GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτείται ο Κουβέλης...

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Φώτης Κουβέλης, λίγες ώρες μετά  τη...

Την παραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε με δηλώσεις του ο Φώτης Κουβέλης, λίγες ώρες μετά  την αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας από το συνέδριο..
Σε ερώτηση  αν θα παραμείνει ο ίδιος και οι υπόλοιποι της Ανανεωτικής ως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αρκέστηκε να πει ότι...
 η δημιουργία ή όχι νέου φορέα είναι "ζήτημα το οποίο θα κριθεί τις επόμενες ημέρες. Τα πάντα είναι ανοικτά", δήλωσε  και παρέπεμψε για τις όποιες αποφάσεις μέσα στο καλοκαίρι.
Την παραίτησή του ο κ.  Κουβέλης θα την υποβάλει στην επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ενώ απέρριψε τα σενάρια περί συνεργασίας, σε βάθος χρόνου, με το ΠΑΣΟΚ και περί διάσπασης της ανανεωτικής Αριστεράς προς ίδιο όφελος.

7 σχόλια

  1. θα ηταν καλυτερα να λετε κρυβεται κι οχι παραιτειται γιατι απο δω και περα ο λαος αρπαζει το ΦΡΑΓΚΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καθείς και τα ΕΡΓΑ ΤΟΥ!

    Nα ανακληθούν όλες οι σχετικές αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις αναγνώρισης κυριότητας 1.935 στρεμμάτων στη Μονή Αγίας Λαύρας της Σκύρου, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γρηγόρης Ψαριανός προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Οικονομικών.

    http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=542157

    Ερώτηση έκανε σήμερα προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Δικαιοσύνης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης και Φ. Κουβέλης με θέμα: «Αγοραπωλησίες εκτάσεων μεταξύ Δημοσίου και Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Όρους, στη Σκύρο».

    http://anavaseis.blogspot.com/2010/01/blog-post_28.html

    Κι τσόντες (τα κουκιά, ΦΡΑΓΚΕΛΙΟ, ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, μακτυά απ΄ τα giofyria) περιμένουν τον από μηχανής θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στους ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΟΥΣ.Εχουν αισθηση ευθυνης για τη χωρα και την αριστερα.Θα καλυψουν το πολιτικο κενο.Απο τη μια εχουμε το νεοφιλελευθερο ΠΑΣΟΚ με το ΔΝΤ και απο την αλλη μια παλαιοκομμουνιστικη αντιπολιτευση(ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΒΕΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΕΔΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΑ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση