαΐ 2010, 8:45:00 μ.μ.

    ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ
    ΠΟΣΟ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΡΑΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ , Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΧΙΤΩΝΑΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ .
    ΤΟ 2004 Ο ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΑΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ .
    ΑΣΕ ΤΟ ΛΟΓΙΑ , ΤΙΣ ΠΟΜΦΟΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΗΤΕ.

    ΔΕΙΞΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aντε ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΜΟΥΛΑ ΟΜΑΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΑΓΙΕ) ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αυριανή είναι ιστορική ημέρα. Αναλαμβάνει νέα πολυεθνική κυβέρνηση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και μετά τη βαριά απαισιοδοξία που επικρατούσε στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο, παίζει ξανά το σενάριο να γλιτώσει ο 13ος και 14ος μισθός στον Ιδιωτικό Τομέα και να ψαλιδιστούν σε μεγάλο ποσοστό αντί να καταργηθούν πλήρως ο 13ος και ο 14ος μισθός στο Δημόσιο και η 13η και 14η σύνταξη.
    Ωστόσο η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και είναι πιθανό στο Δημόσιο να εξελιχθεί το χειρότερο σενάριο.

    Ορισμένοι εκτιμούν ότι πρόκειται για το γνωστό επικοινωνιακό κόλπο όπου πρώτα παρουσιάζεται η πιο δυσμενής εκδοχή και στη συνέχει λιγότερη κακή υποφερτή.

    Η αλήθεια όμως είναι ότι τα επιχειρήματα για τον 13ο και 14ο μισθό στον Ιδιωτικό Τομέα, ο οποίος δεν έχει δημοσιονομικό ενδιαφέρον, αντιθέτως θα μειώσει τα έσοδα των ταμείων κατά δύο δισ. ευρώ τουλάχιστον, έγιναν αντιληπτά από τους διαπραγματευτές του ΔΝΤ και της ΕΕ, ενώ η κυβέρνηση δεν αντέχει να οδηγήσει στα άκρα όλη την κοινωνία σε μία ημέρα. Όσον αφορά στα επιδόματα του Δημοσίου και τις συντάξεις φαίνεται να επικρατεί το σκεπτικό ότι αν εφαρμοστεί το έσχατο σενάριο εξαθλίωσης, η οποία θα υπάρξει έτσι κι αλλιώς, θα κινδυνεύσει η εφαρμογή του προγράμματος και θα τιναχτούν τα πάντα στον αέρα. Κοντός ψαλμός, η αυριανή ημέρα είναι ιστορική.

    Αναλαμβάνει νέα πολυεθνική κυβέρνηση.

    GIORGO and fred's.SOROS. LATSHS. MHTSOTAKIS.DNT-OMPAMA. ERTOGAN....
    και τα γνωστά μούλικα karatzafurer ελληνικά γιουσουφάκια, πουστράκια εκ΄γεννετής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ Η MEGA ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    Ιδού το βίντεο με το ξύλο που έφαγε ο Γκούμας απο τα ΜΑΤ

    Απο την μια το ΣΤΑΡ βγήκε και είπε πως αριστεριστές επιτέθηκαν φραστικά στον Κακλαμάνη ενώ στο ίδιο τους το βίντεο φαίνεται πως κόσμος σηκώνετε απο τις καφετέριες και τον βρίζει.

    Απο την άλλη έδειξαν το ξύλο που έφαγε ο Γκούμας απο τα ΜΑΤ.

    Ο Κακλαμάνης συγχείστηκε και μπήκε απευθείας για εξετάσεις με την συνοδεία της αστυνομίας την ίδια ώρα που τόσος κόσμος ψάχνει ένα κρεβάτι στα νοσοκομεία και δεν βρίσκει.
    Αηδία πια...
    Τα ΜΜΕ μας θέλουν να τους λυπόμαστε!
    Όχι φτάνει!

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΞΎΛΟ

    ΛΑΤΣΗ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ
    ΖΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΔΗΓΕΙΣ..
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΡΕ ΕΡΠΕΤΑ..
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ 74000 ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε καλά, μέσα στην αναμπουμπούλα πετάει και ο παπάς τη μαλακία του για να θολώσει την ατμόσφαιρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος: «…Σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές»

    Μετά την προκλητική και προσβλητική δήλωση Βενιζέλου προς τους Ιπτάμενους της Πολεμικής μας Αεροπορίας, είχαμε νέο κρούσμα απρεπούς συμπεριφοράς του έναντι Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, το οποίο όμως αυτή τη φορά έτυχε της δέουσας απαντήσεως. Αφορμή η συζήτηση που έγινε σε ανώτατο επίπεδο με Αξιωματικούς και των τριών κλάδων, σχετικά με την απόφαση της καταργήσεως των τριών παραγωγικών σχολών (Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων) και την δημιουργία… «στρατιωτικού πανεπιστημίου»!Στις αντιρρήσεις, στις οποίες διατυπώθηκαν, ο «πολέμαρχος» Βενιζέλος πρώην οπαδός του ΚΚ Εσωτερικού, ο οποίος προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ για να γίνει εξουσία, απάντησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Αξιωματικούς! Τι να περιμένει κανείς άλλωστε από κάποιον, ο οποίος από τις ίδιες τις ιδεολογικές – πολιτικές του καταβολές βλέπει τον Στρατό σαν εχθρό; Έτσι λοιπόν, όπως δημοσιεύθηκε σήμερα:

    «Την παραίτησή του κατέθεσε χθες στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο υποναύαρχος Στυλιανός Φενέκος. Στη δεύτερη παράγραφο υπογραμμίζει ότι «σας αναφέρω ότι με το σχετικό υπέβαλα αίτημα παραίτησής μου λόγω της απολυταρχικής και άκριτης απαξίωσης των ενόπλων δυνάμεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, της άγνοιας των αρχών και της ιστορίας τους και της αρνητικής προκατάληψής του προς αυτές». Η παραίτηση του υποναυάρχου ήρθε λίγες ώρες μετά από σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος και στην οποία μετείχε ο Στ. Φενέκος με θέμα: “Λειτουργία των στρατιωτικών σχολών”. Σύμφωνα με ΕΓΚΥΡΕΣ πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται να μίλησε με τρόπο που κατά τον Στ. Φενέκο απαξίωνε όλους τους αξιωματικούς που συμμετείχαν στη σύσκεψη.»

    Είναι φανερό ότι έχουν σκοπό να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, να καταρρακώσουν το ηθικό του ενόπλου έθνους, να αφαιρέσουν από την Πατρίδα μας την μοναδική ελπίδα σωτηρίας της! Ας αντιληφθούν όσοι έχουν δώσει όρκο και έχουν καθήκον προς τούτο ότι δεν έχουν απλώς δικαίωμα, έχουν υποχρέωση να μη επιτρέψουν να γίνει αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΛΥΚΟΣ (ΓΚΡΙΖΟΣ), ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΎΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ .........

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, (ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ, Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΑΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ.
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ , ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΦΩΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΒΗΜΑ, ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΡΑΜΕ, ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΑΜΕ 10 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΩΑΙΝΟΥΝ.

    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πόλεμος μέχρις εσχάτων. Το αυριανό γκάλοπ το αποδεικνύει περίτρανα άλλωστε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σίγουρα κάποιοι διαχειριστές "των οικονομικών του "Ὁίκου του Θεού" ανυσηχούν για τα οικονομικά του παγκαριού στο παρεκκλήσι των Τεμπών.

    Αλλά ο Ερντογάν δεν να κάνει τίποτα με το Βατοπέδι και το Λαυροπέδι της κατάχρησης των περιουσιών των πιστών των "Ἑκκλησιών των Δήμων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αληθεια απο τους κουραδοπαπαδες κοπηκε ο 13ος και ο 14ος μισθος ή ακομα τους πληρωνουμε 14 μισθους για να υμνουν την παρθενα, που την γαμησε το αγγελακι, και τον γιο της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 02 Μαϊ 2010 1:21:00 π.μ.

    Για τους παπάδες γράφε ότι θέλεις. Τη θρησκεία του άλλου ότι μαλακίες μπορεί για σένα να περιέχει δεν έχεις δικαίωμα να τη προσβάλλεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1)Δεν μας χέζετε Ευλογημένε. . .
    2)Το κάζο Κακλαμάνη δεν ήταν παρά ένα μικρό ανώδυνο δείγμα. . .
    3)Τα επερχόμενα θα κάνουν τα γεγονότα της Αργεντινής του 2001 να μοιάζουν καρναβάλι και παιδική χαρά.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάνας Ζορμπάς ακούει ή χάθηκε και αυτό το είδος από την Ελλάδα;
    Αν πράγματι έχει χαθεί ας εφαρμοσθεί το άρθρο 120 του Συντάγματος και ας αναλάβουμε ο καθένας την ευθύνη του.
    Για άλλη μια φορά η Ευρώπη περιμένει από εδώ το σύνθημα κατά του απολυταρχισμού, και τότε θα ξεσηκωθεί και αυτή σύσσωμη.
    Έσεται ήμαρ. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ...για να θυμάσαι, χωροφυλακα της Μακρόνησος, με τόση ακρίβεια τα νούμερα στο παλιό χρηματιστήριο, πάει να πεί οτι έπαιζες γερά...
    το κερδισμένος ή χαμένος δεν έχει σημασία...
    αλήθεια, έπαιξες και την περιουσία της πεθαμένης θείας της Κούρκουλα;
    οι πίνακες σε μάραναν...
    άσε που τους συσχετίζεις χωρίς αλληλουχία...
    τόσο υποτιμάς τη νοημοσύνη μας;...
    ή ξεμώρανες για τα καλά;
    είσαι και ανορθόγραφος πανάθεμά σε...
    πες στα γιουσουφάκια που σε υπηρετούν για το "ορθογραφικό του word"...
    Τζάμπα σας πληρώνουμε τα κορόιδα; κι αυτά κι εσένα και τους ομοίους σας;...
    ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΑΣ...
    ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ...
    ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΣ, ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κάθε Σαββατοκύριακο ο παραδελφός του Χριστόδουλου χτυπά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο του συγχωρεμένου!
    Γέροντα, αφήστε την αργολογία και το μαγγιπειό της πολιτικής και ασχοληθείτε με τον άνθρωπο και την ψυχή σας!
    Αυτά είναι δουλειά άλλων κι όχι των δεσποτάδων.
    Εκτός αν πιστεύετε πως είστε κι εσείς ένας απλός πολίτης και λέτε απλά τη γνώμη σας,πράγμα εντελώς αντίθετο με τη θέση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση