GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την πάτησε ο Αντώναρος από τον Κουλούρη...

Από το http://tolimeri.blogspot.com/ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ "Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΩΣ "ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙΤΖΗΣ&...

Από το http://tolimeri.blogspot.com/

ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕ "ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ"..
ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ.... ΠΕΡΙ ΤΑ 450.00 ευρώ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΉΣ ....
ΤΕΛΙΚΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΥΓΚΛΑ "ΚΑΤΈΘΕΣΕ" ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΆΣΕΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΚΑΘΩΣ...
 Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΉΡΙΟ.. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ
Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙΤΖΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΡΜΟΥ
Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ...ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ...ΑΦΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΕ ΕΙΠΕ:
"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ..."
ΣΣ: ΤΗΝ ΤΟ "ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΝΑΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΣΗ!!

21 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Η΄ΑΔΙΚΟ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ..
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣΣΣΣΣ
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟΟΟΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι άτομα! Τι ηθος τί τροποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντωναρε αποτελεις ντροπη για τον τοπο.
    Εισαι εσυ ικανος,εχεις τα αναστημα να τα βαλεις με τον Κιμωνα?ενα σιχαμα εισαι ενα καταπτυστο τσογλανι.
    Σκασε βλακα,,,,οπως ελεγες στον Κυριο υπουργο..
    σκασε βλακα ανοητο σκουλικι.
    αδερφαρα του κερατα....οσο για το οτι ο αδερφος σου,αλλο φρουτο κι αυτος,σε βολεψε στην κρατικη τηλεοραση, το περασες στο ντουκο ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να συλλάβουν , όλους τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
    έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
    για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα εκτελείται αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
    Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για τον κυριο Μακη Τριανταφυλλοπουλο...σιγα να μην ελεγε του Αντωναρου να ειναι ευγενικος στους χυδαιους χαρακτηρισμους του στο προσωπο του υπουργου.
    Κορακας κορακου ματι βγαζει?Δεν βγαζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

    Τι θα γίνει επιτέλους με το γνωστό κόλπο που μετέρχονται πολλές δασκάλες και καθηγήτριες που μένουν έγκυες;

    Μιλάω για την "επαπειλούμενη" εγκυμοσύνη - ψάξτε να δειτε το τεράστιο ποσοστό αυτών που την επικαλούνται - η οποία τους εξασφαλίζει ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕΤ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, χωρίς να συντρέχει λόγος τις περισσότερες φορές.

    Και δεύτερο κόλπο η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ μερικές μέρες πριν τις διακοπές του καλοκαιριού και Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ!!!

    Αποτέλεσμα; Οι πολλές ελλείψεις διδακτικού προσωπικού με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάτι που συμβαίνει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ!!!

    Επιτέλους σταματήστε αυτή την κοροϊδία προς τους γονείς, τα παιδιά και τους φορολογούμενους!!!

    Εξίσωση του Δημόσιου τομέα με τον ιδιωτικό όχι μόνο στα όρια ηλικίας για σύνταξη αλλά και στα... υπόλοιπα!!!

    Οι γυναίκες δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορεί να έχουν αυτή τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΕΥΝΟΪΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ όταν μένουν έγκυες, λες και οι γυναίκες εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα γενάνε μπάσταρδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;


    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.


    ΔΕΞΙΑ - Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Μάνος Αντώναρος δεν είναι μπανιστηριτζής αλλά καλλιτέχνης φωτογράφος όπως θα δείτε στην ιστοσελίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλη η εκπομπή, μαζί με τους καλεσμένους της, να μετακομίσει στην εκπομπή της Πάνια για να γλιτώσει το ρεύμα που καίει άσκοπα.
    Τι κανάλια! Τι εκπομπές !
    Θέλουμε να ξεχάσουμε και να διαγράψουμε απο τη μνήμη μας όλα αυτά τα απολιθώματα του παρελθόντος, αλλά ... είναι οι φτηνότεροι, πως να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σύναξη ηλιθίων χθες η εκπομπή του μάκη. Ντροπή και άισχος στο μάκη που επιτρέπει να παρελαύνει στην εκπομπή του η βλακεία και η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο. Απορώ αυτός ο αντώναρος με μονοψήφιο δείκτη νοημοσύνης πως έχει το θράσος και βγαίνει στην τηλεόραση, να τα βάζει με έναν άνθρωπο που έχει αποδεδειγμένα πλέον ψυχολογικά προβλήματα και είναι μειωμένου καταλογισμού. Πανηλίθιε αντώναρε ντροπή σε σένα και την άλλη τη γύφτισα που γέλαγε σα κοτα όλη την ώρα. Κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θΆ ΜΆΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΦΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΡΙΝ ΒΓΗ ΣΤΑ ΜΜΕ/TV ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΛΟΙΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΤΑ ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΑΞΙΑΣ 4,5 ΔΙΣ.ΔΡΧ.ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ 1996??????
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΦΕΡΠΟΥΣΕΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΌΤΗΤΑΝ ΤΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ:
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΙΣΕΛΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ή ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΝ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ,ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΑΛΑΚΙΖΕΤΑΙ.
    ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΑΣ ΛΑΜΠΡΟ κύριοι ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΘΑΜΕΝΟ
    ΠΑΣΟΚΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΤΕ
    ΡΕ ΟΡΝΙΑ...

    ΑΑΑ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΜΕΝΟΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ.ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ.ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΧΡΕΙΟΥ,ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ,ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ. ΑΝ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΤΟΥΝ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ) ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ. ΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝ ΨΕΥΔΗ ΩΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΚΤΟΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΙΟ ΑΥΣΤΗΡΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν είναι δημοσιογφαφία αυτό που είδαμε στο μακη!!Ο Αντώναρος ξεφτύλισε όλους τους δημοσιογράφους,αλλά και ο Μάκης που του το επέτρεψε.Καλά ο Αντώναρος φαίνεται,κάνει ΜΠΑΜ ο άνθρωπος,ξεχιλίζει από κακία, ο Μάκης πώς το επέτρεψε στην εκπομπή του;
    λυπάμαι αφάνταστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό είναι το ήθος των δημοσιογράφων ειδικά αυτών που συχνά φιλοξενεί ο Τριανταφυλλόπουλος στις εκπομπές του και στο Site Zougla.
    Είδατε πως συμπεριφέρθηκε ο συγγεκριμένος δημοσιογράφος όταν οικτρά διαψεύστηκε. Δεν είχε την τόλμη, τον στοιχειώδη ανδρισμό να ζητήσηει ένα συγγνώμη από τον Κουλούρη που τελικώς δικαίως εξανέστει.
    Αλλά που να βρεθεί για τον συγγεκριμένο κύριο η λέξη ανδρισμός είναι ασυμβίβαστη με την γνωστή σε όλους μας ιδιότητά του αφού πρόκειται για έναν στερημένο αποτυχυμένο και ..αγάμητο ανθρωπάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΤΑΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ 'ΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΣΑΣ. Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΣΠΗ ΟΠΟΥ ΚΑΤΣΕΙ....ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΟΥΓΚΑ.....ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ....ΕΤΣΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και καλά ο Αντώναρος είναι γνωστός σε όλους, χωρίο που φαίνεται....
    Αλλά η άλλη δίπλα του η κάργια που ειρωνεύονταν και συμπλήρωνε σαν υποβολέας, όταν όμως δικαιώθηκε ο Κουλούρης τους κοπήκαν τα γελάκια και η ειρωνική διάθεση δεν λέγαν κουβέντα μετά, μόνο ο Γλύφτης ο Αντώναρος επαιζε αμήχανος με το στυλό του. Τώρα συκοφάντη και ψεύτη βάλτον εκεί που ξέρεις, προπονημένο το έχεις το σημείο αυτό, σε ξεφτύλισε ο Κουλούρης. Αλλά δεν είχες την τσίπα να σηκωθείς να φύγεις. Και μάθε θλιβερό υποκείμενο ότι δεν κάνουν δημοσιογραφία με την φαντασία ούτε με την καχυποψία άλλα με ρεπορτάζ και διασταύρωση στοιχείων αδαή
    Θαυμάσια δε και η στάση του Τριανταφυλλόπουλου ώραίο επίπεδο εκπομπής μπράβο Μάκη να το χαίρεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. TRIANTAFILOPOULOS ALO LAMOGIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κολλήσατε με Αντώναρο και Κουλούρη και δεν είδατε τον "αμερόληπτο δημοσιογράφο" που έχει καταστρέψει, ούτε πια θυμάμαι ποσες, υπολήψεις ανθρωπων τη βισματάρα που χρησιμοποίησε όταν ο δικός του γιος πήγε φαντάρος... ΣΚΟΥΠΙΔΙ ο ανθρωπος... τι κάθεστε και χαλάτε μελάνι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τριανταφυλλόπουλος, το κατακάθι της δημοσιογραφίας, αδίστακτο λαμόγιο, είναι και τιμητής των πάντων τρομάρα του!
    Ο δε άλλος ο Αντώναρος κάτω και απο το τασάκι. Η ξεφτίλα της 4ης εξουσίας σε όλο της το μεγαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση