GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία εργαζομένου στη Marfin Bank...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com   . Καταγγελία εργαζομενου στη Marfin Bank: Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και ...

Από το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com 
.
Καταγγελία εργαζομενου στη Marfin Bank: Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε...
"Νιώθω υποχρέωση απέναντι στους αδικοχαμένους συναδέρφους μου να πω αυτές τις αντικειμενικές αλήθειες. Στέλνω αυτό το μύνημα σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλα τα ενημερωτικά sites. Όποιος έχει ακόμα συνείδηση, ας το δημοσιεύσει. Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης.
● Η πυροσβεστική υπηρεσία δεν έχει δώσει έγγραφη άδεια για το συγκεκριμένο κτίριο, η συμφωνία ήταν κάτω από το τραπέζι, όπως άλλωστε γίνεται πρακτικά με όλες τις επιχειρήσεις και τις εταιρείες στην Ελλάδα.
● Το συγκεκριμένο κτίριο δε διαθέτει πυρασφάλεια και πυροπροστασία, ούτε μελέτη ούτε εγκατάσταση, δηλαδή ψεκαστήρες οροφής, εξόδους διαφυγής, πυροσβεστικές φωλιές. Μόνο φορητούς πυροσβεστήρες, οι οποίοι φυσικά δε μπορούν να αντιμετωπίσουν μια εκτεταμένη πυρκαγιά σε ένα κτίριο φτιαγμένο με προ πολλού ξεπερασμένες προδιαγραφές ασφαλείας.
● Κανένα κατάστημα της τράπεζας δε διαθέτει...
προσωπικό εκπαιδευμένο στην αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ούτε καν στη χρήση των λιγοστών πυροσβεστήρων. Η διοίκηση προφασίζεται πάντα το κόστος και δεν κάνει ούτε στοιχειώδεις κινήσεις για να προφυλάξει το προσωπικό.
● Ποτέ δεν έχει γίνει άσκηση εκκένωσης οποιουδήποτε κτιρίου από τους εργαζόμενους της τράπεζας ούτε έχει γίνει σεμινάριο από πυροσβέστες, ώστε να δοθούν οδηγίες για τέτοιες καταστάσεις. Οι μόνες ασκήσεις που έχουν γίνει στη Mafrin Bank είναι για σενάρια τρομοκρατικών ενεργειών και διαφυγή των μεγάλων κεφαλιών της τράπεζας από τα γραφεία τους.
● Το συγκεκριμένο κτίριο δεν είχε ειδική πρόβλεψη για φωτιά, παρόλο που λόγω η κατασκευή του είναι πολύ ευαίσθητη κάτω από τέτοιες συνθήκες και παρόλο που ήταν γεμάτο με υλικά από πάνω μέχρι κάτω.
Υλικά που παίρνουν φωτιά πολύ εύκολα, όπως χαρτί, πλαστικά, καλώδια, έπιπλα. Το κτίριο αυτό αντικειμενικά είναι ακατάλληλο για χρήση σαν τράπεζα λόγω της κατασκευής του.
● Καμία ομάδα προσωπικού ασφαλείας δεν έχει γνώση πρώτων βοηθειών και πυρόσβεσης, παρόλο που πρακτικά του ανατίθεται με προφορική εντολή κάθε φορά να προστατέψει το κατάστημα. Οι τραπεζικοί υπάλληλοι καλούνται να γίνουν πυροσβέστες και σεκιούριτι ανάλογα με τις επιθυμίες του κάθε κ.Βγενόπουλου.
● Τα στελέχη της τράπεζας απαγόρεψαν κάθετα και κατηγορηματικά στους εργαζόμενους να φύγουν, παρόλο που οι ίδιοι το ζητούσαν επίμονα από νωρίς το πρωί, ενώ επέβαλλαν στους εργαζόμενους να κλειδώσουν τις πόρτες και επιβεβαίωναν συνέχεια τηλεφωνικά το κλείδωμα του κτιρίου.
Όποιος φύγει να μην έρθει αύριο για δουλειά, ήταν η μόνιμη απειλή.
Τους έκλεισαν ακόμα και την πρόσβαση στο διαδίκτυο για να μην επικοινωνούν με τον έξω κόσμο.
● Εδώ και μέρες επικρατεί πλήρης τρομοκρατία στην τράπεζα σχετικά με τις κινητοποιήσεις, με την προφορική προσφορά "ή δουλεύεις ή απολύεσαι".
● Οι δύο αστυνομικοί της ασφάλειας που δουλεύουν στο συγκεκριμένο κατάστημα για τις ληστείες δεν εμφανίστηκαν σήμερα, παρόλο που τα στελέχη είχαν υποσχεθεί προφορικά ότι θα τους φέρουν εκεί.
Επιτέλους κύριοι, κάντε την αυτοκριτική σας και σταματήστε να περιφέρεστε παριστάνοντας τους σοκαρισμένους. Είστε οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε σήμερα και σε κάποιο ευνομούμενο κράτος (σαν κι αυτά που κατά καιρούς χρησιμοποιείτε σαν παράδειγμα από τηλεοράσεως) θα ήσασταν ήδη κρατούμενοι για τις παραπάνω πράξεις. Με δόλο έχασαν τη ζωή τους οι συνάδερφοί μου σήμερα. Δόλο της τράπεζας και του κ.Βγενόπουλου προσωπικά, που έδωσε εντολή, όποιος δε δουλέψει να μην έρθει αύριο στο γραφείο."
* Αληθεύουν τα παραπάνω;

44 σχόλια

  1. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥΣ,
    Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελλάδα υπό ξένη κηδεμονία
    Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου
    Το ΚΚΕ κατηγορείται ότι επιχειρεί την ανατροπή του καθεστώτος
    Φωτιές στην Αθήνα
    Η ακροδεξιά σε ρόλο χωροφύλακα
    4 Νεκρο.
    Σας θυμίζει κάτ?ι

    Μήπως, Δεκέμβριο του ‘44;

    Ο Καρατζαφύρερ δωσίλογος του κατοχικού πρωθυπουργού.
    Ό,τι δεν κατάφερε το ΚΚΕ επί ΓΠΑΠ Ι το επιδιώκει επί ΓΠΑΠ ΙΙ.
    Έτσι ακριβώς το είπε !!!!!!!!!

    Αλλά οι Παπανδρέου ιστορικά πάντα στην ίδια θέση : πρωθυπουργοί ξένων δυνάμεων.

    Τσώρτσιλ, Οκτώβριος 1944 : ο κος Παπανδρεου να κλειδωθεί στο δωμάτιό του μέχρι να αποφασίσει να ορκισθεί πρωθυπουργός....

    EΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ
    ΅οικογένειας΅ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    - ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΑΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ ΑΙΜΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΟΛΔΟΦΟΝΗΣΑΝ!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΛΛΗΠΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ.
    ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
    Ο κ.Υπουργός Πολιτικής Προστασίας είναι τόσο καλός που συλλαμβάνει τρομοκράτες, 300 ανεγκεφάλους 20 χρόνια στο κέντρο της Αθήνας γιατί τους αφήνει ανεξέλεγκτους......
    Κουράγιο
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΊ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο καναλάτος και πολυλογότατος κύριος Βγενόπουλος, στους ηθικούς αυτουργούς του εγκλήματος στο μαγαζί του , συμπεριλαμβάνει και αυτούς που δεν έλαβαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία υπαλλήλων και πελατών της τράπεζας ;
    Ας το βουλώσει επιτέλους . Ο μεταπράτης της δημόσιας περιουσίας, προκάλεί την τύχη του με όλα αυτά που με θράσος εκστομίζει.
    Είναι καιρός πλέον να αδειάσουν οι φυλακές από τα κλεφτρόνια . Χρειάζεται χώρος . Έρχονται οι κλέφτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν είναι έτσι, που εγώ πιστεύω ότι κάπως έτσι θα είναι, γιατί δεν βάζεις την υπογραφή σου;
    Δεν είναι και τόσο τίμιο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε? φοβάστε τον Βγενόπουλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑΡΙΞΕ.
    ΕΙΣΤΕ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣΗΦΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΤΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΣΑΣ.

    ΣΑΠΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταγγελία σχολιαστή: Ο Παπαγώνης αποφασίζεις πλέον τι δημοσιεύεται και τι όχι σε αυτό το μπλογκ όπου Προυστ ερωτά και παντογνώστες απαντούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η μεγαλυτερη και πιο οργισμενη συγκεντρωση ανθρωπων απο την εποχη της πρωτης χουντας ξεκινησε.

    Και ακομα τα αθλια μετρα ουτε εφαρμοστηκαν..

    Παρολα αυτα το αμερικανικο βρωμοσκυλο που λυσσαξε να κυβερνησει, ακομα παλευει με νυχια και δοντια να κρατηθει στην καρεκλα του.
    Αλλωστε υποσχθηκε ανταλλαγματα σε αυτους που τον βγαλανε. Αλλιως θα τον καθαρισουν σαν βρωμοσκυλο.

    Η δευτερη χουντα, η χουντα του ΠΑΣΟΚ, αρχιζει και τρεμει.
    Νομιζε οτι για αλλη μια φορα θα γαμουσε τον λαο, και το κωλοκαναλο της το MEGA θα την εσωζε.

    Εχουν πανικοβληθει τα καθαρματα, ετοιμαζουν ελικοπτερα διαφυγης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χθές μέρα μεσημέρι, στο κέντρο της Καμπούλ πυρπολήθηκαν τρεις νέοι, αθώοι άνθρωποι.
    Όχι ! Προς Θεού!
    Μην ανησυχείτε!…
    Ο υπουργός προστασίας του πολίτη ο Χρυσοχοΐδης δεν παραιτήθηκε. Τελικά, αναρωτιέμαι ποιόν ακριβώς προστατεύει αυτός ο υπουργός προστασίας του πολίτη, εκτός από τους άλλους υπουργούς από το λυντσάρισμα του λαού.
    Το Δεκέμβρη του 2008 ο Γιωργάκης κατηγορούσε τον Παυλόπουλο που δεν παραιτήθηκε.
    Σήμερα, με τρείς νέους νεκρούς στο νεκροτομείο ο Γιωργάκης καμαρώνει το χρυσοχοίδη, ξεχνάει αυτά που έλεγε και κάνει την πάπια.
    Πί πί το παπί.
    Πα, πα, πα.
    Απαπα.
    (Ντροπή σας, υποκριτές.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν αυτό κατάλαβες είσαι τόσο μα τόσο μαλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι Αλήτες που τους δολοφόνησαν ειναι ανανδροι και κατάπτυστοι,τα αφεντικά που ζητούν απο τους εργαζόμενους να εργάζονται σε ελεγχόμενες συνθήκες ασφάλειας πως πρέπει να λέγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου αρέσει που για άλλη μια φορά αποδείχθηκα σαν πολίτης ότι είμαι ηλίθιος που πίστεψα έστω και για λίγο ότι ο κύριος Βγενόπουλος θα μπορούσε να είναι μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας.
    Κανει πολύ καλά που δεν θέλει να ανακατευτεί στην πολιτική, γιατί θα αποδεικνυόταν και αυτός μία από τα ίδια για όλους εμάς.
    Εκανε πραγματικό έγκλήμα αν πράγματι έδωσε την εντολή να παραμείνει η Τράπεζα ανοικτή, παρά την επικίνδυνη θέση της και την παλαιότητα του κτιρίου που δεν είχε πυροπροστασία.
    Κρίμα!!!
    Αρραγε θα αισθάνεται ενοχές ή η αναισθησία και ο παχυδερμισμός του πλούτου θα τον θωρακίζει;
    Πρέπει να ξέρει όμως ότι δυστυχώς ισχύει ότι "αμαρτίαι γονέων παιδεύουσιν τέκνα", και αυτός έχει παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η απιστευτα μεγαλυτερη και πιο οργισμενη συγκεντρωση ανθρωπων απο την εποχη της πρωτης χουντας εγινε.

    Και ακομα τα μετρα ουτε εφαρμοστηκαν..
    Εχει να γινει μεγαλος πολεμος..

    Παρολα αυτα το αμερικανικο βρωμοσκυλο που λυσσαξε να κυβερνησει, ακομα παλευει με νυχια και δοντια να κρατηθει στην καρεκλα του.
    Αλλωστε υποσχθηκε ανταλλαγματα σε αυτους που τον βγαλανε. Αλλιως θα τον καθαρισουν σαν βρωμοσκυλο.

    Η δευτερη χουντα, η χουντα του ΠΑΣΟΚ, αρχιζει και τρεμει.
    Νομιζε οτι για αλλη μια φορα θα γαμουσε τον λαο, και το κωλοκαναλο της το MEGA θα την εσωζε.

    Εχουν πανικοβληθει τα καθαρματα, ετοιμαζουν ελικοπτερα διαφυγης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς: Γιώργο, Ντόρα, Καρατζαφέρη
    ............
    Το κόλπο είναι στημένο και στα μέτρα σας
    ξεγράψτε με απ’ τα κατάστιχά σας
    στον κόπο σας δεν μπαίνω και στα έργα σας
    Μένω μονάχος στο παρόν μου
    να σώσω οτιδήποτε – αν σώζεται -
    κι ας έχω τις συνέπειες του νόμου
    συνένοχο στο φόνο δε θα μ’ έχετε
    ............
    Αντώνης Σαμαράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ 10,23;
    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, Ο ΝΕΟ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΟΥΛΑΓΕ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ, ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ Η..ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ....Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει, πάντως, το γεγονός ότι άτομα, που παρέμεναν έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας την ώρα που το κτίριο καιγόταν και υπάλληλοι είχαν βγει στα μπαλκόνια ζητώντας βοήθεια, εμπόδιζαν τα πυροσβεστικά οχήματα να φθάσουν στο σημείο.

    Είναι ενδεικτικό ότι οι πρώτοι πυροσβέστες έφθασαν πεζή, ενώ το πρώτο πυροσβεστικό όχημα κατάφερε να προσεγγίσει το κτίριο επτά λεπτά αργότερα, αν και βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής, στην πλ.Κλαυθμώνος. Οι συγκεντρωμένοι υποδέχθηκαν το πυροσβεστικό όχημα με πέτρες, ενώ τα επόμενα οχήματα έφθασαν στο σημείο με αστυνομική δύναμη.....

    in.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άντε ρέ μαλακισμένε ψευτοκατήγορε!!!
    Τί μάς λές τώρα ρέ ηλίθιε!!!
    Ότι εάν είχε πυροσβεστικούς μηχανισμούς,οί δολοφόνοι ομοϊδεάτες σου,δέν θά έκαιγαν τήν Τράπεζα καί τούς υπαλλήλους???
    Επειδή ήμουν εκεί ρέ αρχιμαλάκα,θά σού πώ,ότι τό έγκλημα ήτο προδιαγεγραμμένο καί τούτο διότι ΈΓΩ τούς είδα μέ τά μάτια μου,λίγα λεπτά πρίν νά προετοιμάζονται διά δολοφονικήν επίθεση.
    Τρία (κι όχι μόνον) χαπακωμένα υπαλληλάκια τού ΚΚΕ/ΠΑΜΕ,ήτο σέ πλήρη εξοπλισμό/εξάρτηση ακόμη κι ένας εξ αυτών φόραγε ιατρικά άσπρα γάντια,διά ευνόητους λόγους,πού μού έκαναν εντύπωση,υποψιαζόμενος διά κάποια αναρχική ενέργεια,αλλά μού ήτο αδιανόητο,ότι θά διέπρατταν ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
    Ή ενέργεια ήτο προσχεδιασμένη καί οργανωμένη από τό ΚΚΕ/ΠΑΜΕ εναντίον τής συγκεκριμένης τράπεζας,λόγω τής αρχηγικής εμφάνισης τού Βγενόπουλου στίς τηλεοράσεις.
    Τό πιό ελεεινό ήτο,όταν οί υπάλληλοι έντρομοι παρακαλούσαν τούς εμπρηστές-δολοφόνους κι από κάτω μία μάζα ηθικών δολοφόνων- εργοδοτών,ενήλικες,μεσήλικες,ακόμη καί 70ρηδες,τών έμμισθων εκτελεστών τού ΚΚΕ/ΠΑΜΕ τούς καθύβριζαν επιδεικνύοντας ακόμη καί τά αρχ@@@@ τους σέ αυτούς τούς δύστυχους.
    Ακόμη καί τό πυροσβεστικό όχημα,πού άμεσα επενέβη διά κατάσβεση,οί ηθικοί δολοφόνοι τού ΚΚΕ/ΠΑΜΕ,μαζί μέ τούς εκτελεστές,τό ακινητοποίησαν.
    Εν κατακλείδι,ό συνωμοτικός μηχανισμός τού ΚΚΕ,διαχρονικά απεργάζεται τήν κοινωνικήν αταξία/αναταραχήν/παρακμή,διότι μέσω αυτού προσπαθεί νά δημιουργήση τήν κοινωνίαν τών Γκούλακ,τής ΚΑ-ΚΕ-ΒΕ καί τής ΣΤΑΖΕ.
    Όμως ματαιοπονούν καί θά τόν αντιληφθούν συντόμως ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ/ΠΑΜΕ,αλλά κι εσύ ψευτοκατήγορε συντάκτη,τής δήθεν καταγγελίας.
    Καί κάτι τελευταίο.
    Βγαίνουν οί κομμισσάριοι τού ΚΚΕ-σκοταδιστές-προπαγαμνδιστές στά δελτία καί υποστηρίζουν μέ έπαρση,ότι ή χθεσινή συγκέντρωση ήτο διαμαρτυρόμενοι,πού ήτο μέλοι τού ΚΚΕ/ΠΑΜΕ.
    Ρέ αρχιμαλάκες,εγώ είμαι ορκισμένος εχθρός τού ΚΚΕ/ΠΑΜΕ,αλλά χθές διαμαρτυρήθηκα κι εγώ μαζί μέ άλλους πολλούς απλούς Ελληνες,πού βαθειά συχαίνονται καί ΄σάς αλλά καί τήν φασιστικήν ιδεολογίαν σας.
    Επομένως,πώς ισχυρίζεσθε,ότι ή χθεσινή διαμαρτυρία χιλιάδων,ητο τού ΚΚΕ/ΠΑΜΕ.
    Λές τελικά νά έχη τόσους πολλούς προδότες ή χώρα μας????
    Εγώ λέω ότι ευτυχώς οί μόνοι προδότες είσθε εσείς κι ευτυχώς είσθε λίγοι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΧΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ...ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ...ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Ή ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ Ή ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ : ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά τα λέει, αλλά είναι συνυπέυθυνοι και οι εργαζόμενοι που υποκύπτουν στον εκβιασμό του κάθε εργοδότη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΔΙΟΡΘΩΣΙΣ
    ---------

    Στό προηγούμενο σχόλιο μου,ό '' αναρχικός'' δαίμων τού πληκτρολογίου,βάζοντας τήν ουρίτσα του,'' μετέτρεψε'' τήν λέξη
    ''μέλη'' σέ '' μέλοι''!!
    Ευτυχώς ό από μηχανής άγγελος τού πληκτρολογίου,επενέβη καί αποκατέστησε τήν ορθογραφικήν τάξη.
    Υπάρχουν ''αναρχικά-πλήκτρα'' ακόμη καί στό πληκτρολόγιο τού PC!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΜΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ ΘΕΥΕΛΛΕΣ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ";

    ΘΥΜΑΣΑΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ "ΜΗΝ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΕΙ";

    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΕΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ, ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΥΓΑΖΕΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ.

    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΠΕΛΥΣΕΣ (ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ "ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ" ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΜΕ ΔΙΑΣΗΜΟ ΜΠΑΜΠΑ.

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΥ.

    ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΡΑΞΕΝΟ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ.

    ΤΕΛΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι κουκουλοφόροι αυτό το σύγχρονο
    παρακράτος που το καλύπτουν και το στηρίζουν.
    Αυτοί το εξέθρεψαν και αυτοί προστατεύουν, γιατί
    τους βοηθά στα άνομα έργα τους.
    Δηλαδή το ξεπούλημα της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kι αν αυτή η ανάρτηση είναι κατασκευασμένη και αναληθής ποιός μας διασφαλίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν λες την βασική αλήθεια.
    Οτι τους κουκουλοφόρους τους
    έστειλαν οι εντολείς τους να
    καταστρέψουν περιουσία του
    Βγενόπουλου, επειδή δεν συνεργάζεται
    καλά μαζί τους....

    Το σύγχρονο παρακράτος θα κάνει
    πολύ κακό στην Ελλάδα, μέχρι να
    εξουδετερωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δύο,τρία αρρωστημένα ¨κουκουλοφόρα΄μυαλά και ένας υψηλός 'ευυπόληπτος'κύριος (Βγενόπουλος) δολοφόνησαν τρείς νέους ανθρώπους...Τους τρείς τους ψάχνουν...Τον ..έναν τον ξέρουν αλλά δεν τον ψάχνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. To μηνυμα φίλε δεν είναι αυτό αλλά ότι η εργοδοσία σε περίπτωση απεργίας πιέζει το προσωπικό να μην απεργήσει. Αυτό είναι παράνομο.
    Δευτερον αν αυτά τα καθίκια δεν έβαζαν τη φωτια και χανόντουσαν έτσι άδικα αυτοί οι εργαζόμενοι συνάνθρωποί μας και κάποια μέρα εντελώς τυχαία ας πούμε από κάποιο βραχυκύκλωμα, επιανε το κτίριο φωτιά είχαν ληφθεί από την Τράπεζα όλα εκείνα τα μέτρα πυροπροστασίας που προβλέπει ο νόμος; Όχι.
    Οι μεγάλες εταιρείες γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους τους νόμους που προβλέπουν την προστασία των εργαζομένων και των πελατών τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός που θα σας πω (και έχω και τα σχετικά έγγραφα γιατί εγώ έκανα την αναφορά στην Πυροσβεστική) Ότι το κατάστημα παιδικών παιχνιδιών JUMBO στην Πάτρα (στο εμπορικο κέντρο VESO MARE) λειτουργούσε χώρο 300 τετραγωνικών μέτρων χωρίς για αυτό να έχει την απαιτούμενη άδεια από την πυροσβεστική. Το διαπίστωσε στον έλεγχο που έγινε μετά από την καταγγελία μου η ίδια η πυροσβεστική. Και όμως δεν τον έκλεισαν το χώρο αυτό που δεν είχε αδεια αμέσως εκείνη τη στιγμή. Περίμεναν προφανώς την εκ των υστέρων έγκριση της μελέτης πυροπροστασίας (αν έχει γίνει αυτό διότι πιθανόν να λειτουργεί ακόμα χωρίς αυτή την άδεια).Δεν σεβονται και δεν σκέπτονται ούτε τα μικρά παιδια. Κατάλαβες φίλε πατριώτη υπερασπιστή των κακών (γιατί υπάρχουν και καλοί) εργοδοτών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΖΗΛΕΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ ΣΑΣ ΠΙΑΣΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ [ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ]? Ο ΜΑΡΞ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ''Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ..... ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ'' !!! ΓΙΑ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ? ΟΙ 70000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΣ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Η KGB ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗ CIA ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο [ΑΝ]ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΛΛΟΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΠΠΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ας δούμε αντικειμενικά, τι μας οδήγησε σε αυτό το χάλι, σε αυτήν την ανείπωτη καταστροφή, την σημερινή κρίση-τραγωδία….

    Να δούμε που μας κατάντησε η Δεξιά, που έχει μάθει από την εποχή του σχεδίου Μάρσαλ- στον κρατικοδίαιτο καπιταλισμό, να κάνει αρπαχτές, να ταΐζει με δημόσιο χρήμα παράσιτα-επιχειρηματίες, να δημιουργεί Βατοπέδια, να δίνει τα δημόσια έργα στους «δικούς» της, να καταργεί το νόμο Πεπονή, να διορίζει τα δικά της παιδιά χωρίς να λογαριάζει το κόστος κλπ. κλπ.

    Και να έχουν το θράσος και την αναίδεια να μας λένε ότι δεν φταίει μόνο ο Καραμανλής για την κατάσταση στην οποία περιήλθε σήμερα η χώρα, αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη!

    Μα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ? Πού είναι τώρα ο καταλληλότερος? Ο πρίγκηπας της Ραφήνας? Έχει κρυφτεί με την ουρά στα σκέλια από τις ενοχές του και ντρέπεται να βγει στον κόσμο.

    Μόνο για την περίοδο από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι και τον Οκτώβριο του 2009 (δηλαδή μέσα σε 5 χρόνια και 2 δικές του θητείες) κατάφερε να αυξήσει το χρέος της Ελλάδας κατά 150 δις !!!!!

    Ας δούμε τώρα τι κράτος παρέλαβε τον Μάρτιο του 2004…..

    Η προηγούμενη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Κώστα Σημίτη, τους παρέδωσε μια πραγματικά ανθηρή χώρα, έτοιμη να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

    Η Ελλάδα το 2001, μπήκε πραγματικά με το σπαθί της στην ΟΝΕ, με απόλυτη διαφάνεια και χωρίς τις απάτες και τα καραγκιοζιλίκια που ακολούθησαν.

    Η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ με έλλειμμα κάτω του 3%, πληθωρισμό κάτω του 2,5% και δημόσιο χρέος (πράγματι σχετικά υψηλό, αλλά όχι πολύ αποκλίνον από τα δημόσια χρέη άλλων ευρωπαϊκών χωρών) και το πιο σημαντικό- πολύ πιο κάτω από το 100% του ΑΕΠ (αυτό κανείς δεν το αμφισβητεί σήμερα, αντίθετα δέστε λ.χ. την Ιταλία με τι λογιστικά τρικ κατάφερε και μπήκε στην Ευρωζώνη)!!!!

    Υπήρχε μια πρωτοφανή πραγματική έκρηξη στην οικοδομική δραστηριότητα, φτιάχνονταν υπερσύγχρονες εθνικές οδοί, κόμβοι, αεροδρόμια, λιμάνια.

    Η χώρα είχε κύρος και περιεβάλλετο από την εμπιστοσύνη της διεθνούς κοινότητας!

    Μάλιστα τότε, μετά το 2004, επίμονα συζητιόταν το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ως εν δυνάμει υποψηφίου για τη θέση του προεδρεύοντος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ενός χαρισματικού και σταθερού ευρωπαϊκού ηγέτη, αλλά στο τέλος υπερίσχυσαν οι κομματικοί συσχετισμοί, μιας που τότε η Δεξιά στην Ευρώπη ήταν πλειοψηφούσα και έτσι εξελέγη ο Πορτογάλος συντηρητικός Μπαρόζο.

    Για το μόνο που κατέκριναν μετέπειτα τον πρώην πρωθυπουργό ήταν, ότι κατά τη σύνταξη του προϋπολογισμού, δεν ενέγραφε τις αμυντικές δαπάνες στον χρόνο υπογραφής της σύμβασης για την αγορά τους, αλλά την μετέθετε στον χρόνο παραλαβής τους.

    Αργότερα όμως αυτή η κατηγορία κατέπεσε, αφού διαπιστώθηκε ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες υπολόγιζαν με τον ίδιο τρόπο τις αμυντικές τους δαπάνες στους προϋπολογισμούς τους.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα κύριοι και η Δεξιά καλά θα κάνει να το βουλώσει και να μη μιλά καθόλου, γιατί εκτίθεται ακόμα περισσότερο στα μάτια του Ελληνικού λαού!

    Θα πρέπει να χώσουν το κεφάλι τους μέσα στη γη- σαν τη στρουθοκάμηλο, από ντροπή, γιατί ο Λαός έχει μνήμη και δεν ξεχνά την καταστροφική τους διακυβέρνηση!!


    Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 11.55

    ΠΟΛΥ ΧΟΥΝΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΡΠΜΠΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΉΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΆΘΑΡΟ : ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΘΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ . ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΜΕ, ΦΤΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑΤΕ ΑΛΕΞΙΣΦΑΙΡΟ ΓΙΛΕΚΟ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΦΤΑΊΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ, ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΆΝΤΕΞΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλά τους τάλεγε ο Βγενόπουλος ότι είναι θρασύδειλοι και απατεώνες οι Παγκαλοσηφουνάκηδες.
    Τα μπλόγκς των πρασινοφρουρών προσπαθούν σήμερα να μας πείσουν ότι φταίει ο Βγενόπουλος για το θάνατο των τριών υπαλλήλων του και όχι τα απάνθρωπα οικονομικά μέτρα του Παπαντρέου που κατέβασαν 200.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας.
    Μωραίνει ο κύριος . . .
    Ειλικρινά πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι τόσο ηλίθιος;
    Ούτε μιά συγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαγαζάτορες και λοιποί ενδιαφερόμενοι, Αρπάξτε από μία καραμπίνα και από ταράτσες και παράθυρα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. Δύο τρεις να στείλετε στο νεκροτομείο και θα δείτε πως θα πάψουν όλα. Στον πόλεμο σκοτώνεις τον αντίπαλο για να μην σε σκοτώσει. Δεν προτρέπω σε αναρχία αλλά άλλοι άρχισαν. Είναι καιρός να προστατέψετε και την ζωή σας και την περιουσία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ....Ε ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΗΚΕ.....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ...ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΜΕ....ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ....ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩς ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ....ΣΚΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τώρα που ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΜΑΡΦΙΝ είπε ότι οι υπάλληλοι είχαν ειδοποιηθεί να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν, βάλτε στον κώλο σας την καταγγελία, πράκτορες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τώρα που ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΜΑΡΦΙΝ είπε ότι οι υπάλληλοι είχαν ειδοποιηθεί να φύγουν αλλά δεν πρόλαβαν, βάλτε στον κώλο σας την καταγγελία, πράκτορες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΜΟΓΓΟΛΕ ΚΛΑΨΑΜΠΕΛΗ, είσαι για τα μπάζα, καρπαζοεισπράκτορα, κολλητήρι του Τσολάκογλου-Παπανδρέου και των σφουγγοκολάριών του. Το σύστημα Ρουσόπουλου κατηγορούσες και τους πληρωμένους δημοσιογράφους και τώρα εσύ είναι αυτό που έβριζες, με τη διαφορά ότι ο Ρουσόπουλος λέγεται Παμπούκης...! Πρόσεξε όπως θα σκουπίζεις τον κοιλαρά αντιπρόεδρο, μην αμολήσει καμία και σε πάρει το ωστικό κύμα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δυστυχώς "ο πρόεδρος των εργαζομένων" στην MARFIn είναι χειρότερος από το αφεντικό του. Ασκεί άγριο εργοδοτικό "συνδικαλισμό", όπως τα σωματεία σε όλες τις ιδιωτικές τράπεζες πλέον, με αντάλαγμα υψηλότατες αμοιβές μπόνους "διευκολύνσεις" κλπ.
    Αφού λοιπόν το λέει αυτός να είστε σίγουροι ότι εκετλεί διατεταγμένη υπηρεσία.
    Βγενόπουλε ετοιμάσου.. Με το ίδιο αεροπλάνο με τον Γιωργάκη θα φύγετε από τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΒΡΕ ΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ...ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ???ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ???ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ???ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΙΝΕ????
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ.....
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ MIG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @@@ Στόν Μαλάκα 06/12:53 μ.μ.


    Ρέ χαπακωμένο τσογλανοπουστράκι,μήπως φαντάζεσαι ότι όλοι μιλάμε τήν ίδια γλώσσα μέ ΄σενα,μουλόσπορε,πού θεωρείς ότι όλοι όταν πηγαίναμε σχολείο,αντί νά ξεστραβωνόμεθα στήν γνώση,εσύ χαπακωνόσουν διά νά σέ χειροκροτήση ή Μαρία ή αλανιάρα καί νά πηγαίνης μετά νά μαλακίζεσαι μέ τίς φαντασιώσεις σου,γαμώ τό μουνί τής μάννας σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σήμερα ήταν ημέρα κουρέματος. Μία φορά το μήνα κάνω αυτή την αγγαρεία για να αισθάνομαι και να δείχνω καλύτερα. Η κομμώτρια μου είναι μια γλυκύτατη κοπέλα που συνήθως δεν έχουμε πολλές κουβέντες έτσι δεν ξέρω και πολλά πράγματα γι ‘αυτήν. Σήμερα ήταν διαφορετικά, ίσως και λόγω της κρίσης οι άνθρωποι ξανοίγονται ευκολότερα ακόμα και σε αγνώστους για να πουν τον πόνο τους, οπότε την γνώρισα λίγο καλύτερα.

    Μου μίλησε για το Βέλγιο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και την Ελλάδα που την υποδέχτηκε στα 23 της χρόνια. Την τεράστια διαφορά νοοτροπίας του πολίτη, τη σχέση της με το κράτος, πόσο δυσκολεύτηκε να εγκλιματιστεί κ.α. Όλοι βέβαια τα έχουμε ακούσει αυτά από φίλους και συγγενείς του εξωτερικού αλλά εντύπωση μου έκανε η βαρύτητα που έδωσε στην παιδεία που της προσέφερε αυτή η χώρα. Κάποια στιγμή ανέφερε :<>.

    Το απόγευμα ψάχνοντας στο internet για το Βέλγιο βρήκα πολλές ομοιότητες με την Ελλάδα, 10 εκατομμύρια πληθυσμός, παραπλήσια έκταση, πόλεμοι, εμφύλιοι, απελευθερώσεις από μισητούς εχθρούς κ.α. αλλά και πολλές διαφορές όπως μικρή ανεργία, ισχυρή κοινωνική πρόνοια, υπερσύγχρονο συγκοινωνιακό δίκτυο . Στο τέλος της σελίδας είχε μια παραπομπή στην Βελγική Στατιστική Υπηρεσία. Με την βοήθεια του μεταφραστή της Google άρχισα να διαβάζω μερικές σελίδες και ένα πράγμα άρχισε να μου κινεί την περιέργεια. Στο τέλος αρκετών από τις αναλυτικότατες, ομολογουμένως, σελίδες που διάβασα σχετικά με τις ρυθμιζόμενες τιμές, τη διανομή ποσίμου ύδατος, τα ταξί, την καλωδιακή τηλεόραση ή τα φάρμακα υπήρχε ένας σύνδεσμος για προώθηση καταγγελίας σε περίπτωση παρανομίας ή παρατυπίας στο αντίστοιχο κάθε φορά θέμα με σκοπό την προστασία του καταναλωτή.

    Στην Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, όπως μου έλεγε το ένστικτο μου, δεν βρήκα κάτι τέτοιο. Το Ελληνικό κράτος ίσως δεν θεωρεί υποχρέωση του να προστατέψει τους καταναλωτές και αυτοί με τη σειρά τους ίσως να πιστεύουν ότι η καταγγελία ισοδυναμεί με ρουφιανιά και το αντιμετωπίζουν στωικά με τη γνωστή φράση <>. Το Βελγικό κράτος από την άλλη θεωρεί αδιανόητο ότι κάποιο ‘’μαγαζί’’ θα εκμεταλλευτεί έναν πολίτη και την επόμενη ημέρα θα είναι ανοιχτό για να το ξανακάνει. Επίσης θεωρεί ότι η καταγγελία είναι μια πράξη ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο μας για να μην πέσει και αυτός στα δίχτυα του απατεώνα. Σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι της ιστορίας και στα πρόθυρα της γενικής χρεοκοπίας νομίζω ότι πρέπει να επιλέξουμε άμεσα και υπεύθυνα τι θέλουμε να είμαστε ‘’Βέλγοι’’ ή ‘’Έλληνες’’.

    http://29-26.blogspot.com/2010/07/vs_09.html
    http://economie.fgov.be/nl/consument/Gereguleerde_prijzen/index.jsp
    http://economie.fgov.be/nl/consument/Gereguleerde_prijzen/Taxis/index.jsp
    http://economie.fgov.be/nl/consument/Gereguleerde_prijzen/Taxis/index.jsp

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση