GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. Προβόπουλος και τα 42 ...παληκάρια!

Από τον Ξενοφώντα Ελευθεριάδη Τσίπα δεν έχουν πια εκεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, ρωτάγαμε χθες, σχετικά με τη μαζική και γαλαντόμα υποδ...

Από τον Ξενοφώντα Ελευθεριάδη

Τσίπα δεν έχουν πια εκεί στην Τράπεζα της Ελλάδος, ρωτάγαμε χθες, σχετικά με τη μαζική και γαλαντόμα υποδιευθυντοποίηση μιας διμοιρίας υπαλλήλων.
 (Μήπως θέλει να φτιάξει υπηρεσιακό...  στρατό ο κ. Προβόπουλος, που δεν ντρέπεται να συστήνει μέτρα λιτότητας, ενώ στο...μαγαζί του γίνεται αδιάντροπη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος;)
Εν μέσω οικονομικής κρίσης, ανεργίας, λιτότητας και φτωχοποίησης μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος προκαλεί.
Είχε ορίσει προσωρινά και χωρίς αιδώ υποδιευθύντριες την ιδιαιτέρα του και την ιδιαιτέρα της υποδιοικήτριας Λουρή, τη γυναίκα διευθυντή του, φίλους και...
 φιλενάδες του διοικητικού και διευθυντικού κατεστημένου και ήρθε να τις επισημοποιήσει μέσω μιας Επιτροπής-καρικατούρας.
Σήμερα ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Τράπεζας Ελλάδος μας επιβεβαιώνει με το έγγραφο που παραθέτουμε.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα, 21 Ιουνίου 2010
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ
Συνάδελφοι,
Στο Γενικό Συμβούλιο της Παρασκευής 17/6/2010, ολοκληρώθηκαν οι προαγωγές των κρινόμενων συναδέλφων για τον Βαθμό του Υποδιευθυντή.
Με την απόφαση του Γ.Σ. της Τράπεζας, προήχθησαν συνολικά 43 συνάδελφοι στον αντίστοιχο βαθμό. Δύο μηχανικοί, μία δικηγόρος και σαράντα Ταμιολογιστικοί συνάδελφοι. Ο συνολικός αριθμός των προαχθέντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία και του πλέον αισιόδοξου συναδέλφου στην Τράπεζα. Στα τελευταία τριάντα και πλέον χρόνια αντίστοιχων κρίσεων στο χώρο μας, ουδέποτε προήχθη ένας τόσο σημαντικός αριθμός συναδέλφων. Εν τούτοις, παρά την ικανοποίηση που αισθανόμαστε για τον μεγάλο αριθμό των προαχθέντων, που αποτελεί μια σημαντικά θετική παρακαταθήκη, είναι βέβαιο πως παρά αυτό τον μεγάλο αριθμό, μπορεί κανείς να σημειώσει κενά και παραλείψεις ικανών συναδέλφων.
Εκ μέρους του συνόλου του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους προαχθέντες συναδέλφους και να τους ευχηθούμε καλή δύναμη και πρόοδο στα νέα τους καθήκοντα.
ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ
ΤΗΣ 2ης ΣΕΙΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΕΥΡΩ
Μετά από αναλυτική συζήτηση στο Γενικό Συμβούλιο, εγκρίθηκε η σκοπιμότητα προμήθειας ενός συγκροτήματος εκτύπωσης φλεξογραφίας και ενός συγκροτήματος εκτύπωσης μεταξοτυπίας, για τις ανάγκες της παραγωγής της δεύτερης σειράς τραπεζογραμματίων ευρώ σύμφωνα με τις νέες προδιαγραφές ασφαλείας.
Η απόφαση αυτή, μαζί με την απόφαση για άμεση ενεργοποίηση των αναγκαίων διαδικασιών διαγωνισμού και διαπραγματεύσεων για την αγορά των συγκροτημάτων, είναι πολύ σημαντική για την συνέχιση της αποτελεσματικής λειτουργίας του Ιδρύματος Εκτύπωσης (ΙΕΤΑ). Ενώ ταυτόχρονα απαντάει και σε όλα εκείνα τα παπαγαλάκια των διάφορων κερδοσκόπων, που ούτε λίγο ούτε πολύ θέλανε να μας πείσουν πως το Νομισματοκοπείο τυπώνει δραχμές...
ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΤΟΥ ΜΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Εγκρίθηκε στο Γενικό Συμβούλιο, η πρόσφατη πρόταση της επιτροπής οργάνωσης, για την υπαγωγή του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Κτιριακών και Λοιπών Εγκαταστάσεων της Διεύθυνσης Πληροφορικής, στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών.
ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ –
ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
Με αποφάσεις του πρόσφατου Γενικού Συμβουλίου, υιοθετήθηκαν αντίστοιχες με τα πιο πάνω αναφερόμενα θέματα προτάσεις, που αφορούν σημαντικά ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας των κεντρικών τραπεζών, των συναδέλφων, αλλά και του συνόλου των μελών της Διοίκησης και του Γενικού Συμβουλίου. Ο κώδικας συμπεριφοράς αφού ολοκληρωθεί, θα έρθει σύντομα σε συζήτηση στο Δ.Σ. του ΣΥΤΕ και σε πλήρη γνώση όλων των συναδέλφων μας. Η συγκρότηση της ειδικής επιτροπής ελέγχου στις κεντρικές τράπεζες, σύμφωνα με το σκεπτικό της πρότασης, υπηρετεί την ανάγκη διασφάλισης της αποτελεσματικής χρήσης των πόρων τους με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια. Ενώ η μονάδα κανονιστικής συμμόρφωσης θα αποτελεί μια ανεξάρτητη μονάδα, που σε συνεργασία με τις άλλες Διευθύνσεις και τα στελέχη τους, θα διαφυλάσσει την αυστηρή τήρηση του Καταστατικού, των νόμων, κανόνων, εσωτερικών κανονισμών, κωδίκων δεοντολογίας και κανονιστικού πλαισίου, που διέπουν τις αρμοδιότητες και τις λειτουργίες της Τράπεζας.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο

14 σχόλια

  1. Μήπως κάποιοι απ' αυτούς πήραν και προαγωγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.

    Από τη σημερινή καθημερινή:

    Στο 95% του μέσου κοινοτικού όρου ανήλθε το κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν στην Ελλάδα το 2009, σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.
    Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, τα χαμηλότερα ποσοστά στην ΕΕ παρατηρούνται στη Βουλγαρία με κατά κεφαλήν ΑΕΠ που αναλογεί στο 41% του μέσου κοινοτικού και τη Ρουμανία με 45% και τα υψηλότερα στο Λουξεμβούργο με 268% και την Ιρλανδία με 131%.»
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21.06.2010

    από το dexiextrem

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ, ΠΑΛΑΒΟΙ KAI ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ. ΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΤΙΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ. ΤΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ Ή ΤΑ ΚΑΛΥΨΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ali-mpampa kai oi 42 kleftes!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στους 42 είναι κι αυτός που τάκανε πλακάκια με το Ζαγοριανό για τη Siemens?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΤΟ Τ+10 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΙΣΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΙΛΟΚΟΜΕΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Την μνημη Ανδρεα Παπανδρεου τιμησαν οι πρασινφρουροι του δρ Κουτσουκου στη Μηλιωνη

    σημερα το απογευμα και ο δρ Κουτσουκος εγραψε ενα αρθρο για τον μεγαλο ηγετη που τον

    δολοφονησαν στο ειδικο δικαστηριο η Δαμανακη και η παρεα της και απο τοτε ο Ανδρεας επαθε καρδια...

    ειναι αποριας αξιο πώς ο Γιωργος μαζεψε στο Πασοκ τους δολοφονους του πατερα του και στη συνεχεια

    γυρισε την πλατη σε οσους τον φεραν στην εξουσια
    τιμωντας μονο κατι λελεδες πιπατζουδες βιζιτουδες και δεξιοστροφους μιζαδωρους (η μιζα ακομα παει συνεφο)

    γνωριζουμε οτι γυρω απο τον Γιωργο εχει μαζευτει ενας συμφερτος που τον δουλευει και εκμεταλεύεται, παρομοιος με του Καραμανλη...

    Η μονη λυση για το Πασοκ ειναι να ψηφισει το νομοσχεδιο για τους δανειοληπτες ειπε ο δρ Κουτσουκος και ειπε οτι ο Ανδρεας ειναι "Αθανατος"

    και εστειλε το αρθρο στο πρεσσ

    Νικη Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. E EMEIS EXOYME KALO TRAPE ZITH TOY DINOYME KAI POLAPLA APO FEDERAL RESERVE POS TON LEeeN BERNASKI ,PROBATASKIN.TELIKA TOY EIXAI PEI OTI LEFTA DEN YPARXOYN H OXI GIA H PROEDROS EINAI PSEFTIS H TOYTOS .KALA KAI OI TRAKOSIOI MASTIXA TO KANANE TO T10 KAI AMA LAXIKOYMBARE TOY DINOYME PISO RE SEI MBAS KAI BROYME TA LEFTA POY LEGAME ,kai h kyria Papandreoy ki i eperotisi tis ti egine?TO OTI ANAFERTHI APO KASTELORIZO SE ETHNIKH KYRIARXIA ,AN AYTO EINAI TO PROGRAMA POY TOY EXOYN DOSEI ,EINAI MAKRA GELASMENOS ,GIA TO Kastelorizo anigei polemo diarkias,kai den tha prolabei na figi kai to goudi akoma ekei einai .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιοι ταχουν αρπαξει στους ελεγχους της τραπεζας της ελλ΄άδος. Πόθεν έσχες και σ΄αυτούς τους χρυσοκάνθαρους που από βλάχοι γίνανε σαλονάτοι. Ουστ να μου χαθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος βουλευτής του πασόκ πεί "ναί" στο φασιστικό νομοσχέδιο Λοβέρδου, λέει ΑΥΤΟΜΑΤΑ αντίο στην πολιτική του καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ???ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες για τη διασφάλιση του ασφαλιστικού συστήματος….!!!”
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

    Ήταν 29 Νοεμβρίου 2007 στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ όταν ειπώθηκε η παραπάνω φράση….
    “Θα είμαστε μπροστάρηδες στα πεζοδρόμια, στη βουλή, στους αγώνες για τη διασφάλιση του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος….!!!”

    Τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κ.Καραμανλής και στην κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία…Μπροστά τότε από το ΠΑΣΟΚ υπήρχε ένα ισχυρό νεοσυντηρητικό κατεστημένο που δεν ήθελε τη φωνή του λαού ενωμένη…!!!
    Από κάτω χειροκροτούσαν και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Κουτσούκος και ο κ.Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ…!!!

    Σήμερα;
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως τον λέγανε..... Κουφοντίνα ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση