GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακούγοντας τον Σαμαρά...

Ο Κ. Καραμανλής παρακολουθεί την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Δίπλα του ο Β. Πολύδωρας ...

Ο Κ. Καραμανλής παρακολουθεί την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ. Δίπλα του ο Β. Πολύδωρας...

17 σχόλια

  1. Η Ελλάδα ζητάει όραμα και ηγεσία

    Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο μεταίχμιο. Και η παράταξή μας βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Η Ελλάδα βρίσκεται στις αρχές μιας κρίσης που ανατρέπει τον τρόπο με τον οποίο το πολιτικό μας σύστημα είχε μάθει να λειτουργεί, να σκέφτεται, να δρα και να αντιδρά.

    Η παράταξή μας, που υπέστη μια σοβαρή ήττα τον περασμένο Οκτώβριο, κατάφερε στο μεταξύ να ξεπεράσει την κρίση, να ανασυνταχθεί, ήδη αναδιοργανώνεται σε όλα τα επίπεδα, κλείνει τους λογαριασμούς της με το χθες και σε λίγες μέρες πραγματοποιεί το 8ο Συνέδριο θέσεων και αρχών.

    Που θα σημάνει την απαρχή μιας μεγάλης αλλαγής για την ίδια την Νέα Δημοκρατία, αλλά και για το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

    Γιατί η Ελληνική κοινωνία ζητάει κατεύθυνση – ξεκάθαρους στόχους – μέσα στη σύγχυση…

    Ζητάει δρόμο να βγει από την κρίση.

    Ζητάει ηγεσία να εμπιστευθεί.

    Ζητάει όραμα να πιστέψει.

    Ζητάει Ελπίδα, ώστε να σταθεί στα πόδια της και να αντιπαλέψει την εθνική κατάθλιψη που έχει φέρει το ΠΑΣΟΚ.

    Όλα αυτά, μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τα προσφέρει.

    Δεν μπορεί να τα δώσει το ΠΑΣΟΚ, που μέχρι πριν λίγους μήνες έταζε στους πάντες στα πάντα, βεβαιώνοντας ότι «λεφτά» για παροχές «υπάρχουν».

    Κι ύστερα συνειδητοποίησε ότι δεν ήξερε τι έλεγε…
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. Σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σαμαρας με τον αποστατη μητσοτακη γιατι το 1991 ανοιξανε τα συνορα και φερανε στην ελλαδα μας ολους τους βρωμιαρηδες αλβανους,ρωσοποντιους και πακιστανους??θα μας απαντησουνε ποτε??θα τολμησει να τους ρωτησει κανενας ρουφιανος δημοσιογραφος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εν είμαστε… ΠΑΣΟΚ, ούτε «εξαπτέρυγα»

    Δεν αρνηθήκαμε να «βάλουμε πλάτη» για να στηρίξουμε τις προσπάθειες ανόρθωσης της χώρας. Δεν κάναμε ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ πέρσι το Μάρτιο, όταν ήταν στην Αντιπολίτευση και ο τότε Πρωθυπουργός ζητούσε απ’ όλα τα κόμματα συναίνεση σε μια πολιτική τομών για να αποφευχθεί η κρίση. Όταν τότε του γύρισαν όλοι την πλάτη. Ανάμεσά τους ήταν και κάποιοι που όταν τους ζητούσε συναίνεση τότε τον αποδοκίμαζαν.
    Και σήμερα, οι ίδιοι, αυτό-προσφέρονται να βάλουν πλάτη στο ΠΑΣΟΚ για πολύ χειρότερα μέτρα! Δεν στήριζαν τα πολύ πιο ήπια μέτρα των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας.

    Και τώρα στηρίζουν ενθέρμως τα πολύ πιο επαχθή μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ… Γι’ αυτό και έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο των «εξαπτέρυγων» του ΠΑΣΟΚ…

    Δεν διστάσαμε να πούμε όχι στο «μονόδρομο» που οδηγεί κατευθείαν σε μεγαλύτερη ύφεση, μεγαλύτερα ελλείμματα, μεγαλύτερο χρέος και χειρότερα μέτρα χωρίς προοπτική.

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, πρώτα να ψηφίζουμε κι ύστερα να προσπαθούμε να αλλάξουμε ό,τι μόλις ψηφίσαμε…

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, για να κάνουμε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, χωρίς να σκεπτόμαστε ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν θα αντέξουν τον ισοπεδωτικό και άδικο αυτό καταμερισμό.

    Δεν είμαστε ΠΑΣΟΚ εμείς, για να δηλώνουμε χωρίς ντροπή δημόσια, ότι η μείωση των μισθών και των συντάξεων θα φέρει δήθεν και μείωση τιμών στα ράφια, για τον Έλληνα καταναλωτή. Και τώρα, αντίθετα, βλέπουμε τον πληθωρισμό, όχι μόνο να μην πέφτει, αλλά και να εκτινάσσεται πάνω από 5,5% για πρώτη φορά εδώ και χρόνια…

    Να το κατόρθωμά τους, πέτυχαν το χειρότερο: Ύφεση, Πληθωρισμό και Ανεργία ταυτόχρονα!
    ANΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ. σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ
    ΠΟΥ ΓΙΝΗΚΑΜΕ ΓΕΙΤΟΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ
    ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ
    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!!!

    Ασφάλεια στην πορεία του ΠΑΜΕ

    Άνθρωπος της Ασφάλειας πιάστηκε χτες στα πράσα στην πορεία του ΠΑΜΕ να παριστάνει τον διαδηλωτή και να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία. Ο στημένος από την κυβέρνηση προβοκάτορας, ονόματι Χρήστος Τασσακόπουλος,
    έγινε...αντιληπτός από τους διαδηλωτές, καθώς είχε ασύρματο με τον οποίο επικοινωνούσε επί τόπου με την Ασφάλεια.
    Οι διαδηλωτές τον ακινητοποίησαν αμέσως, του πήραν τον ασύρματο και την υπηρεσιακή του ταυτότητα.

    Ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, δήλωσε για το περιστατικό:
    «Θέλουμε να καταγγείλουμε ότι σήμερα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, μέσα στους συγκεντρωμένους, συνελήφθη αστυφύλακας με πολιτικά να παρακολουθεί τη συγκέντρωσή μας και να δίνει πληροφορίες.
    Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της κυβέρνησης, είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης, αλλά και η κυβέρνηση.

    Σαν ΠΑΜΕ του δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχτούμε τέτοια πρακτική, να στέλνει προβοκάτορες στη συγκέντρωσή μας. Εμείς, τους αποκαλύπτουμε και του λέμε ότι δεν θα ανεχτούμε αυτήν την κατάσταση. Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η πρακτική. Δεν περνάει στο ΠΑΜΕ».
    Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, παρουσία του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Πρωτούλη, παρέδωσε την υπηρεσιακή ταυτότητα και τον ασύρματο του αστυνομικού στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ,,//ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΩΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΔΟΤΗ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “Παπούλιας: “δεν μπορώ εκ του Συντάγματος να μην υπογράψω””

    Ε τότε τι τον κρατάμε δλδ? Αν ήταν έτσι, ας κρατούσαμε σε διακοσμητικό ρόλο το Βασιλιά: και πιο φτηνός μας έβγαινε τελικά και είχαμε και μια ατραξιόν βρε αδερφέ!

    Να ρωτήσει κάποιος τον Παπούλια την εκτίμησή του για τό “πόσοι τον παίρνουν αυτόν και το Συνταγμα που δήθεν τον δεσμεύει στον διακοσμητικό ρόλο του στα σοβαρά”. Τι λέει το Σύνταγμα για εκχώρηση κυριαρχίας; Και γιατί χρειάζεται Προεδρικό Διάταγμα (από διακοσμητικό Πρόεδρο); Η Βουλή τι έπαθε; Χάλασε το σύστημα ψήφισης των νόμων του Κράτους;

    Επίσης να τον ρωτήσει κάποιος γαιτί το νομοσχέδιο περί εργασιακής ανασφάλειας του Λοβέρδου πριν ένα μήνα, αν και τον έκρνε αντισυνταγματικό η επιστημονική επιτροπή της Βουλής, δεν τον ανέπεμψε.
    Άσε μας ρε Παπούλια!

    Το Σύνταγμα προβλέπει μόνο το ύψος του μηνιαίου μισθού μου, τους ανθρώπους της προσωπικής μου φρουράς και το πρωτόκολλο αίγλης που πλαισιώνει τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Πού ζείτε;

    …ά, σάς παρακαλώ, ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    Αφήστε τόν άνθρωπο νά κάνει τή δουλειά του…..
    Ενταξει,να μην υπογραψει δεν μπορει,να παραιτηθει ομως;
    .........................

    Με λίγα και σταράτα λόγια
    Άχρηστος και επικίνδυνος Πρωθυπουργός
    Άχρηστος και ανίκανος για πρωτοβουλίες Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
    Και άβουλος και… σιωπηλός ο λαός που του …αξίζουν αυτοι στην γωνία.

    Προσκυνημενοι “Ελληνες” πολιτικοι…
    οι τυψεις για τα εγκληματα κατα της πατριδας θα σας ακολουθουν..
    μεχρι να σμιξουν με το πεπρωμενο του Τσαουσεσκου…_________________
    δεν ειναι μακρυα αυτη η ωρα…
    ερχεται και θα ειναι αμειλικτη.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩ ΠΩ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΙΤΕ ΛΙΣΤΑ
    http://www.facebook.com/?page=1&sk=messages&tid=403344196946

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο σαμαρας με τον αποστατη μητσοτακη γιατι το 1991 ανοιξανε τα συνορα και φερανε στην ελλαδα μας ολους τους βρωμιαρηδες αλβανους,ρωσοποντιους και πακιστανους??θα μας απαντησουνε ποτε??θα τολμησει να τους ρωτησει κανενας ρουφιανος δημοσιογραφος??

    18 Ιουν 2010 5:56:00 μ.μ.

    ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ!
    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΣΥ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΝΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?
    ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΗΜΟΥΝΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΘΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΑΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ.

    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!
    ΝΑΙ ΡΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eίπαν: Αndrea Loberdo, Minister of Labour and Social Security

    «περνάω πάρα πολύ δύσκολες ώρες, αλλά δεν κάμπτομαι γιατί με στηρίζει η πίστη που έχω και αυτό που κάνει ο Πρωθυπουργός και αυτό που κάνουμε εμείς οι υπουργοί είναι μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να διασωθεί η χώρα. Μπροστά σʼαυτό δεν υπάρχει κανένα προσωπικό ή πολιτικό κόστος για κανέναν μας και για κανένα λόγο»

    Tι σημαίνει δεν υπάρχει κανένα πολιτικό κόστος;

    αδιαφορούν για τη γνώμη των πολιτών;

    Aν όμως αδιαφορούν για τη γνώμη των πολιτών η δημοκρατία… μας τελείωσε… βασικό συστατικό της σύγχρονης αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας είναι η λογοδοσία της εξουσίας και η γνώμη – βούληση των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΣΟΛΙ
    ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΤΟΡΑ-ΛΑΟΣ
    ΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΩΤΟΣ
    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΡΑΣΜΟΝΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ.

    To ότι οι καραβιές λαθρομεταναστών τείνουν να γίνουν οι κύριοι της Ελλάδας.

    Το ότι ρακένδυτοι «ελληνοποιημένοι» λαθρομετανάστες γίνονται «τοις μετρητοίς» και κατά πλήρη κυριότητα ιδιοκτήτες ακινήτων και ελληνικής γης. Πόθεν έσχες οι Λάθρo;

    Το ότι οι Ελληνες γίνονται μετανάστες στην ίδια τους τη χώρα.

    Το ότι οι Ελληνες που διαφωνούν με τη διάλυση και αφελληνισμό της Χώρας τους, θεωρούνται φασίστες.

    Το ότι το λαθρομεταναστευτικό έγκλημα έχει κτυπήσει κόκκινο.

    Το ότι η «πολυπολιτισμική» αστυνομία «δείχνει κατανόηση» στη λαθρομεταναστευτική παραβατικότητα.

    Το ότι η «πολυπολιτισμική» αστυνομία προπυλακίζει, συλλαμβάνει και φυλακίζει τους διαφωνούντες με τη νεοταξική «πολυπολιτισμικότητα», Ελληνες Πολίτες.

    Το ότι ο αφρικανο-μαφιοκρατικός εποικισμός της χώρας τείνει να γίνει στην Ελλάδα «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».

    Το ότι στη Πατρίδα του Ξενίου Διός, ουδείς ξένος θεωρείται ξένος.

    Το ότι έχουν καταργηθεί τα Εθνικά Σύμβολα, οι Εθνικές Εορτές, οι Εθνικές Παρελάσεις.

    Το ότι «ελληνοποιημένοι» λαθρομετανάστες εγκαθίστανται σε «ευαίσθητες» περιοχές με απώτερο μακροπρόθεσμο στόχο την «εθνοκάθαρση» εις βάρος των Ελλήνων.

    Το ότι μακροπρόθεσμος στόχος είναι να γίνει η «Μαυρισμένη» Ελλάδα, μιά αγορά 20 εκατομμυρίων, χωρίς Εθνική Σύνθεση και Ταυτότητα.

    Το ότι μετά τις «ελληνοποίησεις» θ’αναγνωρίζονται και οι «Επίσημες» μειονότητες των αλβανών, πακιστανών, τούρκων, «μακεδόνων» κλπ..

    Το ότι σχεδιάζονται «μειονωτικά κόμματα» (του 5%-15%) με απώτερο στόχο τη διακυβέρνηση της Ελλάδας με έξωθεν εντολές (βλέπε τσαμουριά, Αιγαίο, Θράκη).

    Το ότι το Ιστορικό Κέντρο των Αθηνών έχει μετατραπεί σε γκέτο ανενόχλητου λαθρεμπορίου, φόβου, παραβατικότητας, εγκληματιών, πορνείας, επαιτείας και φερετζέδων.

    Το ότι λαθρομετανάστες απαγάγουν, βιάζουν, δολοφονούν κι εγκαταλείπουν πτώματα Eλληνίδων σε παιδικές χαρές, στο Γαλάτσι.

    Το ότι τα ΜΜΕ ένοχα σιωπούν.

    Ολ’αυτά, και άλλα εφιαλτικά, ών ουκ έστιν αριθμός, μπορείτε εκ του Συντάγματος να τα υπογράφετε, κύριε Παπούλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ μέχρι να ολοκληρώσει το μνημόνιο»

    «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος από την οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, λέγοντας μεταξύ άλλων:

    Η κυβέρνηση με την πολιτική της πέτυχε το κατόρθωμα της ύφεσης του πληθωρισμού και της ανεργίας, αφού κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές

    Για να μην πονοκεφαλιάζουν άδικα προκειμένου να καταλάβουν πως φτάσαμε στη σημερινή κρίση, θα ήθελα να σας διαβάσω ένα απόσπασμα, πρόσθεσε: «…Οι εξελίξεις στο δημόσιο χρέος αυξήθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 40% από το 1981 ως το 1987. Οι δαπάνες δεκαπλασιάστηκαν μέσα σε μια δεκαετία! Σε αυτή την κατάσταση φτάσαμε λόγω των ανεξέλεγκτων αυξήσεων των δημοσίων δαπανών κατά τα προηγούμενα χρόνια. Και το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν μπορούμε πια εύκολα να ελέγξουμε την κατάσταση, γιατί μπήκε ήδη σε λειτουργία ο αυτόματος πιλότος του δημοσίου χρέους και άλλων ανελαστικών κονδυλίων, που επηρεάζουν αυτόνομα τη διαμόρφωση του προϋπολογισμού, ανεξάρτητα δηλαδή από την κυβερνητική βούληση…»

    Αυτό το αποκαλυπτικό απόσπασμα δεν είναι πρόσφατο. Και δεν το υπογράφει στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι του 1988 και το υπογράφει ο Απόστολος Λάζαρης, από τους πρώτους οικονομικούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

    Διατυπώνει, ήδη από τότε, τη θέση που εμείς προβάλαμε πρόσφατα: Ότι το φαύλο κύκλο ελλειμμάτων-χρέους, τον έθεσε σε κίνηση το ΠΑΣΟΚ από τη δεκαετία του 1980!

    Όχι, το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση! Μπορεί μόνο να μας βυθίσει περισσότερο… Βέβαια, το στηρίζουν πολλοί, ώσπου να ολοκληρώσει την εφαρμογή των μέτρων που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο. Αλλά κανείς δεν πιστεύει πια, ότι μπορεί να οδηγήσει την χώρα έξω από την κρίση.

    Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί. Και γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ την πολεμάει λυσσαλέα. Προσπαθεί να την ακυρώσει, προσπαθεί να τη αποδυναμώσει, προσπαθεί να την απαξιώσει. Προσπαθεί, αλλά δεν τα καταφέρνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΟΛΟΡΑΓΙΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με λίγα και σταράτα λόγια
    Άχρηστος και επικίνδυνος Πρωθυπουργός
    Άχρηστος και ανίκανος για πρωτοβουλίες Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας
    Και άβουλος και… σιωπηλός ο λαός που του …αξίζουν αυτοι στην γωνία.

    Προσκυνημενοι “Ελληνες” πολιτικοι…
    οι τυψεις για τα εγκληματα κατα της πατριδας θα σας ακολουθουν..
    μεχρι να σμιξουν με το πεπρωμενο του Τσαουσεσκου…_________________
    δεν ειναι μακρυα αυτη η ωρα…
    ερχεται και θα ειναι αμειλικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το 1991 μπροστα στις καμερες ο σαμαρας μιλαγε για τους βορειοηπειρωτες αδερφους μας και για τους ποντιους του ελληνισμου!μονο που στην ελλαδα ηρθανε ολοι οι φυλακισμενοι και οι λωποδυτες!! γεμισαμε μαφια βιαστες κλεφτες φονιαδες και γκετα!!!ξεκοληστε με το μυαλο σας επιτελους!!!ολα ηταν στημενα γιατι θελουνε με τις ευλογιες των εβραιων την μπασταρδοποιηση του ελληνικου εθνους!!!ειναι γνωστες οι αποψεις του κισινγκερ εξαλλου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΩΝΗ ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΥΓΑ.
    ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΣΟΥ.
    ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΟΝ.

    Α Λ Λ Α Λ Υ Π Η Σ Ο Υ Κ Α Ι
    Τ Ο Υ Σ Ο Π Α Δ Ο Υ Σ Ο Υ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση