GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκπαιδευτικοί και φοιτητές κυνήγησαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα...

Από το http://online-pressblog.blogspot.com/ Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Πάτρα μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευ...

Από το http://online-pressblog.blogspot.com/
Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν σήμερα στη Πάτρα μεταξύ εκπαιδευτικών, φοιτητών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Σήμερα το πρωί οι εκπαιδευτικοί και οι φοιτητές , κρατώντας πανό και θέλοντας να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση στον χώρο της Παιδείας πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», περιμένοντας την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου η οποία θα ερχόταν στην Πάτρα για να παραστεί στην εκδήλωση φιέστα που διοργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που...
 έχουν αποφοιτήσει από τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της πόλης και στην οποία φιέστα η υπουργός επρόκειτο να ήταν η κεντρική ομιλήτρια.
Η κυρία Διαμαντοπούλου μετά την τελευταία …άτυχη επίσκεψή της στον Βόλο μάλλον θεώρησε ότι το όλο κλίμα δεν την σηκώνει για εκτός έδρας επισκέψεις. Έτσι, η οργή των παρευρισκομένων όπως ήταν φυσικό ξέσπασε στους κυβερνητικούς βουλευτές του νομού. Με την παρουσία μεγάλης αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφθάνουν οι επίσημοι, μητροπολίτης, δήμαρχοι, πρυτανικές αρχές, ο βουλευτής της Ν.Δ Νίκος Νικολόπουλος κ.α οι οποίοι πέρασαν μάλλον εύκολα μέσα στο Δημοτικό Θέατρο. Όταν όμως μετά από 10 περίπου λεπτά έφτασαν μαζί οι τρεις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ο υφυπουργός κ. Κατσιφάρας, και οι κ.κ Παπαδόπουλος και Τριανταφυλλόπουλος και στη προσπάθεια τους να μπουν μέσα στην αιθουσα, ο κόσμος άρχισε να τους φτύνει και να τους στολίζει με κοσμητικά επίθετα!!
Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα για τους πολιτικούς ταγούς της Αχαΐας. Μετά από μια ώρα περίπου η ψυχική οδύνη τους εκτοξεύθηκε στα ουράνια! Είδαμε λοιπόν έντρομους τον υπουργό και τους βουλευτές κουστουμαρισμένους να τρέχουν κυνηγημένοι από το πλήθος, διασχίζοντας τη μεγάλη πλατεία Γεωργίου, σε χρόνο που θα ζήλευε και ο παγκόσμιος ρέκορντμαν Γιουσέιν Μπόλτ , παρακάμπτοντας και σκοντάφτοντας σε σκουπίδια που έχουν μαζευτεί σε λόφους σε όλη τη πόλη λόγω του κλεισίματος της χωματερής στην Ξερόλακα, και οι οποίοι βουλευτές στην προσπάθεια τους να σωθούν εισέβαλαν σε γνωστή καφετέρια στέκι της πόλης.
Περιττό να πούμε ότι …φύγανε καφέδες, …. αναποδογυρίστηκαν τραπεζάκια και πολλά άλλα κωμικοτραγικά που τα βλέπουμε μόνο σε ταινίες. Η όλη ιστορία πάντως τελείωσε όταν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα οι βουλευτές μετέβηκαν σε παρακείμενο γραφείο του κόμματος.
Όλα τα παραπάνω γεγονότα είχαν την τύχη να τα τραβήξουν και κάμερες τοπικών καναλιών, που είχαν μαζευτεί για ρεπορτάζ για τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ που γινόντουσαν δυο τετράγωνα μακριά από την πλατεία και έτσι με τα πρώτα επεισόδια έτρεξαν και αποθανάτισαν τα γεγονότα. Αυτό όμως που μένει να δούμε είναι αν τα κανάλια δείξουν αυτές τις σκηνές!! Μιας και όπως είδαμε και στη Τρίπολη στην επίσκεψη του πρωθυπουργού, στα περισσότερα ΜΜΕ επικρατεί η λογική «μούγκα στην στρούγκα».

19 σχόλια

  1. Δηλαδή αυτοί οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ είναι έξυπνοι και ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, που εκφράζουμε την άποψή μας ή την διαμαρτυρία μας, με τρόπο νόμιμο και πολιτισμένο , είμαστε βλάκες; Άντε στο διάολο ρε ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, κατά πάσα πιθανότητα ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, που με αφορμή την οικονομική κρίση και την αποκάλυψη κρουσμάτων διαφθοράς, πιστέψατε ότι μπορείτε να μετατρέψετε την Ελλάδα σε ζούγκλα. Άντε στο διάολο ρε (σας απευθύνομαι σε γλώσσα, που ζώα σαν κι εσάς καταλαβαίνετε), απομεινάρια του φασισμού και του σταλινισμού. Ρε άντε στο διάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ανέβουν τα περιστατικά στο Youtube να κρίνουμε... Αμέσως θα τα δείξουν και τα κανάλια στις ειδήσεις τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΕΣΥ?ΜΑΛΛΟΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ!!ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ..!ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΕΘΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΚΑΦΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:34 Τρέξε τρέξε μικρούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο διάλογος μέσα από τα μπλογκς πρέπει να είναι διάλογος με επιχειρήματα και ταυτόχρονο σεβασμό των επιχειρημάτων του άλλου άσχετα αν διαφωνούμε. Οι κραυγές και οι ύβρεις αντί επιχειρημάτων κρύβουν ψυχοπαθητικό χαρακτήρα με αμφίδρομη επιθετικότητα και λανθάνουσα ομοφυλοφιλία. Δεν πας σε κανένα ψυχίατρο να σε δει πρώτα και μετά δημοσιεύεις απόψεις στα μπλογκς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να , ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ όλους τους ΚΛΕΦΤΕΣ του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
    σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , προμήθειες , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , ΕΝΤΟΣ ΔΥΟ ΩΡΩΝ , διαφορετικά θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗ με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ΑΝΟΙΞΕΙ , ένας ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
    έναν ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ στην Τράπεζα Ελλάδος ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ,συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο
    ΚΛΕΦΤΗΣ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται , ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΩΡΩΝ , από το laptop του γενικού εισαγγελέα ΣΤΟ λογαριασμό τις Τράπεζας Ελλάδος
    για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ , αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
    Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
    ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για αρχη καλο ηταν.
    Σε χλωρο κλαρι δεν πρεπει να μενουν αυτα τα ποντικια που μας κυβερνουν γι αυτα που μας κανουν και για τα ακομα χειροτερα που μας ετοιμαζουν!

    Απο 1ης Ιουλιου +2 μοναδες επανω ο ΦΠΑ!Με την επι πλεον ακριβεια που θ ακολουθεισει μηπως υδρωνει κανενος το αυτι πως θα ζησουμε ?
    Η μηπως πιστευουν οτι η ακριβεια θιγει μονο τους ΚΚΕδες,ειναι υποθεση ολων των Ελληνων πια η τουλαχιστον αυτων που δεν ειναι ακομη παγιδευμενοι στα μαντρια αυτων που μας εξαθλιωνουν,που υπογραφουν μνημονια ντροπης κι εξευτελισμου !!


    ΚΑΙ... ΓΙΑ ΑΥΤΟ..
    Αυτός μέχρι να τελειώσει η θητεία του θα κάνει βόλτες στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα θα έρχεται όταν θα έχει καύσωνα με 40 βαθμούς,
    όταν θα ξεσπάσει κάποιο μη πολιτικό τηλεοπτικό σκάνδαλο ή θα έχει αγώνα(όλοι θα αποβλακώνονται στην τηλεόραση) και γενικά όταν θα «γίνεται-φτιάχνεται» κάτι κουφό και δεν θα του δίνουν προσοχή.
    Οι υπουργοί θα κάνουν το ίδιο.

    ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ αναισθησίας μπροστά στην κοινή γνώμη.
    Αν φύγουν, θα φύγουν μαζί με το ΔΝΤ και θα μας αφήσουν χρεοκοπημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο διάολο να πας εσύ λαμόγιο πασοκάκι

    Μόνο η φάρα σας (λαμόγια και πασοκάκια) υποστηρίζετε πλέον αυτή τη συμμορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. * Αχ ρε Καραμανλή, να, σε κάτι τέτοια σε τρώει ο George. Μάτι θολό, γλώσσα δύσκαμπτη, εγκέφαλος μπαμπουίνου, αλλά μόλις βάλει το μαγιώ σε σβήνει.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Ανησυχώ πολύ…ο Γιώργος κάνει ό,τι μπορεί!!!!
    Ax κολυμβηταρα μου εσυ !! ….
    αλλο ενα συν του Γιωργακη …..
    Εμεις πνιγομαστε στις ψευτικες υποσχεσεις του……και αυτος….
    ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΕΠΙΠΛΕΕΙ!!!

    Μώρε έκανε τα μπανάκια του παιδί
    ( 60άρης Γιωργάκης ) …Προδέρμ του έβαλε η μαμάκα του να μην συγκαεί;;;;;

    Και επιτρέπεται κοτζαμάν πρωθυπουργός να κάνει κανό στο Αιγαίο παραβιάζοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα τής Τουρκίας;

    * Αν ήταν ο Καραμανλής στη θέση του θα φωνάζανε τα MMΕ πώς μπορεί να κωπηλατεί αμέριμνος ενώ η χώρα χάνεται.
    απλά πάρτε το είδηση.
    κατα τα ΜΜΕ το ίδιο πράγμα για τον ΓΑΠ είναι αθλητισμός και δυναμισμός,ενώ για τον Καραμανλή αναλγησία και αδιαφορία.

    Πως το είπε ο ΓΑΠ.σε λίγο θα τους πάρουν όλους με τις πέτρες;
    μάλλον είναι κοντά η ώρα ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάποιος οπαδός κόμματος χθες μου είπε [[να πληρώσουμε να βγεί η χώρα από την κρίση και για όλα φταίει η Ν.Δ.]].
    Α Π Α Ν Τ Ω
    Να πληρώσουν οι κλέφτες, τα λαμόγια και όσοι επιχορηγήθηκαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Δεν δέχομαι να πληρώσω μια για τους παραπάνω. Να πάνε ΦΥΛΑΚΗ.
    Δεν είμαι βολεμένος ούτε το ζήτησα, απαιτώ όμως από την εξουσία ισοπολιτεία και ισονομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξαθλιωμένος13 Ιουν 2010, 8:18:00 μ.μ.

    Οι μιζαδορολήπτες στον Κορυδαλλό, να δουν την γλύκα της παρανομίας.
    Μερικοί να αφήσουν τα δικολαβίστικα και να επιστρέψουν στο κράτος ##εδώ και τώρα##, όσα παρανόμως εισέπραξαν.
    κ. Πρωθυπουργέ, ΠΡΕΠΕΙ να βγείτε μπροστά, εφ΄όσον όπως είπατε υπάρχει πρόβλημα, να εισπράξει το κράτος τα κλεμμένα και οι κλέφτες φυλακή προς παραδειγματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι δημοσιογράφοι είναι κότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανησυχώ πολύ…ο Γιώργος κάνει ό,τι μπορεί

    Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο!

    Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός; Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός

    Το ΠΑΣΟΚ είναι σαν τον κουρασμένο σαραντάρη. Στην εφηβεία ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και στα σαράντα θέλει να αλλάξει τα έπιπλα στη βίλα του.

    Πρέπει να το παραδεχτούμε ο Παπανδρέου κάνει ότι μπορεί… Kι αυτό ρε παιδιά, είναι εκείνο που με ανησυχεί.

    Ρωτάνε τον αδελφό του Γιώργου Παπανδρέου, Νίκο, στην Ελευθεροτυπία:
    - Θα σας ρωτήσω αμέσως αμέσως για το επώνυμο που κουβαλάτε.
    - Κατάλαβα. Πάλι τα ίδια. Γνωρίζω ότι όποια συνέντευξη κι αν δώσω, πάντα θα αρχίσουμε με το επώνυμο. Ας είναι.
    Δηλαδή ισχυρίζεται ότι αν δεν τον έλεγαν «Παπανδρέου» θα του έπαιρνε κανείς συνεντεύξεις;

    Γιατί έφυγε ο ΛΑΟΣ από την Εξεταστική για την Ζήμενς;
    Φαντάζεστε να πάει ο Κοκκαλίνος και να τον ρωτάνε για τις σχέσεις του με την Τζαβέλλα;

    Πρόεδρε Αντώνη μην ακούς τον Αβραμόπουλο και τον Παναγιωτόπουλο που σου λένε η καλοκαιρινή εξόρμηση να γίνει στις παραλίες.
    Στα βουνά να γίνει.
    Αυτά «θα πάρουν» οι Έλληνες με το κακό που μας βρήκε.

    Διαβάσατε, φαντάζομαι, που αυξήθηκε κατά 50% η πελατεία στα ψυχιατρεία. Και να φανταστείτε ότι έχει αραιώσει τις εμφανίσεις στην τηλεόραση ο Γιώργος.

    Θα ήθελα να στείλω μια επιστολή συμπαράστασης στον Άκη, για τον πόλεμο που του κάνουν. Σε ποιο από τα 22 σπίτια βρίσκεται;
    Αλλά μπορεί να γράψω απλά ΑΚΗΣ έξω απ’ το φάκελο και να πάει. Με τόσα ακίνητα πρέπει να έχει δική του πτέρυγα και ιδιωτικό ταχυδρόμο στα ΕΛΤΑ.

    Επιτέλους. Με την έναρξη του μουντιάλ βρέθηκε ρόλος για τον Πάγκαλο. Επίτιμος χειριστής βουβουζέλας.

    Φθινόπωρο θ’ ανακοινώσει το κόμμα η Ντόρα. Λογικό να μικρύνει η μέρα, να μεγαλώσει η νύχτα, να μπορεί να κυκλοφορεί περισσότερες ώρες ο Μητσοτάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι αυτός που έγραψε το πρώτο σχόλιο.Ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι ηλίθιε, ούτε βολεμένος. Αλλά ούτε και αυτοί που ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΥΝ είναι πεινασμένοι. Μαλάκες κουκουέδες είναι, που πιστεύουν ότι με την βία και τον τσαμπουκά κάτι θα κάνουν. Στην τελική, όμως , δεν κάνουν τίποτε. Αποδεικνύουν πόσο μαλάκες είναι οι ίδιοι και φυσικά υποβαθμίζουν την αισθητική όλων των υπολοίπων. Αυτή είναι η αλήθεια μαλάκες μου, που βγήκατε να υποστηρίξετε τους τραμπούκους. Στο φινάλε - φινάλε οι υπουργοί είναι εκλεγμένοι και έχουν λαϊκή νομιμοποίηση. Οι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ τι νομιμοποίηση έχουν; Ούστ παλιομαλάκες αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι μας θεωρούμε αυτούς που εμείς ψηφίζουμε λαμόγια και ανίκανους να μας κυβερνήσουν. Πιστεύουμε ότι το καλύτερο μέλλον της πατρίδας το ξέρουμε μόνο εμείς και οι άλλοι θέλουν την καταστροφή της.
    Όμως κανένας από εμάς τα τελευταία χρόνια δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση της χώρας.
    Φυσικά όλοι ξέρουμε το γιατί. Η κρίση δεν μας άγγιζε, η κατηφόρα της οικονομίας δεν μας ενδιέφερε γιατί εμείς συνεχίζαμε να ζούμε σε βάρος του Κράτους και να δανειζόμαστε συνεχώς για να ικανοποιούμε τα γούστα μας.
    Τώρα όμως που δεν μπορούμε πλέον να στρουθακαμηλίζουμε ψάχνουμε να βρούμε άλλοθι στην κυβέρνηση που ήρθε να καταστρέψει την χώρα ή στο ΔΝΤ ή στην ΕΕ.
    Όσο και να μας ενοχλεί η νοοτροπία όλων μας είναι η λαμογιά και ο ωχαδελφισμός. Πάντα σε αυτή την χώρα για όλα τα άσχημα που συμβαίνουν φταίνε οι άλλοι ενώ στην αρπαχτή είμαστε πρώτοι.
    Πρέπει να γίνει πλέον συνείδηση στο Λαό μας ότι με αφορισμούς δεν θα κατορθώσουμε τίποτα.
    Ναι στην κριτική,ναι στην διαμαρτυρία. Ναι όμως και στην αλήθεια, ναι στο διάλογο, ναι στις προτάσεις.
    Όχι στην αντίδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΜΟΝΗ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ κ.ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, "ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ".ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΨΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ,ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!!!! ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΑΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.βλπ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΠΑΡΑ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 8:38:00 Γίνε άντρας μικρούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ13 Ιουν 2010, 10:13:00 μ.μ.

    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ
    ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ
    ΟΠΩΣ Ο ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ ΣΤΟ ΡΙΑΛ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΗ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΑ ΠΡΙΚΑ ΗΤΑΝ
    ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΗΣΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΠΙΩΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ
    ΠΛΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΧΕΝΟΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι αυτός που έγραψε το πρώτο σχόλιο.Ούτε δημόσιος υπάλληλος είμαι ηλίθιε, ούτε βολεμένος.

    Είσαι απλώς τρόμπας.
    Αν δεν κόψεις λίγο την μαλακία δεν σε βλέπω καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση