GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέργεια στη ρεμούλα...

Aπό τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη   thanikolaidi@hotmail.com ΒΑΛΑΜΕ σημάδι τους πολιτικούς και καθαρίσαμε. Εμείς, το κοινό, οι ανώνυμοι που κ...

Aπό τον Θανάση Ι. Νικολαΐδη
 thanikolaidi@hotmail.com

ΒΑΛΑΜΕ σημάδι τους πολιτικούς και καθαρίσαμε. Εμείς, το κοινό, οι ανώνυμοι που κρατάμε εαυτούς εκτός κατηγοριών, διαφθοράς και αμαρτιών, γιατί έτσι μας συμφέρει. Έχουμε ευθύνες «συμμετοχής», μας πέφτει μερδικό απ' το κρίμα, ευθύνη απ' τη συμφορά κι ας είναι ετεροβαρής, σχεδόν αμελητέα, ωστόσο, να αποδώσουμε «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι».
ΑΚΟΥΣΑΜΕ για αίσχη στον τομέα της υγείας και (ξανα)σηκώσαμε τους ώμους, σαν δήθεν...
 άσχετοι και «αθώοι του αίματος», ανενεργοί και αδύναμοι να αντιδράσουμε. Ως ασθενείς; Όχι μόνο. Και ως παρατηρητές! Με μια συμμετοχή στο ανοσιούργημα, που ξεκινάει απ' την ανοχή του ασθενή, για να φτάσει στη συνέργεια του συνεργάτη.
Ο χειρουργός π.χ. και το συνεργείο του, μεγαλογιατρός με το σπαθί και με το.κύκλωμά του, με την ασυλία και τη μαγκιά του, δεν έδρασε μόνος. Και βοηθούς είχε που εσιώπησαν και επιμελητές τον περιτριγύριζαν βοηθώντας στο έργο και το «έργο» του και εργαλειοδότριες και νοσοκόμες. Κανένας τους-καμιά «δεν είδε και δεν άκουσε, δεν ξέρει, δεν μαρτύρησε». Είχε και Πρόεδρο το δημόσιο ίδρυμα που τον στέγαζε ατελώς γι αυτόν και πανάκριβα για 'μας, είχε το νοσοκομείο (του) συμβούλια, επιτροπές, έπεφταν υπογραφές για μίζα και ρεμούλα και κανένας τους δεν «μίλησε». Κι έπεσε η κλεψιά με το τουλούμι και η μίζα με τη σέσουλα, πλάκωσε η απάτη κι όλοι τους(;)είχαν τα μάτια τους κλειστά. Κι αν κάποιος βρέθηκε κάτι να πει και να μιλήσει, ήταν το θύμα. Το πλήρωσε, τον έδειξαν με το δάκτυλο κάποιοι (πραγματικοί) αδίστακτοι απατεώνες-λειτουργοί του ΕΣΥ και όχι μόνο, ο «τολμηρός» μετάνιωσε κι έπεσε μουγκαμάρα. Η «αλητεία της άσπρης μπλούζας» θριάμβευσε, το «σύστημα» παρέμεινε.
ΕΙΧΑΝ όλοι τους μάτια να δουν-δεν είχαν στόμα να μιλήσουν. Μια συνέχεια του (μεγαλο)γιατρού ήταν, αθύρματα στα χέρια του, εργαλεία σαν εκείνα που κρατούσαν βοηθώντας τον και με τη συμβολή τους στο έγκλημα. Συμμέτοχοι, συνένοχοι, συλλειτουργοί, πειθήνια τσιράκια. Για να.μεγαλουργήσει ο «λειτουργός», να γίνουν βίλες, καταθέσεις και (συνήθως) πανεπιστημιακή έδρα το φακελάκι και οι μίζες, τα.ήπατα, οι χολές και τα στομάχια.

5 σχόλια

  1. ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΑΤΕ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑΙΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ.

    Από τη σημερινή καθημερινή:

    Στο 95% του μέσου κοινοτικού όρου ανήλθε το κατά κεφαλήν ακαθάριστο εγχώριο προϊόν στην Ελλάδα το 2009, σύμφωνα με ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία της κοινοτικής στατιστικής υπηρεσίας Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.
    Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, τα χαμηλότερα ποσοστά στην ΕΕ παρατηρούνται στη Βουλγαρία με κατά κεφαλήν ΑΕΠ που αναλογεί στο 41% του μέσου κοινοτικού και τη Ρουμανία με 45% και τα υψηλότερα στο Λουξεμβούργο με 268% και την Ιρλανδία με 131%.»
    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 21.06.2010

    από το dexiextrem

    ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ, ΠΑΛΑΒΟΙ KAI ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΗΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης υπουργού οικονομικών , Γιώργου Παπακωνσταντίνου, στην εφημερίδα «πρώτο θέμα» και στο δημοσιογράφο Χρήστο Ράπτη.

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και μια τελευταία ερώτηση: μετανιώσατε που δεν είπατε την αλήθεια προεκλογικά στον Ελληνικό λαό; Μήπως αν το είχατε κάνει ίσως είχαμε αποφύγει όλη αυτήν την περιπέτεια;

    Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Από τους πολίτες δεν κρύψαμε ποτέ την αλήθεια, ούτε προεκλογικά ούτε μετεκλογικά.

    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣΟΚΕ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ ΖΩΟΝ ή ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε δεξι extrem παρε κι εσυ
    κι ο μπουχεσας σου το δεξι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες για τη διασφάλιση του ασφαλιστικού συστήματος….!!!”
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........

    Ήταν 29 Νοεμβρίου 2007 στο συνέδριο της ΑΔΕΔΥ όταν ειπώθηκε η παραπάνω φράση….
    “Θα είμαστε μπροστάρηδες στα πεζοδρόμια, στη βουλή, στους αγώνες για τη διασφάλιση του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος….!!!”

    Τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Κ.Καραμανλής και στην κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία…Μπροστά τότε από το ΠΑΣΟΚ υπήρχε ένα ισχυρό νεοσυντηρητικό κατεστημένο που δεν ήθελε τη φωνή του λαού ενωμένη…!!!
    Από κάτω χειροκροτούσαν και ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ κ.Γ.Κουτσούκος και ο κ.Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ…!!!

    Σήμερα;
    ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ.
    ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
    ---------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση