GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το παράπονο της παγομηχανής...

-Δηλαδή τώρα που σβήστηκαν με blanco τα ονόματα, εγώ δεν θα μάθω  ποιο είναι αυτό το πασίγνωστο πρόσωπο της τηλεόρασης που ζήτησε να με λά...

-Δηλαδή τώρα που σβήστηκαν με blanco τα ονόματα, εγώ δεν θα μάθω  ποιο είναι αυτό το πασίγνωστο πρόσωπο της τηλεόρασης που ζήτησε να με λάβει ως δώρο από την καλή μου Siemens;

8 σχόλια

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟ FACE BOOK.

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ "ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ" ΤΟΥΣ.

    Διαβάστε και διαδόστε το...

    "Οι τράπεζες, με μπροστάρη την Eurobank έφτασαν στο σημείο να απειλούν ακόμη και τη ζωή μου: η εν λόγω τράπεζα μέσω των τηλεφώνων 211 1205000, 211 1205331! Έχω φτάσει να είμαι με...10 ευρώ στην τσέπη, να μην μπορώ να βγω έξω να πιω έναν καφέ. Η πίεση σταθερά 16 η μεγάλη και 11 η μικρή! Πως να μείνω ήρεμος μετά από όλα αυτά; Να αρχίσω να παίρνω...ναρκωτικά; Όχι, αυτό δεν θα γίνει ποτέ! Το μόνοπου παρακαλαω είναι να με βρει κανά εγκεφαλικό ή καμία καρδιακή προσβολή ή να καταφύγω στη «λύση» της αυτοκτονίας"

    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ-ΑΠΕΙΛΟΥΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ τον κόσμο.

    ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ...

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα ο ιδιοκτήτης της θα αφήσει τα μπουκάλια και θα πετάει παγάκια στον αγωνιστικό χώρο.....

    Καλόοοοο εεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - Ο Παπακωνσταντίνου-Bilderberg άξιος αντικαταστάτης της Διαμαντοπούλου-Bilderberg !
    Έρχεται με φρέσκες εντολές από το Διευθυντήριο.

    - Η κόρη κομμουνιστή, όπως συστήνεται, αφελληνίζει την Παιδεία.

    - Ο ανεπάγγελτος διαδρομιστής αφελληνίζει την Οικονομία.

    - Ο συντονιστής αρχηγός τους αφελληνίζει τη χώρα.
    (Από τον «Συνήγορο του Παιδιού» απαγορεύτηκε η αναγραφή στο Εθνικό Δημοτολόγιο της χώρας προέλευσης του αλλοδαπού)

    Επιτέλους, θα απαντάει στον προϊστάμενό του Ρετζεπ Ταγιπ στη μητρική του, χωρίς να τον εγκαλούν εθνικιστές δημοσιογράφοι.

    Και η μαμά του θα απαλλαγεί από την υποχρέωση ομιλίας αυτής της “ανάποδης” γλώσσας, που μίσησε τόσο ώστε 50 χρόνια δεν μπόρεσε ούτε στοιχειωδώς να μιλάει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μήπως είναι σχολιαστής σε δελτίο ειδήσεων μεgάλου καναλιού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει τρόπος με χημικό τρόπο να αφαιρεθεί το blanco από ένα έγγραφο. Για παράδειγμα, τα εργαστήρια αποκατάστασης παλαιών εικόνων, βιβλίων κτλ κάνουν θαύματα. Για ένα blanco δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο; Τι άλλα παραμύθια θα ακούσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΚΌΜΑ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΚΑΤΟ
    ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΟΜΟΥΝΟ
    απο το ΜΠΟΥΜΜΜΜΜΜ !!!!
    -πανε σε κανένα Κτηνίατρο πασόκ.

    ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ
    ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΜΜΕ ?

    Βόμβα με με δωροδοκία του πρώην βουλευτή του Κ.Σημίτη, του Ν.Φλώρου με 7εκ. ευρώ

    Τεράστιο σκάνδαλο με τον πρώην βουλευτή του εκσυγχρονιστή του ΠΑΣΟΚ Κ.Σημίτη, τον Νίκο Φλώρο προκύπτει από τις καταθέσεις του αφού φέρεται να πήρε μίζα 7εκ. ευρώ(!!!) από επιχειρηματία και μάλιστα αθωώθηκε από το ελεγκτικό συνέδριο!

    Την αποκάλυψη έκανε...
    ο γενικός επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου Γ.Σχοινιωτάκης στην εκπομπή του Μάκη Τ. χθες αργά το βράδυ. Ο Φλώρος ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Λάρισα και ο γιος του άλλου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γ.Φλώρου!

    Το θέμα πήγε στην δικαιοσύνη και στο ελεγκτικό συνέδριο που αθώωσε σκανδαλωδώς τον βουλευτή. Τώρα όμως που το θέμα επανέρχεται μάλλον θα χάσει και αυτός την κομματική ιδιότητα.
    Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι το έκανε για να βοηθήσει έναν επιχειρηματία στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές και πως το ποσό δεν είναι δικό του.

    ΩΩ....ΜΠΟΧΑ..3 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ. !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΝΣ ΑΪΧΕΛ (πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας):

    «Η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με το «σπαθί της»»

    Μεγάλες ευθύνες για το οικονομικό ναυάγιο της Ελλάδας ρίχνει στην κυβέρνηση της ΝΔ, ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Χανς Άϊχελ. Ο πολιτικός που ήταν από τους πρωταγωνιστές να μπει η Γερμανία στην ευρωζώνη, δηλώνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία, ή τουλάχιστον δεν παραποίησε όσο άλλοι προκειμένου να μπει στη ζώνη του ευρώ.

    ΕΡ: Τι πιστεύετε ότι πήγε λάθος στην Ελλάδα και ποιος ο ρόλος των κερδοσκόπων στην οικονομική κρίση;

    - Πιστεύω ότι στην Ελλάδα μεγάλο ρόλο για τα όσα βλέπουμε σήμερα, έπαιξε η τελευταία κυβέρνηση των συντηρητικών της ΝΔ, η οποία αύξησε τρομερά το δημόσιο χρέος, διόγκωσε τον κρατικό μηχανισμό και με το χρέος αυτό εξαπάτησε την Ε.Ε. Άλλα έλεγαν πριν από τις εκλογές και άλλη ήταν η πραγματικότητα που είδαμε έπειτα από αυτές. Οι κρατικές δαπάνες ξέφυγαν από κάθε έλεγχο. Ενώ μας έλεγαν ότι το χρέος έφθανε στο 6%, τελικά ανακαλύψαμε ότι ήταν πάνω από το 12%. Την κατάσταση αυτή εκμεταλλεύθηκαν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι και όξυναν την κρίση. Εάν όμως δεν υπήρχε το τρομερό αυτό δημόσιο χρέος της Ελλάδας, οι κερδοσκόποι δεν θα είχαν την ευκαιρία αυτή. Η Ελλάδα τους άνοιξε την πόρτα. Και μέσω της Ελλάδας, χτυπούν τώρα την ευρωζώνη και συνολικά την Ευρώπη.

    ΕΡ: Διατελέσατε υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας την περίοδο καθιέρωσης του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα προκειμένου να εισέλθει στην ευρωζώνη, παραποίησε οικονομικά στοιχεία; Και αν ναι, ήταν μόνον η Ελλάδα που έκανε κάτι τέτοιο;

    - Εγώ δεν μπορώ να πω ότι η Ελλάδα παραποίησε στοιχεία. Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αντίθετα, μπορώ να πω ότι την εποχή εκείνη, η Ελλάδα έκανε πολύ μεγάλες προσπάθειες στον οικονομικό τομέα, προκειμένου να γίνει ισότιμο μέλος της ευρωζώνης. Όμως και τότε δεν εκπλήρωνε ένα κριτήριο: αυτό του συνολικού χρέους, το οποίο ήταν στο 60% (σ.σ. σήμερα- 130%!!!!). Η Ελλάδα όμως δεν ήταν μόνη της στην κατάσταση αυτή. Το ίδιο συνέβαινε και σε χώρες όπως η Ιταλία και το Βέλγιο. Γενικά μπορώ να πω ότι η ελληνική στατιστική δεν είναι καλή. Ούτε και η φορολογική πολιτική. Για εμένα είναι σίγουρο ότι η Ελλάδα εξαπάτησε τους εταίρους της το 2009. Δεν γίνεται να λες πριν από τις εκλογές ότι το έλλειμμα είναι 6% και μετά να ανακαλύπτουμε ότι είναι μεγαλύτερο του 12%. Αυτό είναι εξόφθαλμη εξαπάτηση. Είναι πρωτοφανές. Να τονίσω και κάτι ακόμη. Η Ελλάδα την εποχή ένταξης στο ευρώ, παρουσίασε τα οικονομικά της στοιχεία στην Επιτροπή, αλλά και στην ΕΚΤ. Τα δύο αυτά όργανα εξέτασαν πολύ καλά τα στοιχεία και αυτοί ήταν που έδωσαν την έγκρισή τους για ένταξη της Ελλάδας στην ευρωζώνη. Δεν υπάρχει καμιά απόδειξη ότι η Ελλάδα «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @@@ 09/01:44 μ.μ.

    Δέν έχεις παρά νά γυρίσης από τήν πίσω πλευρά τό χαρτί,νά τό πλησιάσης στό φώς κι όλα αποκαλύπτονται.
    Φυσικά θά διαβάζης τά ονόματα από δεξιά πρός τά αριστερά.
    Μάλλον ό αναγνώστης/ερευνητής,δέν επιθυμεί ούτε πρός τά ""δεξιά"" νά διαβάζη ή αυτός είναι μαλάκας ή τελικά μάς θεωρεί μαλάκες!!!!!
    Πάντως δοκίμασέ το κι εσύ,εάν θέλης,εκτός κι άν μπλάνκο έχει βάλει κι από τίς δύο πλευρές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση